Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ta Nobre şoku !..
Uğurcan Erdem
25-08-2008, 16:00
Beşiktaş'ta Nobre şoku!..
Antalyaspor maçında sakatlanan Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımıyla 28 Ağustos Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında forma giyemeyecek.
Antalyaspor karşılaşmasında sağ ayağına darbe alan Mert Nobre'nin bugün MR'ı çekildi. Mert Nobre'nin sağ ayağında darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi tespit edildiğini belirten kulüp doktorları, golcü oyuncunun Siroki Brijeg maçında takımdaki yerini alamayacağını açıkladılar.
Nobre'nin hafta içindeki tedavisine göre ligin ikinci haftasında yapılacak olan Konyaspor karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceğine karar verileceği bildirildi..
Lig Tv
Arkadaşlar kanal d 2 ay sahalarda yok dedi inş kolpadır yav nobresisiz ne yapıcaz biz ne bahtsız takımız be!_sinir_! !_yok_!
Uğurcan Erdem
25-08-2008, 16:05
BJK'da Nobre şoku!
Golcü oyuncu 2 ay yok...
25.08.2008 10:42:57
Antalyaspor maçında sakatlanan Mert Nobre'nin 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Beşiktaşın dün akşam Antalyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın son dakikalarında sakatlanan Nobre ile maç sonrası ilgilenen kulüp doktoru, Nobre'nin ayağında çatlak olduğu açıklandı.
Ambulans ile yaşanan anlaşmazlıklardan sonra 30 dakika gecikmeli olarak hastaneye kaldırılan Nobre'nin 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Kanal D
Buda kanaldnin haber artık nolcak bilemiyorum ..!
Onur Özgen
25-08-2008, 16:10
eğer haber doğruysa, bobo ve holosko'ya allah kolaylık versin, özellikle bobo'ya!..
Akin Akoglan
25-08-2008, 16:30
bobo-holosko nobreyi aratmayacaklardır sirokı maçında bobo-holosko ikilisini deneyebilir e.s.
Hakan Kirezci
25-08-2008, 16:44
Bobo-Holosko ikilisi ileri göbekte olursa sağ kanat Serdar Özkan demektir ki mecburiyetten doğruyu bulmuş olacak E.Sağlam. Siroki'ye acıdım şimdi.
Safak Batman
25-08-2008, 17:00
Nobre’nin Sağlık Durumu
25.08.2008 14:18
Dün akşam Antalyaspor karşılaşmasında sağ ayağına darbe alan Mert Nobre'nin bugün MR'ı çekildi. Nobre, Siroki Brijeg'e karşı forma giyemeyecek.
Antalyaspor maçında sağ ayağına aldığı darbe sonucunda dün akşam Antalya'da kontrolleri yapılan Nobre'nin bugün İstanbul'da MR'ı çekildi.
Mert Nobre'nin sağ ayağında darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi tespit edildiğini belirten Kulüp Doktorlarımız, golcü oyuncumuzun Siroki Brijeg ile Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında takımdaki yerini alamayacağını açıkladılar.
Doktorlarımız, Nobre'nin hafta içindeki tedavisine göre ligin ikinci mücadelesi olan Konyaspor'a karşı forma giyip giyemeyeceğine karar verileceğini belirttiler
Mustafa Fatih
25-08-2008, 19:04
Bobo-Holosko ikilisi ileri göbekte olursa sağ kanat Serdar Özkan demektir ki mecburiyetten doğruyu bulmuş olacak E.Sağlam. Siroki'ye acıdım şimdi.
hayır bence serdar özkan oynamaya bilirde nobre antalya maçındada yoktu ilk yarı belki skor 2-0 olmasaydı 2.yarıda da olmayacaktı onun için serdar özkanla nobrenin bi ilişkisi yok ancak cisse yada u.inceman sakatlanırsa doğru yol bulunur diye düşünüyorum
Hakan Kirezci
25-08-2008, 19:09
Bırak adamları sakatlamadan doğru yolu bulsunlar yav Fatih. Ben tesadüfen sakatlanınca böyle mi olur gibilerinden konuşmuştum. Çift ön libero tek forvet yerine tek ön libero çift forvet oynamayı düşünürse Serdar özkan mecburen (ve iyiki) sağ kanat oynayacak ki doğru gibi görünüyor. Neyse göreceğiz bakalım.
Umit Bayezit
25-08-2008, 20:02
Bırak adamları sakatlamadan doğru yolu bulsunlar yav Fatih. Ben tesadüfen sakatlanınca böyle mi olur gibilerinden konuşmuştum. Çift ön libero tek forvet yerine tek ön libero çift forvet oynamayı düşünürse Serdar özkan mecburen (ve iyiki) sağ kanat oynayacak ki doğru gibi görünüyor. Neyse göreceğiz bakalım.
aydın&serdar ikilisinede münch&nihat olma yolu açılır bahaneyle...
Mustafa Fatih
25-08-2008, 20:23
aynı fikirdeyiz ozamn hakan abi
bence bu takımda 2 kişinin yeri garanti olmalı 1.si delgado 2.si serdar özkan
Ismail Hakki Demirel
25-08-2008, 20:26
haydaa bi bu eksikti yaaa..adam dün girdi hucümda canlandık şimdi yine yok...eyy allahım ya..olsun holosko bobo oynar telloyuda çekse sol kanada.arkayada deli ibo ...geçen seneden bi farkı kalmaz ama :)
Mustafa Fatih
25-08-2008, 20:28
haydaa bi bu eksikti yaaa..adam dün girdi hucümda canlandık şimdi yine yok...eyy allahım ya..olsun holosko bobo oynar telloyuda çekse sol kanada.arkayada deli ibo ...geçen seneden bi farkı kalmaz ama :)
nobre oynayıca geçen seneden bi farkı olacak mı sanki
Ismail Hakki Demirel
25-08-2008, 20:30
nobre oynayıca geçen seneden bi farkı olacak mı sanki
öyle demedim.sol kanattan bahsettim.sadece holosko bobo ilerde oynar dedim.sanırım cümleyi yanlış kurdum.yane telloyu sol açığa çekip bol beke iboyu çeker geçen yıldan farklı olmaz demek istedim.
Namik Kartaloglu
25-08-2008, 20:39
Gecmis olsun Nobre ye. bir an önce iyilessin de Batuhan var Kenan var Bobo var ve Holosko var Besiktasa bir sey olmaz bu önumuzdeki bir ay icinde rahat olun. Not: Ayrica kahve falina da bakilir.
Coşkun Mevsim
25-08-2008, 20:57
Umarım Nobre'deyumuşak doku zedelenmesi ileri derecede değildirde bir an önce iyileşir.
Umit Bayezit
25-08-2008, 21:06
bişey olmAz tosunumA
Bahadir Ozdemir
25-08-2008, 21:38
Bu yıl ilerideki etkin konumunu daha da güçlendireceğine inanıyorum.
Geçmiş olsun ikinci kaptanımıza..
Cem Ozel
26-08-2008, 20:29
geçmiş olsun kaptanımıza
Deniz Özdemir
26-08-2008, 23:45
nazar var bizde nazar:D:D
Gokhan Akyol
26-08-2008, 23:52
nazar var bizde nazar:D:D
artık nazarmı büyümü cinmi bilmiyorum ama bu takımda hakikaten birşeyler var :)bizde anti büyümü yaptırsak :)
Ugur Yılgın
26-08-2008, 23:55
nobre büyük akyıp adam çok hırslıydı inşallah çabuk iyileşir bobo holosko götürür bu işi tabi ertugrul doğru taktik verise takımı ürkek oynatıyor günümüz futbolumuza sıkıcı bir taktik uyguluyor ya artık baskıcı farklı galibiyet alan beşiktaş izlemek istiyom yeter artık keyifli maç izlemek istiyom batlıyıcam doluyum zaten bu konuda
....
Namik Kartaloglu
26-08-2008, 23:58
ya fazla takmayin kafaniza, Nobre Mert tir celik gibidir. Taktiksel sakatlandi deyin ve gecin. Uzmeyin tatli caninizi haftaya Lig macinda Seref Beydeki acilista karsimizda olur o.
Deniz Özdemir
27-08-2008, 00:02
olsun biz yinede takımı bir okutalım:D
Gokhan Akyol
27-08-2008, 00:04
şöyle bütün taraftar bir olup üflesek takım kendine gelirde stad çürükmüş bu seferde stad yıkılır :)
Uğurcan Erdem
27-08-2008, 02:12
Bence okutmakta fayda var... :D
Bakarsın stadtan kemik falan çıkar, bi ara öyle bi muhabbet vardı ama yer, zaman, kişi hatırlamıyorum.
Toplu üfleme iyi fikir şöyle santradan sonra üçlü gibi başlayıp sonra bütün stad 1,2,3 Üfffff :D
Nobre iyimiş heralde sroki maçında yokta konya maçında oynar bence.
Nobre’nin Sağlık Durumu
25.08.2008 14:18
Dün akşam Antalyaspor karşılaşmasında sağ ayağına darbe alan Mert Nobre'nin bugün MR'ı çekildi. Nobre, Siroki Brijeg'e karşı forma giyemeyecek.
Antalyaspor maçında sağ ayağına aldığı darbe sonucunda dün akşam Antalya'da kontrolleri yapılan Nobre'nin bugün İstanbul'da MR'ı çekildi.
Mert Nobre'nin sağ ayağında darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi tespit edildiğini belirten Kulüp Doktorlarımız, golcü oyuncumuzun Siroki Brijeg ile Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında takımdaki yerini alamayacağını açıkladılar.
Doktorlarımız, Nobre'nin hafta içindeki tedavisine göre ligin ikinci mücadelesi olan Konyaspor'a karşı forma giyip giyemeyeceğine karar verileceğini belirttiler.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.