PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yattara Nasil Bir Oyuncu?

Zaza Karatas
19-03-2008, 15:27
Evet Arkadaslar belki alakasiz bir konu ama ben pazar gunu oynanan BESIKTAS-Trabzonspor derbisini izlerken Yattara ya olan hayranligim 1000 kat daha artti...Sizce Besiktasin boyle bir oyuncuyu alarak gucune guc katmasi cok iyi olmazmi?Ama o gelse bile kimi kesicek Ertugrul hoca?Turkiyede su ana kadar gordugum en yetenekli yabanci futbolculardan Yattara

Ahmet Ayyıldırım
19-03-2008, 20:58
Tüm enerjisini,gücünü Beşiktaş maçlarına saklıyor sanki,,ya da bize oynadığı futbolla gönderme yapıyor.Trabzonda hiç mutlu değil,inanıyorum ki siyah-beyaz onun mutluluğu olacaktır.

Erkan Özberk
19-03-2008, 23:33
acikcasi ben de isterim Besiktas'ta oynamasini

Serdar Yeşil
26-03-2008, 09:05
Genel Menacer Sinan Engin yakın çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi açıkladı:

İbrahima Yattara... Engin, 'işin nasıl bittiği' şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: "Holosko'yu nasıl aldıysak, Yattara'yı da öyle aldık..." Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak üzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü'nü de ikna etmek için kesenin ağzını ardına kadar açtı.

Alican ESENCİ

Ahmet Yusuf
26-03-2008, 10:49
Beşiktaş'tan Yattara bombası...
26 Mart 2008 Çarşamba 08:45
Beşiktaş'ın Genel Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini açıkladı...
İlgili Haberler
Beşiktaş'a müjdeli haber Sağlam'dan F.Bahçe'ye gözdağı
Siyah-Beyazlılar, 'Holosko taktiğini' kullandı, Gineli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Böylece transferde bir adım öne geçen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek için de kesenin ağzını açtı.

‘Holosko’yu nasıl aldıysak...’
Fanatik Gazetesi'nden Ali Esenci'nin haberine göre: Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken; Yıldırım Demirören ve kurmayları da gelecek sezonun takımını kurmaya başladı.

Genel Menacer Sinan Engin yakın çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi açıkladı: İbrahima Yattara...

Engin, ‘işin nasıl bittiği’ şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: “Holosko’yu nasıl aldıysak, Yattara’yı da öyle aldık...” Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak üzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü’nü de ikna etmek için kesenin ağzını ardına kadar açtı.

Bobo gidiyor, Milan geliyor
Yattara, bir süre önce, “Çocuklarımın Fransızca eğitim alması için gidebilirim” diyerek ayrılığa yeşil ışık yakmıştı. Trabzon’da böyle bir okul bulunmadığı için sıkıntıya düşen yönetim ise 1 yıllık opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sözleşme uzatmayı ve tavan fiyatı (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmişti.

Ailesi için son kararını Beşiktaş’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Türk statüsünde forma giyecek. Kartal’da bir diğer flaş gelişme de Bobo’da yaşandı. Marsilya ve St.Etienne’nin istediği Sambacı’yı gönderme kararı olan yönetim, Sağlam’ın bizzat gidip izlediği Standard Liege’in Sırp yıldızı Milan Jovanoviç ile anlaştı

Safak Batman
26-03-2008, 13:18
Sinan Engin’den Açıklama
26.03.2008 10:46

Genel Menajerimiz Sinan Engin, Fanatik gazetesinde bugün “Yattarı’yı Aldık” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili şu açıklamayı yapmıştır:
“Haberde yer alan, Trabzonspor’un futbolcusu Yattara ile her konuda anlaşma sağladığımız iddiası tamamen asılsızdır.

Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşmek bizim için asla etik bir durum değildir. Dolayısıyla Yattara ile de hiçbir görüşmemiz olmamıştır.

Bizim bugün için önceliğimiz, ligdeki şampiyonluk hedefimize ulaşmaktır.”

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,

Sinan Engin
BJK Genel Menajeri

Gokhan Yerlikaya
26-03-2008, 21:43
holosko transferindede yalanlamıstı S.E ama ...
Bence takıma buyuk katkısı olur.holosko cok iyi bir oyuncu ama kanat adamı degil.düsünsenize holosko nobre ileride yattara sagda delgado ortada tello yada aydın solda :D daha ne isteyim

Onur Delican
27-03-2008, 14:30
bobo takımdan umarım gitmez ...bobo geleceğin yıldızı olacak...beşiktaş a yakışan bi futbolcu bence gitmemesi daha iyi olur...yattara gelsede güzel olur ama nerde oynuyacak...

Turgut Eren
27-03-2008, 16:06
ben istemem açıkcası yattarayı beşiktaşta. yetenekli ama çok bencil.

Onur Sarısoy
28-03-2008, 15:54
transfer yalanladı
ama gelmesini çok isterdim
dünyada bir sürü böyle futbolcu var biz neden araştırıp bulmuyoruz hem onlar bize cook daha pahalıya satar
gıtsek şöyle bi afrikaya doğruu
bulsak bitane küçükten...

Safak Batman
28-03-2008, 18:20
futbolculuğu konusunda bişey diyemem ama pek ahlaklı bir futbolcu olmadığı trabzonda yediği nanelerden belli.birde istanbul da aynı anlayışı sürdürürse faydadan çok zararı olur

Zaza Karatas
28-03-2008, 18:22
vayy bee..konuyu actim 2 gun sonra haberlerde cikti :Dfanatik filan hep burda yapiyo haberleri heralde :D:D:D:D:D:D