Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL : BEŞİKTAŞIMIZ-fb 29 Mart C.tesi 19:00
Gokhan Yerlikaya
26-03-2008, 21:25
Saldır Karakartalım...
Özlem Erdoğdu
27-03-2008, 13:21
!!!!leri evlerine ağlata ağlata gönderelim ki bir daha ne paralarına ne de yıldız oyuncularına güvenmemeyi öğrensinler. tek gerçeğin kartal aşkı olduğunu ve kartal yürekliler oldukça paranın aşkın önüne geçemeyeceğini öğrensinler...
Safak Batman
27-03-2008, 13:32
Dev derbinin hakemi belli oldu!
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 29 Mart Cumartesi günü yapılacak derbi maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
Namik Kartaloglu
27-03-2008, 13:39
Gecen Belediye macindan sonra gazeteleri karistirdigimizda karsimiza cikan manzara su: Besiktas ta Ertugrul saglam ile Sinan Engin kavga etmis agizlarin burunlari kan icinde mahkemelesmisler, DelBoske ye ödenen tazminatlardan sonra besiktas ta para sikintisi olmus ve kartal yuvalari simdi indirimle mal satip para sikintisini cözmeye calisiyorlar, Ricardinho kadro disi birakildi ve Uefa besiktasi bundan dolayi ucuncu kumeye dusurdu, Serdar özkan Besiktastan aslinda nefret ediyormus o yuzden avrupa takimlarinin birine gidecekmis,Tello ve Delgado anlasamadiklarindan oynuyomuyorlarmis, Ibrahim toroman bir daha oynasam bir daha ayni seyleri yaparim demis, Bobo yaptiklarindan pisman degilmis ve olayin aslinda itme olmadigini yakin mesafeden aparkut taktigiyle rakibi nokavt ettigini aciklamis, Ali Tandogan kizim oldu ve artik hayatta ulasabildigim her seye ulastigimdan futbolu biraktim,vs.vs.
Bu haberler tamamen benim fantazimin urunu.
Benim fantazimin urunu ve GAZETECI VE GAZETE MUSVEDELERININ yazdiklari arasinda fazla bir fark olmadigini siz de gazeteleri karistirdiginizda ferkedeceksinizdir.
Bu yazdiklarimdan dolayi da olsa BESIKTASIMIZ Cumartesi gunu E Z I K feneri yenmek zorunda. dobERMAN ve diger uyuz itler kisa bir sure icin de olsa kuyruklarini baccaklarinin arasina alarak dolassinlar.
Özer Özçetin
27-03-2008, 13:51
Hakem ne yazıkki Yıldırım.....İşimiz zor.....fenerlilere tam kalkan olacak....Keşke kavga da mertçe olsa.......
Turgut Eren
27-03-2008, 16:10
kalbimizde renkleri, bitmesede dertlerii.
doyamam doyamam sana :D
rahat alırız bu maçı bana kalırsa. fenerin konsantre olması çok zor olacak. chelsea maçı öncesi olması bizim icin avantaj ama kullanabilirsek tabiki. taraftar desteğiyle beraber rahat alırız diyorum. iş hakeme kalmaz, merak etmeyin ;)
Deniz Caglar Dundar
27-03-2008, 18:05
Tarafsız yönetecek bir hakemin olduğuna inanmadığım için hakem farketmez
diyorum.Başarılar Beşiktaş'ıma.
Gokhan Yerlikaya
27-03-2008, 18:10
!!!!liler diyecek mac bitsede evimize gitsek yeter bu kadar rezalet :D
ama durun nereye gece daha yeni baslıyor mac bittikten sonra daha sizinle makara yapıcaz yarım saat 1 saat :D
herseye ragmen Kartalım bu macı alacaktır hemde ezerek!
Metin Yalçınkaya
27-03-2008, 22:23
Zor bir maç olacağı kesin.Umarım iyi bir oyun oynarız korkusuzca.Fb yi bu stat da yenmeliyiz ve şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamalıyız artık. 5 yıllık hasret bu sene son bulur inşallah...Yine de her ne sonuç olursa olsun SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK İNADINA BEŞİKTAŞK....
M.Bahattin Belen
27-03-2008, 22:33
1978 yıllar Pauonoviç golüne rağmen Hakem E.Dilek'in işgüzarlığı ile elendiğimiz kupa rövanşı,Fenerli Cemilin jübilesinde Necdet'in golü
İnönü 1981-82 (1981 yılı sonu)sezonu 1. yarı BJK:1 FB :0 Gol M.Ekşi yarım vole Gol ilk yarı .
Fenerin kalesinde Yaşar bizim kalede Fenerde gelme Deli Adem aynen şimdiki Rüştü gibi üstelik yanında Fenerden gelme Ali Kemal 'de var.
Hacı Baba,Optik,Kadırgalı,Ayı Güven,Suadiyeli Hakan,Şeref abi ,acayip Amigo Orhan açıkta Pala unutulmayan yüzler kareler.
Maç biter Raush Fenerin hocası mort. 15yıllık hasretin vuslatın bittiği lig, Ferdidand, arkayı Fenerliyem abiler bol goller Veyseli 5 lik edişimiz 1989/90 sezonu ilk yarı Kadıköy .Kapalıda işportada Edirne çekirdeği ,pide ayran sucuk ekmek gibi tadı halen aklımda.
Baktım 43 yıllık ömürde adam olmadan,iş ve meslek sahibi olmadan çocukluğum ilk gençliğim
Beşiktaşlı olmuşum yeniden yaşar gibi canlandı zihnime ,
Tüm bunları kahpeliği puşluğu deli kanlılığı raconu alemi ve doğruyu da görmüşüm .
KISACA BEŞİKTAŞLI OLMADAN ADAM OLUNMAZI BİLMİŞİM YA
Terketmeni sevdan BENİ ,İnönü'de patlayan gırtlak,Geceden kapalı için erketeye, soteye yatmalar Maçka parkı ve Kazan
İNADINA AŞK İNADINA BEŞİKTAŞ
RASTGELE KARA KARTALIM GÜNDÜZÜMDE SİYAH GECEMDE BEYAZIM
HERŞEYE KARŞI BENİM DOĞRU TEZATIM
Taksim 'den aşağı saldım ğı !!!!!!!!!! ................
Zaza Karatas
27-03-2008, 23:11
Simdiden fenerlilere gecmis olsun arkadaslar...maci kesin alicaz 2-1 benim trabzon macindaki tahminim tutmustu :Dya 4-1 ya da 3-0 kazaniriz demistim bu macta 2-1 veya 3-2 alicaz bu maci...
Murat İscan
28-03-2008, 14:18
başarılar kartalım...
Onur Sarısoy
28-03-2008, 15:28
GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN
Maçta sağ kanatta cümbüş olacak Holosko Vederson u peşinde gezdirecek
Gökhan da Deli'yi....
hayde hayırlısı...
Cem Ozel
28-03-2008, 15:59
hakem :S feneri darma duman edişimizin önüne geçmez umarım..
Suleyman Korkmaz
29-03-2008, 01:10
güneş doğsada düşsek sevdamızın yollarına kol kola omuz omuza sonuç derseniz? fark üç derim
Onur Özgen
29-03-2008, 12:48
geçen senenin rövanşını alacağız, size güveniyoruz kartallar!..
Ahmet Ayyıldırım
29-03-2008, 15:17
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz!
Özgür Ergün
29-03-2008, 16:01
Hadi hayırlısı!
Onur Özgen
29-03-2008, 16:59
hani dolmabahçe'de yürürken
hani fenerbahçe'ye koyarken
hani biz pınarbaşı çekerken
işte öyle birşey...
Demir Han
29-03-2008, 19:48
0-1 :( ilk yarı istek de olsa biklinçli oynayamıyoruz...
En acısı da Alex gibi boy fakiri golu kafa ile atıyor defansımız yine evlere şenlik.
Şimdi Hocaya sorulmaz mı Gordon nerde diye.Adamı hazır satın aldık kaç hafta oldu hala takıma monte olamadı....çıldırmamak elde değil ikinci yarı umarım erken bir gol buluruz...
Dk 72 ve 1-1 ama maç sıkıcı
dk 80..1-2
Cisse bugün oynadı mı ? O kadar da bekledik
Ve hocamız Batuhan'ı alıyor S.Özkan çıkıyor süper bir taktik...daha hocamızdan
Ve maç bitti....
Bu maç sonrası şampiyonluk olasılığının bittiği yada biraz daha iyimser olmak gerekirse çok azaldığını söylemek mümkün.
Bu forvet ve bu teknik kadro ile buraya kadar..bunu demiştim yine diyorum...
Feneri yenememek...yuh olsun hepsine...Yine büyük maç hem de düğüm maçı yine kaybettik...sinirliyim hem de çok...BŞB sonrası yazacaklarım vardı kendimi tuttum ama ağır da olsa yazacağım önümüzdeki hafta yine yine ve yine
Sezen Gunduzalp
29-03-2008, 21:16
Kötü oynadık isteksizdik ilk yarı ve ikinci yarı olmadık yerlerde top kaybetti Delgado , Tello ve Cisse ise yoktu sahada.
Gökhan zan ve İbrahim toraman hakeme itiraz edeceklerine keşke bir ara oyuna baksalardı.
Ayrıcı Tribüne inanamadım :( fenerin sesini dinlemek ne bileyim ...
Geçmiş olsun...
Onur Özgen
29-03-2008, 21:31
hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, ne olursa olsun ölene kadar beşiktaşlıyız!..
Onur Sarısoy
29-03-2008, 21:33
Bakı den anca "mercimek" çorbası olur bugun bunu daha iyi anladım.Hep acaba ne zaman bizi yakar diye düşünüyordum meğer bugünmüş....
tam oyun bize dönmüşken saçma sapan bir hata ve kayedilen bi şampiyonluk daha artık iyiyce yalan oldu bi daha umutlanmıyacam
broken dreams....
Demir Han
29-03-2008, 21:36
Suç Baki'de değil onu oynatanda arkadaşlar
Sap ile samanı ayıralım.Gordon nerde Diatta ile yanyana mı oturuyordu ? Peki ya onu oturtan ?
Serkan Balcı
29-03-2008, 21:47
Taraftarı değilde parayı seven(kale arkası 60 ytl) yönetim ,bu işi de eline yüzüne bulaştırdı.
Ben onlara söylüyorum ben parayı değil BEŞİKTAŞ ı ve taraftarı seviyorum.
SİZLERİ DEĞİL.........
Onur Özgen
29-03-2008, 21:51
iki hafta önce "baki sahaya üçlü çektir kartala" diyen taraftarın, iki hafta sonra baki'yi ıslıklaması, beşiktaş taraftarına yakışmadı!..
Demir Han
29-03-2008, 21:57
Taraftar olarak yaptıklarımız bize yakışmadı ne yazık ki..saha kapatılması da muhtemeldir.Doğru nerede ise onu oradan almamız lazım yıllardır !!!!bahçe dediğimiz takımın yönetimin nasıl olması gerektiğini bize göstermiştir.Kendilerini bu konuda örnek almamız gerekir.
Bizim yönetim gitmedikçe veya adam olmadıkça hersene GS ve FB başa oynar.Heleki FB böyle devam ederse daha yıllarca lider gider.
Bu sene başında demiştim..Şampiyonluk Fener istedikçe onun demiştim...ne yazık ki biz onlar kadar olamadık ve bu sene kupa da yok...
Hakan Kirezci
29-03-2008, 22:11
Maçı seyretmedim (Ben işimi bilirim). Dinlediğim kadarıyla da haketmedi Beşiktaş maçı. Ama yine de, herşeye karşın şu resmi görünce şaşırdım doğrusu. İzleyen kardeşler, golden önceki bu atak doğru mudur? Var mı sahiden böyle birşey?
Varsa çok ayıp gerçekten çok...
http://img338.imageshack.us/img338/7088/colinrk7xh4.jpg
Onur Sarısoy
29-03-2008, 22:16
evet bu goruntu doğrudur ama golü bence tamamen buna bağlamak yanlış çünkü o pozisyondan sonra bjk topu kaptı atağa çıkarken delgado topu kaptırdı sonrası malum....
Sezen Gunduzalp
29-03-2008, 22:21
Pozisyon dogrudur abi :(
Hakan Kirezci
29-03-2008, 22:48
Yok Onur, golü tamamen bu pozisyona bağlamak gibi bir zorlamam yok. Zaten başta demişim takım maçı haketmemiş. Ama bu da ayıptır yahu... Çizgi hakemi denilen beygirlerin sahada büfe işletmek gibi ek bir işi daha mı var? Müşteri geldi de çizgiyi mi göremedi çizgiden sorumlu yardımcı?
Neyse... Olan olmuş gayrı ne yapalım...
Murat Aru
29-03-2008, 23:08
40 derece ateşim vardı maça gittim, eski açık buz gibi, hava buz gibi ama tribünlerde buz gibi. Kapalının en ölü hali. Bir garipliktir gidiyor. Maç başlıyor, herşey yine buz gibi, Futbol, hava, taraftar, hakem... 11. dakkada hava dahada soğuyor!!!
Hakeme dicem bir lafım yok, görevinin başında, allahı var görevinide tam yaptı!
Fenerbahçeli oyuncularda bildiğiniz FB anlayışını devam ettirdiler, kazanmak için herşeylerini ortaya koydular!
Bizi sormayın tribün gün boyu içilen alkolun dozuyla orantılı kendinde değil!
BJK takım olarak dökülüyor. Yönetim Malum, teknik heyet desen dağlara taşlara birde Sinan Engin...
Eeee durum bunlardan ibarette değil tabi, birde 12 yaşında kız çocuklarını dövmekle meşgul sadece saldır komutuna endeksli 2 metre boyunda, üzerlerinde robokop elbisesi ........... ................! Amaçları emniyeti sağlamak olmayan EMNİYETSİZLİĞİN baş kahramanları!!! Beşiktaş taraftarına olan bu hırçınlıklarını ÇETELERE gösterseler tertemiz bir toplumda yaşarız heralde.
Sonuç olarak bitmiyor...
Kaybeden BEŞİKTAŞ değil, onu temsil edenler...
Örgütsüz halk YENİLMEYE MECBURSA, bu oynanan futbolda bu yönetimde yenilmeye mecburdur!!! Birde bu taraftar dayak yemeye mecburdur!!!
BEŞİKTAŞ SEN HERŞEYSİN...
Metin Yalçınkaya
29-03-2008, 23:10
Maçtan yeni geldim.Hiç hak etmediğimiz bir maçtı.Yine savaşmadık,mücadele etmedik.Sahada gezinen bir futbolcu topluluğu vardı.Herşeyide baki ye yüklememek lazım bence hepsi kötü idi...Haftaya 1-0 mağlup başladık yine.oofff offf yeter artık Beşiktaşım :(
Demir Han
30-03-2008, 00:16
Beşiktaş bu hali ile en iyisini yapmış iki hafta lider kalabilmiştir.
Teknik kadro ve yönetimi ayrıca fubolcuları harcanan paraları da göz önüne alarak tek tek kutluyorum
Fırat Gürgan
30-03-2008, 01:26
bu senede burda biter. peki seneye ne yapacağız?? seneyede mi bu yönetimle devam? sponsorlara peşkeş çekilen biletler sonucu bugün belkide ilk defa stadımızda deplasman tribününün sesini dinledik. bu akşam lehimize olan hiçbirşey yoktu. ne diyeyim başka... hüzün!!
Gursel Metin
30-03-2008, 01:26
Ulan Beşiktaş Türkiye gibisin be kardeşim ne diyeyim ki ben sana...
Demir Han
30-03-2008, 01:46
Aslında biz şampiyonluğu belediye maçında kaybettik...kazansa idik bu maçı kaybetme lüksümüz olurdu
Onur Özgen
30-03-2008, 13:32
cebimize 900.000 ytl girdi; ama maç boyunca fenerlileri dinledik, bu da yönetimin eseridir. mağlubiyetten de daha önemlidir!
Namik Kartaloglu
30-03-2008, 21:26
Dun ve bugun sinir krizinden dolayi Halkin Takimi na da ugramadim yazmadim da.
Simdi biraz sakinlesmisim sanirim(?) Bizden baslayayim; Ne yaptik? Mac baslama duduguyle birlikte bir Uclu cektik, baska?
Yönetim ne yapti? Bilet fiyatlarini, ugurlu geldiklerini sandiklarindan sahaya inmislermis, ve yine ugurlu geldikleri icin özel bölumde mac seyrettiklerini anlattilar. Yuh size! Kocaman yönetici insanlar utanmadan hala ugur, efleme puflemelerle ugrasiyorsunuz.
Topcular ne yapti? Hic birsey yapmadilar!
Sonuc; Besiktas Seref Bey stadinda Fenerbahceyi dinledigimiz icin; Alkolden önunu göremeyen seyretmeyiciler, buyuyemedikleri icin yöneticiler, ruhsuz olduklari icin topcular hepinizin topu patlasin ulan!
Demir Han
30-03-2008, 21:53
Bu alkol olayı nedir açıklar mısınız lütfen
Namik Kartaloglu
30-03-2008, 23:11
Bu alkol olayı nedir açıklar mısınız lütfen
Soru banamiydi? Banaydiysa eger soru; Bu konuyu baska bir baslikta ve Serbest alan da acmayi tercih ederim. sebebini de aciklarim.
Demir Han
31-03-2008, 00:34
Açarsan sevinirim ...tşk
Onur Özgen
31-03-2008, 00:46
yahu maça gelirken içki içmek nedir hiç anlamam, maç bitsin sonuca göre ya şerefe yaparsın, ya da efkarlanıp içersin kardeşim...
Onur Sarısoy
31-03-2008, 15:30
Yok Onur, golü tamamen bu pozisyona bağlamak gibi bir zorlamam yok. Zaten başta demişim takım maçı haketmemiş. Ama bu da ayıptır yahu... Çizgi hakemi denilen beygirlerin sahada büfe işletmek gibi ek bir işi daha mı var? Müşteri geldi de çizgiyi mi göremedi çizgiden sorumlu yardımcı?
Neyse... Olan olmuş gayrı ne yapalım...
Evet abi,ayıptır günahtır,yazıktır...
artık bu olaylar alışılmış oldu bizim için(en azından benim için)
Bu takımın büyük maçların takımı olmadığı bir kere daha anlaşıdı.Rakiplerini yenemezssen nasıl şampiyon olacaksın...şampiyonluk sadece Anadolu'dan geçmiyor...Koca bir sezona bakıyorumda sadece bir derbi galibiyeti...
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum...Sadece çok yazık cefayı yine biz taraftarlar çekiyoruz...Artık öne çıkarmamız gereken slogan herhalde
Aşkımız Renklere Sizlere değil olmalı...
Ölüm bize tutsak
Biz Sevdaya...
Sevdamız da SİYAH BEYAZA...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.