PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TEMMUZ 2008 Sayı : 2

MUHTAR
04-07-2008, 20:33
Halkın Takımı Dergisi’nin 2. sayısını çıkardık; hafta başından itibaren dağıtımına başlanacak.
İlk sayımızda yaptığımız hataları bu kez tekrarlamamaya çalıştık; umarım becermişizdir.
Fikir alanından çıkıp somutlaştıktan sonra gerek yazı anlamında gerekse de dağıtımla ilgili desteğimizin arttığını görmek sevindirici oldu. İlk sayının gelirinin tamamına yakınını 2. sayının sayfa sayısını artırmak için kullandık ancak sayfa sayısını 8 sayfa artırmamıza karşın yine de sığdıramadığımız yazılar oldu. Bu yazılar diğer sayılarda mutlaka kullanılacaktır.

Dergimizin tek angajmanı “Beşiktaş ve Beşiktaş’lılık”tır.
Sabit yazarların olması doğaldır ancak sayfalar kimsenin tekelinde olmayıp tüm kardeşlerimize açıktır. Bu nedenle yazı, fotoğraf, söyleşi gibi her türlü malzeme ve dökümanı dergimiz kanalıyla paylaşmaktan kaçınmamanızı rica ediyoruz.

Kahramanlık ya da romantik söylemlerle şişirilmiş bir dergi yerine güleryüzlü bir dergi hazırlamaya çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarının nezdinde endüstriyel futbol olgusuna karşı duruş sergileyen tüm takım taraftarının da benimseyebileceği bir formatın peşindeyiz. Bu tavrımızın örnekleri mevcut iki sayıda da görülebilir zaten.

Hayalimiz kalıcı olmak. Destek olunur da hep birlikte bu oluşumu ileriye taşımayı becerebilirsek daha çok sayfa, daha çok yazar, iç sayfalarda da renkli fotoğraflar kullanabilmek ve belki de 2 aylık yerine aylık olarak yayımlamak vb. gelişmelere rahatlıkla cesaret edebiliriz. Tüm bunlar için ihtiyacımız olan şey her türlü destek ve yorumlarınızdan ibarettir.

Şu yazılı medya çukuruna bir fide de biz dikelim. Bakalım sesimiz nasıl çıkacak hep birlikte görelim.

2. SAYIYI İNTERNETTEN OKUMAK İSTERSENİZ TIKLAYIN (http://www.halkintakimi.com/pilav.htm)

2. sayımızın içeriği aşağıdaki gibidir...

NASIL OLMALI?.. (Yumurtakafa Yılmaz)
KAZANMA HIRSI.. (Yumurtakafa Yılmaz)
İYİ BEŞİKTAŞ'LI.. (Şafak Batman)
SİYAH-BEYAZ ŞAFAKLAR.. (Özer Özçetin)
BİR MAÇ GÜNÜ.. (Namık Kartaloğlu)
BABALAR ve OĞULLARI.. (Utkan Çalışkan)
SEN Mİ YAPTIN?.. (Kemal Kıcır)
YA-YA-YA...ŞA-ŞA-ŞA... (Murat Yıldırım)
NASIL BİR SEVMEK.. (Samet Alparslan-Eaglesgate/London)
ENDÜSTRİYEL FUTBOL ve SINIFSAL DURUMU..(Onur Kanyılmaz)

Konuk yazar: Sakarya tribünlerinden
BİZ BU KENTİ TRİBÜNDEN SEVDİK.. (Keçi Yılmaz)

SÖYLEŞİLER... (Ümit Bayezit)
ATÖLYE... (Cem Özel)

ve...
Çizgi dünyasından transferimiz: Bahattin BABA...

http://img125.imageshack.us/img125/9636/kapaksonhalivo9.png

Dağıtım, siparişleriniz ile ilgili duyuru yakında yapılacaktır.

Umit Bayezit
04-07-2008, 21:45
fanzin dergi olma yolunda pupa yelken ilerliyor

emeği geçen herkese teşekkürler...

Ata Önder Atabay
04-07-2008, 23:08
arkadaşlar emeğinize sağlik ;amanasıl teymin edicez ?

Turgut Eren
05-07-2008, 03:03
tabiki dergiyi şu ana kadar okuyamadığım gibi, şimdilik tek yapabileceğim şey kapağa yorum yapmak. kapak muhteşem olmuş. hani tek kelimeyle derler ya, tek bi kelime dahi edemiyorum.(hakan abinin elinden çıkmış galiba.) eminim yazılarda ilk sayıdaki kadar hoş ve doyurucudur. emeği geçen herkese teşekkürler.

Özer Özçetin
05-07-2008, 09:57
Ellere yüreklere beyinlere emeklere selam olsun...

Özer Özçetin
05-07-2008, 15:55
Umudu yenileyen yarınlara taşıyan her zaman ifade ettiğim gibi Beşiktaşın güleryüzlü ailesi Halkın Takımının dergisini 2 .sayıyla da buluştu.
Ay boyunca başucundan ayrılmayan 1.sayı gibi 2.sayının da her Beşiktaş aşığının en yakın arkadaşı olacağını umuyorum.

Murat Ödemiş
05-07-2008, 15:59
bu güzel siteye bu güzel beşiktaşlılara bir dergi gerekiyordu ve dergimiz ikinci sayısını çıkardı ..emeği geçen ve bu mutluluğu okuma heyecanını bize sağlayan herkese saygılar selamlar....okuyalım okutalım ...çevremizdekilere bu beşiktaşlıların çıkardığı dergi demeyelim bu dergi bizim bu dergi son barikatın ürünü emeği diyelim ...

Erhan Genç
05-07-2008, 19:04
arkadaşlar merhaba.halkın takımı dergisinin 2.sayısı hayırlı olsun.
uykusuz dergisi çizerlerinde cihan ceylan ve ben de dergi için çalışmalar planlıyoruz.destek vermeyi beşiktaşlılığımızın bir görevi olarak görüyoruz.
nasıl irtibata geçebiliriz? yardımlarınızı bekliyoruz.

Özer Özçetin
07-07-2008, 08:40
Özel mesaj bölümünden Hakan Kirezci ile irtibata geçerseniz iyi olur

Sezen Gunduzalp
07-07-2008, 09:19
Çok güzel oldu :)
Kapağından yazılarına kadar her şeyi ile çok güzel ....

Serkan Keskin
07-07-2008, 12:31
okumayı sabırrsızlıkla bekliyoorum şimdiden elinize yüreğinize sağlık

Serkan Keskin
07-07-2008, 12:53
ankardan dergimizi temin etmek isteyenler özel mesajdan ve bu mail den bana ulaşabilirler serkankeskin@hotmail.com
teşekkürler

Yusuf Ziya
13-07-2008, 21:48
emeği geçen herkesin emeğine sağlık bekliyoruz okumayı sabırsızkıkla

Özer Özçetin
14-07-2008, 08:29
Sabrımız kalmadı ama iki kez Taksime gidip eli boş gelmek biraz moral bozucu ve külfetli oluyor.
Sorumlu arkadaşlar umarım sorumlu davranmaya başlarlar

Safak Batman
14-07-2008, 12:40
dergiler gelince haber vericez diye özel mesajlaşmıştık diye hatırlıyorum ben ama yanılıyormuyum ?
taksimden alırsın diye birşey konuşmamıştık galiba özer abi.

Özer Özçetin
14-07-2008, 12:57
Şafak irtibat kopunca ve aNADOLUYA GİTTİĞİNİ DUYUNCA mecburen Taksim yaptık

Hakan Kirezci
14-07-2008, 17:05
Eee... Özer hocamın bu taksiminin ardından parçaya gir istersen Şafak...

MUHTAR
14-07-2008, 21:59
14 Temmuz 2008 itibariyle İstanbul'da dergimize ulaşabileceğiniz yerler..
KİTAPİÇİN - Sahaf-Kitabevi
Murat UNCU
Meşrutiyet caddesi 19
Galatasaray,Beyoğlu

Mephisto Kitabevi
( İstiklal Caddesi No : 197 Beyoğlu)

Emre Yüksel
15-07-2008, 05:18
Abi ben İzmir deyim nasıl temin edebilirim.
Ayrıca fiyatı ne kadar ? ona göre para biriktireyim.

Özer Özçetin
15-07-2008, 09:22
Hakan Hocam güzeldi ara taksim...

Umit Bayezit
15-07-2008, 21:57
dergi demek esas oldu ya
DERGİ dir artık bugün elime geçen nefis tadın adı

emeği geçen herkese teşekkürler

(sindiremedim yüzeysel okudum detay yazacağım mutlaka)

Özer Özçetin
17-07-2008, 13:39
Dergileri bugün Şafaktan aldım,yazılar röportaj çok güzel.Kusura bakmasın diğer arkadaşlar Şafağın yazısını 3 kez okudum harika olmuş.Yılmaz bazı gerçekleri kendi penceresinden bildiğince anlatmış.Dernek kapanma konusunu kendisiyle özel bir sohbette konuşacağım.Başka nedenler daha ağır bastı konuda,sol konusuna girmek istemiyorum,Çarşıyı hayata geçirenlerin çoğunluğu solcudur doğrudur ama politikanın semtine bile uğramayanların ve sağcıların da emekleri çoktur.Yani Çarşı sol ezelden beri kabul etmediğim bir olgudur.
Evet Yılmaz sol bir bakış açısı taşımıştır Derneğe geçmişinden dolayı ve Grup Yorum Derneği ziyaret etmiş onserlerinde iki kez Beşiktaş bayrağı verilmiştir Grup Yoruma ondan sonra Çarşı demek sol demektir anlayışı egemen olmuştur.Keşke bunlarıda anlatsaydı Yılmaz.
Neyse işin aslına bakalım.Aslolan hayatsa hayatta Beşiktaştır.
O gerçeğe bakalım ve BEŞİKTAŞ bayrağını düşmemek üzere taşımaya çalışalım.
Beşiktaşın değerleri birer birer yok edilirken çıkalım meydana,ruhun asilliğini asiliğini Beşiktaşı tarihte bir hoş seda olarak bırakmak isteyenlere gösterelim.Bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinlerci ölü toprağını üzerimizden atalım,Çarşının Beşiktaşın kalesi barikatı olduğunu yaşayarak yaşatarak gösterelim.Bugün Beşiktaşını havasını koklayarak yetişecek çocuklara semtte bir metre kare yer bile çok görülürken semtten çıkarılma tezgahları düzenlenirken susmak bize ve ruhumuza yakışmaz.
Neyse konu derinleştikçe derinleşecek,Ümite röportajı için ayrıca teşekkür ediyorum.
Hakan Hocam direktörlüğün müthiş tebrikler..
Emek karşılığını bulmuş sağolun Kartal yürekliler

Özer Özçetin
17-07-2008, 13:44
Dergideki Yılmazla dernekteki Yılmazı karşırtırmayalım bilmeyen arkadaşlar için dernekteki Yılmaz benden sonra 2.sene başkan olan Yılmazdır.

Emre Yüksel
17-07-2008, 14:41
Başkanımız Onur Kanyılmaz'ın yazısını çok merak ediyorum.
Bu hafta Sezen abladan temin etmeye çalışıcağım.
Özer abi sen ne düşünüyorsun yazısı hakkında ?

Özer Özçetin
17-07-2008, 14:55
Güzel bir incelem yazısı olmuş selam et ellerine yüreğine sağlık olsun

Umit Bayezit
17-07-2008, 23:19
çok teşekkür ederim güzel değerlendirmen için özer usta (ağabey)

ilk denememden yüz akıyla çıkmanın mutluluğunu ayrıca yaşıyorum

hakan ağabeyede kelimesi kelimesi yayımladığı için bende teşekkür ediyorum

atlanan tek nokta var burada belirtmek istiyorum yazıp yazmama konusunda çok düşünmüştüm ancak hakan ağabey uygunsuz görürse (ki bende öyle olacağını düşünmüştüm söyleyen bir çocuk!!! olsada) çıkarır diye düşündüm

kısmen kesmiş hakan ağabey

bu sebeple o nokta biraz havada kalmış gibi hakan ağabeyin affına sığınarak belirtmek tamamlamak istiyorum nasıl olsa biz bizeyiz burada

taslaktan aynen kopyalıyorum buraya...

''(Keremin yokluğu dikkatimizi çekiyor. Arkamızdaki koltukta yattığını görüyoruz.)
Ü.B: Kerem neden sohbete katılmıyorsun. Seninle de konuşmak istiyoruz. Yanımıza gelirmisin?
K.U: Midem bulanıyor gelemem
Ü.B: Neden rahatsızmısın?
K.U: Hayır. Az önce baktığım gazetede fenerli gördüm. Midem bulandı!.
Ü.B:!!!
B.B:!!!
(Bu çocuk!!! Çok fena)

:D:D:D:D:D

bayar amcayı ziyaret ettim bu akşam ellerinden öptüm sohbet ettik bir süre daha bayar amcanın eşi rahatsız ''kanser'' biraz üzgün ve yorgun bu sebeple

ancak şafaktan bir arzusu var

benimde beğenerek okuduğum yazısında bahsettiği HOPA'lı SEYFETTİN AMCA'nın adresi varsa yada telefon numarası bayar amca tanışmak ister hemşehrisiyle

hepinize selamlarını ve tekrar teşekkürlerini iletmemi istedi

emeği geçen herkesi tekrar kutlarım

tek OPTİK BAŞKAN anmasını hepimiz adına yapan ÖZER USTA'ya ayrı bir teşekkür (körlerle sağırlar gibi oldu kusura bakmayın MEHMET IŞIKLAR özeli önemli)

Hakan Kirezci
17-07-2008, 23:36
Sevgili Ümit, genelde yazım kuralları, paragraf düzenlemeleri ve noktalamalar dışında yazılara asla müdahale etmemeye gayret gösteriyorum. Hele bazı yazılar ingilizce klavyeden geldiklerinde bu iş iyice zorunlu hale geliyor. Bir de yanlış yazılan kelimeleri doğrusuyla değiştirmek ve cümle düşüklüklerini düzeltmek de zorunlu düzeltmeler.

Senin sözünü ettiğin sansürü biraz zorunluluktan yaptım. Dediğin gibi burada biz bizeyiz, ama burada bile biliyorsun diğer takımların isimlerinin alaycı, aşağılayıcı anlamda hatalı yazımlarına tahammül edemez ve hoşgörmezken diğer takım taraftarının da konuk olarak yeraldığı dergide bu tarz bir söylemi -söyleyen bir çocuk da olsa- yayımlamayı uygun görmedim. Röportajlar doğası gereği yapanın tam denetiminde olamayabiliyor bu nedenle bu tür otokontroller makuldur ve gereklidir diye düşünmekteyim. Umarım canını fazla sıkmamıştır bu durum.

Güzel söyleşilerinin devamını ısrarla bekliyorum kendi adıma; eminim ki okuyan tüm arkadaşlar da benzer fikri taşıyorlardır.

Son olarak Bayar amcanın Şafak'tan talebi bildiğim kadarıyla sanki biraz zor olacak gibi ya... Onu da Şafak bilir gayrı.

Özer hocam, güzel sözlerin için ben de teşekkür ederim. Cesaretimiz arttı.

Umit Bayezit
17-07-2008, 23:49
hakan ağabey canım sıkkın değil dedimya yayımlaman bile üstlendiğim işin hakkını verebilmenin hazzını verdi bana çok sağolun

sadece bu çocuk böyle enteresan çıkışlar yapıyor sıkça alışmalıyız ancak olmuyor alışamıyoruz

masa üzerinde evden getirdiği oyuncak itfaiye aracıyla oynayan bir çocuk 2 dakika sonra böyle bir laf etsin pes...

konu buydu bir çocuk olunca sözün sahibi eğlencelide aslında

işim dahada zorlaştı biliyorum çıta yüksekte ancak seninlede konuştuğum gibi ağabey BOMBA mutlaka birgün patlayacak.

peşindeyim...

Hakan Kirezci
18-07-2008, 00:28
Sana güveniyorum...

Erol Gölçek
18-07-2008, 12:27
Ben yine 50 adet sipariş vereyim hemen.

Sezen Gunduzalp
18-07-2008, 12:34
Bende Hemen bugun gondereyim :)

Mahmut İnce
18-07-2008, 16:29
abonelik için ne yapmak gerekiyor. özelden değilde buradan yazarsanız herkes gerekeni yapar diye umuyorum :)

Hakan Kirezci
18-07-2008, 16:36
abonelik için ne yapmak gerekiyor. özelden değilde buradan yazarsanız herkes gerekeni yapar diye umuyorum :)
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=3618

Emre Yüksel
19-07-2008, 15:50
Bugün Sezen abladan aldım dergiyi. Eve gelir gelmez okudum . Ve anladım ki bu sayıda olduğu gibi diğer sayılardada abilerimden öğreneceğim çok şey var.
Elinize , emeğinize , yüreğinize sağlık.

İsmet Hakan Kara
19-07-2008, 19:44
bende bugün emre ile beraber sezen abladan aldım dergiyi ..! abilerimizin yazıları çok hoş özellikle Yumurtakafa Yılmaz ' ın nasıl olmalı yazısı yani ilk yazı gayet açıklayıcı .. Beşiktaşlı Duruşu denilen şeyi de açıklamış aynı zamanda ..! sonraki sayılarıda bekliyoruz =)

Barış Kahraman
24-07-2008, 13:15
mail adresine ulaşabildiğim birkaç kişiye mail attım.. burdada tekrarlamak istedim.. Dergiyi Zonguldakta dağıtmak isterim nufusa oranla en çok Beşiktaşlının oldugu yer bilindiği gibi Zonguldaktır : )

Alperen Kılınçer
24-07-2008, 14:48
Helal Olsun Başarılarınızın devamını Dİlerim.
HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Umit Bayezit
25-07-2008, 01:29
iki mail aldım sizlerle paylaşmak isterim:

İşçiliğin, emeğin, alın terinin memleketi Zonguldaktan selamlar....

Ben Barış Kahraman ZKÜBJK - (Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Beşiktaş Grubu) 2.Başkanıyım.. Web işlemleri, iletişim ve reklamdan da ben sorumluyum..

Son Barikatın, asla yıkılmayacak olan Son Kalenin Zonguldaktaki taşıyız.. Beşiktaş Derneğinin kapalı oldugu Zonguldaktaki tek Beşiktaş grubuyuz..

ZKÜBJK olarak yeni dönemde bizde aylık dergi çıkartacağız.. Eğer sizde isterseniz Halkın Takımı Dergisinini Zonguldakta satışa çıkarabiliriz.. Zaten derği projemizi hayata geçirebilirsekki geçireceğiz onun dağıtımını yaparken sizinkinide yapabiliriz.. Daha çok kitleye ulaşmaya çalışabiliriz..

Sesinizi ve sesimizi duyurmak için bu maili size atmak istedim..

KartalPenCHEsi.com & ZkuBjk.org

(barış özür dilerim daha önce mailini okuduğum halde taşıyamadım buraya sanada cevap yazamadım)

bir diğeri;

Merhaba Forza'da dolaşırken keşfettiğim dergimizi büyük bir heyecen ile mefisto kitap evine giderek edindim, ancak ne yazık ki! birinci sayı maalesef tükenmişti.İstanbula en yakın irtibat noktası olarak sizin mail adresiniz olduğundan size ulaşmayı düşündüm.

Rica etsem bana 1.sayıya ulaşma konusunda yardımcı olurmusunuz.

Şimdiden teşekkürler.

Hakan Kirezci
25-07-2008, 01:36
Murat Uncu'ya giderse onda var 1. sayı Ümit.

Hikmet Tümer
23-07-2009, 00:47
gantep dergi istiyor

Umit Bayezit
23-07-2009, 01:13
iletişim için:

halkintakimidergisi@hotmail.com

Deniz Akkuş
23-07-2009, 01:18
bende 3 sayıdan epey mevcut... 2. sayıda yanılmıyorsam var... eğer isteyen olursa banada ulaşablirler....

Umit Bayezit
23-07-2009, 01:20
sana ulaşmasınlar deniz ancak sen elindeki tüm kalan dergileri bana ulaştırırmısın

tüm iadeleri tek elde toplamak istiyorum
adres bilgim mesaj kutunda

Hakan Kirezci
23-07-2009, 01:26
Sanırım Hikmet hocam dergi başlığı olduğu için buraya yazmış. Antep'in sadece 2. sayıyı istediğini sanmıyorum (doğru mudur hocam?)

Ümit'in şu iadelerin tek elde toplanması fikri çok olumlu. Böylelikle ellerinde bekleyen dergi olan arkadaşların hesaplarında da gerekli düzenlemeler yapılır ve gerektiğinde tek bir yerden eksik sayılar aranabilir.

Sezen Gunduzalp
23-07-2009, 10:58
Ümit Abi bende de var göndereyim mi:)

Umit Bayezit
23-07-2009, 10:59
amacım tam olarakda buydu üstad

Umit Bayezit
23-07-2009, 10:59
Ümit Abi bende de var göndereyim mi:)

sonuçta hepsi sana gelecek üzerine eklersin sendekileri müdüre hanım

bu iş en çok senin canını sıkacak gül sen gül

Sezen Gunduzalp
23-07-2009, 11:17
Dergi hiç canımı sıkmaz lütfen :)

Fırat Gürgan
23-07-2009, 18:02
Dergiyi bugün aldım. Gerçekten çok güzel olmuş, emeği geçen herkes sağolsun.

Hikmet Tümer
24-07-2009, 01:02
bir önceki sayıyı ben götürmüştüm son sayıdan bahsediyorum

Namik Kartaloglu
29-07-2009, 11:12
Dergi, Senin yolunu gözluyorum. Bitsin bu cileee

Melisa Cebe
29-07-2009, 16:13
ben dergiyi nerden bulabilirim almak istiyorumda

Ismail Hakki Demirel
29-07-2009, 16:20
ben dergiyi nerden bulabilirim almak istiyorumda

İSTANBUL için derginin temin adresleri:

KİTAPİÇİN-Sahaf Kitabevi
Murat UNCU
Meşrutiyet Caddesi No:19
G.Saray-Beyoğlu
* * *
MEPHİSTO KİTABEVİ
İstiklal Caddesi No:197
Beyoğlu
* * *

BEŞİKTAŞ GAZETE BAYİİ

Garanti Bankası (Kazan yanı) Karşısındaki GAZETE Bayi

Beşiktaş

Al bakalım minik kardeşimiz.

Cem Ozel
29-07-2009, 17:21
Özellikle bu sayı çok güzel olmuş.

Deniz Akkuş
07-08-2009, 10:59
eylül ayında çıkacak olan sayı için bir yazı yazdm hakan abicim san akşam göndereceğim konuyu toparlayamadım sadece... beğenirseniz artık dergide yerini alır.. sevgilerle