Orijinalini görmek için tıklayınız : [Hazırlık Maçı] BEŞİKTAŞ-Maccabi Haifa 30.07.2008 18:30
Uğurcan Erdem
29-07-2008, 13:35
Futbol Takımımız, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını yarın (30 Temmuz) İsrail takımı Maccabi Haifa ile oynayacak.
Avusturya kampının ikinci etabındaki ilk hazırlık maçında Bundesliga ekibi Schalke 04'ü 2-1 mağlup eden ve oynadığı futbol ile göz dolduran Siyah-Beyazlılarımız, Maccabi Haifa ile yarın (30 Temmuz) TSİ 18.30’da Bad Radkersburg-Thermenarena’da karşı karşıya gelecek.
Karşılaşma D Smart 7. kanaldaki Futbol Smart’tan canlı olarak yayınlanacak.
Shalke karşısında oynadığımız gibi güzel bir futbol bekliyoruz Beşiktaşımızdan !
Uğurcan Erdem
29-07-2008, 13:40
Bu arada d-smartı olmayıp maçı izleyemeyenler iiçin internetten izlemek için bir yol bulabiliriz maç saati bir gelsin.
Cem Ozel
30-07-2008, 02:04
Bulunsa iyi olur uğurcan
Deniz Akkuş
30-07-2008, 02:31
radyodan yokmu yayın
Barış Kahraman
30-07-2008, 02:32
http://de.justin.tv/tslig burdan izleyebilirsiniz geçen maç izlenebilmişti. Sorun yaşandıgı taktirde alternatif linklerde verebilirim..
sitemde birkaç link daha olması lazım : )
Barış Kahraman
30-07-2008, 02:47
uyarı olarak eklemek istiyorum.. kullandıgı internet paketi sınırlı olanlara izlemesini tavsiye etmiyorum.. 350-500mb arası kotadan yiyor..
Uğurcan Erdem
30-07-2008, 11:05
Barış evet o adresde vardı yayın geçen maç.
Maç saati bir gelsin belli olur maç saatini bekliycez
Zaza Karatas
30-07-2008, 20:05
noldu mac arkadaslar haberi olan varmi?
Sezen Gunduzalp
30-07-2008, 20:31
Batuhanın golü ;
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2574
1-0 bitti
Zaza Karatas
30-07-2008, 21:51
iyi gol atmis simarik batuhan
Hakan Kirezci
30-07-2008, 21:58
Bu çocuk görmeyeli tam bir power forvet olmuş yahu. Sanırsın Sh**uille O'Neill...
Özgür Ergün
30-07-2008, 22:21
Bu fikrimi de şuraya yazıyor ve tarihe not düşüyorum;
Bu batuhandan bi cacık olmaz... bal yapmayan arı misali varlığıda dert olacak yokluğuda..
Bana geçmişten yasini hatırlatmakta bir zamanların ikinci sergeni idi ama asla kişilik olarak Beşiktaş oyuncusu olamadı.. bana kalırsa ilk fırsatta satmalı ve para kazanmalı....
Uğurcan Erdem
31-07-2008, 00:30
Beşiktaş:1 Maccabi Haifa:0
30.07.2008 19:54
Avusturya'daki ikinci hazırlık maçında Maccabi Haifa ile karşılaşan Futbol Takımımız, Radkersburg-Thermenarena’daki mücadeleyi Batuhan Karadeniz'in attığı golle 1-0 kazandı.
Radkersburg-Thermenarena’daki karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Siyah Beyazlılarımız oldu. 8. dakikada gelişen bir atakta Nobre’yle pozisyona girmeye çalışan Ekibimiz, golcü oyuncumuzun yerde kalmasıyla penaltı bekledi ancak hakemin kararı devam oldu. Takımımız ilk yarıda rakip kaleyi kanatlardan yoklamaya çalıştıysa da golü getirecek pozisyonlara giremedi ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda da iki takımın dengeli mücadelesi vardı. İlk devreye oranla daha ofansif oynayan Takımımız, ikinci yarıda baskısını arttırdı. Çeşitli pozisyonlardan yararlanamayan Ekibimiz, 76. dakikada Batuhan Karadeniz’in attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrılan taraf oldu.
1. YARI
8. dakikada Cisse’nin ortaladığı topu göğsüyle kontrol eden Nobre, rakibin müdahalesiyle yerde kaldı ancak hakem devam dedi.
15. dakikada sağ taraftan ceza sahasına giren İsraillilerin sert şutunda Hakan Arıkan topu kontrol etti.
20. dakikada sol taraftan kazanılan serbest vuruşu Mehmet Sedef kullandı. Barajdan dönen topa sert vuran Ekrem’in şutu rakibe çarparak kornere gitti.
24. dakikada Ali Tandoğan’ın kullandığı taç atışını savunma kafayla uzaklaştırdı. Topa gelişine vuran Cisse’nin güzel şutunu kaleci iki hamlede kontrol edebildi.
35. dakikada orta sahamızdaki boşluğu iyi değerlendiren Maccabi Haifa hızlı hücumla yarı alanımıza girdi. Ancak Masheso’nun şutunda kalecimiz Hakan Arıkan başarılıydı.
2. YARI
48. dakikada kazanılan kornerde topa iyi yükselen Nobre güzel vurdu ancak top üstten auta çıktı.
58. dakikada Seric’le kendi yarı alanımızdan kullandığımız serbest vuruşta top rakip ceza sahasına kadar gitti. Göğsüyle topu düzelten Holosko’nun pasında Nobre sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat defansın müdahalesiyle top kornere gitti.
76. dakikada rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Batuhan, rakiplerini tek tek çalımlayarak içeriye girdi ve genç Futbolcumuzun sert şutu Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi.
80. dakikada Serdar Özkan’ın sağdan yaptığı ortaya Batuhan ve kaleci aynı anda sıçradı. Batuhan’ın kaleciyi geçen kafa şutu kaleye girmek üzereyken Maccabi Haifalı futbolcular topu uzaklaştırdı.
MAÇIN AYRINTILARI:
Stat: Radkersburg-Thermenarena
Beşiktaş: Hakan Arıkan, Mehmet Sedef (Dk. 61 Aydın Karabulut), Ali Tandoğan, Seric (Dk. 70 Emre Özkan), Tuna Üzümcü (Dk. 70 Tello), Sivok (Dk. 61 Zapotocny), Cisse (Dk. 83 Sezer Sezgin), Ekrem Dağ (Dk. 41 Holosko), Necip Uysal (Dk. Uğur İnceman), Serdar Özkan, Nobre (Dk. 61 Batuhan Karadeniz)
Yedekler: Rüştü Reçber, Erdem Köse, Emre Özkan, Sezer Sezgin, Batuhan Karadeniz, Zapotocny, Uğur İnceman, Tello, Holosko, Bobo, Aydın Karabulut
Maccabi Haifa: Davijovic (Dk. 75 Amır), Alon (Dk. 45 Ejal), Leo, Janiv, Biram (Dk. 75 Mor), Dekel, Piter (Dk. 75 Ronni), Jon, Lior, Rustavo, Santan (Dk. 45 Fanteni)
Yedekler: Ejal, Maimon, Ronni, Mor, Amır, Fanteni, Katlego
Gol: Batuhan Karadeniz (Dk. 76)
Golü izlemek içinde
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2574
Sinan Gün
31-07-2008, 00:37
3 Ağustos Pazar Günü Kocaelispor'la maç var.Ama yeri ve saati belli değil.
Hadi be yönetim yap bi güzellik.
İnönü'de olsun,açılış maçı olarak.Bi de gündüz olursa tamamdır
Uğurcan Erdem
31-07-2008, 01:55
açıkçası ben bu yönetimden öyle bişey beklemem açılış falan hatırlarsanız esikden açılış olurdu yeni transferler falan tanıtılırdı ama bu yönetim herşeyi yok etti.
Zaten takım kamptan 5inde döncek onun için zor burda olması maçın ...
Osman Yasar
31-07-2008, 11:22
3 Ağustos Pazar Günü Kocaelispor'la maç var.Ama yeri ve saati belli değil.
Hadi be yönetim yap bi güzellik.
İnönü'de olsun,açılış maçı olarak.Bi de gündüz olursa tamamdır
umutlanmaya gerek yok forzaDemirören'!
5 agustos turkıyeye donus.kocaelı macı 3 agustosda
Umit Bayezit
31-07-2008, 13:25
BEŞİKTAŞ ve kocaelispor avusturya da kamp yapıyor dostlar ve maç orada oynanır
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.