Orijinalini görmek için tıklayınız : Aflar
Demir Han
18-08-2008, 00:13
Merhaba,
Böylece yönetim,menejer karar değişimine sağlam! dediğimiz TD miz de katıldı. Defalarca af yok diye demeç verdi. Sanırım hala yönetim hakkında bir tam bilgi edinemedi.
Affedileceğini açıkçası bekliyordum ve bence affedilmemeli idiler yada böyle sonradan vazgeçecekleri bir cezayı vermemeli idiler.Sonuçta yine yüze göze bulaşan bir karar verme süreci.
Böyle bir yönetime nasıl inanılır ki.....
Verilen son karar yönetim ve takım için hayırlı olsun
Demir Han
Deniz Özdemir
18-08-2008, 00:28
bu yönetimin hiç bir sözüne güzen olmayacağı için affetmeyeceğiz dedikleri günden beri hiç inanmadım onlara..sonunda affedeceklerini biliyordum..
Zulfikar Kaya
18-08-2008, 01:32
Adam gibi adam oldugu iddia edilen(Fahrinin gonderilis seklinden sonra artik bu unvani hak etmiyor,hele hele sistemime uymadi gonderdim bahaneside ortadan kalkti cunku bu sezon 4-2-3 1 oynayacagini planlayan kendisi, demekki takim ustunde hic bir tasarruf hakki yok)medyaya gerdan kirarak boburlenen cifte pandalar degilmiydi 'AFFETMEZUK 'diyenler , ne oldu? bir kez daha dediklerinin tam tersi icraat , her zaman oldugu gibi.Bizim bildigimiz adam gibi adamlar sozunu yedigi anda o diyari terkeder.
Cem Ozel
18-08-2008, 02:00
normal olan affedilmeleri idi. hele ki üzülmezin TD ünün koyduğu kuralı uygluyordu snuçta. yanlış olan her zamanki gibi yönetimin krizi yönetmeyi becerememesi ki buna zaten alıştık.
Namik Kartaloglu
18-08-2008, 09:07
normal olan affedilmeleri idi. hele ki üzülmezin TD ünün koyduğu kuralı uygluyordu snuçta. yanlış olan her zamanki gibi yönetimin krizi yönetmeyi becerememesi ki buna zaten alıştık.
Katiliyorum arti, bu konu hic te bukadar dallanip budaklanmaliydi bile. SE yine hizini alamadan duvara toslamasi neticesinde hasar bukadar buyudu. TD de en azindan buyuk bir firma olarak dusunursek BJK yi o firmada calisan bir mudurdu( genel mudur degil dikkatinizi cekerim) ve firmanin Genel muduru, O veya onlar ne derse uymak mecburiyeti vardir. Eger sözlesmesine bu tur bir madde eklememisse, firmada ise baslamadan önce.
Akin Akoglan
18-08-2008, 14:37
ibrahimler olayında ibrahimlerin kavga etmesi dışındakı tek yanlış yönetimin kavgadan sonraki basının gazına gelip asacağız keseceğiz yollayacağız demeçleriydi keşke o şekılde açıklamlar yapılmasaydıda kol kırılıp yen içinde kalsaydı yönetim bi çok şeyi beceremediği gibi bunuda beceremiyor
Caner Balli
18-08-2008, 20:49
Bence karar yanlış... Bunlar Beşiktaşımızın 1.ve2.kaptanlarıydı...Bunlar böyle yaparlarsa gençler ne yapsın? Örnek olmaları gerekirdi... Futbol bir disiplin oyunudur... Madem affetçektiniz neden o kadar göndereceğiz Beşiktaş'la ilişkileri kesilmiştir diye atım tuttunuz sorarım size sinan bey? SÖZÜNÜ YİYEN YÖNETİM İSTEMİYORUZ!!!
Sinan Kara
18-08-2008, 20:49
bence artık bu olayı kapatmanın zamanı geldi.eski kaptanlar takıma döndü.çünkü bizde medya da yer aldığı sürece bu konudaki haberlere hep tepki gösterdik.artık unutmanın ve destek vermenin zamanıdır diye düşünüyorum..ve yorumlarınıza da 100/100 katılıyorum..
Derya Banu Akgul
19-08-2008, 00:20
Önce şöyle düsünsek sanki daha mantıklı olacakmış gibi ?YD,SE,ES bugüne kadar kaç kere yanlış yaptılar.saymaya kalksak başlıklar bitmez o yüzden aile içinde yaşanan aile içinde kalır mantığıyla yola çıkılp eyyamcı basına koz vermeden bu olay kapanmalıydı .Mafya ağzıyla asarız,keseriz,atarızlarla olmadığını göstrediler.
DAHA NELER GÖRECEĞİZ NE REZİLLİKLER .........
Uğurcan Erdem
19-08-2008, 01:19
Tamam beyler artık bu mevzu kapandı.
Artık zamanı geri döndüremeyiz Önümüze bakıcaz.
Olan oldu bir kere...
Derya Banu Akgul
20-08-2008, 00:44
Tamam beyler artık bu mevzu kapandı.
Artık zamanı geri döndüremeyiz Önümüze bakıcaz.
Olan oldu bir kere...
Pradon ordan bay gibimi duruyorum ?? !_kork_!
Necdet Bulut
20-08-2008, 01:17
TD olduğu sürece belimiz doğrulmaz hiçbirzaman neyazıkki , ah TD ah nerden geldin sen bizim içimizi erittin sen T yüzünden eskisi gibi övünerek BEŞİKTAŞLIyım diyemez oldum !!!!! bundan daha beteri varmı ben için dünyada !!!!!
beşiktaşın basına gelebilecek en buyuk facıa TD !!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.