Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYDİN! FELEĞİN TEKERİNE ÇOMAK SOKUYORUZ… Haydi mahalleler ayağa…
http://img410.imageshack.us/img410/9068/elmayanak12hs4.jpg
HAYDİN! FELEĞİN TEKERİNE ÇOMAK SOKUYORUZ…
Orda, uzaktaki köye gitmeden sahiplenmek yok.
Çocuğunuzun, kardeşinizin orada okumaya çalıştığını biliyor musunuz?
Artık biliyorsunuz.
Anneyim diyen, babayım diyen…
Yüzünü görmeye gerek mi var, görmeden de kardeşim diyen…
Yaşıyorum diyen herkes toplanın…
Örgütleniyoruz.
Barikatın ardından kuşlar salıyoruz uzaklara doğru…
Önümüzdeki bir hafta içerisinde bu değirmene damla damla su taşıyacağız.
Döner mi dönmez mi herkes görecek…
Anneyim diyen, babayım diyen…
Yüzünü görmeden kardeşim var diyen…
Haydi mahalleler ayağa…
Bu değirmenin çarkı dönecek…
Feleğin tekerine çomak sokuyoruz.
Murat Aru
08-07-2008, 22:21
1. SARIYER, Maden Mah. sindeki aileler bu kampanyaya katılmaya karar vermiştir.
Merhaba Arkadaşlar,
Ülkemizin en doğusunda Van'ın Bahçesaray ilçesine bağlı Elmayaka köyü ve Elmayaka ilköğretimokulu'na HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ olarak destek vermeye devam ediyoruz. 16 Temmuza kadar neler toparladık, neler biriktirdik, kaç tane mahalle bu kampanyaya katıldı, annelerimizi, babalarımızı ne kadar örgütledik. sonuçlandıralım.
Yapacağımız bu ufacık yardımla gülecek yüzleri hayal edelim.
Önce cevremize umudu örgütleyelim, sonrada 16 Temmuz'da kargoya verilecek şekilde kolilerimizi hazırlayalım. Sonrası Yılmaz Abiye (yumurtakafa yılmaz) ait. O nasıl nereye gönderecegimizi söyliyecek.
Bakalım kaç mahalleyi örgütlüyoruz. Bakalım havamıyız civamı :)
Gönüller işe.
Hakan Kirezci
08-07-2008, 22:59
İzmir Seferihisar ilçesi çalışmalarına başladı muhtar...
16 Temmuzda kargomuz hazır olacak.
inanın arkadaşlar hepinizi yüreğimizde taşıdık ve çok kısıtlı imkanlar ile insanların neler yapabileceğini dosta düşmana sunduk.
bu yoksul insanların ihtiyaçlarına yönelik olarak yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız bizden döküm istemiş bizde sıralayalım bari.
1- ayakkabı
2- kız çocukları için külotlu çorap
3- pantolon
4- kışlık giyecek
5- ve birazda sevgi. sevgi...
birilerinin onları unutmadığını bilmeleri yeter.
Bu listeye,
Okul araç ve gereçlerinide eklemek gerekir.
Turgut Eren
09-07-2008, 00:30
Moymul mahallesi organize oluyoruz...
GE-Lİ-YO-RUZ...
Cem Ozel
09-07-2008, 02:37
Koskoca karamürselde bir tek örgütlenebilen ben oldum. tanıdığım tüm çevreme teşekkür ediyorum, söz verdikleri yardımı beklerken, sözlerinde durmadıkları için kargoyu geç yollamak zorunda kaldım. Yılmaz abi ve kampanyayı düzenleyen tüm arkadaşlara mahcubum.
Vedat Benakay
09-07-2008, 08:28
cuma gunu istanbuldayim ben yalnizca kendi ailemi buradan orgutledim...kolileri nereye ulastiracagiz
Murat Ödemiş
10-07-2008, 16:17
yılmaz abı senın organızasyon yapacak kadar vaktın varmı ..senı beklıyorum abı burda :)
yumurtakafa yılmaz
10-07-2008, 19:32
arkadaşlar malzemeleriniz hazır da beklesin.
20 temmuz sonrası İstanbul da olacağım, hepimizin bildiği gibi bildiği kargo ücretleri bayağı yüksek ve durumumuzda ortadayken çözüm bulmaya çalışacağız merak etmeyin.
Vedat dost ben gelene kadar malzemeleri elinde tut yada özel mesaj atıver.
Turgut Eren
12-07-2008, 02:23
yani kargoları 16'sında göndermeyelim mi yılmaz abi. bi de bi sorum var. üniversite hazırlık kaynakları mevcut bi çok arkadaşımızın elinde. onlar işe yararmı diye soruyorlar bana. göndereceğimiz ilkokul oldugu için bişey diyemiyorum bende. getirin yaramayacak olursa başka bi yarayana veririz diyorum bende. onları da kargo yapalım mı napalım.
yumurtakafa yılmaz
13-07-2008, 06:54
üniversiteye hazırlık kitapları şu an için yeterli ancak başkalarına sunabiliriz.
şayet kargo ücreti yüksek tutuyorsa kendinizi fazla zorlamayın.
tarih olarak ağustos ayını hedefliyoruz.
adres bilgisini bilahire vereceğiz.
Murat Aru
13-07-2008, 20:29
Abi benim mahalle vurun deyince öldürdürdüler 6 koli var büyük.
Onu nasıl edicem :)
Hakan Kirezci
13-07-2008, 21:40
Kargo paralarını toplayıp göndersek daha büyük bir yardım olacak gibi...
Turgut Eren
14-07-2008, 01:30
Kargo paralarını toplayıp göndersek daha büyük bir yardım olacak gibi...
bencede
Umit Bayezit
14-07-2008, 20:34
fanzinlerin dağıtımıyla alakalı bir anlaşma varsa herhangi bir kargoyla bu konudada bir yardım talebimiz olamazmı?
yada kargo firmaları nezdinde bir girişim yapıldımı bu ana dek?
yapılmadıysa ben görüşebilirim firmalarla
Sezen Gunduzalp
14-07-2008, 20:38
Fanzin gönderimini yaptığımız firmadan yüksek bir fiyat aldım. Bugün aynı şeyi araştırdım :)
Yarın bir ambardan nakliye bedeli bildirecekler ama butün kolilerin aynı yerde olması gerekiyor dediler. Kilo başına 0,30.-YTL+KDV olacak gibi ama rakam net değil.
Umit Bayezit
14-07-2008, 22:21
izninizi almadım ancak tüm büyük kargo firmalarına email olarak konuyu bildirdim
inşallah güzel bir destek haberi alırız
Turgut Eren
15-07-2008, 02:37
sonuç olarak bu kargo mevzuu sonuçlanmadan kargo yapmıyorum. ayrıca öss yardımcı kitapları da dahil olmak üzere hertürlü yardımı kabul ediyorum ben. yanlış yaptığım bişi varsa söylersiniz.
Umit Bayezit
15-07-2008, 21:05
turgut hareketi aldık, ivmede sıra. ben ne koparsa gönüllerden alıyorum
mutlaka birilerinin işine yarar
Sezen Gunduzalp
15-07-2008, 21:10
Nakliyeden cevap alamadım :(
Ama gönderim ile ilgili bende yardım etmek istiyorum
Umit Bayezit
15-07-2008, 21:26
banada dönüş olmamış sanırım olmayacak bilmiyorum hemen karar verilebilecek bir konumudur ancak birde telefonla şansımı deneyeceğim
olmadı istanbulda (yenibosna) nakliyat firması sahibi dostum var ondan yardım isteyeceğim en azından istanbul-van hattını çözebiliriz diye düşünüyorum bu şekilde
Turgut Eren
16-07-2008, 02:33
olmadı herkes bireysel olarak çözecek bu kargo sorununu. anlaşılan boyle olacak. ben bi kaç ensaf abimizle görüşmeye çalışacam. kargo bi güzellik yapar, esnaf abiler bi güzellik yapar. hallolur bu iş benim açımdan. oyle umut ediyorum en azından.
Turgut Eren
16-07-2008, 02:36
turgut hareketi aldık, ivmede sıra. ben ne koparsa gönüllerden alıyorum
mutlaka birilerinin işine yarar
aynen umut abi. bende oyle yaptım zaten. diger konuda üniversite mevzuuna da değinmişler. onun için ne geldiyse kabul ediyorum. bu_!
Turgut Eren
20-07-2008, 14:23
kargo konusunda haber bekliyorum hala..
Umit Bayezit
20-07-2008, 20:47
bende turgutum...
Turgut Eren
24-07-2008, 12:37
hala beklemedeyimmm. çuval çuval eşya topladık. kaldı öylece. biri bişey söylesin lütfen.
Turgut Eren
03-09-2008, 00:20
hala kimseden ses yok.
Cem Ozel
03-09-2008, 01:07
sanırım cevap için Yılmaz abinin dönüşünü beklemek zorundayız.
Turgut Eren
04-09-2008, 00:32
iki ay oldu nerdeyse
Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam, konu hakkında bir duyuru asıcağım.
Merhaba Arkadaşlar,
Ramazan Bayramından önce yardımlarımızı Van'a ulaştırmaya çalışıyoruz, elinde toplanmış yardımlar olanlar yada yardım etmek isteyenler için son gün Eylül Ayının son haftalarıdır. Çünkü yardımlarımızı bayrama yetiştirmek istiyoruz.
Yılmaz Abi'nin Listesi
*Kırtasiye malzemesi
*Çocuklar için Ayakkabı
*Çocuk Giysileri
*Kışlık Giyicekler.
*Sevgi...
1) İstanbul'da semte yakın olan arkadaşlar yada semte yardımlarını götürebilecek olanlar:
Sahilde Nüfus Müdürlüğünde Bulunan Beşiktaş Belediyesine Ait DOST ELLER YARDIM ORGANİZASYONUNDA Görevli MOSTRA KEMAL ve ÇOLAK CÜNEYT'e Yardımları ulaştırmaları gerekmektedir.
2) İstanbuldan yada Diğer illerden yardım yollayacak arkadaşlar Direk VAN adresinede yollaya bilirler:
SITKI CİFTÇİ
VAN DEFTARLIĞI
VAN
Adresinede yollayabilirsiniz.
Sıtkı Çiftci'nin, Mostra Kemal'in veya Çolak Cüneyt'in Telefon numaraları lazım olursa MUHTAR' a özel mesajla bildirirlerse yardımcı oluruz.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.