Orijinalini görmek için tıklayınız : Potada Rakibimiz Alpella
Namik Kartaloglu
15-04-2008, 14:54
Potada Rakibimiz Alpella
15.04.2008 10:22
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 28. haftasında Alpella ile karşı karşıya gelecek. Mücadele yarın (16 Nisan) saat 19.30’da Akatlar Cola Turka Arena’da oynanacak.
Torino’daki ULEB Kupası karşılaşması nedeniyle ertelenen Alpella maçı öncesinde Siyah Beyazlılarımız, 1 maç eksiğiyle ligin 2. sırasında yer alıyor. 27 maçta 21 galibiyet, 6 mağlubiyet alan Takımımız’ın puanı ise 48.
Ligde zor günler geçiren rakibimiz Alpella, son 3 haftaya girerken kümede kalma mücadelesi veriyor. Puan cetvelinin son basamağında yer alan Alpella, bugüne kadar 8 galibiyet, 19 mağlubiyet aldı. Rakiplerine 1945 sayı atan rakibimiz potasında ise 2144 sayı gördü.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 78-69 kazanmıştı.
Bu kisimda reklam vardi cikardim(Namik Kartaloglu)
Bilet fiyatları şöyle:
Protokol: 25 YTL
Bench Arkası: 20 YTL
Protokol Karşısı Alt: 15 YTL
Protokol Karşısı Üst: 13 YTL
Pota Arkası: 10 YTL
Namik Kartaloglu
15-04-2008, 15:18
Hic birimizde heves yok sanirim, basketcilerimizle ilgilenmeye? Benim hic yoktu! ULEB kupasinda gs ye yenilmemizin altindaki dev gibi soru isareti herseyimizi alip göturdu. Ama brada hatirlamamiz gereken sey yarin oynayacak oyuncularin uzerinde (malesef) Bizim FORMALAR var. Hani deriz ya ASKIMIZ RENKLERE SIZLERE DEGIL, iste BESIKTASK icin gereken yapilmali sanirim.
"Nekadar rezil olursak, o kadar iyii"
Sezen Gunduzalp
15-04-2008, 16:16
İlgisizlik değil kırgınlık diyelim bu sezon çok az maç izlemedim ve ilk defa perşembe günü ulep kupa macında bu kadar isteksiz gördüm üzüldüm :(
ama oyuncular üzerinde malesef bizim formalarımız var demenden bir şey anlamadım abi ,
bence o forma Sinan Gülere , Mehmet Yağmur'a , Apodaca ya , Shumpert , Nicevic ,Dalmau , Drobnjak çok yakışıyor .
Kaya Peker'i özellikle söylemedim çünkü ikinci yarı çok forumsuz :(
Namik Kartaloglu
15-04-2008, 22:00
Sinana, mehmede, Drobnjaka, Özere cok yakisiyor haklisin benim kastim digerleri.
Dun gece lig tv nin bir programi vardi, orda gazete yazarlariyla konusuyorlardi söz baskete geldi ve kacirilan maca. biri atti sordu para varmiydi ortada? digerleri de vardi dedi sonra biri agiz yapip maaslarini alamiyorlar dedi ve biyik altindan siritislarini görseydiniz. Ben hemen o sahneden sonra PC yi kapadim zaten. Middem bulanmisti. O gundendir de middem halen bulanik.
Namik Kartaloglu
16-04-2008, 22:02
Beşiktaş Cola Turka:84 - Alpella:72
16.04.2008 21:48
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 28. haftanın erteleme maçında Alpella’yı Akatlar Cola Turka Arena’da konuk etti. Ekibimiz karşılaşmadan 84-72 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın başında yediği sayılarla geriye düşen Siyah Beyazlılarımız, ilk 2.5 dakika içinde arayı kapatırken, Sinan Güler’in rakibinden çalarak sayıya çevirdiği topla da ilk kez öne geçti. Cevher ve Nicevic’in attığı basketlerle arayı açmaya başlayan Ekibimiz, pota altında yaptığı etkili savunmayla Alpella’yı üst üste 3 hücumdan boş döndürdü. Shumpert’in de devreye girmesiyle rakip potada daha da etkin olmaya başlayan Ekibimiz, çeyreğin son dakikasına 19-12 önde girerken oyunun ilk bölümünü 23-14 galip tamamladı.
Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci periyotta iki takım da pota altını savunmakta güçlük çekti. Shumpert ve Nicevic ile çember altından rahat kazanan Takımımız, pota altını Alpella’ya oranla daha iyi savunsa da ilerleyen dakikalarda rakibin dış şutlarına engel olamadı ve fark azalmaya başladı. Baskılı oyunuyla üst üste sayılar kazanan rakibimiz savunmada da toparlanarak Ekibimiz’e sayı şansı vermedi. Nicevic’in çabalarıyla son dakika içinde arayı açmayı başaran Siyah Beyazlılarımız soyunma odasına 46-39 önde girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Alpella peş peşe gelen basketlerle kısa sürede farkı 2 sayıya düşürdü; üçlüklerde son derece başarılı olan Serhat’ın attığı üç sayılık basketlerle de 4. dakikada öne geçen taraf oldu (53-52). Skor üstünlüğünü kaybettikten sonra daha kontrollü oynamaya başlayan Ekibimiz, pota altında sert bir oyunu tercih etti ve Nicevic’in basketleriyle tekrar öne geçti. Sinan Güler ve Nicevic’in yanı sıra dış şutlarla da rakibini sıkıştıran Siyah Beyazlılarımız bir ara geriye düşse de üçüncü çeyreği 67-60 galip tamamladı.
Mücadelenin son bölümüne daha dikkatli başlayan Alpella, sert savunma yaparak Takımımız’a zorlamaya başlarken art arda attığı basketlerle farkı tekrar 2 sayıya düşürdü (71-69). Aranın kapandığı dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Takımımız, oyunun son dakikalarında hücumda daha etkili olmaya başladı. Dışarıdan attığı sayılarla son dakikaya 80-72 önde giren Takımımız, Akatlar Cola Turka Arena’dan 84-72 galip ayrıldı.
Sezen Gunduzalp
16-04-2008, 22:22
Kazanmamız iyi olmuş morele ihtiyacımız vardı.
Tebrikler Kartalım :D
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.