Orijinalini görmek için tıklayınız : BEŞİKTAŞımız izmir enternasyonel fuarında
Ömer İlimsever
22-08-2008, 23:08
Sevgili Beşiktaşlılar,
İzmir Beşiktaşlılar Derneği olarak bu sene 77.si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarina katılıyoruz. Bu, büyük ihtimalle taraftar dernekleri arasında bir ilk.
Amacımız Beşiktaş aşkını paylaşmak, taraftarlar arası iletişimi sağlamak ve özellikle çocuklara Beşiktaş sevgisi aşılamak.
Standımız 4. Holde, girdiğinizde hemen gözünüze çarpacaktır. 4. Hol Basmahane kapısından girince 100 metre sonraki kapalı alanlardan biri.
Standımızda fuar süresince çeşitli hediyeler dağıtılacak ve saat başı yapılan çekilişlerle taraftarlarımıza forma hediye edilecek.
Ayrıca Erkek Hentbol Takımımız İzmir'de özel bir turnuvaya katılıyor ve Pazar gününe kadar 3 gün burada.
Hem standımızı ziyaret edebilirsiniz hem de hentbol maçlarında takımımızı destekleyebilirsiniz.
Bütün Beşiktaşlıları bekliyoruz.!_gel_! !_gel_!
İZMİR BEŞİKTAŞlılar derneğini bu güzel aktivesinden dolayı kutluyorum...
Namik Kartaloglu
22-08-2008, 23:15
Ne guzel bir aktivite, Kutlar ve basarilar dilerim.
Deniz Özdemir
22-08-2008, 23:39
aman ya ben İzmirdeyken niye olmaz ki böyle organizasyonlar:(
güzel bir aktivite olacak gibi.başarılar..
Uğurcan Erdem
23-08-2008, 00:32
Başarılar Diliyorum.
Güzel bir aktivite olması dileğiyle...
İsmet Hakan Kara
23-08-2008, 10:46
dün kavga çıkmış maçta ! ben gitmemiştim maça duyduğuma göre çarşı izmir ile manisadan gelen beşiktaşlı taraftarlar birbirine girmiş .
Alican Erdoğan
23-08-2008, 18:39
Evet, Ben Çarşı İzmir'denim.. Ve Dünkü maçta trübündeydim.. olayı özetle anlatıyım.. maçın ikinci yarısının başlarında bu maçta trübünü yöneten volkan abi 3 lü çektircekti..3lüye başlar başlamaz manisalı arkadaşlar işi iyice laubaliliğe önce sağa sola arkadaşlarımzı salladılar sonra yukarı aşşağı sallanıp milletin dengesini bozdular..O daracık yerrde herkes sağa sola savruldu..Bunun üzerine volkan abi bunu yapanlara kızarken devre arasında içmiş olduğu cigaralığın verdiği kafa güzelliğiyle volkan abiye atar yapan bi eleman çıktı.. Olay kıvılcımlandı ve bi anda büyüdü..iki taraf birbirine girdi..Sonra poliste gelip bizi bi taraftan manisayı bi taraftan çıkarettı ancak biz çıkarken polislede olayımız oldu.. Ve ben dahil bir çok insan polisin ana bacı küfürlerine ve joplarına maruz kaldık..
Bahadir Ozdemir
23-08-2008, 20:02
Şöyle olaylar yaşandığı zaman İzmir'de bulunan taraftarlarımıza darılıyorum hatta kızıyorum.
Söküp atmak istediğimiz rant, yeterli bilinçlenememe, Beşiktaşlılığa zarar verecek şekilde mevcut grupların çatışması ile zaman geçtikçe daha da büyüyor.
-Hangi branştan olursa- takımımız İzmir'e geldiğinde ihtiyacı olan destek yerine tribünlerde sık yaşanan kavgalarla karşılaşıyor.Bunun olmasına izin vermemek için ne gibi önlemler alınabilineceğini hepimiz biliyoruz.Anlayış ve yaşama sebeplerinin aynılığı üzerine düşünmeli ve daha geniş sistemli bir tutum sağlanmalıdır.Yoksa bu olayların neticesinde Beşiktaşlılıktan kopmalar yaşanacak ve sözkonusu tatsızlıkların görünüşü; basit lise maçları kavgalarından öteye gitmeyecektir.
Hayatta Beşiktaş
Umit Bayezit
23-08-2008, 21:34
tebrikler dostlar
saha çalışması önemli
Mustafa Fatih
23-08-2008, 22:12
aman ya ben İzmirdeyken niye olmaz ki böyle organizasyonlar:(
aynen bende yeni geldim :(
Alican Erdoğan
24-08-2008, 01:23
Şöyle olaylar yaşandığı zaman İzmir'de bulunan taraftarlarımıza darılıyorum hatta kızıyorum.
Söküp atmak istediğimiz rant, yeterli bilinçlenememe, Beşiktaşlılığa zarar verecek şekilde mevcut grupların çatışması ile zaman geçtikçe daha da büyüyor.
-Hangi branştan olursa- takımımız İzmir'e geldiğinde ihtiyacı olan destek yerine tribünlerde sık yaşanan kavgalarla karşılaşıyor.Bunun olmasına izin vermemek için ne gibi önlemler alınabilineceğini hepimiz biliyoruz.Anlayış ve yaşama sebeplerinin aynılığı üzerine düşünmeli ve daha geniş sistemli bir tutum sağlanmalıdır.Yoksa bu olayların neticesinde Beşiktaşlılıktan kopmalar yaşanacak ve sözkonusu tatsızlıkların görünüşü; basit lise maçları kavgalarından öteye gitmeyecektir.
Hayatta Beşiktaş
Doğru diyorsun ve bende hep kızardım birbirleryle kavga edenlere.. Aynı yolda yürüyorsunuz nedir alıp veremdiğiniz diye.. Ama o maçta olsaydınız herşeyi daha iyi anlıyabilrdiniz..çünkü gerçekten ot cigara çekip kendilerini kaybedip gider yapmalarına içimizden bazıları seyirci olamadı.. Beşiktaş'lı Beşiktaş'lı ile kavga etmeyi bırak sözlü staşmaya bile girmemelidir..Ama bunu her iki tarafında idrak etmesi lazım..
Caner Balli
26-08-2008, 06:33
Doğru diyorsun ve bende hep kızardım birbirleryle kavga edenlere.. Aynı yolda yürüyorsunuz nedir alıp veremdiğiniz diye.. Ama o maçta olsaydınız herşeyi daha iyi anlıyabilrdiniz..çünkü gerçekten ot cigara çekip kendilerini kaybedip gider yapmalarına içimizden bazıları seyirci olamadı.. Beşiktaş'lı Beşiktaş'lı ile kavga etmeyi bırak sözlü staşmaya bile girmemelidir..Ama bunu her iki tarafında idrak etmesi lazım..
Aynen kanka olmaması gereken bir durum ama yaşandı...
Bu hafta bol aksiyonlu geçti :D önce ajax maçı sonra kolpAntalya :D
Gokhan Akyol
26-08-2008, 10:23
umarım güzel bir aktivite olur İzmir deki beşiktaşlıların emeğine sağlık ...
Emre Yüksel
27-08-2008, 14:23
Gayet güzel şekilde ilerliyor Fuar organizasyonu.
Çekilişler yapılıyor saat başı...
Bileklik ve Forma dağıtılıyor.
LCD ekrandan maç ve tribün görüntüleri gösteriliyor.
Standtan bir kare
http://img183.imageshack.us/img183/9373/cimg3768gi9.jpg
Hentbol takımının ziyareti.
http://img254.imageshack.us/img254/2017/cimg3776no7.jpg
Sezen Gunduzalp
27-08-2008, 14:34
Kısmetse bende yarın maç izlemeye gitmeden uğrayacağım :)
Ufuk Biyik
28-08-2008, 15:14
güzel çalışma ellerinize sağlık emeği gecen herkese teşekkürler
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.