Orijinalini görmek için tıklayınız : istifanında yeri ve zamanı vardır!
Hasan Kabiloglu
11-07-2008, 11:33
sürekli taraftar tarafından istifası istenen ama buna rağmen''2010 yılına kadar buradayım,secimle geldim secimle giderim''diyen birisine inadına ve inatla hala ''yönetim istifa''diye bağırılmasına karşıyım,anlamda veremiyorum zaten,iki artı ikinin çözümü dört ise beşiktaş başkanlığını çözümüde 2010 secimleridir.Sezon başında inönüdeki manzarayı gözümün önüne getiriyorum,takım sahaya çıkıyor ve bütün trübünler siyah-beyaz'dan sonra ''yönetim istifa,yıldırım demirören yeter,sinanıda al git sinanıda''sesleriyle inleyecek(inşallah yanılırım)sonuçta kaybeden bundan en çok zararı gören insanlar futbolculardır,ne yıldırım demirören tutup istifa eder,nede taraftar yönetime istifa etirir,eğer bizim sevdamız beşiktaş ise sahaya dönelim,trübünlerde istifa diye bağırılıcaksada saha dışına çıkılsın maçtan önce şeref trübünün önünde toplanılır ve bağrılır,maçtan sonra tekrar şeref trübünün önünde toplanılır ve yine bağrılır,ama bu istifa çığırtkanlığı saha içine,girerse işte o zaman lig başlamadan bitmiş demektir.Buradaki ince ayrıntıya dikkat etmeliyiz,doğru olanıda budur diye düşünüyorum,beşiktaş taraftarı futbolcusu için her zaman bir itici güç olmuştur,sezon başında basınında gazına gelerek iticilikten cekiciliğe dönmeyelim,beşiktaş düşmanı basınında dolduruşuna gelip takımın ipini çekmeyelim çektirmeyelim.Kısacası herkez bilinçli olursa bu konuda saha içinde beklenen başarıya ulaşabiliriz.
saygılar...
Alper Göktaş
11-07-2008, 15:52
benim sevdam beşiktaş olduğu için ilk maçta ;
YETERRRRRRRRRRR Y.DEMİRÖREN YETERRRRRRRRRRRRRR
SİNANI DA AL GİT SİNANIDA
Hasan Kabiloglu
11-07-2008, 16:07
bu şekilde düşünenler varsa o zaman şöyle birşey çıkıyor ortaya,2010 yılına kadar beşiktaş isminin,armasının,formasının başarısının önemi yok,inat ettik şahsi inatlar beşiktaşın önüne gecti,transferede gerek yok,hiç birşeyede gerek yok,taraftar bu tepkiyi saha içindeki futbolcular varken yaparsa en az yıldırım demirören kadar taraftarda kaçan şampiyonlukta sucludur diye düşünüyorum
Umit Bayezit
11-07-2008, 16:26
hasan istersen stad yıkım işinde kazma kürek yardımda edelim
M.Ilke Bortacina
11-07-2008, 17:16
Hasan kardeş aslında bir bakıma haklısın ancak y.d nin yaptığı yanlışlar 1 tane değil ki.. destek istiyorsa bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapması gerekiyor.. lafını yememesi gerekiyor.. bunca zaman yüzüne karşı küfrettiği s.e yi menejerliğe getirmemesi gerekiyor.. harcadığı paranın haddini bilmesi gerekiyor.. o topçuyu getir bu topçuyu götür, nereye kadar ? benim y.d. nin beşiktaş aşkına lafım yok ama yönetmeyi bilmek çok ayrı bişey.. ben hiç bu zamana kadar bu kadar kötü bir beşiktaş' lı duruşu görmedim.. umarım artık görmem.. bu arada y.d ve yönetiminin istifa etmesi içinde bir muhalefet gerekli.. muhalefet olmadığı içinde hasan kardeşin dediği gibi 2010 yılına kadar bu devran böyle.. tabi 2010 da yine seçmezse :)
Umit Bayezit
11-07-2008, 17:31
seçilir kardeşim kardeşim tekrar tekrar seçilir
yine 1700 delegeyle seçim yapılır alır 1000 tane oy kazanır
bizde havanda su dövmeye devam tabi...
Cem Ozel
11-07-2008, 17:47
sabır arkadaşlar sabır.. şunun surasında 2010'a ne kaldı... Bunca senedir Y.D ve S.E sayasinde acıyı bal eylemeyi öğrenmiş olmamız lazım.
İsmet Hakan Kara
11-07-2008, 22:15
Bazen sevmek yetmiyor sayın başkan ..!
Özer Özçetin
12-07-2008, 08:12
Önce Y.D ne destek verenleri desteklemeye son vermeyi öğreneceğiz.
Bugüne kadar Demirören nasıl başta kaldı,camia çok mu memnun da başta kaldı.Yoksa birilerinin baskısı ile gözaltı ile mi başta kaldı.
Son mali kongre de neler oldu,kimdi takım elbiseliler,insanları nasıl ibra etmekten vazgeçti veya salonu boşalttı.İhale 21 kişiye kaldı.
Herkes önceki yazdıklarına baksın,ama her konuda yazdıklarına baksın,fArkında olsun yazdıklarının herkes.
YD ye hayır icraatlarına hayır ama YD görevi bıraksın diyeni susturana evet,YD yi destekleyene evet.
Bu kadar tutarsızlık olmaz,evet taraftarın desteklediği veya destekleyeni desteklediği bir ortamda istaifa mistifa olmaz.
Gereksiz yere ortalığı bulandırmaya gerek yok,herkes safını bilsin,tutarlı olsun.Hattını söylemini doğru seçsin.
Yönetim 2010 yılına kadar vize aldı,tek engel önlerindeki 3 mahkeme,eğer mahkemelerden mali konularla ilgili bir şeyler çıkarsa zaten orada duramazlar.Milyonlarca kişinin yapmadığını,yapmak isteyip te yapamadığını belki 3-4 kişi yapacak.Yoksa 2010 a kadar devam.
Vedat Benakay
12-07-2008, 18:13
2010....bugune kadar yaptıklarıyla bıze basarı ne demektır onu unutturanlar Besıktaslı durusunun ne demek oldugunu bılmeden anlamadan 105 yıllık cınarımızı her yerde her platformda rezıl edenler acaba bu yılda aynı senoryada oyunlarına devam ederlerse yıne mı ya bızım baskanımız ne yapalım 10 a kadar devam dıyecegız..son yıllarında kazara bır sampıyon olursak bır 5 yıl daha mı dıyecegız...Ben Besıktaslıyım ben CARSILIYIM ben Son Barıkatın bır neferıyım ve yeter artık dıyorum..bızım farkımız hıc bır zaman polyanacılık oynamamaktır...saygılarımnla
Deniz Akkuş
12-07-2008, 18:23
vedat abicim çok doğru söylemişsin polyanacılık ... bizler hiç bir zaman avuntularla sevmedik beşiktaşımızı ve kimsede sevdiremiyecek avuntuları bize.. hep düşünüyorum bu sezon şampiyon olursak beşiktaşımın değerlerinden ismine tesisine kadar herşeyini satan Y.D devam mı diyeceğiz... ne olacak bu belirsizlikler... bizi bu hallere getiren yönetimden yoksun insanlar utansın...nediyeyim...
Elif Esen
13-07-2008, 00:12
inatla gelecegimizi satanlara, igrenc bir azimle geleneklerimize ihanet edenlere sabrim kalmadi artik, göz yumamam!
olsun varsin, futbolcular taraftarin baskisindan etkilensinler, sampiyon olmayalim, her macta yenilelim. hic bir futbolcu, hic bir sampiyonluk armamdan, degerlerimizden üstün degildir.
susulmayacak!
Akin Akoglan
13-07-2008, 11:51
2010 dada gideceğinin garantisi yok hasbel kader 2010 a kadar bir şampıyonluk alındımı herşey unutulur ayrıca y.d. bugun istifa etse kafamızdaki ideal başkan olabilecek bi isim varmı yok bizlerin en buyuk sermayemız gırtlaklarımız tekımızı tribünde dile getirmeyeceksek başka hiç bir yerde dile getirmenin anlamı yok futbolcuların çok klasık söylemleri arasında vardır ya hani 'profesyonel futbolcu' kavramı profesyonelliğin gereğini yapsınlar yönetime olan tepkılere kulak tıkasınlar
M.Ilke Bortacina
14-07-2008, 10:44
susulmamak bir kenara dursun.. susturulmak çok önemli bir unsur.. ancak öyle gözüküyor ki o susturmaya çalışan kısım artık azınlık noktasında varolma savaşı veriyor... ve o azınlığı susturacak en önemli güç yine sevdaya tutulupta, aşkını yerlere çalmayacak beşiktaşın emektar kesimdir.. emektar diyorum çünkü beşiktaş taraftarının emekçi bir yönü vardır.. kısa yoldan maddiyat elde etmek bize yakışmaz..
Beşiktaşı seviyorum bu uğurda dilimi keseceklerini bilsem yine vazgeçmem bu sevdadan.. yine emek veririm..
Onur Sarısoy
14-07-2008, 15:08
y.d. bütün adamlarını alda gıt dıye tek yurek olup bağırmadıkça o adam o koltuktan kalkmaz,takımdan da hayır gelmez...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.