PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarihi Besiktas Taraftari Yazar!

Namik Kartaloglu
31-03-2008, 16:47
Inönude Trabzonspora karsi oynanan mactan iki uc gun önce BAYRAK operasyonu yapildi,Konfeti operasyonu yapildi. Mac gunu Konfetilerle sampiyonluk sarkilari söyledik. Bayraklar dalgalandi.

Inönude Fenerbahce maci var iki uc gun öncesinden bayrak operasyonu yapildi. Mac gunu Inönude 20 000 adet bayrak vardi.

Bu iki eylem arasinda, ince bir cizgi var. Bu ince cizgiyi anlamadan yola cikmak bence yanlisligin baslangici olur.

Trabzonspor maci öncesi eger sitemizi bir karistirirsak bayraklar icin konfetiler icin cok icten ve atesli bir komunikasyon olusmustu, kimimiz konfetileri paketleyip Istanbula adreslere ulastirmis, kimimiz Bezlerin metresinin kac kurus oldugunu ve nereden alacagimizi yazmisti kimimiz nerede ne yapildigi konusunda birseyler anlatmisti birazimizda sadece agzimiz kulaklarimizda o gunun gelmesini beklemistik. O gun geldi ve Besiktasimiz 3-0 gibi guzel bir sonucla(hasret kalmistik böyle farkli galibiyete) sahadan ayrildik. Evlerimizin yolunu tuttugumuzda Sampiyon olmamamiz icin hic bir gerekce yoktur demistik. Araya Istanbulspor is kazasi mi diyeyim yoksa Cok kötu bir benzetmeyle ilk yaridaki Istanbulspor,Liverpool,Fenerbahce,Sivasspor maclarinin tekkeruru mu diyeyim ayni girdap icine girdik mi diyelim? ve yine olay geldi catti ayni perioda. Bir tek Liverpool yok arada sadece. Gerisi, oyuncular oldugu gibi duruyor ve oynanan piyes te ayni.

Fenerbahce macindan önce Ankara Kartal Yuvasi yetkilisi 20.000 bayrak dagitacagini gazetelerde anons etmisti. Basta belki Cok saf ve temiz bir dusunce olarak görunuyor ama bence bu saf ve temiz görunen FEDEKARLIK/HAYIRSEVERLIK/RENK ASKI tamamen bir göz boyama. Sairlerde ve diger alanlarda insanlar ellerine firca boya alip ruhunu katmamisti salladigi bayraga! Besiktas taraftarinin emegi duygulari ruhu yoktu o sallanan 20.000 bayrakta. Besiktasin basili bayragina lafim yok onu demeye getirmiyorum ve kimseniz de o tarafa cekmek icin niyetlenmesin. Benim anlatmak istedigim ASI RUH o olmayinca olmuyor cunku Endustrilesme yolunda bazilarini artik yurumeye baslamisken ha bire onlara yetismek icin deparlar attigimiz bir YÖNETIM zihniyetimiz le yol katediyoruz. Besiktasimizin Fren mekanizmasi olan Taraftar da yolda kaza yaptimi da yokus asagi hem önumuzdekilere ulasiriz hatta önce de variriz o menzile. Ne olacak en sonunda biz de demiyecekmiyiz Yasasin Futbol Endustrisi bir an önce varalim bari.

Ligin yayin hakki olan yayinci kurulusun agzi köpurmus satilmis it hakem musvedesi, her yayinda Besiktasimizin calinan her puanina her yanlis karara es gecerken hic te sikilmadan Sivassporun sampiyon olmasini cok isterim yorumlarini eklemeyi unutmuyor. Ta ligin ilk yarisindan Svassporun sampiyon olmasi konusulan bir ligin ne kadar adil ve tarafsiz oldugu beni cok dusunduruyor. Eger demistiysem bile ki benim böyle birseyi dedigimi hatirlamiyorum ”Besiktas olmazsa Sivasspor Sampiyon olsun.” cok sacma ve cok ta amatörce bir dusuncedir. Dusmanimin dusmani benim dostumdur misali olur ki hic te onaylamadigim bir mantiktir. Sivasspor sampiyon olacaksa eger kendi bileginin gucuyle olmali Besiktasimdan calinan puanlarla olacagi sampiyonlugun icine …! Ve bu oynanan oyunlar da o, gördugumuz sekliyle.

Simdi geldi Sivasspor maci catti ve yine kriz icindeyiz ne tesaduf ki. Ve Sivasspor Besiktasimi yine ”bileginin gucuyle” yenecek ve sampiyon olacak...

Namik Kartaloglu
31-03-2008, 17:06
Allahtan benim de bir not defterim var:D Sezen can in uyarisiyla bir duzeltme yapayim. Konfetiler GS maci icin di ve Trabzon macinda da kullanilmisti. Cok tesekkurler Sezencik. Karistirdigim icin sizlerden özur dilerim.