Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Mayıs 08-Beşiktaşımız-V.Manisaspor
Hüseyin Akartuna
08-05-2008, 00:51
Uefa şansı ve yönetime tribün tepkisi olup olmayacağı açısından önemli bir maç.E.S tarihi fark istemiş,bakalım göreceğiz.Bobo,G.Zan yok.
ps:Maça gidemeyecek olan varsa kombinesini kiralamak istiyorum,özellikle kapalı..
Sinan Kara
08-05-2008, 13:51
şansın yok hüseyin kardeş kombine konusunda kimse bu maçta veremez.
benim bir umudum daha var belki bir ihtimal az da holosko yu kral yapabiliriz diye düşünüyorum.tabii skoru bulabilirsek...
ama amacım sadece orda olmak beşiktaşımın yanında geçmişimi seyredeceğim bu maçta...
Turgut Eren
10-05-2008, 12:50
belkide inönüdeki son maçımız olacak :(
Namik Kartaloglu
10-05-2008, 14:15
Hatirlatma maksatli maca gideceklere; Barbarosta Kan bagisi kanpanyasi var. Erman Toroglu otursun gerdan buyutsun! ve Besiktas taraftarinin Bu sevdadan vaz gecersek allah belamizi versinni tartissin hala!
Namik Kartaloglu
10-05-2008, 19:10
4 dk da iki gol attik
Nobre ve I.Kas tan.
Namik Kartaloglu
10-05-2008, 19:12
ggggooooooooooooollllll 3 oldu
A.Tandogan
Namik Kartaloglu
10-05-2008, 19:13
6.dk henuz ve uc gol attik
Namik Kartaloglu
10-05-2008, 19:15
10 dk ve 4. gollllll I.Kas
Serkan Balcı
10-05-2008, 19:23
beşiktaşımıza yine laf atmaya başladılar.
Yaptıkları şikeleri unuttu ş...........ler..
Şanlı beşiktaşımıza kimse laf edemez.
ALAYINA İSYAN.
İNADINA BEŞİKTAŞ
Koksal Sahin
10-05-2008, 20:52
şu anda beşiktaş 4-0 sivas 2-0 önde bu durumda sivas gidiyor değilmi uefaya? radyoda beşiktaş gidiyor diyorlar spikerler ısrarla
Ercan Kartal
10-05-2008, 21:34
şu anda beşiktaş 4-0 sivas 2-0 önde bu durumda sivas gidiyor değilmi uefaya? radyoda beşiktaş gidiyor diyorlar spikerler ısrarla
evey oyle oluyormus
biz uefa gidiyoruz 2 li degil 3 lu averaj gore siralama belirlenmis bende anlamadim ama trabzonun fenerbahceyi yenmesi bizi uefa goturdu
Hakan Kirezci
10-05-2008, 22:04
üç takımda aynı puanda kalınca kendi aralarında yaptıkları ikişer maçlar baz alınarak bir sıralama yapılıyor. Bu durumda ikili averajlar rafa kalkıyor üç takımın ortak averajlarına bakılıyor. Bu durumda üç tane 73 puanlı takımın averaj sıralaması 1. Fenerbahçe, 2. Beşiktaş ve 3. Sivas oluyor.
Şimdiii....
Şu İnönüde ki Fenerbahçe maçının son dakikasında verilmeyen penaltımızın, sadece 1 tek verilmeyen penaltının 3 takımın da kaderini nasıl etkilediğini görüyor musunuz? O penaltı verilip gol olsa Beşiktaş 75 puanla Ş.Ligine, Sivas 73 puanla UEFA ya ve Fenerbahçe 71 puanla İnter Totoya gidecekti.
Özgür Ergün
10-05-2008, 22:21
Maçtan geldim.. ve tek sözüm şudur;
İçim kan ağlıyor.. yüreğimde bir sıkıntı... anlatması zor..!
tribünler; Çarşıya rağmen yönetimi protesto etti ve istifaya çağırdı..!
Yazık kötü günah... of ki off!
Murat Aru
10-05-2008, 22:33
Eveeeeeet!..
Kanımızı verdik, gollerimizi attık.
Sonrada hakaret etmeden "YETER YILDIRIM DEMİRÖREN" dedik!..
Devamı daha sonra, yeni eve geldim.
Cagdas Sezgin
10-05-2008, 23:05
Bravo o kutuya amigolara hepsini tebrik ediyorum...İşte beşiktaşlılar!
Son kale tamamen yıkılmıştır!
Ömür Hıncal
11-05-2008, 00:06
Benim kaçırdığım birşeymi oldu yahu?
Metin Yalçınkaya
11-05-2008, 00:07
Maçtan yeni geldim ve haklı olan tepkimizi iyi verdiğimizi düşünüyorum.YILDIRIM DEMİRÖREN YETER....
Polat Can
11-05-2008, 00:24
Erken gelen goller beni korkuttu milletin eline koz verecektik ikinci bir bursa olayı olacaktı...
Tribün darmadağındı bi taraf yeter diyo bitaraf Beşiktaş'ım benim... Üstaraf Altarafı eyyamcılıkla suçlaması hiç hoş olmadı güzel olan ise Dernekler İstifa denilmesiydi.
Y.D. en sonunda taraftarıda bir birine düşürdüya helal olsun
Ali Erken
11-05-2008, 00:42
Guzel baslangic oldu,
Yeter Demirören tezahuratini kapalı kutu baslatti. Nasil carsiya ragmen oluyor.
İlk 2 golden sonra istifa devam etti ama 2 tane daha gelince taraftarin bakanla ugrasacak hali kalmadi.
İkinci devre yine hızlanan dalgayla yıldırım demirören istifaya cağrıldı.
tabi bazı taraftarlar takım 4 atmış takıma bakın siz diyor.
20 25 bin kisi, herkesin kafasi karisikti. Kimi 2'li kimi 3'lü averaji hesapliyor, kimi sivas kimi trabzon macini dinliyor, kimisi de 4.den sonra 5.ciyi bekliyor. belki bazilari inönüde oynanan son maçın tadını çıkarmak istiyor.
bu arada demirören istifaya çağrılıyor. sinan engine de laf atılıyor.
duyguların birbirine girdiği 90 dakika.
Hüseyin Akartuna
11-05-2008, 01:30
Ben de maçtaydım ve tepkinin alası verildi diye düşünüyorum.Kimse Çarşı'ya laf söylememeli bence.Ali Erken'in de söylediği gibi,çok değişik duygularla gelmişti taraftar bu maça ve bu ortamda yapılabilecek en iyi tepki,şov,sevgi gösterisi yapıldı.Dandirik bir Uefa iddiası için hiçbir takımın taraftarı 25 bini bulmaz.(büyükler açısından)Dernekler istifa sloganı da iyi oturdu.Ayrıca benim gözümle gördüğüm;"Taraftar çıldırdı,istifayı bekliyor" tezahüratını kapalı kutu başlattı..
Mustafa Saribas
11-05-2008, 04:16
Merhaba,
Maça saat 18:00 da girdim, kapalı alttaydım. Kapalı kutu 18:00 dan 18:30 a kadar "yeter demirören", "stadı yıkanın .... " diye bağırdı, ancak 18:30 gibi ne olduysa oldu ve kapalı kutu yönetime protestolara "sabote etmeyin uefaya gideceğiz" diye cevap verdi. ilk 10 dk. da 4 gol oldu, sağ taraf yönetim istifa, kapalı kutu ve hemen altı "Beşiktaşım benim" diye bağırıyordu. 2. yarıyı seyretmedim. Daha fazla dayanamadım ve çıktım. İşte olan biten kelimesi kelimesine budur.
Ömür Hıncal
11-05-2008, 12:36
ben dün şunu gördüm, yeter demiröreni başlatıp yönetim istifada susanları, genel kurul istifa diye bağırınca ses çıkarmayanları. hatta dernekler istifa diye başlatınca yapmayın onlar Beşiktaşlı diyenleri.
Demirörene bağırmadım.Yönetim istifada anırdım,dernekler istifada kıçımı yırttım.
tek tek grup grup kimin ne olduğu belliydi dün.Derneklere bağırırken desteğini veren yanıbaşımdaki burada üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Abuk subuk bakanların acizliğini gördüm ya o onur bana yeter. DERNEKLER İS-Tİ-FA.
Tuncay Yılmaz
11-05-2008, 13:25
kutu kutu pense demiröreni öpse
tüpçücü taraftar
Gursel Metin
11-05-2008, 19:04
Forumda çıt yok herkez ilk taşı mı bekliyor.
Yönetimde ve genel kurulda olduğu kadar, tribünde de reform gerektiği ayan beyan ortaya çıkmıştır.
Fırat Gürgan
11-05-2008, 21:08
forumdan çıt çıkmamasının nedeni: artık insanların bazı şeyleri kabullenmesi ve yaşanılan olaylardan sonra hayalkırıklığına uğraması olabilir.
Cagdas Sezgin
11-05-2008, 22:01
gördük kutuyu köşeler istifa diye bağırırken...Herşey açık seçik ortadadır.tribüncülerinde tavrı ortadadır.tek suçlu dernekler ya!federasyon ya!hakemler ya! bağırın onlara küfür edin milletin susmayacağını anlayınca bağırırlar dernekler istifa diye!Yönetime gelince beşiktaşım benim biricik sevgilim...!!! biricik sevgiliyi bitiriyorlar onlarda bunu izliyorlar! Kolpadan bir aşktır.
Beşiktaş küme düşen rizeye yeniliyor.Dandikte bir kupa olsa eleniyor."Beşiktaşım elele beşiktaşım elele tribüne" nedir bu daha ben o günü HALEN çözemedim...Fenere yeniliyor."Beşiktaşım benim biricik sevgilim!" böyle diye diye gelmedik mi bu günlere ? Gerektiğindede tepkiyi koyacaksın! Seni ticari bir maldan farklı görmeyen yönetime susuyorsun! Kaybettiğinde taraftar! Kazandığında kendileri! Sevgi değil çıkar ilişkisidir bu!
Hakan Kirezci
11-05-2008, 22:22
Genel olarak bir fikrim olsa da kim kime ne için kızar; kim kimlerden ne umar, ne bekler; olması gereken neydi de olamadı diye şikayet edecek çapta malumatım yoktur bu konularda. Ancak naçizane şöyle düşünmekteyim;
Bizlerin ateşin etrafında oturma şeklimiz yüzümüz ateşe dönük daire biçiminde olmalıdır. Normali de budur. Böylelikle hepimizin yüzü aydınlık ve sıcak olur ki birbirimizi net olarak görür, tanır ve gözlerinden de olsa ne düşündüğünü anlayabiliriz.
Bu ateş Beşiktaşımızdır. Hepimizi etrafında toplar ve kendisi merkezde kalır. O bizi aydınlatır ve ısıtırken bizler de onun ne halde olduğunu an be an izler ve ateşi zayıfladığında besleriz ki sönmesin. Böyle karşılıklı bir ilişkimiz vardır onunla bizim aramızda; en azından olmalıdır.
Ancak; bazılarımız, bu ateşin etrafında olmamıza rağmen tek bir büyük çemberi bozup ayrı ayrı irili ufaklı çemberler oluşturursak o zaman o ateş kimimizin sağ omzunu, kimimizin sol omzunu ve kimilerimizinde sadece sırtını ve kıçını aydınlatır ve de ısıtır ki kimin neresinin soğuyup neresinin ısındığı karışır, birbirine girer. O zaman sistemimiz bozulur, merkezlerimiz kaçar ve çoğalır. Eksantrik oluruz.organizmamız ateşe farklı tepkiler verir, an gelir, o ateş söner gider de kimsenin ne umuru ne de haberi olur.
Bildiğim, anladığım bundan ibaret benim.
Özer Özçetin
11-05-2008, 22:39
Dost bildiklerim ve dostun gülü yaralar beni....Başka söze gerek yok benim tarafımdan
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.