PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : K I N I Y O R U Z !

MUHTAR
24-08-2008, 22:05
Tribünlerin şekli açısından ülkemizin en çirkin stadyumlarından biri olan Antalya Atatürk Stadı'nda "misafir" takım taraftarlar için ayrılan bölüm ve "misafir" taraftarlara karşı gösterilen "misafirperverlikten" dolayı başta Antalya valiliği ve Antalya Spor Klubu olmak üzere Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürülüğünü KINIYORUZ. !

Deniz Özdemir
24-08-2008, 22:30
sezonun ilk haftasında karşılaştığımız duruma bak..bu nasıl önlem almaktır bu nasıl sorumlukluk sahibi olmaktır..valilik emniyet nerde??

Mert Iyigun
24-08-2008, 22:49
Kimi kimden koruyorlar anlamıyorum ki

Serkan Balcı
25-08-2008, 00:03
birde yıldırım demirören ede hareket yapıldı . bunuda kınıyorum

Deniz Akkuş
25-08-2008, 00:24
söz konusu beşiktaş ve başiktaş taraftarı olunca nedense hiç bir anlamda önlem alınmaz.. zaten valilik ve emniyet ancak halka karşı tedbirsiz olur söz konusu iktidar ve iktidar yanlısı olunca herşey değişir.... önlem alması gerekenleri ve antalyadaki taraftarımıza çirkin saldırılarda bulunan herkesi kınıyorum.. sevmesemde şuanda klübümüzü yöneten y.d yapılanlarıda kınıyorum

Mustafa Fatih
25-08-2008, 00:27
gerçekten çok ilginç antalya öyle bi hazırlanmış ki (futbol haricinde) sanki şampiyonluğun adayı hele 2.golden sonra başladılar oley oley şampiyon antalya die beşiktaş ile kendilerini bir tutuyorlar yenildiler die 11 futbolcunun 11ide sahaya yattı çok üzüldüler tribünlere gelince ben böyle bilmiyordum taraftarlarını çirkef vesadece küfür ediliyor kınıyorum antalyayıda verilecek cezayıda tahmin edebiliyorum cezanın miktarını

Ismail Hakki Demirel
25-08-2008, 00:36
şerefsizlerle doldurdukları şeref tribününe ne demeli ya

Mustafa Fatih
25-08-2008, 00:36
şimdi y.d basın toplantısı yaptı 1 taraftar bana taş attı taraftar 1 taraftarın yaptığı tüm antalya taraftarına mal edilmesine üzüldüm dedi

''gerçekten ilginç''

Abdil Kale
25-08-2008, 00:43
Kınamayın, her terafta aynı rezillikler, yenin gelin.bu onlara yeter.

Ozkan Agtas
25-08-2008, 00:44
keyif veren bir futbol seyrettik,ama antalyali taraftarlarin besiktas dusmanligina bir anlam veremedim!neyse istanbul kompleksi deyip geciyorum.....

Ismail Hakki Demirel
25-08-2008, 00:46
keyif veren bir futbol seyrettik,ama antalyali taraftarlarin besiktas dusmanligina bir anlam veremedim!neyse istanbul kompleksi deyip geciyorum.....

bize kafa tutmaya çalışarak isim yapma niyetinde laleler...

Umit Bayezit
25-08-2008, 00:55
ilk maçla beraber şer ittifaklarıda odaklarıda çirkin yüzlerini gösterdiler bu sezon çetin geçecek

Deniz Özdemir
25-08-2008, 01:20
bursa,a.gücü,eskişehirspor derken şimdi birde bunlar çıktı başımıza..nerdir bu takımların BJK düşmanlığı anlayamadım bir türlü..işte bunlara inat daha güzel bir futbol oynamalıyız ve gereken dersi vermeliyiz.umarım son gülen biz oluruz..

Akin Akoglan
25-08-2008, 01:46
öncelıkle yarlanan bi kardeşimiz varmış ona burdan geçmiş olsun diliyorum.bu sezon çok çetin geçecek hem sahada hemde saha dışında bu daha başlangıç ne yazıkki hazırlıklı olmalıyız bu tip görüntülere karşı

Ahmet Yıldız
25-08-2008, 01:49
Hadi bakalım TFF hadi bakalım MHK kurallarınız bizim içinmi geçerli , yoksa adil bir kurummusunuz görelim sizi !

Uğurcan Erdem
25-08-2008, 01:53
Bu kadar şerefsiz olunamaz yav...
Anlayamıyorum şu and. klüplerindeki kıskançlığı kıskançlıktan çatlayacaklardı az daha maçta...
Adamlar saygı duruşunda küfür eder 90 dk küfür eder kesin ceza vermez federasyon !..

M.Ilke Bortacina
25-08-2008, 07:52
Gelmesinler istanbul' a... Anti Anadolu !!!

Namik Kartaloglu
25-08-2008, 08:41
Sansal bey ve Doberman iti bu sene sahadaki olaylari yayinlamayacagiz dediler. Belki bir yerde haklilar... cok kan seyrediyor Turkiye halki Tv lerde, o yeter sanirim. Sahanin patates tarlasi olusundan bahsederken her sey cirkin, Yayinci kurulusun naklen yayin yaptigi yerin pislik icinde olusundan yakinirken o cirkin ama KARTALi kafese koymak ta dogru, macta bitmek bilmeyen kufurler ta dogru, Seref turbununde Bir kulubun baskanina yapilan fiili mudahale de dogru, orda korkuluk gibi duran polisin durusu da dogru Öylemi Doberman? Öylemi Sansal? Sizde adalet varsa ben onun icine! sizde onur varsa ben sizin onurunuza! Topunuz patlasin ulan sizin!

Besiktasli Taraftara gecmis olsun ve acil sifalar dilerim.

Ruhi Uzunhasanoğlu
25-08-2008, 10:48
Ne bu düşmanlık!!!

Yücel Yücel
25-08-2008, 12:01
Eskiden Anadoluda Beşiktaşa karşı herkezin bi saygısı sevgisi vardı
Beşiktaşı Beşiktaşlıyı severlerdi nolduda deyişti bu

Ekin Ozan
25-08-2008, 14:04
Dün antalyadaydım adamlar savaşa hazırlanmışlar resmen polisin tutumuda onların ekmeğine yağ sürdü.Ama şunu bir kez daha anladımki deplasmana sivil gideceksin arkadaş.
Bizim en iyi olmamızdan kaynaklanıyor hep bunlar aslında:D
Adamlar sözde çarşıyı dövecekki tribünlerde en büyüğü biz dövdük en büyük tribün biziz havasına girecekler.Ama uzaktan taş atıp otobüsün kapısı açılınca benzinliğin marketine tuvaletine R ye takıp kaçmasını da biliyolar.İstanbulda bundan sonra öyle hoşgörülü olmak yok bu adamlar öyle şeylerden anlamıyor dişini göstemen gerekir biraz.Bileti olupta maça giremeyenlerin haddi hesabı yok.

M.Ilke Bortacina
25-08-2008, 14:39
Benim izmirden arkadaşlarım yaralanmış.. çok üzüldüm.. İstanbul onları çok güzel ağırlayacak.. Ben başka bişi demiyorum.. bunun kocaeli deplasmanıda var..

Onur Özgen
25-08-2008, 14:45
beşiktaş tribününden yer bulamadığım için, maçı açık tribünde antalyalıların küfürleri arasında izlemek zorunda kaldım. gerek maç önü, gerek maç sonu çıkardıkları olaylar da cabası. antalya'ya 30.000 kişilik yeni stad yapılacak, bu stadla birlikte, seyircilerinin profilini de değiştirmeleri şart. yoksa serseri takımına bedava bilet vermekle, iyi antalya taraftarlarını da kaçırıyorlar ve takımlarına zarar veriyorlar. eğer o stadta, gerçekten antalyaspor'u düşünen bir taraftar grubu olsaydı, beşiktaş'a küfür edeceğine, önce ligin başlamasına 1 hafta kala hikmet karaman'ı yollayan antalya yönetimine tepki gösterirdi. tek dertleri bedava bilet ve tribündeki rahatlıkları...

Vedat Benakay
25-08-2008, 15:02
boyle bir havada,boyle bir sahada futbol oynatanlari kiniyorum...taraftarimizi kafes icine sokanlari kiniyorum...baskanimiza yapilan saldiriyi kiniyorum...ve butun bu olumsuzluklara ragmen macin 90 dakika oldugunu untmayan ve sahada en guzell cevabi veren kartal kanatlilari kutluyorum.(ligin basi elestiri yapmiyorum.bu kadar dusmanca tutumlar icinde elestiride haksizlik olur)hocam ben sana ne zaman guvenecegim bilmiyorum...

Gokhan Akyol
25-08-2008, 15:28
antalyadan daha yeni geldim biletimiz olduğu halde içeri giremedik.antalya taraftarlarının çıkarmaya çalıştıkları olaylarda cabası yolda yürüyen bir iki kişiye saldırıp grup gelince geri vites yapmak gibi.çevik kuvvetide tebrik ediyorum baya bir çalıştılar ayrıca taş atıp petrole kaçan antalyalılardaki nasıl bir taraftarlık anlayışıdır anlamış değilim.maçı henüz izlemiş değilim özetini vs. dışarıdaki atmosferde gayaet güzeldi dışardan destek olayı bilmiyorum sesimiz ne derece etkili oldu.

Akin Akoglan
25-08-2008, 15:29
merakla ceza verilip verilmeyeceğini bekliyorum o küfürlere 52 saniyeye ceza veren zihniyet şiddetin kökünü kazıyacağım diyen yeni başkan bakalım tepkısı ne olacak?

Coşkun Mevsim
25-08-2008, 20:45
Öyle pek esaslı bir ceza vereceklerini sanmıyorum Antalyaya.Kıytırık bişeyler yazarlar geçiştirirler.

Murat Ödemiş
25-08-2008, 21:37
eee şimdi baktılar bursalılar bize sataştı meşhur oldu..ankara sataştı meşhur oldu...yani zihniyet bu sataş beşiktaşa meşhur ol..

Bahadir Ozdemir
25-08-2008, 21:43
Belirli bir konu üzerinde yetersizlikleri bulunan kimse(ler), zeka geriliğini topluluk haline getirerek ispat çabaları içerisinde her zaman bulunur.Basit bir gazın etkisi ardına saklanıp, destansı tribünümüze "komikçe" havlamaları, bunun en sıcak örneğidir.
Aradıkları kemikleri, sahiplerinin daha sık vermesi dileğiyle..

Sezen Gunduzalp
25-08-2008, 22:02
Olaylar , olanlar yaşananlar !
Tamamen emniyetin seyirci kalması.İlk yarı bitmeden bizim tribün arkasına geçip bizi taşlıyorlarsa emniyette maçı izliyorsa fazla söze gerek yok.
bu arada o cesur Antalyalılar keşke evlerinden bizimle uğraşmasalardı da aşağı inselerdi!

Gokhan Akyol
25-08-2008, 22:11
Olaylar , olanlar yaşananlar !
Tamamen emniyetin seyirci kalması.İlk yarı bitmeden bizim tribün arkasına geçip bizi taşlıyorlarsa emniyette maçı izliyorsa fazla söze gerek yok.
bu arada o cesur Antalyalılar keşke evlerinden bizimle uğraşmasalardı da aşağı inselerdi!

emniyet seyirci kalmadı ki sağolsunlar yıllık biber ihtiyacımızı giedrdiler :)
kim bizim tribunun arkasına geçip taşlama yapmış ben o olayı kaçırmışım demekki?
o cesur antalyalı arfkadaşların sağlam destekcileri olmasaydı aşağı inmelerinede gerek kalmazdı ah çevik kuvvet ah !gerçi balkondaki antalyalıların maç sonu bayağı yardımı oldu su ve limon konusunda haklarını yememek lazım
yoksa sizde mi dışarıda kalan taraftarlar içerisindeydiniz?

Sezen Gunduzalp
25-08-2008, 22:15
Ben içerideydim.Erken girmiştik.Taşladılar ama nedense biz o taşları dışarı atamadık emniyet kızdı !
olsun İstanbul'a maç bileti bedava :D :D

Gokhan Akyol
25-08-2008, 22:22
maç bileti bedevada birde biletlileri alsalar :)

bize haber uçursaydınız bir 300-500 kişi dışarıda nöbetteydik dışarıda sıkıntıdan patlıyorduk zaten gerçi vakit ilerleyinde dışarıdada tribun oluşturduk sıkıntımız geçti ama iyiki dışarı atmamışınız taşları dışarıda biz vardık :)

Sezen Gunduzalp
25-08-2008, 22:29
Biliyorum içerisi dısarısı siyah beyaz bile yaptı bee :)

Caner Balli
26-08-2008, 06:30
Şerefiszler nie kaçıonuz lan benzinliğe taraftara bak taş at sonra R bi indik otıbüslerden karşımızda çevik kuvvet nerden geldi onlar anasını satıyım... şerefsizlere bağırıyoz camların haline bak lan gidip yakalasana bak ordalar şerefsizler tamam tamam diyip geçistiriyolar... :@ alayınızın...

Gokhan Akyol
26-08-2008, 10:16
Şerefiszler nie kaçıonuz lan benzinliğe taraftara bak taş at sonra R bi indik otıbüslerden karşımızda çevik kuvvet nerden geldi onlar anasını satıyım... şerefsizlere bağırıyoz camların haline bak lan gidip yakalasana bak ordalar şerefsizler tamam tamam diyip geçistiriyolar... :@ alayınızın...

onu da geç polislere diyoruz ileride yine pusu kurmuşlar haber geldi diyoruz biz baktık birşey yo diyor :) zaten polislerle iş olmaz onu biliyoruzda o zaman kendilerine misyon biçmesinler "beşiktaş taraftarını korumak" gibi

Derya Banu Akgul
26-08-2008, 10:50
Antalya belediye başkanı tribünde maç izliyecğine çıkıp dışardaki rezilliği görseydi.Yıldırım Demirörene yapılan her türlü hakareti ve atılan maddelri kınıyorum.Kocaeli -antalya kardeşliğide başlamış hayırlı olsun.Ama en güzel cevabı saha içinde verdik atılan her golde içimin yağları eridi.

Barış Şahinler
26-08-2008, 11:54
Bu çok sıradan mevzu, aslında mevzu bile değil!!!

Yada tartışırız falan filan.

Ama bu adamlar geçenyıl bizim yanımızda dolaştı kazana geldi şairler parkına çıktı felan. Bu yıl ne oldu?!?
Biz herkese el uzatırken bize duyulan bu kşn neden?!?
Biz tribün Kültürünü yaşatmaya çalıştıkca bütün tribün kümelerini ayrım yapmadan savundukca bixe olan bu kin neden?!?!
Endüstriyel Futbol hergün tribünleri eritirken bas bas bağıran bizlere bu kin neden?!?!

Bursa + Ankara
Antalya + Kocaeli
Falan + Filan

neyin peşindesiniz?!?!

bu soruları sormamın nedeni sadece ve sadece anlamsız tavrınızın sebebini bulmak.

Yok sa TÜM DÜNYA birleşse karşımıza dikilse geri vites atmayız bilirsiniz!!!
Bizim defterimiz çoktan yazılmış.

Ama komik ve anlamsızsınız????

Budurumun nedeninide Endüstriyel futbol olarak görüyorum.

Bu arada birşey daha belirtmek isterim, bizim forumda ve bazı forumlarda kahrolsun ANADOLU gibi bir tepki geliştiriliyor. Anadolu zaten biziz!!!!!!!
Bizim mayamız bu... daha dikkatli olmanız dileği ile.
Hayatta BEŞİKTAŞ.

Emre Yüksel
26-08-2008, 12:50
Şeref yoksunları !
Rant elde etmek uğruna kendinizi rezil ettiniz .
Ama birşeyi unuttunuz.
Biz ÇARŞI'yız...Bizim stadımız İnönü ve İstanbul'da !

Cem Ozel
26-08-2008, 20:26
Taş atıp kaçmata ne oluyormuş ki? madem istediğin mevzu er meydanından kaçma ha kaçma

Deniz Özdemir
26-08-2008, 23:39
Taş atıp kaçmata ne oluyormuş ki? madem istediğin mevzu er meydanından kaçma ha kaçma

diğer kolpalarında taktiği bu değil mi cem..taş atıp kaçarlar sonra 15 kişi koskoca çarşıyı kovaladık derler..bunlar böyle zavallı insancıklar işte.gülüp geçeceksin bazen:)

Derya Banu Akgul
27-08-2008, 01:46
Ben bir video seyretmiştim fb nin amigosu bağırıyordu elemenlarına" çarşıyı görünce topuklarınız poponuza vurarak kaçıyorsunuz "diye .Hem yaparlar hem kaçarlar komik bunlar.Spor musabakasımı seyrediyoruz,savaşamı gidiyoruz anlamıyorum ?

Bu arada Barşın son sözlerine özellikle katılıyorum Anadolu kim arkadaşlar.Unutmayın yok birbirimizden farkımız.

Ufuk Biyik
28-08-2008, 15:21
maça giderken otobüsümüz taşlandı indik karşılık verdik stadda gine mevzu oldu içeri girdik neyse maç başladı bu sfer başladırlar dışardan taş atmaya polis zaten allahlık kendini koruyamıyo

Sezen Gunduzalp
28-08-2008, 23:55
ANTALYASPOR A.Ş'nin 24.08.2008 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş.Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında; taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ANTALYASPOR A.Ş'nin müsabakaya biletsiz seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ANTALYASPOR A.Ş'nin kulübünün stadyumda bulunan skorboardda resmi müsabaka logosu yer almamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin 24.08.2008 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. tercümanı ARDA KABAKLI'nın akredite edilmediği alanda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=4770

Cem Ozel
29-08-2008, 00:12
arada gene bize cezayı geçirmişler.. tebrikler valla

Arzu Tuncer
29-08-2008, 13:34
Antalya'da bu kadar şiddete maruz kalan, maç sırasında TV.lerden bile hepimizin işittiği küfürler neticesinde takımımız ile Antalyaspor'un aynı miktarda para cezasına mahkum edilmesi sözün bittiği yerdir arkadaşlar...

Sinem Yildirim
29-08-2008, 13:39
keşke ordayken bize atılan pilleri, bozuk paraları, taşları saklasaydık. delil niyetine. ve bari o kadar para verdik keşke bizde yapılanlara tepkisiz kalmasaydık.

Deniz Özdemir
29-08-2008, 13:44
ya artık Beşiktaş lafı geçti mi PFDK cezayı basıyor..ben bu işi anlamadım!

Gokhan Akyol
29-08-2008, 14:00
keşke ordayken bize atılan pilleri, bozuk paraları, taşları saklasaydık. delil niyetine. ve bari o kadar para verdik keşke bizde yapılanlara tepkisiz kalmasaydık.

tepkisiz kalmak mı???

Sinem Yildirim
29-08-2008, 14:13
tepkisiz kalmak mı???

polisler onlar tribünün arkasındaki boşlukdan bişiler yağdırırken onları izledi. bizim kafesdeki polislerse yapmayın etmeyin falan dediler. sonra millet döndü zaten tezahürat falan yaptılar. dışardaki olayları kastetmedim tepkisizlik açısından.

Gokhan Akyol
29-08-2008, 14:16
polisler onlar tribünün arkasındaki boşlukdan bişiler yağdırırken onları izledi. bizim kafesdeki polislerse yapmayın etmeyin falan dediler. sonra millet döndü zaten tezahürat falan yaptılar. dışardaki olayları kastetmedim tepkisizlik açısından.
ben yanlış anlamışım.yoksa polislere olsun antalyalılara olsun gereken tepki verildi bence tribun dışarısında.Zaten içeri girememenin verdiği sinir vardı boşa gitmemiş oldu sinir hali.

Mustafa Fatih
29-08-2008, 14:23
..... ben böyle bilmiyordum taraftarlarını çirkef vesadece küfür ediliyor kınıyorum antalyayıda verilecek cezayıda tahmin edebiliyorum cezanın miktarını !_yok_!

Sinem Yildirim
29-08-2008, 14:27
dışarda turistlerin otobüsü bile nasibini aldı yoksa gözümle gördüm. :) ayrıca bu olayların böyle olmasına en büyük sebep polislerdir ve antalyasporun maç öncesi biletler için bizi ordan oraya sürüklemesi milleti germesidir yani. sitelerindeki maç biletleri ile ilgili açıklamaları bile yeteri kadar kışkırıtıcıdır yani.

Gokhan Akyol
29-08-2008, 14:45
dışarda turistlerin otobüsü bile nasibini aldı yoksa gözümle gördüm. :) ayrıca bu olayların böyle olmasına en büyük sebep polislerdir ve antalyasporun maç öncesi biletler için bizi ordan oraya sürüklemesi milleti germesidir yani. sitelerindeki maç biletleri ile ilgili açıklamaları bile yeteri kadar kışkırıtıcıdır yani.
o zaman KINIYALIM antalyasporu,emniyet mensuplarını,TFFyi

Namik Kartaloglu
29-08-2008, 16:18
Bize verilen Cezanin sebebi bizim kafeste olmamiz, mac bitimine kadar susmamamiz ve 11 kartalin formalarini Besiktas Taraftarina atmasindan dogan taraftarin kalbini calma olaylarindandir. Besiktas Taraftarini anlamak mumkun degil Fenerasyon hakli!

Ceyhun Pişken
31-08-2008, 14:24
bunlar 2 sene önce inönüye geldiklerinde kazana geldiler süt dökmüş kedi misali abi çekerken şimdi adam olmuşlarda POLİS arkasından taşlyorlar yazıklar olsun bölelerine bir dahaki sefer acınmasın.. alayına isyan aynısnı gsliler bu sezon yaptı acıdık 2 3 tanesini bulup döwemediğime bin pişmanım döweceksinki bunlarda baba demeyi örenecek! yeter yaw her gittimiz yerde çekememezlik war dostumuzuda düşmanımızıda biliyoruz!..