Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Darüşşafaka 17/02/07 (BJK Akatlar)
Safak Batman
14-02-2007, 01:25
Beşiktaş -Darüşşafaka (BJK Akatlar)
http://www.tblbasket.com/resimler/club/besiktas.jpg - http://www.tblbasket.com/resimler/club/darussafaka.jpg
4.Beşiktaş 19 12 7 1388 1327 31
10.Darüşşafaka 19 8 11 1390 1422 27
.
Serenat Tutaklı
14-02-2007, 13:41
Basketbolda keyifsiz günlere son vermenin zamanı artık.Geride kalan 3 maçımızdan da mağlubiyetle ayrıldık.Özellikle son Efes maçı ciddi anlamda moral bozukluğuna da yol açtı.Tofaş ve Ülker yenilgilerinden sonra Murat Didin'in görevden ayrılacağı konuşulurken,Efes maçından da yenilgi ile ayrıldık.Sular durulmuyor biz de.Bir takım sıkıntılar olduğu gerçek.Artık Murat hoca da umudunu yitirmişse işimiz çok zor.Darüşşafaka maçı çok mühim bu maçı alıp moral bulmalıyız çünkü ardından Gs ile oynayacağız.Olası play-off eşleşmelerini düşününce artık mağlubiyetlere dur demek lazım.
Fikret Arul
15-02-2007, 11:55
cuma günü ile birlikte Yoğun Bir maç Trafiğine gireceğiz.. Bu trafiğin cumartesi ayağı Akatlar..
3 Maçtır kaybediyoruz, Efesi Elimizden Kaçırdık.. Şu Dönemde moral Bulmak Ve özgüveni tekrar kazanmak açısından Çok Önemli Maç..
Şimdi Her zamankinden Daha Çok Bize ihtiyacı var takmın..
Haydi Akatlara!
Sergen Kurt
15-02-2007, 16:20
4 maçtır yeniliyoruz artık son vermemiz lazım yenilgiye
YİNEDE BEŞİKTAŞ ;)
Birkan Bürüngüz
15-02-2007, 17:08
saat kaçta maç??
Eren Cemaloğlu
15-02-2007, 17:40
4 maçtır yeniliyoruz artık son vermemiz lazım yenilgiye
YİNEDE BEŞİKTAŞ ;)
sergen kurt abi 4 maç değil üç maçtır yeniliyoruz.:D yani ufak bi ayrıntı ama işte söz konusu beşiktaş olunca içim elvermedi:D
Serenat Tutaklı
15-02-2007, 17:41
Saat 16.00'da maç
Birkan Bürüngüz
15-02-2007, 22:56
Saat 16.00'da maç
teşekkürler bayan tutaklı
çok sonra gelen edit: maç 5teymiş ntvde öyle söylediler :eek:
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 18:17
Akatlar'dan canlı bağlantı...
42-45 mağlubuz..3.periyot devam ediyor..
ntv maçı vermiyor bu arada
51-53
3.periyot sonu
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 18:43
65-62 öndeyiz son dakika
67-64 öndeyiz...son 2 saniye faul atıyoruz
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 18:50
Yok böyle bir şey..maçın bitmesine 2 saniye varken,hakem 19 saniye eklemiş..
67-67 maç uzatmaya gitti.
Murat Didin çıldırmış...
Offf bu ne
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 19:00
Özer abi dakika başı arıyor.19 saniye değil 17 saniye eklemişler ve bizim başlamımız gerekirken rakip takım başlamış yandan oyuna.Murat Didin itirazları sonucu karışmış ortalık.Bizden yönetici de sahaya girince hakemler terketmiş salonu.Özer abi şeref tribünündeyim birebir duyuyorum dedi.Gelişmeleri Özer abi aradıkça vereceğim:noluyor ya nyie tv vermez bizim maçı:mad:
Murat Aru
17-02-2007, 19:04
tÖBE tÖBEEEE
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 19:20
Hakem faciası yaşanıyormuş.2 basketimiz verilmemiş(umarım yanlış anlamadım)79-81 mağlubuz...son 30 saniye
ve kötü haber 81-83 mağlup olduk.hakem şovu ile..
Sürekli arayıp,bilgi veren Özer abiye teşekkürler...
daha ayrıntılı yazıp,bilgilendirecektir kendisi de
Özer Özçetin
17-02-2007, 21:04
Öncelikle Seroyu her aradığımda cevap verdiği için ve kahrımı çektiği için ve de forumu bilgilendirdiği için kutluyorum.
İlk kez Kızım ve eşimide götürdüm maça,ilk iki periyot resmen uyudu takım,taraftar çok azdı pota arkaları boş denecek kadardı,sadece saha kenarındaki tribünün alt katı yarıyarıya doluydu.3.periyotta protokol tribününe gittim,hanımı çocuğu diğer tribünde bıraktım,takım süper oynamaya başladı,21 sayı üretti bu periyotta,rakipse 12 sayı.4.periyotta yorgunluk emareleri olsada salonun tek hakimiydik ve bitime 2,6 saniye kala 3 sayı öne geçtik 67-64,işte ne olduysa orada döndü iş.Hakemler önce mola ihlali gibi komik bir gerekçe ile maça 17 saniye ekledi ve topu D.Şafakkaya verdi,bizimkiler faul yapsa 2 sayı belki atacaklar ve son topu biz kullanacağız,elleri bağlandı sanki ve 3 saniye kala 3 lük potaya girdi 67-67.
Maç uzatmaya gitti,bu arada yönetici Ş.Yalçın salona inince hakemler masa dahil terkedip gittiler,yöneticic dışarı çıkarıldı uzatma başladı.Hakemler 2 basketimizi hücum faul diye vermediler,aynı basket ise Daçkaya verildi neticede 81-83 iş bitti.
Acıdır,Beşiktaşlı olduğum için yazmıyorum bu emek hırsızlığını,haksızlık vardı,kayırma vardı,çifte standart vardı.
Olan salonda ter akıtan Didin ve oyunculara oldu.Bu arada B.Özcan normal sürenin sonlarında çok ciddi bir pozisyonu heba etti ,topla ilerlerken düştü,o anda maçı 69-64 yapabilirdik,yani efes maçı benzeri bir şanssızlık yine B.Özcan yine son saniyeler....
Ahmet Ayyıldırım
17-02-2007, 21:38
bu gidiş iyi gidiş değil...
Burak Sığırcı
17-02-2007, 22:14
bir-iki sponsor takviyesiyle düzelir bence durum.
vestel'e teklif götürülebilir.vestel beşiktaş colaturka...fiyakalı isim.
hatta başkanımız da kartalgaz diye bir şirket kursun,vestel beşiktaş colaturka kartalgaz olsun isim.üç sponsorla türkiye liginde final oynarız en azından.
Cihan Güngör
17-02-2007, 23:10
"Karşılaşmanın son 20 saniyesine Beşiktaş Cola Turka, Harvey'in basketiyle 67-64 önde girdi. Darüşşafaka, yaptığı hücumdan yararlanamazken, bitime 2.4 saniye kala Reese'e faul yapıldı. Ancak Darüşşakafa antrenörü Altar Tunçkol, Beşiktaş'ın son basketinden sonra mola istediğini, masanın da mola ikazını çaldığı ama hakemlerin duymayıp molayı vermediği gerekçesiyle itirazda bulundu.
Hakemlerin, masa hakemleri ile görüşmelerinin ardından, Beşiktaş'ın itirazlarına rağmen süre 19 saniyeye çıkarılarak, konuk ekibe mola verildi. Darüşşafaka yaptığı hücumda bitime 9.3 saniye kala Polat ile 3 sayılık basket bulup durumu 67-67'ye getirdi.
"Beşiktaş Cola Turka, maç sonrası hakemlerin normal sürenin son saniyelerinde verdiği karar nedeniyle itirazda bulundu. Beşiktaş Cola Turka antrenörü Murat Didin, böyle bir karar görmediğini belirterek, ''Hakemlerin verdiği karara anlam veremedim. Biz itirazımızı yaptık'' dedi." (Turkbasket)
Çok ilginç bir karar olmuş. Darüşşafaka "masa kornayı çaldı, hakem duymadı" demiş. Burda suç masanın. Çünkü kurala göre masa hakeminin de düdüğü var. Korna çalışmazsa ya da duyulmazsa düdük çalınır. Yine düdük de duyulmazsa saniye sıfırlanarak hakemin oyunu durdurması beklenir. Masa maçı başlatıyorsa kural hatası vardır.
Ancak bu kural hatası da telafi edilmiş görünüyor. Yine de çok sırt rastlanamayacak bir uygulama olmuş.
Serenat Tutaklı
17-02-2007, 23:14
Reese'e yapılan faulün atışlarını kullandırtmamış hakem.Nasıl oluyor bu?Anlamadım bir şey.
Nasuh Pirinc
18-02-2007, 00:20
ne oluyor Kartalıma... tamam kadro gectiğimiz 3 sezona gore pek fazla iyi degil ama 4 mac ustustede kaybedecek bi potansiyel yok bu takımda neyse Allah sonumuzu hayır etsin...Sevda bitmez
Özer Özçetin
18-02-2007, 00:38
Uzatma öncesi basın mensuplarıyla ve kulüp dergisinden maça izlemeye gelen çok eskiden beri Beşiktaşı izleyen ve şu anda dergiye bağlı ajansta çalışan gazeteci arkadaşlar.Bana şunu ifade ettiler,eğer hakem bu düzeltmeyi yapmasa Daçka itiraz edecek ve maç tekrara gidecekti.Evet zaten T.Demireli desteklemeyen yönetimimize federasyon tepkili,ön yargılı,kesinlikle tekrar çıkardı,hakemler de bunu altında ezildi,uzatmada resmen 4 sayımızı yediler.Olayın özeti bu.
Özer Özçetin
18-02-2007, 13:59
Yönetim maça itiraz edecekmiş,zaten doğal olan da bu.Dünyada hiç bir örneği olmayan bir şey yaşandı,hani ilklerin takımıyız dedik ya bu kadar da değil yani.Her türlü aksilik nedense önce bizi buluyor.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.