PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Centilmen Beşiktaş

Mustafa Ozyurt
15-02-2007, 00:37
Hani Seba döneminde alıştığımız haberler vardı ya...
Beşiktaş bu sezon da en centilmen takım oldu. Siyah Beyazlı ekip 2 kırmızı bilmem kaç sarı kartla rakiplerine örnek oldu diye başlayan haberler.
İşte ntvsporun bu haberi de beni o günlere döndürüp gülümsetti.
Paylaşayım dedim:

Turkcell Süper Lig'de 20 hafta geride kalırken, Beşiktaşlı oyuncular toplam 3 kırmızı, 29 sarı kart ile son 5 sezonun en centilmen sezonunu yaşıyor.

Turkcell Süper Lig'deki 18 takım içinde şu anda en az sarı kart gören ekip durumunda bulunan siyah-beyazlılar, geçmiş yıllara oranla hayli sakin bir görüntü sergiliyor.

1997-98 sezonunda 20 maçta 28 sarı kart gören Beşiktaş, 9 sezon sonra sarı kart açısından en az rakama bu sezon ulaştı.

Siyah-beyazlılar, son 5 yılda en hırçın sezonunu 9 kırmı-38 sarı kart ile 2004-2005 yılında yaşadı.

EN HIRÇINLAR

Beşiktaş'ta bu sezon lig maçlarındaki 3 kırmızı kartı, Mert Nobre, İbrahim Toraman ve İbrahim Akın gördü.

Baki Mercimek ve Burak Yılmaz ise 4'er sarı kartla, siyah-beyazlıların en çok sarı kart gören oyuncuları oldu.

Özer Özçetin
15-02-2007, 00:59
Nobre dışında tüm kartlar haklıydı,maçta nobre kendine yapılan hareketten korunmaya çalışyordu,İ.Toraman bir önceki pozisyonun lehine çalınmamasına kızıp bir sonraki pozisyonda cezayı kendi vermeye kalktı bizi ts ve gs maçlarında yalnız bıraktı 6 puanımız uçtu gitti,İ.Akın ise kelimenin tam anlamıyla haybeden bir kart gördü,kendi önünü tıkadı hepsi bu.
Gerçekten kadromuz ,önceki yıllarda olduğu gibi iyi niyetli,hepsi Beşiktaş ahlakına sahip oyunculardan kurulu.

İsmail Şahin
15-02-2007, 21:51
ya bizim rakibe verilmeyen kartlar ?
ersun takımını gaza getirmişti
boks maçına futbol hakemi verilirmi ?
antep farklımıydı ?
yeşil fıstık yetiştirmeye benzemez insan olmak...

yarın öbürgün takımın tepesi atar diye korkuyorum
101.yıl samsun maçındada öyle oldu
atamayana attılar değil
atamadığını atmadı emekli papila
atabilene aşk olsun...