Orijinalini görmek için tıklayınız : Devam Aydın Devam
Demir Han
18-08-2008, 00:19
Merhaba
Yaklaşık 2 senedir kendisi hakkında ısrar ediyordum ve önündeki engelleri ! daha da zorlar ise Arda'dan çok daha başarılı bir sol açığımız olur.Tello'ya mevkii değiştirtebilir.
Evet Aydın devam Aydın yolun aydın olsun Aydın.
Demir Han
Uğurcan Erdem
18-08-2008, 02:02
Sana katılıyorum Aydın'ı görün bu sezon Ardayla falan kıyaslanamayacak (Tabi şımarmazsa) Zaten tello savunmanın solunda da oynuyor...
Bu sene takım gerçekten de çok iyi...
Zaza Karatas
18-08-2008, 03:27
Sana katılıyorum Aydın'ı görün bu sezon Ardayla falan kıyaslanamayacak (Tabi şımarmazsa) Zaten tello savunmanın solunda da oynuyor...
Bu sene takım gerçekten de çok iyi...
ugurcan aydin icin yaptigin yoruma katiliyorum ancak acikcasi ben bu seneki maclardan aldigm izlenime gore takimi cok iyi bulamiyorum
Akin Akoglan
18-08-2008, 14:38
aydın batuhan necip... umarım bu tarz genç oyuncular daha sık şans bulurlar aydının yeri tabii ki bi ayrı yıllarca ibrahim üzülmez vakıasından sonra bu tip bi oyuncunun ordan çıkması ayrı bir heyecan yaratıyor
Ali Erken
18-08-2008, 17:04
Aydın'ın biraz daha kondisyon yapması şart. Delgado'da 60'tan sonra düşüyor Aydın da düşüyor, böyle birşey teknik direktör için riskli.
Mustafa Fatih
18-08-2008, 17:44
serdar özkan bu isim bana göre çok büyük mesafeler kat etti çok başarılı 1 yıl geçirdi milli takıma dahi seçildi ama nedense biz serdar özkanı bi türlü benimseyemedik tribünlerin sevgilisi yapamadık bana göre serdar en fazla 3-4 yıl sonra ispanya liginin başarılı bir takımında başarılı bir futbolcu olacak
inşallah aydın serdar elele biri sağ biri sol kanatta bobo nobre holosko'yu gole boğar beşiktaşım şampiyon olur...
Fatih Balcilar
18-08-2008, 18:36
umarım bu performansı devam eder çoook kaliteli bir oyuncu iyi işler yapacaktır
Umut Keskin
18-08-2008, 20:44
katılıyorm aydın çok ii inş böle devam eder ama defansif olarak kendısını geliştirmesı lazm
Sinan Kara
18-08-2008, 20:45
aydına güveniyoruz umarım bizi mahcup etmez,kimsenin dillendirmediği bir şeyide ben söyleyeyim.gelgadonun yerinde de hayli hayli oynar ama kendine güvenmesi lazım...
Caner Balli
18-08-2008, 20:46
Bende çok beğeniyorum aydını çok umutluyum takımdan... :) genc oyuncular çok iyi gerçekten :)
İsmet Hakan Kara
18-08-2008, 20:50
Aydın iyi oyuncu , paf takım maçlarını izlerken varlığı belli oluyordu zaten !
Adem Yonucuoglu
18-08-2008, 21:14
AYDIN'la AYDIN'lığa
Mert Iyigun
24-08-2008, 01:16
Aydın'ın biraz daha kondisyon yapması şart. Delgado'da 60'tan sonra düşüyor Aydın da düşüyor, böyle birşey teknik direktör için riskli.
kadroda alternatifin bol olması işte bu açıdan çok güzel bi durum :)
Sinan Arin
24-08-2008, 21:23
çok soğukkalnlı bi oyuncu topu ayağında tutuşuyla bana sergeni hatırlatıyo ve üstelik ondan daha hızlı.. umarım dsahada geliştirir kendini
Ufuk Biyik
28-08-2008, 15:27
aydın cok şey vadediyor umarım dahada güzel günler görecek o forma altında
Ali Erken
30-08-2008, 20:57
kadroda alternatifin bol olması işte bu açıdan çok güzel bi durum :)
Aydın için birkaç sey soylemek istiyorum;
Ondaki cok farklı birseyler var ama ya Ibrahim Akın ya Arda Turan kıvamı bir futbolcu olacak. Insallah Ibrahim'in durumuna düşmez. Bunun yapması gereken ilk iş kuvvetli futbolcu olması.
Beşiktaş'ta Delgado varken Aydın'ın oynaması takımı topsuz oyunda düşürüyor. Bir de tek forvet Bobo tercihi ve sağ kanatta Holoskoyu koyduğumuz vakit ön alanda pres sıfıra iniyor. Bu kadronun ligde zor takımlara karşı koyması imkansız.
Ama Delgado'nun olmadığı ya da S.Özkan'ın oynadığı 11'i taşır gibi gözüküyor.
Tüm bu hesapları bi kenara bırakıp takımın vazgeçilmezi olmak istiyorsa işte o zaman futbolunu ve vucudunu 2 adım yukarı taşımak zorunda. Bugun Besiktas'ta Delgado dahil topu ayağına aldığı vakit takımı tutan, rakib bastığında pozisyonunu kaybetmeyen bir adam yok. Aydın'ın fizik ve futbol yapısı biraz buna müsait görünüyor. Kısa ama cılız değil. Kendi futbolunu kanat oyunculuğundan buraya devşirse çok büyük oyuncu kazanır türk futbolu.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.