Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıklar olsun
Demir Han
29-03-2008, 21:24
Merhaba,
Kendimi bildim bileli siyah beyaz renkleri sevdim.Hep hayatımın bir parçası oldu.
İşte ne oldu ise Seba gittikten sonra oldu.Paranın elinde çömez başkanların oyuncağı ettiler bu renkleri.
Bu başkan hep vizyon dediler büyük! düşündüler...aldıkları büyükleri de takıma yararlı olamadan kara para aklar gibi tazminatla gönderdiler.
Ve bu sezon....Önce Ertuğrul gibi bizim vizyonumuza tam yakışır ! bir TD alındı.
Son derece beceriksiz, yaratıcılık dışı dümdüz bir futbol anlayışı,oyuna müdahele sıfır,oyun okuma yine sıfır..bu mu TD...hadi canım sizde...
Millet R.Carlos'ları alırken biz Ricadinho gibilerini harcıyoruz.Müthiş TD Müthiş....
Peki böyle bir TD'e transfer yetkisi verirsen...gider Higuain ve Diatta'yı alır..onları da kulüp çıkarını düşündüğü için aldığını söyler ...ama adam gibi oynatmaz...ve de harcar teker teker...
Sonra giderler Gordon'u hazır alırlar adam takımda olmaz...
Bir SE gelir o da gider Holosko'yu alır hem de nasıl.... ?
Bu takımın buralara gelmiş olması mucizedir arkadaşlar
Kendimizi üzmeyelim...bu takımın adam olması için önce yönetim ardından da tüm getirdikleri gitmeli...
Ah Seba Ah!!! seni öyle gönderdiler öyle ahını aldılar ki belimiz düzelmiyor..Ahmet Dursun Seba gitsin diyenlere ithaf olunur bu takımın halleri
Yönetime,Teknik Kadroya ve Bunlara destek verenlere....ithaf olunur
Ercan Kartal
29-03-2008, 22:16
Besiktas ne yazikki giden geleni aratti bu cok dogru ama basari birazda istikrara bagli , ne yazikki bizlerde dahil olmak uzere her kotu sonucta td elestirdik . Gecmise bakiyorum bugun besiktastan 8 milyon dolar para alan del bosque ki bugun besiktasin basinda olsaydi acaba biz nerlerde olurduk
lucescu cok iyi bir antrenordu ama romen hastaligini yenemedi sevmedgimiz tumer metini takimdan sogutan odur en iyi doneminde bile pancu hastaligi devam etti ama yinede 3 tane 'manyagi' (sergen,ilhan ,nouma) ayni anda oynatabilcek kadar da tenik direktordu . adam di.
herneyse sonra vincent del bosque geldi takim komple degisti hemen basari filan beklendi ayni !!!!ler gibi ama OLMADI adama bir kariyer cizdik sadece 16 macla ,yazik oldu del bosque giden para degildi tecrube yenilenme de gitti.
sonra malum riza geldi bizim riza teknik kapasitesi besiktas icin yeterli degildi ama olsun yonetim bir sezon daha yirtiyordu tabi olmadi besiktas bugunku trabzonun durumuna dustu ....... toplama takim yamali bohca gibi birseydi....
sonra malum bizim akdeniz kulturune ters bir adam geldi , tigana yonetim hata telafi etme pesindeydi. oylede oldu ; genc takim, sabir ,disiplin kelimeleri hayatimiza girdi . futbolunun sonbaharini yasayan ve birazda simartilarak top oynamaya sevenlere yol gozuktu bizim degerlerimizden olan sergen her mac kadroya girebilcegi garanti bir takima gitti. daha yolunda basinda iken tigana da bu takima kustu cunku bir takim isler arkadan cevriliyordu ve bu isin basinda se vardi tigana bu iklimde islerin bu sekilde yuruyecegini bildiginden bizi birakti gitti
sonra malum ertugrul saglam geldi 'bizden' dendi ben bu bizden lafini hic icsellestiremedim onun icin bu sene takim sampiyonluga oynarken garip rahatsizligim vardi.
Tek tek maclar icin elestiri yapabilirim ama bu sayflar alir herhalde kisaca bir kac cumle soyluyecegim ertugrulda rizanin diger bir versiyonudur benim icin ama sansi var iyi bir kadroya sahip bir kac curugu saymazsak
1 bence teknik direktor kompleks sahibi olmamali ornegin sahada oynayan oyuncu ile kafasinda kariyer savasi yapmamali , ozelliklede bir zamanlar kendi mevkii nde oynayan oyuncularla
2 disiplinli olmali ama bu genc futbolcu temelinde olmali 30 yasini asmis oyun kurucu durumundaki topcuyla general ,kurmay iliskisi icinde olmali bazen onlar icin disiplini pas gecebilmeli ( tiganada ayni hatayi yapmisti)
3 oyuna gore takim degil futbolcularina gore takim kurabilmeli ve bu sekilde futbolcularnin ilerleyebilcegini unutmamali ve her zaman alternatif sistemleri olmali
4 oyunun icinde olmali liverpool maci gibi dut yemis bulbul gibi maci izlemeli
oyunu macin kaptani kadar kafasinda oynayabilmeli oyuncularindan istedikleri seyi yerine getirmesinin degil daha fazlasini istemeli
5 siradanlastigi surece karsi takimlar tarafinda ezbere yenilcegiini bilmeli....
cok sey yazilir ertugrul icin ama yazmayacagim kabul etmedgim bizden biri olmasina ragmen gs macinda h sukurle opustuler nereye nesaj veriyorsunuz
Cem Tamimi
30-03-2008, 00:31
yapacak bir şey yok. sırf başarı kazanmak için her şeyi kabul ettik. doğru mu yanlış mı bilemiyorum ama bir başkanın şampiyonluğu sattığı söylentileri vardı bir zamanlar. neyse o gitti bu başkan da takımı yamalı bohçaya benzetti artık dikiş tutumuyor. her sene td değiştirmek, başkan değiştirmek çözüm olamaz ama bu td ve bu se ile gelecek başarı varsa bile ben artık istemiyorum. işler kötü giderken herkes eleştirir denebilir. densin ben hakan şükğür atası bir td ve mafya nın son şampiyonlukta katksı olduğunu kendi ağzıyla söylemiş biriyle (bkz alattin çakıcı ile daha önce gündeme gelmiş tlf kayıtları) avrupa şampiyonluğu dahi istemiyorum. bana bu takımı sevdiren değerleri geri istiyorum. o kadar..
Demir Han
30-03-2008, 00:33
Beşiktaşı tükenme noktasına getirmişlerdir
Onur Özgen
30-03-2008, 13:48
Tükenme
Bekleme
Ben senle güneşi bulmaya geldim
Ürkme
Kavganı sormaya geldim
Gücenme
Güneşten sunmaya geldim
Kapkara geçiyor günler
Hesabı yok
Ekmeğin az
Tuzun tadı yok
Çocuklar
Belki gülmüyor
Kayalık sevdalar dikenli yollar
Pusu kurulmuş dinmez ağıtlar
Yüzüne kapanıp ağlamak vardı
Oysa ben seni bulmaya geldim
Kalbine güneşi asmaya geldim
Tükenme
Sana yepyeni türküler verdim
Uzak dağların ötesinden gelen
Sana yepyeni çiçekler verdim
Kapıyı aç bulutlar girsin
Gülmeyi bilen çocuklar geldi
Tükenme
Alevlerin arasından yüzler geçiyor
Yüzler alevlerden türkülere geçiyor
Günler alevler gibi geçiyor
Koş
Ac kapıyı
Yeni ufuklar getirmiş
Gülmeyi bilen çocuklar
Bak
Çocukların ellerinde güzel günler var
Güzel günler
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.