PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Can Sıktı

Cem Ozel
29-03-2008, 09:09
del bosque davası sonuçlandı. ödemeside yapılmış. Yönetim mucizesi bu olay sonunda sonuçlandı. (gerçi dava devam edecek diyorlar) Ama Özer abinin dediği gibi bu tazminat can sıktı.

Özer Özçetin
29-03-2008, 10:31
Hem de ne can sıktı,ilk günden belliydi,dava açıldığı anda gerekli peşinat yatsaydı,BJK en az 3 milyon avro eksik öderdi....Avukatlara ve yasal faizlere ödenen rakam 5 milyon civarında.Son gün apar topar defansa aldığımız adama bakın...Parasızlıktan mecburiyetten ne bulduysak aldık.5 milyon avroya Avrupanın en iyi dafenslarından birini alabilirdik.
Umarım bu hatalar yönetim için musibet olarak algılanır da başka hatalar yapılmaz.

Safak Batman
29-03-2008, 11:36
birde bu olayı büyük bir iş yapmış gibi aktarıyorlarya ona uyuz oluyorum.
€ 8.000.000 ödedik biz heyyyt gördünmü başkanı bir çırpıda çıkardı verdi parayı

Demir Han
30-03-2008, 00:26
Kulübü yavaş yavaş batırıp sahipleniyorlar...

Onur Utku Demir
30-03-2008, 12:28
Kulübü yavaş yavaş batırıp sahipleniyorlar...

Ve biz susuyoruz !

Onur Özgen
30-03-2008, 13:36
her sene hoca değiştirirsen, bedelini de böyle ödetirler işte. beceriksiz yönetim!

Firat Sezginsoy
31-03-2008, 11:53
Ve biz susuyoruz !
Ve biz sustukça daha beter batıyoruz

Ertan Eylem
31-03-2008, 17:18
Asıl tazminatı sayın başkan a ödüyoruz en diyetinden. Adam yanlış işler yapıyor , yanlış yönetiyor diyetini Beşiktaş ödüyor.Transfer politikasından , yönetim politikasından gına geldi daha ödeteceği tazminat ve diyet ne varsa bir anca ödedip gitsin yeter artık.

Onur Özgen
31-03-2008, 18:26
valla bu yönetimin de bir tazminatı olsa da ödesek göndersek.

Cem Ozel
31-03-2008, 18:53
Hem de ne can sıktı,ilk günden belliydi,dava açıldığı anda gerekli peşinat yatsaydı,BJK en az 3 milyon avro eksik öderdi....Avukatlara ve yasal faizlere ödenen rakam 5 milyon civarında.Son gün apar topar defansa aldığımız adama bakın...Parasızlıktan mecburiyetten ne bulduysak aldık.5 milyon avroya Avrupanın en iyi dafenslarından birini alabilirdik.
Umarım bu hatalar yönetim için musibet olarak algılanır da başka hatalar yapılmaz.

özer abi davanın seyrine bakmıştım tum olay 1 euroluk tazmimat mektubunun kırdırılmasından kaynaklı. dediğin gibi en az 3 milyon euro az öderdik. Ama bizim iş bilmez yönetim ve ne işe yaradığı belli olmayan hukukçularımız gidip şekip mosturoğlundan altını çiziyorum şekip mosturoğlu'ndan akıl alıp böyle bir yola girdiler.

Sinan Kara
05-04-2008, 00:47
off ulan off,ne hallere düşürdün bizi y.d kalk da eserinle gurur duy nasıl batırdım diye...

Gokhan Yerlikaya
05-04-2008, 01:46
abi sustukca Besiktasa ihanet ediyormusuz gibi geliyor :(
Seba baskanın emanetine sahip cıkamıyoruz :(

Serkan Şaylan
08-04-2008, 13:28
Sevgili Gökhan Kardeşim emanete sahip çöıkamıyoruz Susuyoruz diyosun ama ne yapacağımızı yazmamışsın...Ne yapacağımıı bilen biri varmı ? çok merak ediyorum....Bence yapacak bişey yok.Kenetlenecez hep berabr olacaz falan diyenlerede sadewce gülüp gecmekten baska hiçbirseyim yok .....Sehir dışından gelmiş Beşiktaşımıza gönül vermiş insanlara Karaborsa bilet satan arkadaslarlamı konusmaya baslayacagız.....? Yoksa bu bileti 3 katına sattıran adamlarla fotoğraf çektirmeye çalışan hiçbirşeyin farkında olmayan arkadaslarlamı konusacaz.......Öncelikle Bu klüpten rant sağlayan en tepeden en alt seviyedeki insanları temizlememiz onları aramızdan atmamız gerekiyor..Bu da imkansız çünkü virüsler gibi her yerimizi sarmışlar.....

Sürekli Beşiktaşlı duruşundan bahsediyolar Sülalesi beşiktaşlı adamlara hayatında Siyah -Beyazdan baska renkleri tanımayan insanlara Karaborsadan ağır abiler 2 katına bilket satıyor....Beşiktaşlı Beşiktaşlıyı düzüyor yani....
Bırakın daha Yönetim menejer S.e.;ve diğerleri neler yapıyorlardır....Hepimiz suçluyuz ....HEPİMİZ..........