Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazanılan ve Kaybedilenler
Demir Han
20-04-2008, 21:32
Merhaba
Aslında bu sene o kadar kaybedilene rağmen kazanılan şeyler de vardı.
Mesele bunları bir sonraki seneye taşıyabilmek.
Gençlerimiz
M.Sedef her ne kadar oynasa da yine de A takım havası soludu
Aydın her zaman favorimdir onu seneye takımda görmek lazım
İ.Kaş...gidiyor diyor bu medya umarım o da kalır
S.Özkan..en şanslıları..o da büyük kazanım.
Bunların arasında Batuhan'ı da koymak isterdim ama kumaşı istediğim kadar kaliteli değil sanırım hem oyuncu hem de kişilik olarak
Bu gençler seneye unutulmazlar ise büyük kazanç olur bu kaybedilen senede....
Namik Kartaloglu
21-04-2008, 17:35
Kazanim hanemiz ayni senin de dedigin gibi Serdar,I.Kas,Mehmet Sedef ve Aydin Karabulut. Aydin Karabulut daha erken oynama firsati bulsaydi simdiden cok buyuk bir kazancti ve seneye ertelemeyecektik. Batuhan malesef son dk golu atti diye havasina girdi ve kendi gibi buyuk daglari kendisinin yarattigini sanmaya basladi. Gelecek sezon icin ekleyecegim uc isim daha var;Bulent Uzun, Ali Kucik ve Koray Sanli.
Teknik Direktör kim olursa olsun Bu genclerimize firsatlar vermek zorunda. Serdar ve Aydinin Rize macindaki oyunu galiba bizim en buyuk sevincimizdi.
Sinan Kara
22-04-2008, 11:44
namık abi altay da ki adem i unutmayın.bomba gibi adam kiralıksa tabii..10 yılımızı beraber geçiririz bu çocukla biraz destek.biraz sabırla..yönetim napıyo bilmiyorum ama...
Hakan Kirezci
22-04-2008, 12:11
Bende özel bir yeri olan Altay'ı yıllardır çok yakından izler ve maçlarına giderim. Bizim altyapıdan yetişen Adem Büyük'ü de 2 sezondur izliyorum ki son maçta İstanbulspor deplasmanında attığı 4 golden sonra adından sözedilmeye başlandı. Oysa o gollere gelene kadar farklı stili ve özel yeteneğiyle de çok dikkat çekmesi gereken bir oyuncu bu çocuk. Altay'da bir yılı daha var; 3 yıl kiralandı bizden. Önümüzdeki sezon bitince tekrar bize döner diye umuyorum. Son maçında attığı 4 golde de vuruş tekniğinin farklılığı ve aşırı soğukanlılığı ile alışılmadık bir oyuncu.
Namik Kartaloglu
22-04-2008, 12:17
EEEE ne kaldi, Kullerimizden yeniden yaratilmaya? Bir iki takviyeyle MAF uzak degil aslinda.
Sinan Kara
22-04-2008, 13:02
taraftar projesi bizim kurtuluşumuz ve yeniden doğuşumuzdur...MAF I içimiz de yaşatacağız..
Vedat Benakay
22-04-2008, 16:37
kendi aldigi oyuncuyu oynatmayan teknik direktorle bu genc kartallar kazanilirmi acaba..sekil a higuen
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.