PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nuri Sahin BESIKTASIMA hayirli olsun diyebilirmiyiz???

Vedat Benakay
06-06-2008, 09:07
Son dakika... Nuri Şahin Beşiktaş'ta
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tribünleri ayağa kaldıracak dev bir transfere imza attı

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Yıldırım Demirören geçtiğimiz sezon Feyenoord'da forma giyen Borusia Dortmund'un genç yıldıızı Nuri Şahin için Alman Kulübü ile anlaşma sağladı.

Başkan Yıldırım Demirören önceki gün gittiği Almanya'da Borusia Dortmund'lu yöneticilerle masaya oturdu. Dün İstanbul'a dönen Demirören'in Nuri Şahin için Dortmundlu yöneticilerle 2 milyon 550 bin euroya el sıkıştı.

Ardından Nuri'nin ailesiyle bir bir görüşme yapan Demirören Şahin Ailesini'ni ikna etmeyi başardı. 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Nuri'nin yıllık 2 milyon euro alacağı belirtildi.

Gelişmeler kartalhaber.com'da...

Özer Özçetin
06-06-2008, 09:15
Umarım yönetim isyanlarımızı duymaya başlamıştır,ilk işaret güzel.Avrupa tecrübesi olan güzel bir transfer

Vedat Benakay
06-06-2008, 09:31
ozer hocam bu transfer gercekse ilk defa sevindigim olay basindan bile sakliyarak sayfalarda manset olmadan yapilan akilli bir transfer oldugundan...

M.Ilke Bortacina
06-06-2008, 10:27
ilginç bir transfer.. genç ve yetenekli bir futbolcu nuri şahin umarım transfer doğrudur..

Umit Bayezit
06-06-2008, 11:58
doğru olmasını umarım

hayırlı olsun

ancak bu transfer bana bobo gidiyor dedi gibi

Serkan Keskin
06-06-2008, 12:52
Biraz izledim ben Serdar Özkanla iyi bir ikili olacağı kanaatindeyim genç olması ve avrupa tecrübesi olmasıda güzel umarım asparagas değildir

Kamil Demir
06-06-2008, 13:04
Transfer dogruysa fazla bir beklenti icin girmeyin.

Demir Han
06-06-2008, 14:18
Bence mantıklı ....
Başarılı olabilmesi için Bobo gibi fırsat verilmesi ve iyi kullanılması bizim onu yeniden avrupaya pazarlamamızı sağlayabilir.

Ertuğrul'un hala yerinde olması en büyük handikap hala

Alper Saltık
06-06-2008, 14:30
Kolpa basın mı yoksa böyle bir şey var mı?

Bülent Acar
06-06-2008, 14:47
Bu yönetim artık alemi cihanı getirse, yinede sevinicek yanım yok.

Namik Kartaloglu
06-06-2008, 14:51
Cok erken acilmis bir baslik sanirim. Kartalhaber Vedat Benakay in aktardigi yazida, bir sey diyor geri kalan kolpalar da baska birsey.

Fatih Ekici
06-06-2008, 14:56
yılın en güzel transferi bence ne tomas ne zabotacny bence mehmet topuz gelse onun nuri kadar yararlı olamaz...

Firat Sezginsoy
06-06-2008, 16:16
Abiler o kadar heveslenmeyin, ne transferler haberleri geldi geçti balon oldu sabredelim biraz ama tabii hakkınız var haberin kendisi bile başlı başına heycanlandırmaya yetiyor. Benden söylemesi Ismail Er imzalı kolpahaberde yayınlanan bir haber, artık umutlanmak size kalmış.

Ama sonuçta bence piyasadaki alınabilecek en ideal genç. Bir de Topuzu alabilirse bu yönetim uzun zamndan sonra ilk kez yüzümüz gülecek.

Stat, kombineler, transferler, tribün... dokunsan ağlayacak durumdayız.

edit: az once internetten lig tv haberi izledim, transfer gorusmelerine dun baslanmis fakat menejeri Ahmet Bulut, Nuri'nin Türkiyede oynamayı kesinlikle düşünmediğini söylemiş.

Murat Tokac
06-06-2008, 17:13
ya ver bobo yu al nuri sahin tuna yı ey yönetim yatacak yerin yok

Vedat Benakay
06-06-2008, 17:19
Namik hocam zaten kesin olmadigi icin BESIKTAS TA demedim.gecen yilda kartal haber kazim BESIKTAS ta yazmisti.almancam yok www.nurisahin.de

Onur Özgen
06-06-2008, 17:27
yahu arkadaşlar haber kartalhaber zaten, kartalhaber'in hiçbir haberi doğru olmaz, hiç umutlanmayın derim.

adamlara baksanıza, transferi dün bitirdiler, bugün nuri'nin menajerine teşekkür ediyorlar. ama nuri'nin menajerini doğru yazmayı becerememişler, bari yalan haber yaparken rezil olmayın. :)

nuri şahin'in menajeri ahmet bulut'tur, murat kuş değil, kartalhaber'e sevgilerimle... :)

http://www.kartalhaber.com/haber/13009499/murat-kusa-tesekkur-.html

Onur Özgen
06-06-2008, 17:31
vedat abi verdiğin linkte, nuri haberleri yalanlamış üzgünüm. :)

Vedat Benakay
06-06-2008, 17:39
zaten sasirmistim be onurcugum.bizim yonetim kimseye bildirmeden basindan gizleyip cok iyi bir transfer yapacak!!!????onun icin basligi o sekilde yazmistim..

Onur Özgen
06-06-2008, 17:43
yalnız bu kartalhaber'in hali ne olacak böyle yahu? kardeşim verdiğiniz bir haber de birazcık mantıklı olsun bari, hadi doğruluğundan geçtim. :)

Onur Özgen
06-06-2008, 17:50
kartalhaber diyor ki:

"Geçtiğimiz salı günü Almanya'ya giden Demirören bu futbolcunun transferi için Dortmundlu yöneticilerle masaya oturdu. demirören kıran kırana bir pazarlığın ardından Nuri'nin bonservis ücretini 2 milyon 750 bin euroya kadar düşürdü. Başkan Demirören oğullarının futbol yaşantısına Avrupa'da devam etmek isteyen Şahin Ailesi'ni de ikna etmek için bir hayli uğraştı. Nuri'nin aile fertleriyle bir araya gelen Demirören'in beşiktaş ile ilgili sözleri genç futbıolcu ve ailesini bir hayli etkiledi. dün akşama doğru ise Borusia Dortmund 200 bin euro daha indirim yaparak bu futbolcunun bonservisi için son fiyat 2 milyon 550 bin euro olduğunu vurguladı. Demirören ise hem Alman Kulübüyle hem de Nuri ile anlaşarak dün öğle saatlerinde İstanbul'a döndü."

yahu kardeşim beşiktaş dortmund'un babasının takımı mı? :) habere göre, adamlar bonservis fiyatını 2 milyon 750 bin euro'ya düşürmüşler, taraflar anlaşmış, akşama doğru da "hadi biraz daha düşürelim, maksat beşiktaş'a iyilik olsun" diye 200 bin euro daha düşürmüşler. ulan var ya. :D

Zaza Karatas
06-06-2008, 18:55
arkadaslar haberin gercekligine pek inanmiyorum ama olursa iyi bir transfer olacagina inaniyorum...l

Sinan Kara
06-06-2008, 19:11
bence kesinleşmemiş ve netlik kazanmamış konularda zaman kaybetmeyelim!!!

Onur Özgen
06-06-2008, 19:44
Transer döneminde bir çok yıldızı gündemine alan Hurriyet, aradığı ismi Hollanda'da buldu.
Takvim ve F.C Fotomaç'ın da peşinden koştuğu Nuri Şahin için 2 milyon Euro + İsmail Er karşılığında anlaşmaya varıldı.
Signal Iduna Park'ta 85.000 kişi önünde 3 yıllık anlaşmaya imza atan İsmail,
kendisini görmeye gelen taraftarlar için de ufak bir gösteri yaptı.

http://img67.imageshack.us/img67/8601/nurisahinblog01lg3.jpg

Topu 2 kez sektirmesinin ardından yere düşüren İsmail,
''bu topun havası inmiş,başka top yok mu'' derken,
bildiğimiz kadarı ile lakabınız ''Air'', e bizim için de bir hava basarsınız yanıtını aldı.
Bunun üzerine Air İsmail lakabına da açıklık getiren genç maestro,
hava toplarındaki hakimiyetinden ötürü bu yakıştırmanın yapıldığını belirtti.
Tam bir görev adamı olduğunu da sözlerine ekleyen Genç İsmail,
Türk basının da çıkan haberlerden aşırı bunaldım, Dortmund'ta kendimi yeniden ispat edip,
herkese gerçek İsmail'i gösterecem, hayalim bir gün Kluivert ile aynı takımda oynamak dedi.
Del Piero ile de kıyaslanmaması gerektiğini ifade eden İsmail,
Dortmund'a o'nun gibisi bir daha gelmez diyerek sözlerini noktaladı.

Kamil Demir
06-06-2008, 19:56
Kartalhaber yönetimin ikinci resmi sitesi hala mi anlayamadiniz :) Kartalhaber yönetimdekilerin reklam sitesi islevini görüyor.

Vedat Benakay
06-06-2008, 20:36
Kamil arkadas nasil resmi ikinci site yonetimde neler oluyor kim kime ne yapmis yonetim olsun futbolcu olsun hepsinin hakkinda hep kotu haber

Kamil Demir
06-06-2008, 21:00
Reklamin iyisi kötüsü olmaz :) Önemli olan isimlerin yada markalarin beyinde yerlesmesi reklamin amaci o zaten :)

Onur Özgen
06-06-2008, 21:06
Reklamin iyisi kötüsü olmaz :) Önemli olan isimlerin yada markalarin beyinde yerlesmesi reklamin amaci o zaten :)

hayır reklamın iyisi, kötüsü olur. beşiktaş'ın adı üzerinden birileri rant yapıyorsa, çok kötü olur hem de.

Deniz Özdemir
07-06-2008, 02:34
Namik hocam zaten kesin olmadigi icin BESIKTAS TA demedim.gecen yilda kartal haber kazim BESIKTAS ta yazmisti.almancam yok www.nurisahin.de

hemen türkçeye çevirelim:)

Borissia Dortmund'un genç oyuncusu Nuri Şahin, kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamada kendi ile ilgili yapılan transfer heberlerini yalanladı.

Şu anda Alman ekibi Borussia Dortmund ile sözleşmesini bulunduğunu ifade eden Nuri, "Benim takımımla sözleşmem devam ediyor. Bazı medya kuruluşları benim başka takımlarla anlaştığım şeklinde haberlere yer vermiş; Bu kesinlikle doğru değildir" dedi.

Genç yıldız ayrıca kendisi ile ilgili herhangi bir transfer gelişmesini resmi sitesinden duyuracağını belirtti.

Kamil Demir
07-06-2008, 03:48
hemen türkçeye çevirelim:)

Borissia Dortmund'un genç oyuncusu Nuri Şahin, kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamada kendi ile ilgili yapılan transfer heberlerini yalanladı.

Şu anda Alman ekibi Borussia Dortmund ile sözleşmesini bulunduğunu ifade eden Nuri, "Benim takımımla sözleşmem devam ediyor. Bazı medya kuruluşları benim başka takımlarla anlaştığım şeklinde haberlere yer vermiş; Bu kesinlikle doğru değildir" dedi.

Genç yıldız ayrıca kendisi ile ilgili herhangi bir transfer gelişmesini resmi sitesinden duyuracağını belirtti.

Sen cevirdiysen bravo almancan fena degilmis Apploud

Polat Can
07-06-2008, 09:43
Bitmemiş transfere övgü 7.6.2008

Uzun zamandır bir transfer haberinde bu kadar sevinmemiştim... Hangi takıma gelirse gelsin aynı heyecanı da yaşardım...
Sergen bıraktı... Topa hükmeden, maalesef “yalnızca istediği zaman” futbolseverin istediğini yapan bir futbol ustasını sahada seyredemiyoruz... Özellikleri aynı olmasa da maçını seyretmek için gideceğim bir Yusuf kaldı... Topla istediği her şeyi yapabilen, yürüyerek adam geçebilen, sıra dışı, eğlenceli ve takımına faydalı...
Futbol ustalarla güzel, ustalarla daha eğlenceli...
Usta kalmadı diye konuşurken Beşiktaş’ın yaşına rağmen büyük usta gibi oynayan Nuri Şahin’i bitirdiği haberi beni çok sevindirdi...
O kırmızı yanaklı, 2005 Avrupa ve Dünya U17 Şampiyonaları’nın yıldızı Nuri Şahin’in Türkiye’de oynayacak olmasından daha güzel ne olabilir ki?
Yüzü kızaran, utanma duygusundan uzaklaşmamış, Emre Belözoğlu’nun çocukluğu gibi sevimli, ama Emre’nin yaşındakinden kesin daha usta. Hatta o yaşta büyük usta gibi oynayan bir yıldız...
Hafızası kuvvetli olanlar U17 finallerinde ve özellikle Brezilya maçındaki futbolunu da hatırlar. 3-0 mağluptuk. 46’da kaptan Erkan Ferin atılmıştı. Nuri’nin liderliğinde şahlandık 79’da onun ayağından gelen bir golle 3-3 beraberliği dahi yakaladık. Sonunu yapamadık. Onlarda da çok iyi bir takım ve büyük bir yıldız vardı. Andersson o hayallerimizi ve finalimizi alıp götür-müştü... Ki; o Andersson önce 15 milyon Euro bonservisle önce Porto’ya, sonra da 2 katına Manchester United’a geçti...
Nuri küçücük yaşında büyük futbolculardan büyük işler yaptı. Alman liglerinde oynayan yaşı en küçük futbolcu da oldu, uluslararası turnuvaların yıldızı da... Oynadığı ilk A milli maçta Almanya ağlarını da sarstı. Çünkü usta, zeki, yetenekli ve çok da sevimliydi. O gün attığı golden sonra takımın sevinci, mutluluğu büyük ölçüde sevimliliği ve bebeliğindendi...
Onu çok sevdik. Feyenoord’a gitmesine ise sevinemedik.
18 yaşında evlenip yuva da kuran genç “futbolcu”, Hollanda’yı tercih etmemeli diye düşündük, beğenmediğimiz takım da Feyenoord! Ona hep büyüklerini yakıştırdık.
Sabah Başkan Yıldırım Demirören’i aradım. Kulüple görüştüklerini, ama işlemin bitmediğini, transferi medyaya kimin sızdırdığını bulacağını, sırf bu haber yüzünden kulübün kasasından biraz daha fazla para çıkacağını, ancak büyük ihtimalle transferi bitireceği söyledi.Varsın bütçe biraz sarsılsın, ama Nuri Şahin alınsın!
Futbolsever iyi futbolcu seyretmek ister ve Nuri büyük bedellere değer...
Menaceri Ahmet Bulut’un öğle saatlerinde yaptığı açıklama da umarım doğru değil ve teknik sebeplerledir... Yalan söylemek hoş değil elbet, ama bazen mecbur kalıyorlar...
Çünkü Ahmet Bulut 29 Mayıs’ta medyada Emre’nin Fenerbahçe ve hiçbir kulüple görüşmediğini, haberlerin gerçek olmadığını açıklamış, 30 Mayıs’ta ise Fenerbahçe resmi internet sitesi transferi medyaya duyurmuştu... Bu açıklamanın da kulübün ve futbolcunun ceza almaması için yapılmış olduğunu düşünüyorum...
Olmasını istiyorum...
Çünkü Nuri ki hâlâ 19 yaşında. Oynar, oynatır, atar, attırır, gözümüzün pasını alır, rakip taraftarların da eminim çok sevdiği bir futbolcu olur...
Türkiye’de de oynar...
Feyenoord’da oynayan Beşiktaş’ta oynar!
Umarım oynar...
Küçük bir eksiği var. Fiziği biraz daha dolar, biraz daha güçlenirse 2-3 sene sonra yine Avrupa’nın çok büyük bir kulübüne uçar. Kartallar yüksek uçar! Gelişimini sürdürür, düzgün yaşar, aşırı övgüyle şaşırmazsa, Manchester’a da uçar, Barcelona’ya da... Kime isterse.

Bu olay için ilk başta yalandır diye düşünüyordum ama bugünkü Hakan Can'ın yazısında özellikle botladığım kısım dikkatimi çektri.hadi hayırlısı

Sinan Gün
07-06-2008, 13:53
abi kartalhaber.com da herşeyi bekleyin

Bu sitenin haberlerine inanmıyorum

Nazim Ziya Tasdogen
07-06-2008, 15:09
at yalanı ****** inananı diye bir laf vardır ya. aynen öyle işte.

MUHTAR: Küfür etmek, ima etmek yasaktır!!!
Tekrarı olmasın lütfen. Sorumlu davranalım. Hepimiz MUHTARIZ!..

Umit Bayezit
07-06-2008, 15:45
nuri olmadı yıldıray ı alalım mevzusu var şimdide :D

Namik Kartaloglu
07-06-2008, 17:00
Israrla Ajans( AA, DHA ve resmi site) disinda her hangi bir yerden alinti yapmayalaim israrimiz ciddiye alinmadi. Medya maymunu balon bir haber yayinladi ardindan balon haberini baska bir balon haberle "parada anlasilmadigindan" "Besiktasin Parasi yetmedi" ile kötuleme yani minnareyi calmadan kilifi hazirlama olayi.
MEDYA MAYMUNLARINA KARTAL PENCHESI

Ahmet Ayyıldırım
09-06-2008, 10:21
haberin doru olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ama doğruysa bile alınmasından yana değilim.düz bir oyuncu,bize +'sı olacağına inanmıyorum

Onur Özgen
10-06-2008, 15:02
yahu nuri'nin nesi düz oyuncu? yapmayın allah aşkına...

Turgut Eren
12-06-2008, 22:42
türk milli takımında oynayan bi oyuncunun sitesinin türkçe versiyonu olmamasını yadırgadım ben şahsen.

Murat Baylan
19-02-2011, 18:49
Dortmund'un yaş ortalaması 23 ve Nuri 23.5 yaşı ile ortalamanın üstünde kalıyor. Takım 90 dakika rakip sahada ve ilk 20 dakika rakip cezaalanı çevresinde oynuyor. Nuri ise takımın en efektif oyuncularından biri, 18 yaşındaki Götze ve 22 yaşındaki Groskreutz 8 ciğere sahip oyuncular, Şu an sakat olan takımın yıldızı Gagawa, Japon 2 liginden 350 bin avroya alınmış. TD Jürgen Klopp'un oyuncularla ilişkisi "yaş farkı az olan babanın oğlu ile iarkadaşlığı" kıvamında. Takım hem hücum futbolu oynuyor hem de yeri geliyor oyunu çirkinleştirmeden skoru koruyacak defansı becerebiliyor. Takım uzak ara önde ama şampiyonluk kaçsa bile gelecek adına umut veriyorlar. Kıskanmamak elde değil. Bizim Türk takımları bir şeyleri yanlış yapıyorlar acaba neyi?