Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Umut Sivas-Beşiktaş (06/04/2008)
Deniz Yilmaz
31-03-2008, 18:20
Biliyorum hepimiz için fb mağlubiyetini kadırmak zordu tamda şampiyonluk inancımızın en üst seviyesine ulaştığı bir zamanda. Başkansız, Teknik Direktörsüz, kadro derinliği olmayan bir takımın şampiyonluğuna inanmıştık çoğumuz. İşin gerçeği benim hala küçükte olsa bir umudum var. Rakiplerimizin kalan maçlarına göre alınacak bir sivas galibiyeti beşikteşımızı en azından gs den daha iddaalı bir konuma getirecektir şampiyonluk için. Şu an için forumda yazan bazı arkadaşlarım, abilerim gelecek senenin futbolcularını , teknik direkdörlerini tartışıyor. Son 2 hafta da kaybettiğimiz sadece 6 puan olsun ama umudumuz, isteğimiz değil. Geriye kalan alınabilecek 18 puan var. Ve ilk üçü Sivas maçı.
gsnin kalan maçları sırasıyla gb(d)-ts(e)-ibb(d)-fb(e)-sivas(d)-oftaş(e)
gs nin paun kaybedeceği kesin gibi bir şey fb ile oynayacağı maç ise şampiyonu belirleyecek gibi duruyor. diğer bir faktörde ts nin gs ve fb den alacağı puan yada puanlar.
fbnin ise kalan maçları sırasıyla kayseri(e)-ankara(d)-denizli(e)-gs(d)-gb(e)-ts(d)
fb nin gs den daha fazla avantaja sahip olduğu gözüküyor.
Barış Şahinler
31-03-2008, 18:24
Deniz bu konuda sana katılıyorum, BİTMEDEN BİTMEZ!..
Cem Ozel
31-03-2008, 18:57
umudum var ama tadım tuzum kalmadı..
Hüseyin Akartuna
31-03-2008, 19:58
Kazanabileceğimizi düşünmüyorum.Geçen seneki bursa maçı gibi olur..
Sinan Kara
31-03-2008, 21:13
ben inanıyorum çocuklar sizde inanın.bu lafımı evimiz deki ilk maçta da eski açıkta pankart yapacağım...inanıyorum büyük bir inançla...
M.Bahattin Belen
31-03-2008, 21:30
herşeye karşın hala ihtimal var İhtimal varsa o oranda gerçeklik vardır.
biz diyalektik anlamda bunu gördük. Aykırı olmak inadına olmak imkasızı az ihtimal olsa bile zorlamak BUNA KAVGA DENİR
İŞTE BUNUN İÇİN BEŞİKTAŞ'LIYIZ.
İNADINA AŞK İNADINA İSYAN İNADINA KAVGA İNADINA BEŞİKTAŞ
SON NEFESE SON BARİKATA KADAR İNADINA BEŞİKTAŞ
UMUT UMUT UMUT VE KAVGA KARTAL AŞKINA
Elif Esen
31-03-2008, 23:38
bu yönetemeyetimle birazcik umudum bile yok, ne bu sezon nede demirörenin acikladigi gibi en erken birakacagi 2010 sezonunda. acikcasi, bundan sonra sampiyonluguda istemiyorum.
istemiyorum cünkü, hatalardan ders cikaralim, hata canimizi yaktiktan sonra degil yakmadan önce yokedilsin.
hatamiz s.e. karsi durusumuzdan vazgectigimiz, hatamiz bir macta yenilip demiröreni istifaya davet edip ertesi macta yenip sampiyon yarisina devam ettigimiz icin yine bundan vazgecilmis olmasi. bizler degilmiydik, demirörenin o meshur 'masaya yumrugumu vururum' lafini yüzüne carpan, her lafini yuttugu icin? peki o zaman bizler ne yaptik? Besiktas'imin zarar görmemesi icin denildi hep, kenetlenme zamani birlik zamani denildi hep.. fakat 'icimizde bir irlandali' varken hangi birlikten bahsedilebilir?
su futbolcu gitsin, su hoca gelsin muhabbetlerden önce bu yönetimin gitmesi icin varimizi yogumuzu ortaya koymaliyiz, bir kelime ile 'kökten cözüm'.
istifaya davet ettigimiz mac yine bir sivas maciydi, bu sefer farkli olacagini sanmiyorum.
sadece bir maclik muhalefet olmaz diye umuyorum..
Zaza Karatas
31-03-2008, 23:41
fenerbahceye BU SENE 3 MACTADA YENILDIKTEN SONRA SAMPIYON OLSAK BILE BENIM ICIN COK BUYUK BIR SEY IFADE ETMEZ ARKADSALAR...AMA OLMAMIZI ISTEMIYORUM ANLAMINA GELMEZ BU...TABIKIDE SAMPIYON OLMALIYIZ...
Ahmet Ayyıldırım
31-03-2008, 23:53
Bu sefer inanmıyorum.Bu inançsızlığa düştüğüm için kendimden nefret ediyorum ama inanmıyorum işte /
Herşeye rağmen;Beşiktaşım hayat sensin
Ömür Hıncal
01-04-2008, 01:46
Beşiktaşta hiçbir zaman son umudum olmadı benim bir umut biterse yenisi doğar hüzünlerden, kısırda olsa döngümüz hiç olmazsa umut dolu.
sivası yeneceğimizden ve şampiyon olacağımızdan şüphem yok.
siyah beyaz BEŞİKTAŞ kurtuluşa kadar savaş!
Namik Kartaloglu
01-04-2008, 13:29
Ömur Can sana katilmayi cok isterdim. Senin dusundugun gibi dusunuyordum. Bu sene sampiyon olacagiz maclarimizi kacirmayayim doya doya seyredeyim diye Ligtv yayinini satin aldim ama aldigim gunden(lig basladigindan) bu gune kadar gördugum sadece ve sadece TURKCELL SUPER [BIR FIYASKO] LIG.
Serkan Şaylan
01-04-2008, 14:53
sevgili deniz okudum yazdıklarını inan ben senin söylediklerinin gerçekleşmesi için neler vermezdim...
Eger bu sene şampiyon olalım ..Vestel maçından sonra anadan doğma Dolmahcenin öününden denize atlayacağıma yemin ettim....
:) :) mucize gercekleşirse bunu seve seve yapacağım.......Ama çok zor birader çok zor.......:(
Eda Aydın
01-04-2008, 15:27
Bence bunca rezillikten sonra şampiyon olmamalıyız..
Hatta bu yönetim kaldığı müddetçe de şampiyon olmamalıyız..
Erol Gölçek
01-04-2008, 19:39
uzun yıllar oldu inönüde maçlara giderim(son 4 yıl kombineli), hiç bir yenilgide son fb maçında yaşadığım moral yıkımını yaşamadım. Bunun nedeni asla kaçan şampiyonluk değil,"her koşulda her şeyini ortaya koyan" beşiktaşın yerini "inanmamış ve beyin olarak hazırlanmamış" bir beşiktaşın almış olmasıydı sanırım. Değerleriyle bizi(hatta rakiplerimizi bile) kendine aşık eden klübümüzü,tarihsel bir değersizleşme dönemine koşar adım götüren se,es (yd için de yazamam gerektiğinin farkındayım,lakin onun şimdilik bırakması gerçekçi görünmediğinden geçiyorum) ittifakının beşiktaş futbol tarihinin çöp sepetinde hakettikleri yeri alabilmeleri için şampiyon olmayalım,hatta avrupaya bile gitmeyelim(içim cız ediyor yazarken)... zira bazen en dibe vurmak, çıkışı anımsatabilir....
Hakan Kirezci
01-04-2008, 20:19
Yahu medyaya şuna buna kızıyoruz ama tuzaklarına düşmeyi de ihmal etmiyoruz.
Biz kötü olmasına kötüyüz. G.saray'da ha keza öyle... Peki bu F.Bahçenin sahiden çok iyi bir takım olduğu masalına gerçekten inananınız var mı içinizde?
Kardeşler... Bu F.Bahçenin diğerlerinden farklı olarak yaptığı bir tek şey var. 100 milyon Euro harcayıp 15 maçlık bir takım kurdular; hepsi bu. Hangi maçlar bunlar? Ligdeki derbyler ve avrupa kupası maçları. Sadece bu maçları oynayabilmek için Brezilyalı bir çete oluşturdular. Öyle ki bunların ligin geri kalan maçlarında hiçbirşey yaptıklarını görmedik. Ancak idare ettiler. Neden mi, çünkü güçleri 34 maç lig 8-10 maç kupa ve 15 maç avrupa kupası maçı çıkarmaya asla ve kat'a yetmez de ondan. Buyurun ispatı. Üç büyük takım 3'er adet derbi oynadılar. Bunlardan Beşiktaş 3, G.saray 3, F.bahçe 9 puan aldı. çıkın bunları...
Sivas 61 puanla lider...
G.S. 58 puanla ikinci
BJK 55 puanla üçüncü
F.B. 54 puanla dördüncü
Bu mudur müthiş F.Bahçe? Ha Ş.Liginde çeyrek final oynuyorlar. Orası doğru. Çünkü bu takım sadece o maçları oynayabilmek için kurulmuş bir takım. İyi de becerdiler. Ligde de bizim iki F.B. maçına bakarsanız verdiğimiz 6 puan. aslında herşeye rağmen iki beraberlik ya da bir içeri bir dışarı bitebilirdi. Yani derbyleri de öyle aman aman kazandılar diyemiyoruz. O zaman şu durumda bile F.B. nin durduğu yere bir bakın ne olacaktı.
Boş işler hepsi boş. Yaygaraya kulak asmadan yola devam.
Serdar Yeşil
02-04-2008, 08:57
Yahu medyaya şuna buna kızıyoruz ama tuzaklarına düşmeyi de ihmal etmiyoruz.
Biz kötü olmasına kötüyüz. G.saray'da ha keza öyle... Peki bu F.Bahçenin sahiden çok iyi bir takım olduğu masalına gerçekten inananınız var mı içinizde?
Kardeşler... Bu F.Bahçenin diğerlerinden farklı olarak yaptığı bir tek şey var. 100 milyon Euro harcayıp 15 maçlık bir takım kurdular; hepsi bu. Hangi maçlar bunlar? Ligdeki derbyler ve avrupa kupası maçları. Sadece bu maçları oynayabilmek için Brezilyalı bir çete oluşturdular. Öyle ki bunların ligin geri kalan maçlarında hiçbirşey yaptıklarını görmedik. Ancak idare ettiler. Neden mi, çünkü güçleri 34 maç lig 8-10 maç kupa ve 15 maç avrupa kupası maçı çıkarmaya asla ve kat'a yetmez de ondan. Buyurun ispatı. Üç büyük takım 3'er adet derbi oynadılar. Bunlardan Beşiktaş 3, G.saray 3, F.bahçe 9 puan aldı. çıkın bunları...
Sivas 61 puanla lider...
G.S. 58 puanla ikinci
BJK 55 puanla üçüncü
F.B. 54 puanla dördüncü
Bu mudur müthiş F.Bahçe? Ha Ş.Liginde çeyrek final oynuyorlar. Orası doğru. Çünkü bu takım sadece o maçları oynayabilmek için kurulmuş bir takım. İyi de becerdiler. Ligde de bizim iki F.B. maçına bakarsanız verdiğimiz 6 puan. aslında herşeye rağmen iki beraberlik ya da bir içeri bir dışarı bitebilirdi. Yani derbyleri de öyle aman aman kazandılar diyemiyoruz. O zaman şu durumda bile F.B. nin durduğu yere bir bakın ne olacaktı.
Boş işler hepsi boş. Yaygaraya kulak asmadan yola devam.
Senin bu yazdıklarının eksiği var fazlası yok Hakan Abi, Bizler BEŞİKTAŞ lılar bu durumda olmamızı sadece bakiye ve olmayan sağ beke baglıyoruz verilmeyen, goller ve penaltılar bunlar olmazsa mutlaka o maçda kırmızı kart olur. bugün hangi futbolcumuz konuşsa hakemlerin yanlı yönetiminden şikayetçi bu belki onların kendilerini savunma yöntemi diyebilirsiniz yinede yanılırsınız bu futbolcuların moral motivasyonu'nu nasıl üst seviyede tutabilirsiniz bu yanlı yönetim karşısında.
Demir Han
04-04-2008, 02:22
Merhaba
Hakan Bey size katılıyorum...bu sebeple de şunu savundum 8 yabancı değil aynı paraya bize kariyeri olan 2 - 3 adam ve kariyeri olan ehil bir TD.Geri kalan tümü Türk genci oyuncusu olan bir takım...Paramız dışarı gitmesin alt yapı kazansın Türkiye kazansın....
Sivas'a gelince..ya açıkçası çok da umurumda değil...umut olarak da bakmıyorum olaya...sonuç ne olursa olsun pek aşırı tepki vereceğimi de sanmıyorum
Deniz Caglar Dundar
04-04-2008, 11:25
Biz sivası yenelim arkası gelir,umutlar bitmez.Sonuna kadar gitmeliyiz.
Gönülden Müjde Başar
04-04-2008, 13:56
ben beşiktaşın bundan sonra şampiyonluk şansısının kaldığını sanmıyorum.
elimize büyük fırsat geçmişti ama verdik gitti artık.zaten hocadada şampiyon yapacak potansiyeli artık görmüyorum.ertuğrul sağlama insan olarak saygı duysam ve sevsemde teknik direktör olarak güvenmiyorum.futbolcularda cabası.
yönetim için diyebileceğim tek şey
bir an önce gitmelerini umut etmek o kadar
bu saatten sonra eğer şampiyon olursak sadece ve sadece mucize olur.
açıkcası bir çok maçta oynadığımız futbolla hakettiğimizide düşünmüyorum
kızıcaksınız belki ama bana göre gerçek bu
Gokhan Yerlikaya
04-04-2008, 14:05
http://img147.imageshack.us/img147/5413/n6486749992397045418vk1.jpg
Canmert Avsar
04-04-2008, 14:38
6 maçı da alırsak neden şampiyon olmayalım ?
Rakiplerimizin fikstürü belli.
Ama belli olan bir şey daha var;
Bizim ruhsuzlar 6 maçı alamaz...
Bari şampiyonlar Ligi iddiamız sürsün...
Deniz Özdemir
04-04-2008, 20:47
bizim hala bi umudumuz var biz buna inanıyoruz da peki futbolcularda bizim kadar istekli mi yada gelecekten bizim kadar umutlu mu????
Metin Yalçınkaya
04-04-2008, 22:33
Umut mu dediniz? Futbolcularımızda o umudu görsek fb maçında görürdük ki bu maç hepimiz için çok değerli bir maçtı.Ama yine de pes etmemeliyiz.İnanmalıyız ve futbolcularıda inandırmalıyız.
Gokhan Yerlikaya
04-04-2008, 23:18
bir umudum sensin anlıyormusun
Sinan Kara
05-04-2008, 00:44
şampiyon olacağız ulan...
Gokhan Yerlikaya
05-04-2008, 01:43
101. yılda bizden calınan ruhu hala aramaktayız!
birAz inanın cocuklar kendinize biraz
Onur Yılgın
05-04-2008, 08:44
aslında bize bu taraftara yazık. Belki şampiyon olamayız ama inancımızı kaybetmemeliyiz.
Onur Sarısoy
05-04-2008, 15:10
Bence hala inanmak biraz fazla iyimserlik olur
ben ne zaman inanmaya başladıysam kırılma nolktalarında hep başarısız olduk
bu defa inanmıyorum...
tek dileğim avrupa kupalarına katılabilmek
Mert Çevik
05-04-2008, 17:53
benim hala umudum var
isyan etsemde istediğim kadar
hayran hayran seyret
ister katıl iser vazgeç
güzel günler bizi bekler
eywellah dersin geçer gider...
Cem Ozel
05-04-2008, 20:53
beyazın özlemi hepimizin içinde ama siyah gününde kartalımın yanında olmassak nasıl beyazı çoşkuyla içtenlikle yapmacıktan uzak kutlayacağız?
Mert Iyigun
05-04-2008, 22:58
giden var mı sivasa ?
Namik Kartaloglu
06-04-2008, 15:11
Gooooolllllllllllllllllllllllll Holoskooooooooo
Namik Kartaloglu
06-04-2008, 15:15
Gooooooooollllllllllllllllllllllll Holoskoooooooooo 2-0
Onur Özgen
06-04-2008, 15:15
sivas 0-2 BJK
fiyasko değil holosko dedik bir kere. :D
Metin Yalçınkaya
06-04-2008, 15:30
saldir BeŞİktaŞim Oleyyyyy
Namik Kartaloglu
06-04-2008, 15:50
Ilk yarida hakem skandallari olmayan bir macti. Hakemlerin arkasina siginmadiklarinda kimsenin bu Besiktasi yenecegini zannetmiyorum. Devamini getirin Kartallarim
Metin Yalçınkaya
06-04-2008, 15:51
iLK YARI 2-0 İNŞ. 2. YARIDA 2 GOL ATARSAK FARKLI BİR GALİBİYET ALIRIZ..
Onur Özgen
06-04-2008, 15:55
bu maç çok farklıyız, orta saha'nın daha mücadeleci oyunculardan oluşmasının bunda büyük payı var diye düşünüyorum. özellikle aydın çok iyi oynuyor.
Sezen Gunduzalp
06-04-2008, 15:58
Maça takım kadar bende stresli başladım :) sabit bir yerde izleyemedim ama 2. golden sonra sabitlendim :)
Bu arada Aydın son dakikalar hariç harika oynuyor .
Metin Yalçınkaya
06-04-2008, 16:42
Yine kırmızı kart ne zaman düzeleceğiz.Bu sene kartlardan yeterince canımız yanmadı mı?
Sezen Gunduzalp
06-04-2008, 16:55
İlla gol yicez zaten stresli bir son 15 dakikaydı.
:(
Namik Kartaloglu
06-04-2008, 17:00
Ve mac bitti! Allah belani versin Hakem bozuntusu! sinsi sinsi verdigi kartlarla maci katletme adina her seyi yapti ama bu defa Besiktasim Hazirdi oyunlarini bozdu:) 1-2 Galip ayrildik! Macin yildizi Aydin Karabulut olmali. Mehmed Sedef halen superlig maclarinda oynamaya hazir degil, bizim defans onun icin de tedbir almak zorunda kaldi oyuna dahil olduktan sonra.
Eklemek istiyorum; Nobre nin Ömer Guvencle ropörtajinda Nobre" cok faul yapildi ve cogu verilmedi ama TURK FUTBOLUNUNDA NORMAL BU" dedi. Bu iste Turkcel super{fiyasko} liginde göruntu bu!
Sezen Gunduzalp
06-04-2008, 17:02
Bence ibrahim Kaşın kartı doğru idi. !_kork_!
Sezen Gunduzalp
06-04-2008, 17:11
Birde zemin çok kötü idi ayakta duran çok azdı hakem bile bir kaç kez kaydı :)
Kazanmak güzel Tebrikler KARTALIM :)
Cem Ozel
06-04-2008, 17:24
hakem saolsun gene yaptı yapacağını merak ediyorum yan hakem holoskonun 3 ncü golunde ne gordude neye faul verdi... şerefi ile onuru ile başbaşa bırakıyorum onu
Namik Kartaloglu
06-04-2008, 17:29
Muhammed Köpegi Irkci birsey demis Cisseye! O yuzden sari kart görmus ve Ertugrul hocaya beni cikarin demis cisse.
Kahrolsun Fasizm!
Cem Ozel
06-04-2008, 17:30
doğrumu bu olay namık abi
Namik Kartaloglu
06-04-2008, 17:36
Evet simdi Ropörtajda dedi, Muhammet te yalanladi ama arkasini birakmamak lazim.
Sezen Gunduzalp
06-04-2008, 17:45
Cissenin işaretini görmüştüm ama sakatlandı diye düşünmüştüm :( :(
Ropörtajında dinledim bir şeydenildiği için çıkmak istemiş :(
Onur Özgen
06-04-2008, 17:59
mohammed belçika doğumlu, fransa ile ilişkileri çok gelişmiştir belçika'nın, hatta dilleri de fransızcadır, bu durumla bir alakası olabilir mi diye düşündüm birden? ırkçılığa hiç dayanamıyorum; ama futbolda daha bir iğrenç hal alıyor gerçekten. kahrolsun faşizm! bir sonraki maçta bu durumla ilgili inönü'de pankart açılması gerek diye düşünüyorum...
bu arada dünkü fb-kayseri maçının hakemine sivaslı beşiktaşlılardan mesaj var... :)
http://img142.imageshack.us/img142/3637/44169983rk4.jpg
Onur Özgen
06-04-2008, 18:03
ayrıca şimdi aklıma geldi, nouma'ya yine g.birliğili belçikalı thomas ırkçılık yapmıştı,gitti kafa atmıştı. ben gene belçikalılar ile fransızlar arasında bir durum olduğunu düşünüyorum...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.