Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Çarşı sahnede!?
Zaza Karatas
19-08-2008, 14:58
Oktay Derelioğlu'nun jübilesinde tribünlerdeki "Çarşı" pankartı dikkat çekti. Alen Markaryan ve arkadaşlarının çekilmesinden sonra bayrağı gençler devraldı. Bu etkili gruptaki şu andaki en büyük değişiklik "Çarşı" isminde yer alan 'A' harfinin normal şekilde yazılması oldu.
http://www.fotomac.com.tr/bes108.html
arkadaslar bu ne demek oluyo ??neden A harfi normal sekilde yazilmis?bomba haberdir umarim...
Barış Şahinler
19-08-2008, 16:24
Zaza kardeşim bombadanda öte bir haber.
Boş bir haber.
İlk maçı bekle.
Deniz Akkuş
19-08-2008, 18:17
her zamanki gibi beşiktaşı ve taraftarlarını yıpratmak için yapılan bir haber kolpa basının her zamanki yaptığı şeyler.. sadece beklemek gerektiğine inanıyorum... yakındır güneşin doğması....
Özkan Yeşil
19-08-2008, 18:33
Boyalı basın saldırmalarına devam ediyor anlaşılan.
Akin Akoglan
19-08-2008, 18:36
fotomaç haberi :) yaptığı haberi önemsememk için adını duymak yeterli
M.Ilke Bortacina
19-08-2008, 18:38
Bu tarz haberlere itibar etmeyelim arkadaşlar..
Barikat hepimiziz.. Bu bariktatı sağlam tutmak gerekli.. bu haberler barikatı aşmak isteyenlerin kulaçlarını boşa sallamasıdır..
İlk maçı bekleyin..
Ugur Yılgın
19-08-2008, 18:44
arkadaş bunular bizi birmize katmaya çalışıyor boş haber gündem yaratmaya çalışıyorlar sezon başlamadan bizimle ugraşmaya başladılar.kulak asmayın bu haberlere.......
Sinan Kara
19-08-2008, 21:22
hala bu gazeteleri okuyorsunuz helal olsun yani,ne diyeyim!!!
İsmet Hakan Kara
19-08-2008, 21:48
bArikatın Arkasıı Beşiktaş ..! hErkEs Akıllı oLsun ...
Murat Karagur
19-08-2008, 22:07
Bir pankart açılırdı zamanında onu hatırladım : Tuvalet Kağıdımız Fotomaç...
Tayfun Tatli
19-08-2008, 22:18
BEsiktas olmasa cArsı oLmAz, cArsı oLmasa ANARSİZM oLmAz
Gokhan Akyol
19-08-2008, 22:40
bu haberi sabah bir arkadaş bana yollamıştı baya güldüm ona kalırsa deprem için açılan pankartta da çArşı yazıyor A çember içinde.İlk maç bakalım neler gösterecek antalyada göreceğiz bizim pankartlarda A çember içinde zaten
BEsiktas olmasa cArsı oLmAz, cArsı oLmasa ANARSİZM oLmAz
anarşi çarşı olmasada olur ama çarşı asi ruhu olmadan nasıl olur orası düşünülür...
Zaza Karatas
20-08-2008, 00:20
hala bu gazeteleri okuyorsunuz helal olsun yani,ne diyeyim!!!
ben burada sadece internetten okuyabildigim icin bakiyorum hepsine sinan abi
Necdet Bulut
20-08-2008, 00:50
A sız çarşı olurmu onu asanlara sormak gerek ,,
başka bi isim bulsunlar kendilerine o kişiler ,,,
Namik Kartaloglu
20-08-2008, 01:04
A sız çarşı olurmu onu asanlara sormak gerek ,,
başka bi isim bulsunlar kendilerine o kişiler ,,,
Cok dogru dedin vallahi Necdet kendilerine baska isim bulsunlar desinlerin ki " biz taklitci degiliz" Carsi demiyoruz! kendimize sehir diyoruz, desinler ulke diyoruz, desinler... buyusunler cok hemde! ama carsinin hic bir harfine de durusuna da ellerini surmesinler.
Necdet Bulut
20-08-2008, 01:28
çarşının A harfi ile büyütüldüğünü bilmezlermi o şahıslar !!!! çarşının duruşu bellidir , halk a ile sevdi çarşıyı ,, A daki anlamın büyüklüğünü bilmezlermi biliyorlar tabi ama amaçları belli ,,,
beşiktaşımız HALK'ın takımıdır !!!!
Namik Kartaloglu
20-08-2008, 11:39
Oktay Derelioğlu'nun jübilesinde tribünlerdeki "Çarşı" pankartı dikkat çekti. Alen Markaryan ve arkadaşlarının çekilmesinden sonra bayrağı gençler devraldı. Bu etkili gruptaki şu andaki en büyük değişiklik "Çarşı" isminde yer alan 'A' harfinin normal şekilde yazılması oldu.
http://www.fotomac.com.tr/bes108.html
arkadaslar bu ne demek oluyo ??neden A harfi normal sekilde yazilmis?bomba haberdir umarim...
Merhaba Zaza, Vermis oldugun Lenki resim olarak yukleyeyim de elimizde olsun amacli linke "tik"ladigimda yazi degismisti. Simdi o resim sende resim olarak kayitliysa eklermisin. Arsivimizde A takimi da olsun. Selamlar
Zaza Karatas
20-08-2008, 15:08
resimi kaydetmistim buraya eklemek icin ama ekleyemedim sildim ...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.