PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halimiz

Özer Özçetin
12-04-2008, 09:19
1997 yılında Forza Dergiyi çıkardık,o gün Beşiktaşla ilgili yazmaya başladım,ki kalem tutma ve yazma işim 1979 da Karabükte Yenikarabük Gazetesinde başlamıştır.11 yıldır çeşitli yerlerde Gazete Pazar Birgün olmak üzere çok defalar halimizi gözler önüne serecek yazılar yazdım,ama sadece eleştirel mahiyette değil,aklımca bildiğimce yol gösterir şekilde de.
1980 yıllarda gençliğin verdiği heyecanla kan kaynama ile Tvlerde de o zamanki yönetimlerle ilgili yanlışlarla ilgili,geleceği tehlikeye atacak yanlışları söyledim.
Şeref Stadı terkedilme aşamasında Taraftar Komitesi olarak gazetelere basın açıklaması yaptık,buranın tarihi manevi ve maddi değeri asla Fulya ile kıyaslanamaz,terketmeyelim diye feveran ettik.Geçenlerde bir yalan haber sitesinde Seba Şeref Stadını satarken niye tepki koymadınız diyenlere de cevaptır bu ayrıca.Elimde gazete küpürü mevcuttur.
Gazete pazarda Barış Hemen Şimdi diye bir yazı kaleme almıştım 1998 veya 1999 olması gerek ,Seba sonrası için herkesin el ele vermesi gerekiyor,birleşin 2000 li yılları heba etmeyin ana fikrini içeren bir yazıydı,Beşiktaştaki küslükler bitsin,yıllarca yöneticilik yapanlar bir araya gelsin,hazırlıklı olarak yönetilelim dedim.Gazete Pazar 75 sayfalık Hürriyete bağlı olarak çıkan bir gazeteydi,hatırlayanlar vardır mutlaka.
Neyse herşey derdest oldu,yeni jenerasyon yeni yönetimler seçti,ne yazık ki hiç biri 95 ten beri devam eden kan kaybına çare olmadı,aksine kan akışı oluk oluk olmaya başladı.Bu kez de maddi kayıplar arttı ,mali tablo aksi yönde hız aldı.Yani tek maç skoruna tek sezona göre eleştiri de bulunmadım.
Özellikle federasyon seçimlerinde asla herhangi bir kulüp kliğine bağlanmadan kendimiz 3.bir yol açalım ,en azından futbolu tezgahlara getirenlerin oyunlarına alet olmayalım figüran olmayalım dedim.
Ne yazık ki dinleyen olmadı biz sadece bildiğimiz gerçekleri ifşa ettik ve öylece kaldık.
Bu kez endüstriyel futbol baronları 2 büyük yaratma mücadelesi savaşında bizi geri planda bırakacak onun için bir proje hazırlayalım dedim,Engin Ağırla kafa kafaya verdik nasıl oluru tartıştık tek kurtuluş bu dedik.Ne oldu sadece taraftar sahiplendi ve iş şu anda beklemede.Kulüpten resmi olarak gelin arkadaşlar nedir bu kalkınma ve katılım projeniz demendiler.Sadece özel muhabbetimiz olan bir yöneticimiz bize kucak açtı ve kendisiyle paylaştık ve yardımlarını bekliyoruz.Başka da bir çare yok.Ben Beşiktaş aşığı olan birisi olarak gücüm aklım kalemim ruhum maddiyatım yettiğince 30 sene bir şeyler yapmaya çabaladım.
Halimiz ortada,bugüne kadarBeşiktaş için çabalayan herkesle bir araya gelmenin vakti geçsede hiç bir şey için geç değil.

Serdar Yeşil
12-04-2008, 11:25
Belki buraya yazacagım Cevap kimine göre agır olacak ama bana göre gerçek

Babasının Şirketini Yönetemiyen biri gelmiş Koskoca BEŞİKTAŞ ı Parasıyla yönetmeye çalışıyor.

Ezeli rakip dediklerimize bizleri rezil ediyor, başkan denilen kişi zaten biriyle kolkola girmiş, ne duruş kaldı ne ruh kaldı.

O futbolcuları gidip ümraniyede protesto edene kadar, onlara o forma kutsaldır nasip olmaz herkese diyene kadar, o ruhsuzlar dediklerimizi o formayı vereni onları bu camianın içine sokanlara neden bir şey denilmiyor

Kazım KANAT bile resmen ÇARŞI eski ÇARŞI değil diyor, Mesaj ( Daha neyi bekliyorsunuz neden İsyan bayragını açmıyorsunuz diyor. )

Madem onlar o prejeyi desteklemiyor, bizim en kötü yapacagımız Projemizi kendimiz hayata geçirip Sponsor olabiliriz yeni yapılacak stadın bir tirbününe Şeref bey ismi vs verilebilinir.

Son BARİKAT ismide benimde böyle buraya yazdıgım gibi yazıda kaldı.

Sinan Kara
12-04-2008, 22:34
iyi de abi bu iin başka akılcı bir yolu yok mu.bu yönetimi ve bozuk düzeni düzeltmenin.

Günalp Tokuç
12-04-2008, 22:35
yazılanların hepsine canı gönülden katılıyorum.
Özer abi sana saygım sonsuz.
yönetim için yapılacak protesto için ön ayak olması gerekenlerin sizler olması gerektiğini düşünüyorum ki tribün şu aralar koyun gibi maalesef.
elimizde protesto için sadece manisa maçı var ne bu gidişle bursa maçında olabilecek en ufak bir olayda saha (içi veya dışı) y.d o maçta da sahanın kapanmasını isteyecektir.bu yüzden tepkiyi sadece stadla sınırlamamak lazım.
seba zamanında yapılmış olan bir yürüyüş vardı bunun gibi bir şey düzenlenebilir.
akabinde stad yıkımı içinde ses getirecek bir eylem yapılması gerektiğini düşünüyorum.böyle birşey olursa (allah korusun) Beşiktaş ın 5 senesine daha geçmiş olsun diyeceğiz...

saygılar...

Cem Ozel
12-04-2008, 22:48
iyi de abi bu iin başka akılcı bir yolu yok mu.bu yönetimi ve bozuk düzeni düzeltmenin.

en akılcı yol taraftar projesidir. Uygulanması çok güç ve emek isteyen bir proje.. ama en akılcı yol en kesin çözüm. revizyon değil gerçek bir devrim

Sinan Kara
12-04-2008, 23:01
haklısın bu konuda kesinlikle katılıyorum g.tokuç aarkadaşıma yürüyüş konusunda kesinlikle katılıyorum...
ama benim demek isteediğim her ne yapacaksak artık son olsun.her hafta burda haftaya nasıl bir tepki vereceğimizi tartışmak olmasın.başarılarımızı konuşmak olsun.ne yapılacaksa buna büyükler abiler karar versin tek seferde yapalım..hakkımızı savunmak bizim en büyük ibadetimizdir.kutsalımızdır...

Günalp Tokuç
12-04-2008, 23:11
haklısın bu konuda kesinlikle katılıyorum g.tokuç aarkadaşıma yürüyüş konusunda kesinlikle katılıyorum...
ama benim demek isteediğim her ne yapacaksak artık son olsun.her hafta burda haftaya nasıl bir tepki vereceğimizi tartışmak olmasın.başarılarımızı konuşmak olsun.ne yapılacaksa buna büyükler abiler karar versin tek seferde yapalım..hakkımızı savunmak bizim en büyük ibadetimizdir.kutsalımızdır...

tek seferde yollayabilirsek ne ala bunları ama sanmıyorum maalesef...
Serdar Bilgili den hiç hazzetmem ama adam bıraktı gitti küfürü bahane etti ama gitti.
mevcutlarda bu onur olduğunu düşünmüyorum hele tek protesto ile :)

Mehmet Aydın
14-04-2008, 08:35
bence manisa maçında trübünleri boş bırakalım belki bizimkiler bu sefer etkilenirlerde beşiktaşımızdan ellerini çekerler
beşiktaşım beni hayata tekrar bağlayan sensin

seni ölecek kadar çok sevdik kartalım
bitsin artık taraftarın gözyaşı
hayatı yudum yudum içiyorduk
yürüyorduk şerefimizle zafere
sana kalkan elleri durdurmak için
katıldık aşkın kervanına
yansak kavrulsak alevin kızgınlığında
dilimizde aynı şarkılar
seni sevecek kadar çok öldük kartalım

bir canım var hıncıyla çatlar gök
bir canım var inönüde yanar