PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazırlık Maçları Olmasına Rağmen

M.Ilke Bortacina
16-08-2008, 21:34
Bu sezon başlangıcından önce takımımız için dikkatimi çeken bir durum oldu..

Başta hazırlık maçları, uefa kupası maçı, ve son olarak oktay efendinin jubilesindeki görülüyor ki atılan gollerden sonra çok güzel bir sevinç yumağı oluşmakta.. Bunun sebebide sanıyorum ki, arkadaşlık ortamı gerçekten çok iyi olmasına bağlıdır.. ve bu arkadaşlık ortamının çok iyi olması yeni sezon için beni çok fazlası ile umutlandırıyor.. hazırlık kampları olmasına rağmen teknik heyetle birlikte şakalaşmaların yanı sıra maçlardaki kazanma hırsları ve bununn getirdiği dayanışmaların fazlalaşması başta kaptan Delgado ve Nobrenin takımın neşe kaynağı olması sanki bu sene için bambaşka bir BEŞİKTAŞ izleyeceğimizi gösteriyor.. umarım yanılmam.. umarım bu arkdaşlık ortamı tüm Camiamıza ve özelliklede yıllarımızı verdiğimiz Tribünlerimizede yansır.. Haydi Beşiktaş..

İsmet Hakan Kara
16-08-2008, 22:32
evet doğru tespit ama 4-0 kazndığmz oktayın jubile maçında ibrahim üzülmez oıyundan çıkarken genç kardeşlerine başarı dilemiyor veya tokalaşmıyor ,serdar özkan bile tek tek hepsinin elini sıktı.

Mustafa Fatih
17-08-2008, 00:22
bu ibrahim üzülmezin tokalaşmaması yada şans dilememe olayına pek takılmamamız gerekiyor futbolcu oyundan çıkarken çok şey aklına gelir belki o zaman başka bişey düşünüyor olabilir. kasti yaptığına inanmıyorum

Adem Yonucuoglu
18-08-2008, 21:38
ya basarı dılese nolur dılemese nolur cokta tın sankı genc kardesı ondan basarı dılemesını beklıyordu ıbo kım bu saatten sonra benım gozumde bjkde boyle bır futbolcu yok kım olursa olsun yok !!!

aydın gıbı genclerı gorunce soka gırdı basarı dılememesının sebebı budur genclerden nefret edıyooo 8 yıl sonra formasını kestıler onun sokunu yasıyor :D

Namik Kartaloglu
18-08-2008, 22:21
bu saatten sonra benım gozumde bjkde boyle bır futbolcu yok kım olursa olsun yok !!!

Neden yok Adem Yonucuoglu? Yoksa Tumer Metin gibi Kulubunu mu satti da bizler duymadik?
aydın gıbı genclerı gorunce soka gırdı basarı dılememesının sebebı budur genclerden nefret edıyooo 8 yıl sonra formasını kestıler onun sokunu yasıyor:) Bu dediklerine sen inaniyormusun?

Namik Kartaloglu
19-08-2008, 00:13
Bu sezon başlangıcından önce takımımız için dikkatimi çeken bir durum oldu..

Başta hazırlık maçları, uefa kupası maçı, ve son olarak oktay efendinin jubilesindeki görülüyor ki atılan gollerden sonra çok güzel bir sevinç yumağı oluşmakta.. Bunun sebebide sanıyorum ki, arkadaşlık ortamı gerçekten çok iyi olmasına bağlıdır.. ve bu arkadaşlık ortamının çok iyi olması yeni sezon için beni çok fazlası ile umutlandırıyor.. hazırlık kampları olmasına rağmen teknik heyetle birlikte şakalaşmaların yanı sıra maçlardaki kazanma hırsları ve bununn getirdiği dayanışmaların fazlalaşması başta kaptan Delgado ve Nobrenin takımın neşe kaynağı olması sanki bu sene için bambaşka bir BEŞİKTAŞ izleyeceğimizi gösteriyor.. umarım yanılmam.. umarım bu arkdaşlık ortamı tüm Camiamıza ve özelliklede yıllarımızı verdiğimiz Tribünlerimizede yansır.. Haydi Beşiktaş..

Beşiktaş - R.Salzburg II: 2-0
Beşiktaş - St. Johann: 4-0
Beşiktaş - Bochum: 3-2
Beşiktaş - S.Bükreş: 0-1
Beşiktaş - Schalke: 2-1
Beşiktaş - Maccabi Haifa: 1-0
Beşiktaş - Kocaelispor: 4-0
S.Brijeg - Beşiktaş: 1-2
Beşiktaş - H.Lenkeran: 4-0

Adem Yonucuoglu
19-08-2008, 07:47
bu saatten sonra benım gozumde bjkde boyle bır futbolcu yok kım olursa olsun yok !!!

Neden yok Adem Yonucuoglu? Yoksa Tumer Metin gibi Kulubunu mu satti da bizler duymadik?
aydın gıbı genclerı gorunce soka gırdı basarı dılememesının sebebı budur genclerden nefret edıyooo 8 yıl sonra formasını kestıler onun sokunu yasıyor:) Bu dediklerine sen inaniyormusun?

namık kartaloglu benım kaptanım KÜLHAN BEY gıbı ona buna gıder yapamaz kendı takım arkadasına hıc yapamaz

egemenın serdara tokat attıgında nerdeydı namı diyar DELİ İBO yoktur

volkanın terbıyesızce sus ısaretı yapması trubunlerı çileden cıkarırken nerdeydı namı dıyar DELİ İBO yok :)

ama kendı takım arkadaslarına tokat atar gıder yapar YERIM ben oyle futbolcuyu ıste herkes affeder ama ben kendı adıma afetmedım O KADAR!!!

burası BEŞİKTAŞ ali baba tekkesi degil!

neyse namık uzatmaya gerek yok baslıkla suankı konusma farklı konuyu dagıtmayalım sen suan sıyah dıtyorsun ben beyaz bu sayfa mılyonlarcada olsa bu konudan yana yıne sen sıyah dıyeceksın ben yıne beyaz dıyecegım onun ıcın konusmaya gerek yok

saygılar

Sinan Kara
19-08-2008, 21:30
adem kardeşim bu forumda herkes kendinden büyüğüne abi der:(

Namik Kartaloglu
20-08-2008, 00:04
namık kartaloglu benım kaptanım KÜLHAN BEY gıbı ona buna gıder yapamaz kendı takım arkadasına hıc yapamaz

egemenın serdara tokat attıgında nerdeydı namı diyar DELİ İBO yoktur

volkanın terbıyesızce sus ısaretı yapması trubunlerı çileden cıkarırken nerdeydı namı dıyar DELİ İBO yok :)

ama kendı takım arkadaslarına tokat atar gıder yapar YERIM ben oyle futbolcuyu ıste herkes affeder ama ben kendı adıma afetmedım O KADAR!!!

burası BEŞİKTAŞ ali baba tekkesi degil!

neyse namık uzatmaya gerek yok baslıkla suankı konusma farklı konuyu dagıtmayalım sen suan sıyah dıtyorsun ben beyaz bu sayfa mılyonlarcada olsa bu konudan yana yıne sen sıyah dıyeceksın ben yıne beyaz dıyecegım onun ıcın konusmaya gerek yok

saygılar

adem ABI , Egemenin tokat olayini eger Halkin Takimi ni karistirdiginda (Bakiklama dalmadan önce suyun derinligini de bilmek lazim, yoksa kafayi kayaya carparsin. Dikkat etmek gerek!) tepkilerimi okudugunda senden farkli tepki( su andaki), tepkinin disinda bir tepki göstermedigimi göreceksin. Volkanin terbiyesizligindeki tepkilerimde ayniydi.
Ha bunlar nasil cözulmeli dediginde senin gibi dusunmuyoruz biz Halkin Takimindaki cagalar(Roman dilinde cocuklar). Bizim derdimiz Kulhan Beyi olmak degil Insanlarimiza Besiktas Ahlaki ve Durusunu burda yazip cizmek, bizler tingir mingir daktilo/klavye taraftarligi yapiyoruz sadece. Takma bizi.

Eger profosyonel futbolcularin oldugu bir ligde oynuyorsa Volkan, Egemen, Ibrahim Uzulmez, Ibrahim Toroman o isi de onun kurallarinda oynamak zorunda. Bunlarin bir de ust mercileri vardir ki Futbol Federasyonunun Disiplin kurulu ve kuluplerin yönetimi onlar cözer sahadaki ic sorunu. Ben Egemene ve Volkana dair hic bir yorum yapmayacagim, Kuluplerinin onlara verdigi terbiye konusunda. Ama Besiktas Kulubu ahlak sinirlari icinde hareket etmek herkesin uymasi gereken bir kural oldugunu savunuyorum ve bunun cercevesinde bu iki insanin arasindaki olay indirek beni baglamaktadir ve ona da yorumu su sekilde getirmistim: SE olayi abartmamis olsaydi her kulup bunyesinde olabilecek olaylardan biri dir diye. SE Yine fren tutmasini beceremedi bizi agaca toslatti demistim bir yorumumda.

adem ABI, ne ilginc bir sey ki bu son gunlerde ikinci defa kullanacagim bu deyimi; "Bana kör diyenin bir de ela gözu olaydi" yi yine kullanacagim. Deli Ibo icin Kulhan beyi dedin, YERIM ben öyle futbolcuyu dedin, affetmem O KADAR da dedin sen ondan daha KULHAN BEYISIN yav? Hayrola bu ne hiddet bu celal? Biraz seviyemize in, biz cok bilmeyiz böyle seyleri dedim ya biz cagalar ancak bukadariz.

Ha bir sey daha var Burasi ali baba tekkesi gercekten de seninde dedigin gibi degil. Burasi HALKIN TAKIMI ve onun bir ahlak ve seviye ölcusu var!

adem ABI saygilar!