PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezon Bitmiş ve Beşiktaş Teknik Direktörüsünüz?

Onur Özgen
31-03-2008, 15:51
TAKIMDA KALMASINI İSTEYECEKLERİM:
rüştü reçber
hakan arıkan
serdar kurtuluş
ibrahim toraman
aydın karabulut
serdar özkan
edouard cisse
matias delgado
ali tandoğan
mert nobre
rodrigo tello
bobo
batuhan karadeniz
filip holosko

GÖNDERİLMESİNİ İSTEYECEKLERİM:
baki mercimek
gordon schildenfeld
ibrahim kaş
gökhan zan
mehmet sedef
ricardinho
mehmet yozgatlı

JÜBİLESİNİ İSTEYECEKLERİM:
ibrahim üzülmez

TRANSFERİNİ İSTEYECEKLERİM:
bordon (schalke 04)
gustavo nery (corinthians)
mehmet topuz (kayserispor)
fatih akyel (kasımpaşa)
ali turan (kayserispor)
aydın toscalı (kayserispor)
fatih serkan kurtuluş (bursaspor)

İLK 11'İM:
---------------------------------------rüştü----------------------------------------
serdar kurtuluş-----ibrahim toraman------bordon-------------gustavo nery
mehmet topuz-----------cisse--------------delgado-----------------------tello
-------------------holosko-------------------------bobo(nobre)-----------------
ALTERNATİF KADROM:
--------------------------------------hakan----------------------------------------
fatih akyel---------------ali turan---------aydın toscalı-----------emre özkan
ali tandoğan-------serkan kurtuluş------serdar özkan------------------aydın
-----------------higuain--------------------------------batuhan------------------

not : demirören ve sinan engin gitmeden bir halt olacağına inanmıyorum.

Demir Han
31-03-2008, 17:38
Nobre'yi hala takımda düşünmek bence doğru değil ve yerine bitirici yüksek top hakimiyeti olan bir forvete ihtiyacımız var

Barış Şahinler
31-03-2008, 18:23
Kalmasını İstediklerinde Batuhan var!
Valla bence ilk o gitsin! Kadıköydeki fb-BJK maçında "Pas atıp başkasını Kral yapacağıma, kendim atarım" demişti gol lük bir pozisyonda atmadığı pas için.

Kişiliksiz... Kimliksiz... Beşiktaşlı olmamalı...

Gönderilmesini istediklerinden İBrahim Kaş ise daha çok desteği hak ediyor.

Ya birde LUCESKU gelsin artık, gelsin ve Sinanı göndersin!
Gelsin ve burada ölene kadar kalsın...

Onur Özgen
31-03-2008, 18:23
nobre, yerli statüsünde oynamasa haklısın; ama en kötü rotasyon olur fena mı? zaten ne çekiyorsak, kadro derinliğinin olmamasından çekmiyor muyuz*

Hüseyin Akartuna
31-03-2008, 18:26
Fatih Akyel mi???

Onur Özgen
31-03-2008, 18:28
serdar kurtuluş'un sağ bekte alternatifi yok şu anda kadroda, ali tandoğan'ı da mehmet topuz'un alternatifi olarak sağ açık'ta düşündüğüm için, bir sağ bek gerekiyor bence. ve türkiye'de de tecrübesiyle, çabukluğuyla en iyi sağ bek fatih akyel. kasımpaşa da düşüyor, bana göre alabiliriz.

Sinan Kara
31-03-2008, 21:22
HAYALİ BİR KADRO DA KURMUŞ OLSAN BU FATİH AKYEL NE ALAKA anlamadım.i.kaş ondan bin kat iyi...

Metin Yalçınkaya
31-03-2008, 21:47
Gerçekten fatih akyel ve beşiktaş forması.Lüfen ama bu forma kutsal bir forma ve onu giyebilmek için kişilikli bir futbolcu isminden bahsedelim...

yumurtakafa yılmaz
31-03-2008, 22:04
sağ ve sol bek alternatifimiz yoktur. cambaz fatih akyel ancak "kazımpaşa" gibi takımlarda oynayabilir. öyle bir futbolcu olsun ki fb de oynamamış. gençlerden aydın'a, fırsat verilirse bizim içinde hayırlı olacaktır.
haaa birde, benim hayal ettiğim takımın başında ertuğrul hocaefendi yoktur.

fb.4-ertuğrul.0

M.Bahattin Belen
31-03-2008, 22:10
Fatih Akyel ne alaka. Biz türbünde bu iş Ali ile olmaz yönetim biz Şekeri isteriz yönetim diye bağırdık sene 1985, bu kadar transferi yapacak yerde bu taraftar ile 3 yıl pafl takımla ligi kovalasak bu günki durumdan kötü olamazdık.

bakın kimlerle başarılı olduk yıllarca Fuat, Ziya, Fikret, Rıza, Sarı Kenan,K.Haluk,Sinan(hep öyle kalsa idi) Metin Ali Feyyaz,Gökhan,Şenol, Sergen(Yusuf gibi oldu ) Nihat.
Araya bir Kovaçeviç,Ferdinand bir Pascal fazla bile oldu bir çok zaman

Ancak unutmalayım halktan kopmadı halkın takımı daima Beşiktaşın göbeğinde Şeref stadında yada Fulya'da kalan Beşiktaş vardı.

Fulya'dan gideli kaç kere şampiyon olabildik düşünün
Kazanda alınan nefes ne kadar duyuldu Ümraniye'de
Takımı hayatın içinden koparmaktı en büyük yanlış
ASIL OLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ

Elif Esen
31-03-2008, 22:11
rüstü de gitmeli bence. onun yerine leverkusenin kalecisi adler gelebilir örnegin.

topuzun gelmesini kesinlikle istemiyorum. ilk önce kisiligini gelistirmeli!

Onur Özgen
31-03-2008, 22:22
valla fatih akyel de ne var anlamadım? kişiliksiz olarak da birşey yaptığını hatırlamıyorum, bir maçta i.üzülmez'in sırtına basmıştı sanırım; ama onu her futbolcu yapabiliyor maç anında. neyse, kimse katılmak zorunda değil, ben alternatif olarak iyi olur diye düşünmüştüm sadece.

bu arada arkadaşlar, sizler de kafanızdaki kadroyu yazarsanız sevinirim...

Zaza Karatas
31-03-2008, 23:47
harbiden Fatih Akyel nerden cikti :DBAKI MERCIMEKI niye yollasinlar ya adam hic olmassa takimini seviyo BESIKTASIMIZIN bu tip oyunculara karakterli oyunculara ihtiyaci var...

Ömür Hıncal
01-04-2008, 01:52
5 tane aydın 5 tane batuhan 5 tane serdar özkan 5 tane ibrahim kaş 5 tane de ekrem istiyorum.

hiç biri olmasa bile bu takımda 5 tane BEŞİKTAŞlı istiyorum tüm dünya yıldızlarına bedeldir benim için.

Demir Han
01-04-2008, 11:39
Merhaba

Ben sadece takımda kalmasını istediklerimi söylemek isterim

1.Rüştü
2.Aydın
3.Kaş
4.Holosko
5.Tello
6.Toraman...?
7.S.Özkan
8.Bobo... ?
9.S.Kurtuluş
10.Hakan

Geri kalan hikaye.....acilen Sergen Rico karışımı 10 numara.Carew tarzı bir golcü
Defansa göbeğe ronaldo-zago tarzı iki olgun adam.Kanat sorunu olduğunu sanmıyorum solda aydın sağda holosko oynar

Gokhan Akyol
01-04-2008, 12:48
fatih akyelin son maçına bakılırsa anlaşılır ne kadar iyi oyuncu olduğu bence....
ben fenerde cinconda oynamamış oyuncu hırsını sahaya sonuna kadar yansıtacak oyuncu isterim açıkcası rüştü de gitsin nostalji maçları görünce güzel olmuyor içimden küfretmek geliyor....

Ahmet Ayyıldırım
02-04-2008, 17:37
TRANSFERİNİ İSTEYECEKLERİM:
mehmet topuz (kayserispor)
fatih akyel (kasımpaşa)
ali turan (kayserispor)
aydın toscalı (kayserispor)
fatih serkan kurtuluş (bursaspor)
İyiki de başımızda değilsin be Onur :)
Bu saydığın adamları alırsak bu seneki takımı mumla ararız.

Şuanda savunmamızda 2 tane adam gibi adam olsaydı bu bile şampiyonluğu garantilemeye yeterdi.

KALSIN
1.Hakan
2.Toraman
3.Kaş
4.Tello
5.Cisse
6.Delgado
7.Rico
8.Serdar Özkan
9.Aydın
10.Nobre
11.Holosko
12.Bobo

GİTSİN
1.Baki
2.Kör gordon
3.Ali Tandoğan
4.Batuhan
5.Yozgatlı
6.İbrahim Üzülmez(emeklerini hiçe sayamam ama emekli olsun istiyorum)
7.Zan

ALINSIN
1.Kale gibi sağlam defans
2.Topun geçip adamın geçemeyeceği defans
3.Rüzgar gibi bir sağ kanat

Deniz Yilmaz
02-04-2008, 18:05
1.Kale gibi sağlam defans
2.Topun geçip adamın geçemeyeceği defans
3.Rüzgar gibi bir sağ kanat
Nereden bulacaz böyle topçuları:D

Onur Özgen
02-04-2008, 19:55
yahu teknik direktörk kariyerim başlamadan bitti sayenizde. :D

ahmet, yapmayı planladığım transferler arasında, banko kadroda gustavo nery, bordon ve mehemt topuz vardı. diğerlerini alternatif olarak düşünmüştüm zaten. :)

Deniz Yilmaz
02-04-2008, 20:56
teknik direöktürlük kariyeri konusu açıldı iyi oldu. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? neler yapılmalı?

Hakan Kirezci
02-04-2008, 21:26
a) B Lisanslı Antrenör
b) A Lisanslı Antrenör
c) Teknik Direktör
d) Kaleci Antrenörü
e) Aday Antrenörü
f) Alt Yapı Antrenörü
g) Amatör Antrenör
h) Bayan Futbol Antrenörü
i) Kulüp Futbol İdari Direktörü

a) B Lisanslı Antrenör: Futbol Federasyonunca açılmış B Lisans kurslarından mezun olmuş Amatör çalıştırıcı kursunu bitirip B lisans belgesi almış veya Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nca belgelerinin denkliği kabul edildiği için bu lisans ve unvan verilmiş eğitici kişilerdir.
(Üniversiteler Beden Eğitimi ve spor bölümlerinin veya yüksek okullarının futbol ihtisas dalı mezunlarına istenen belgeleri tamamladıkları takdirde B Lisans antrenör denklik belgesi verilir. 4 vize dönemi Tek Tip sözleşme veya Amatör Takım çalışma sözleşmesi ile çalışanlar A lisans kursuna başvuru hakkını elde ederler.)

b) A Lisanslı Antrenör: Futbol Federasyonu’ nca açılmış 1990 öncesi , C ve B, 1990 sonrası A Lisans kurslarından mezun olmuş veya Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nca belgelerinin denkliği kabul edildiği için bu lisans ve unvan verilmiş eğitici kişilerdir.

c) Teknik Direktör: Futbol Federasyonu’nca açılmış 1990 öncesi, A ve 1990 sonrası Teknik Direktör kurslarından mezun olmuş veya Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nca belgelerinin denkliği kabul edildiği için bu lisans ve unvan verilmiş eğitici kişilerdir.

d) Kaleci Antrenörü: Futbol Federasyonu’nca açılmış kaleci antrenör kurslarından mezun olmuş ve bu sıfatla kulüplerde Tek Tip Sözleşme ile çalışan eğitici kişilerdir.

e) Aday Antrenör: Futbol Federasyonu, TÜFAD ve ASKF işbirliğinde açılmış Futbol Aday Antrenör seminerinden mezun olmuş ve bu sıfatla sadece amatör kulüplerde amatör takım çalışma sözleşmesi ile çalışan eğitici kişilerdir.

f) Altyapı Antrenörü: Futbol Federasyonu’nca açılacak Altyapı antrenör kurslarından mezun olacak ve bu sıfatla kulüplerde Tek Tip Sözleşme ile çalışacak eğitici kişilerdir.

g) Amatör Antrenör: Futbol Federasyonu ve TÜFAD işbirliği ile açılacak Amatör Antrenör kurslarından mezun olan ve Amatör Antrenör unvanı alan veya Futbol Federasyonu Yönetim Kurulun’ ca belgelerinin denkliği kabul edildikten sonra bu lisans ve unvan verilecek ve bu sıfatla sadece Amatör Kulüplerde Amatör Takım Çalışma sözleşmesi ile çalışacak eğitici kişilerdir.

h) Bayan Futbol Antrenörü:Futbol Federasyonu’nca açılacak Bayan Futbol Antrenör kurslarından mezun olan Bayan Futbol Antrenörü unvanı alan veya Futbol Federasyonu Yönetim Kurulun’ ca belgelerinin denkliği kabul edildikten sonra bu lisans ve unvan verilecek olan sadece Bayan Futbol Takımlarında Tek Tip sözleşme ile çalışacak eğitici kişilerdir.

I) Kulüp Futbol İdari Direktörü: Futbol Federasyonunca belirlenecek şartlara uygun olan ve bu sıfatla Profesyonel Kulüplerde Tek Tip Sözleşme ile çalışan Profesyonel Yönetici kişilerdir.

Kolay gelsin Deniz...

Onur Özgen
02-04-2008, 23:06
deniz ne yap et, bu forumda kadronu açıklama derim. :D başarılar, eğer ciddiysen bu konuda... :)

Deniz Yilmaz
02-04-2008, 23:36
Hakan abim çok teşekkürler. Onur çok düşündüm ama yapılan onca yorumdan sonra gözüm korktu valla :D :D