PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008-2009 Medya MAYMUNLARI!

Namik Kartaloglu
29-07-2008, 18:34
YALANCI AKSAM GAZETESI!

İbrahim Üzülmez’den Açıklama
29.07.2008 14:52

Akşam Gazetesi’nde bugün “Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım” başlığı ile yayımlanan yalan haberle ilgili, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’dan sonra İbrahim Üzülmez de açıklama yaptı. İbrahim Üzülmez’in açıklaması:

“Haberde yer alan, geçen sezon bir kamp sırasında İbrahim Toraman’ın yemek kurallarına uymadığı, benim bu durumu Ertuğrul Sağlam’a ilettiğim, hocamın da, “Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım” dediği şeklindeki iddialar tamamen asılsızdır.

İddia edildiği gibi ne kampta bir yemek tartışması ne de hocam Ertuğrul Sağlam’ın bu tarz ifadeleri asla olmamıştır.

Ertuğrul Sağlam veya herhangi bir teknik adamın futbolcusuna bu şekilde konuşmalar yapması da düşünülemez.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”

İbrahim Üzülmez

Yalanci AKSAM GAZETESI

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama
29.07.2008 11:02

Bugün Akşam Gazetesi'nde “Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım” başlığı ile yayımlanan yalan haberle ilgili Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın açıklamasıdır:

“Haberde yer alan, geçen sezon bir kamp sırasında İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında bir tatsızlık yaşandığı, bunun üzerine benim Üzülmez’e “Senin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım” dediğim iddiaları, tamamen yalan ve iftiradır.

Meriç Müldür imzasıyla yayımlanan ve içeriği tamamen hayal ürünü olan bu sözde haber, Takımımız'ın birlik ve düzenini bozmak üzerine kurulu düzmece bir senaryodur.

Bahsi geçen sözde haberde iddia edildiği gibi böyle bir olay asla yaşanmamış ve benim karakterimdeki bir teknik adamla oyuncusu arasında yaşanması da sözkonusu dahi olmayacak bir polemiktir.

Camiamız’ın ve spor basınının bu tarz yalan haberlere itibar etmemesini önemle rica ederim.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Ertuğrul Sağlam

Yalanci FANATIK GAZETESI

Kulübümüz’den Açıklama
24.07.2008 17:17

Bugün Fanatik Gazetesi’nde yer alan “Kartal&Fener Karşı Karşıya” başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Haberde yer alan, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Futbol Federasyonu Başkanlığı seçiminde karşı karşıya geldikleri, farklı adayları destekleri iddiaları asılsızdır.

Merhum Hasan Doğan’ın ani vefatının ardından Futbol Federasyonu Başkanlığı için adayların henüz açıklanmadığı bilinmektedir.

Kulübümüz, başkan adayları açıklandıktan sonra destekleyeceği kişiyi belirleyecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Yalanci FANATIK GAZETESI

Kulübümüz’den Açıklama
23.07.2008 13:49

Fanatik Gazetesi’nde bugün, “Kenan Öner Veto Yedi” başlığı ile yayımlanan hayal ürünü ve tamamen kasıtlı yalan haberle ilgili açıklamamızdır:

Fanatik Gazetesi’nde bugün yayımlanan haberde, Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner’e yönelik mesnetsiz, asılsız, saygı sınırlarını zorlayan, meslek etiğinden yoksun, kötü niyetli iddialar yer almıştır.

Söz konusu gazetenin Beşiktaş muhabiri, bir süredir imzasız, “kutu haber” yöntemiyle yaptığı bu tarz yayınlarla, Kenan Öner’in ismini kullanıp, Kulübümüz’ü yıpratma politikası gütmekte, içindeki kin ve entrikacı ruhunu sergilemektedir.

Bu yalan haber, Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner’in Takımımız’la birlikte kampa gitmemesi temeline dayandırılmış, komplo senaryoları ile doldurulmuştur. Oysa Kenan Öner, özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle ikinci etap kampına bugün katılamamıştır. Ancak birkaç gün sonra Takımımız’ın kampına gidecektir.

Bu tür nifak ürünü yalanlarla kamuoyunu yanlış bilgilendirenler, bu yazdıklarını ispatlayamazlarsa iftiracı ve münferidirler.

Fanatik Gazetesi’nden yalan ve yanlışlarla dolu bu haberinin düzeltilmesini istediğimizi, aksi takdirde yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Cem Ozel
30-07-2008, 01:57
hele birde sezon açılsın

Deniz Akkuş
30-07-2008, 02:09
ülkemizde neredeyse hiç bir gazetenin doğru haber yaptığına inanmamıştım ve inanmamayada devam edeceğim...

Namik Kartaloglu
06-08-2008, 18:58
Yalanci MILLIYET GAZETESI

Kulübümüz’den Açıklama
30.07.2008 11:54

Bugün Milliyet Gazetesi'nde Serdar Sarıdağ imzası ile yayımlanan 'Kartal'a Huzur Yok' başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberde belirtildiği gibi Fizyoterapistimiz Murat Şahinoğlu ile futbolcumuz Mehmet Sedef arasında bir tartışma yaşanmamıştır.

Camiamız'dan ve taraftarlarımızdan iyi giden birlik ve beraberliğimize zarar verme amaçlı bu tür haberlere itibar etmemesini dileriz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Namik Kartaloglu
06-08-2008, 18:59
Yine yalanci AKSAM GAZETESI

Kulübümüz’den Açıklama
30.07.2008 16:27

Akşam Gazetesi'nde bugün "Bir Yemek Tartışması Eksikti" başlığı ile yayımlanan yalan haberle ilgili açıklamamızdır:

Haberde yer alan Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Kenan Öner'in, Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz'ın Avusturya kampında vermek istediği basın yemeğine engel olmaya çalıştığı, personeli azarladığı şeklindeki iddialar haberi yazan kişinin hayal ürünü senaryolarıdır.

Öner ve Sarsmaz, söz konusu yemek hakkında telefonla bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Ancak Genel Sekreterimiz'in daveti engellemek gibi bir çabası söz konusu dahi olmamıştır.

Son zamanlarda her konuda olduğu gibi bu kadar basit bir mevzu da bile Beşiktaş'ın yıpratılmak istenmesi son derece manidar ve yakışıksızdır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Serkan Keskin
06-08-2008, 19:12
akşam gazetesinin bu haberleri benim için normalleşti artık BEŞİKTAŞ ımıza küçük kareler ayırıp ondada yıpratmaya yönelik asılsız haber yaparlar başka takımlara sayfa sayfa yazıyla överler
AKŞAM OKUMA OKUTTURMA!!!!

Namik Kartaloglu
08-08-2008, 16:50
Yalanci MARATON.COM

Delgado’dan Açıklama
08.08.2008 11:52

Futbol Takımımız’ın Kaptanı Delgado, maraton.com.tr internet sitesi kaynak gösterilerek bugün çeşitli gazetelerde yer alan, “Alacaklarımızı Ödeyin” başlıklı asılsız haberle ilgili açıklama yaptı:

“Haberlerde yer alan, geçen yıldan kalan futbolcuların alacakları için Genel Menajerimiz Sinan Engin ile görüştüğüm iddiası tamamen asılsızdır.

Menajerimizden böyle bir talebim asla olmadığı gibi, Kulübümüz de ödemeleri düzenli olarak yapmaktadır.

Herkes tarafından görülen ve takdir edilen birlik beraberliğimizin bu tarz haberlerle gereksiz bir şekilde yıpratılmasından kaçınılmasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”

Matias Emilio Delgado

Deniz Özdemir
08-08-2008, 18:19
bu gazetecilerin hayal gücüne hayranım..hergün hergün bişeyler uydurup yazmakda mı yorucu olmuyor..

Gokhan Akyol
08-08-2008, 18:31
zor olmasa gerek mevzu çok bende kalemşör olsam bende çok zorlanmazdım hatta zevk bile alabilirdim :)

Tayfun Tatli
08-08-2008, 19:51
kolpa düsünmesi bile hayal gücünün genisligini gösterir.eger burda haber sutunlarını tasırsak milliyet , fotomac , fanatik basta gelirr

benim anlamadıgım sey nasıl düsünüyolar bu haberleri yapabilmek icin.Rüya da ak sakallı dede mi geliyo.sayısal loto icin numara vermicem BEsiktas ile ilgli yaparsan zengin olursun mu diyolar anlamadım gitti

Namik Kartaloglu
12-08-2008, 12:42
Yalanci TAKVIM GAZETESI

Levent Erdoğan’dan Açıklama
12.08.2008 10:52

Asbaşkanımız Levent Erdoğan, Takvim gazetesinde bugün, “Büyük Hata Olur” başlığı ile yayımlanan haberi yalanladı. Levent Erdoğan’ın açıklaması:

“Haberde yer alan, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın affedilmesi halinde hatalarımıza bir yenisini daha ekleyeceğimizi söylediğim iddiası, tamamen gerçek dışıdır.

Söz konusu gazeteye hiçbir şekilde beyanat vermediğim gibi; bu konuda yetkili merciin ve kararı belirleyecek olanın Yönetim Kurulumuz olduğu her türlü izahtan varestedir.

Aynı asılsız haberde yer alan istifa edeceğim iddiası da tamamen hayal ürünüdür.

Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz ile Beşiktaş’ın hedeflerine ulaşması için birlik beraberlik içinde çalışırken, basında yer alan bu tarz haberler Kulübümüz’ü yıpratma maksadı taşımaktadır.

Bu haberleri Camiamız’ın ciddiye almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Levent Erdoğan
BJK Asbaşkanı ve
İcra Kurulu Üyesi