PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlık maşlık yok

Hakan Kirezci
14-04-2008, 15:28
"CEBİMDE SADECE 200 YTL VAR'

Türkiye'ye geldiğinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiğimiz haftalarda bir ev kiralandı. Eşini ve 3 aylık kızını İstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eşyalarının alınması ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eşyaları bir türlü alınamadı. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, şikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in girişimleriyle evde hazırlıklar en sonunda başlarken, Gordon'dan evin temizliğinin yapılabilmesi için 50 YTL istendi. Ve işte tam bu esnada Gordon'dan herkesi şok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!"

ENGİN DEVREYE GİRDİ 5 BİN YTL VERİLDİ

Aylardır parasını alamayan Gordon'un durumu karşısında afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoğun çabaları sonunda genç futbolcunun hesabına 5 bin YTL yatırılırken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaşanan skandal karşısında küplere bindiği öğrenildi."

Şimdi bizler bu çocuğun geriden oyun kuramadığını, topu oyuna sokamadığını konuşuyoruz. Bir spor programında çocuğun istatistikleri veriliyor. Neymiş? 91 kere top kullanmış bunun 33 tanesini hatalı kullanmış.
Senelerce Beşiktaş'ta top oynamış, her hafta divan raporlarının kendisine ulaştırıldığını söyleyen Vedat Okyar (ki kendisi aileden zengin olup neredeyse zevk için top oynamış bir abimizdir) tüm bunlardan habersiz (facia) ya da haberli(daha büyük facia) olarak bu istatistik karşısında bu oyuncumuzu idmana dahi çıkarmayacağını söylüyor.
Sezon sonunda ilk gönderilecekler arasında adı geçiyor Gordon'un.
Sen çocuğu kopar oynadığı takımdan, taşı yerinden oynat, sonra da neredeyse aç bırak ki 22-23 yaşında evli ve karısını çocuğunu sılada bırakmış genç bir insandan sözediyoruz burada.
Aranızda herhangi biriniz Beşiktaş'ın oyuncusu olsanız, bu arkadaşınızın bu durumda kalmasına seyirci kalabilir misiniz?
Takımda arkadaşlık üst düzeydeymiş! Biz görmeyeli arkadaşlık denilen kavram bu kadar mı değişti? bu hale mi geldi?
Yöneticilerden, durumdan ancak 50 lirasını alamayan temizlik şirketinin şikayeti üzerine haberdar olabilen bi menajerden sözetmek bile istemiyorum.
Hiç değilse bizler, Beşiktaş taraftarının insaf vicdan sahibi olan, gözünü başarı hırsı bürümemiş olan bir kısmımız durumun farkında olalım derim ben.
Lanet olsun şampiyonluğunuza da, kupanıza da...
Beşiktaşlı olmak bize yeter... Yetmeli.

Gokhan Yerlikaya
14-04-2008, 15:58
Basiretsiz Yöneticiler tarafından Basarısızca yönetilen Beşiktaşımızın hali ortada.Ne basarıdan söz edebiliyoruz nede istikrardan.Birde buna benzer skandallar var can sıkan.Elimiz kolumuz baglı bunlara seyirci kalıyoruz ya işte bu aslında bana en cok koyan :(

Onur Özgen
14-04-2008, 16:08
http://www.youtube.com/watch?v=e5CT7Gg_oHQ

Namik Kartaloglu
14-04-2008, 17:31
Iki tur oyuncularimiz vardi, Imza atanlar ve imza atmayan. UEFA dan sabikalanmayalim diye, puanlarimiz silinmesin diye, lisansimiz elimizden alinmasin diye tum oyuncularimiz imzayi atti bir tek Rico pasa haric. Akibeti; Rico Pasa kadro disi, Gordon bes parasiz. aradaki fark ne? Rico Pasa parasini aliyor, Gordon 200YTL´li. Gulermisin, aglarmisin?

Bu topcular demek sadece biri biriyle Nevzat Demirde cok iyi "arkadaslik" Örnegi veriyorlar ASI RUH Fragmanlarini Izlemelerini tavsiye ederim. Rizanin Metinin, Alinin, Feyyazin digerlerinin nasil Arkadas olduklarini görsunler de belki burunlari kizarir.

Gokhan Yerlikaya
14-04-2008, 17:49
umutlarımızı,yarınlarımızı istila etmeyin yeter! Sömürmeyin tertemiz duygularımızı.
Geri verin bize Beşiktaşımızı...
istila etmeyin! İstila edin! LÜT-FEN!

Zaza Karatas
14-04-2008, 19:24
http://www.youtube.com/watch?v=e5CT7Gg_oHQ

cok hos ve anlamli olmus kardes seslendiren senmisin??Apploud

Namik Kartaloglu
15-04-2008, 13:52
Gordon’dan Açıklama
15.04.2008 12:27

Futbolcumuz Gordon Schildenfeld, bugün kanald.com.tr internet sitesi kaynak gösterilerek basında yer alan “Açım” başlıklı asılsız haberle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:
“Haberlerde yer alan, Kulübümüz’ün ödeme yapmaması nedeniyle maddi zorluklar yaşadığım iddiaları asılsızdır.

Kulübümüz ödemeleri düzenli olarak yapmaktadır. Dolasıyla benim ve ailemin herhangi bir maddi sıkıntı yaşaması söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Gordon Schildenfeld

Resmi siteden alintidir.

Firat Sezginsoy
16-04-2008, 11:58
Hakan abi, Namık abi bu haberlere nasıl inanıyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi? Biz her ortamda medyanın ne kadar yanlı ne kadar yalancı olduğundan bahsediyoruz fakat her yazılan çizilene de inanıyoruz. Ben burdaki tezatı anlamıyorum.

Başta Demirören olduktan sonra herşey beklenir diyeceksiniz biliyorum da ben Demirörene başka bir şekilde bağlamak istiyorum. Siz bu klübün başkanı olsanız bu tür alaycı haber yapan medya mesuplarını ve uzantılarını tesislere alırmıydınız? Adamlar kafalarına göre haber yapıyor, Gordon çocuğuna süt parası yollayamıyor deyip yanına fener Eto için bilmem kaç milyon doları gözden çıkardı diye başlık atıyorlar. Amaç belli, bari biz yemeyelim.

Namik Kartaloglu
16-04-2008, 12:31
Firat can Yazinin hemen ustundeki yaziyla Resmi siteden alinti yaparak yazilan haberi"yalanladim" ama ben daha iki hafta öncesinde Basketcilerimizin [ki bunlarin aldigi para bizim topcularin aldigi para karsiliginda "devede bit" kadardir] paralari ödenmediginden mac kaybettiklerini gördum. Gordon un parasini alip almadigi konusunda Fikir sahibi olmamakla birlikte Resmi sitedeki haberin de ne derece yanlis veya dogrulugunu da bilmiyorum. Aciklamayi yapan kisi altina imzayi koymus ve benimde inanmak zorunlulugum var.

Ben; Besiktas gibi koca cinarin yöneticisi bile olsaydim yapmam gereken su olurdu; Oyuncularima ve idareci arkadaslarima- Kulubumuzle ilgili söylenecek her söz BJKTV araciligiyla yayinlanacaktir yasasi getirirdim. Kulubumuzle ilgili haber yazmak isteyen buyursun BJKTV(BJKTV sadece TV degil BJK Medya Islevini görurdu) den haberi alsin. Bu operasyon öncesinde Tum Medyayi kapsayan bir bildiri yayinlatirdim ve Bizimle ilgili her haberin altinda BJKTV imzasi yoksa haberin asilsizligi, ve bu haberlerde de eger rencide edici basta haberi yazan ve yayinlanan, yayin organinda imzasiz yazilarda ise yayin organin muhattap alinip yasal islem yapmak icin bir ekip kurardim.

Firat can; Naylon haber konusunda ki hassasiyetimizin(Hakan Abi ve ben) gerek se Halkin Takimi olarak devam edecegini kendi adima bildiririm.

Firat can; Bu haberin yalanligina inanmayi cok istiyorum. Benim yazim Gordonun yazisindan dolayi yalanlandi. Senden, Halkin Takimindan ve Besiktastan Özur dilerim.

Firat Sezginsoy
16-04-2008, 14:07
Namık Abi estağfurullah. Sanırım beni yanlış anladınız.

Benim kastım yalan haberle yaşamını sürdüren bu kalemşörle hem laf atmamız hem de dediklerine inanmamızdı. Yanlış anlaşılmasın doğru da olabilir sonuçta kimse bu haberin yalan ya da doğru olduğunu bilemez. Resmi sitede karalanmış iki satır yazıya da güvenip bakın işte haber yalanmış asla demem.

Ama sonuçta bu gazetelerin niyetini hepimiz biliyoruz. Dediğiniz gibi basket takımı da paralarını alamıyor ama bu haber öyle bir haber değil. Tamamen alaycı ve kasıtlı. "Üzerimde 200 YTL var, bebeğime süt parası gönderemiyorum, S.E.nin ısrarlari sonucu 5000YTL yatırılmış" yanında ise kocaman "ETO FENERE EVET DEDI"... Şahsen haber doğruysa bile fevkalede saptırıldığını düşünüyorum. Sonuçta olsa olsa parasını alamıyordur, bunu da tartışmak gerekir ama bence bu başlığın altında değil.

Basına demeç konusunda kesinlikle size katılıyorum, ve ne yazıkki sıkıla sıkıla fenerbahçenin bu işi ne kadar iyi yaptıklarını söylemem lazım. Geçenlerde, zannedersem Melih Şendil, fenerbahçe sitesi bütün haberleri, resimleriyle, ayrıntılarıyla veriyor basına da boşluk doldurmak için yalandan habere gerek bıraktırmıyor dedi. Ne yazıkki doğru. Dikkat ederseniz fener haberlerinin başında sürekli şöyle bir yazı olur "xxx'in resmi sitesinde yaptığı açıklamaya göre, yyy'nin fb tv. deki röportajında..."

Ben aslında bu haberin ardından medyanın bize karşı tutumu ve yönetimin medyaya karşı tutumu tartışılır diye düşünmüştüm. Fakat gülüp geçtiğim bir haber burada ciddi ciddi tartışılınca açıkçası şaşırdım. Sitemim de bunaydı, yoksa size karşı bir tepkim yok zaten olamazda.

Namik Kartaloglu
16-04-2008, 17:11
Ben Bu haberi Ilk HT de okudum. Ve yorumumu yaparken de icimden Hakan abi bu haberi nerden buldu sorusu gecti, Hakan abi oldugu icin de hic tereddut etmeden yazdim. Yine de yaparim.

Firat can sen yanlis anlasilmadin.. cok dogrusun ve birak ta biz de özelestirimizi verelim.