Orijinalini görmek için tıklayınız : Badminton da Avni Kertmen Avrupa Şampiyonu Oldu
Namik Kartaloglu
26-05-2008, 18:06
Avni Kertmen Avrupa Şampiyonu Oldu
26.05.2008 15:47
Bedensel Engelliler şubemize bağlı olarak mücadele eden Avni Kertmen, Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda badmington branşında çift erkeklerde şampiyonluk kazandı.
22-25 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın Dortmund kentinde yapılan müsabakalarda badmington çift erkeklerde şampiyonluk kazanan Kertmen, 12 ülke ve 126 sporcunun katıldığı şampiyonada teklerde ikinci, karışık çiftlerde ise üçüncülük elde etti.
Avni Kertmen internet sitemize yaptığı açıklamada, “Beşiktaş formasıyla ilk defa Türkiye’ye şampiyonluk getirdiğim için mutluyum” diye konuştu.
Namik Kartaloglu
31-05-2008, 01:47
Yuh size Hlakin Takimi! Yav adam Besiktas Badminton takimindan ve AVRUPA SAMPIYONU OLUYOR, Biriniz Kutlu olsun demediniz adama ya. Simdi gidip kinama basliginda da hepinizi kinayayim!
Murat Aru
31-05-2008, 08:03
Tum HALKIN TAKIMINI KINIYORUM.
Besiktas Sporcularindan Avni Kertmen Badmintonda Avrupa Şampiyonu Oldu Formda "diger branslar"da bir baslik actim. Bu baslik gunlerce orda ilk yazi olarak durmasina ragmen kimsenin ilgisini cekmediginden. Sizi kinim kinim kiniyorum!:D !_sinir_!
badmington'un ne oldugunu bilmemekle birlikte araştırma yapmadım bile ama o yüzden çekimser kaldım.
Ama baktımki kınamaya başladın hemen tebrik etmek geldi içimden Avni Kertmen'i :D
Tebrikler Kartal.
Murat Aru
31-05-2008, 08:05
http://www.konyadaspor.com/resim/badminton.jpg
Sezen Gunduzalp
31-05-2008, 22:02
Böle bir branşımız olduğunu bilmiyordum :(
Tebrikler Kartalımıza :D :D
Umit Bayezit
31-05-2008, 22:14
üzerinde BEŞİKTAŞ ımın logosu varya yeter
tebrikler AVNİ KERTMEN
Namik Kartaloglu
31-05-2008, 22:28
Badminton Tenis gibi bir spor dali. Neti voleybol neti yuksekligindedir. Top ta yukarda gördugunuz gibi topun kanatlisi:D:D:D tekli ve ciftli diye iki kategorisi vardi. En önemli özelliklerinden biri topu havada tutmak. Yere degdiginde bitiyor set. Kondisyon seviyesi cok yuksektir, bir seansta iki kilo ter atar insan yani tembellere göre bir spor degil(ben en basinda).
Umit Bayezit
31-05-2008, 22:36
benide ekle namık abi ön çapraz bağ garibi olarak :(
Onur Özgen
01-06-2008, 18:51
çok gıcık bir spordur, hiç beceremedim, bu yüzden avni kertmen'i ayrıca tebrik ediyorum. :D
Deniz Özdemir
08-06-2008, 00:46
ahh badminton ahh.vallahi bir sene boyunca bu raketle bu topla uğraştım ama beceremedim yahu:D bu spor bana göre değilmiş.tenisi oynuyorum ama bunu yapamıyorum.bir türlü topla raketi buluşturamadım:D zar zor geçtim dersten.o yüzden bu başlık pek dikkatimi çekmedi..ayrıca çok utanç vericidir ki böyle bir branşımız olduğunu bilmiyordum:( ne diyelim tebrikler..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.