PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yapma bAtu

Umit Bayezit
27-08-2008, 18:31
Beşiktaş'ta 2. Nouma vakası

hurriyet.com.tr 27 Ağustos 2008

Beşiktaş'ta 2. Nouma vakası

Geçtiğimiz günlerde oynanan Antalyaspor-Beşiktaş Paf Ligi maçında '2. Nouma vakası' yaşandı.

Pascal Nouma'nın 2003-2004 sezonunda Beşiktaş - Fenerbahçe maçında attığı gol sonrası yaptığı hareket nedeniyle Beşiktaş'la olan sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmişti.

Bu olayın üzerinden 5 sezon geçti. Bu kez maç Antalyaspor-Beşiktaş Paf Ligi karşılaşması. Zeytinköy 100. Yıl Tesisleri'nde oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada, Beşiktaş 1-0 geride iken 78. dakikada Beşiktaş'ın beraberlik golünü kaydeden Batuhan Karadeniz gol sonrası tribünlere 'sus' işareti yapınca taraftarlar küfür ederek tepki göstermeye başladılar. Batuhan bu tepki karşısında taraftarlara 'Nouma hareketi' ile cevap verdi. Batuhan'ın bu hareketi sonrası maçın hakemi Batuhan'ı kırmızı kartla cezalandırarak oyun dışı bıraktı.

Batuhan Karadeniz daha önce de yaptığı disiplinsiz hareketlerlede gündeme gelmişti.

Barış Şahinler
27-08-2008, 19:26
Batuhan üzerinde BJK forması taşıyan ama içinde BJK ruhu taşımayan arkadaşlardan birisi.

Kimilerine ağır gelen yukarıdaki cümlem gerektiğinde tarihi Batuhan birifingi verilerek tarafımca hafifletile bilir.

Batuhan Kim NOUMA kim?!?

Ismail Hakki Demirel
27-08-2008, 20:16
ya bu adam sanırım bizim altyapıda yetişmedi ya inanasım gelmiyor.metin ali feyyazların baba hakkıların şerefbeylerin , efendiliği adamlığı ağırbaşlılığı nakşedilmemiş sanırım yada bunlar batuya ters gelmiş olabilir... ama Beşiktaşımıza bu yaşta yaptıklarıyla yakışmıyor

İsmet Hakan Kara
27-08-2008, 21:01
bu arkadaş daha 17 yaşında !

Ismail Hakki Demirel
27-08-2008, 21:18
17 yaşında olması ona bunları yapma hakkını vermez.aksine daha efendi olmayı gerektirir.beşiktaşın paf ligindede olsa formasını taşıdığını unutmamalı

Buket Yıldız
27-08-2008, 23:36
17 yaşında olması bu hareketi yapma hakkını vermez ona. şımarıklıktan başka bişey degil bu ne kendini biliyo nede beşiktaş aşkını..

Zaza Karatas
28-08-2008, 04:52
simark abi hep soyluyorum Nouma ya ozeniyomus gibi gosteriyo kendini sonra da taraftarin onu sevicegini saniyo ...

SEN NOUMANIN TIRNAGI OLAMASSIN KOCUM...

Sinan Kara
28-08-2008, 09:39
basının bahsettiği hareketi yapmamıştır batuhan.benim bikdiğim budur...aşırı sevinçten kırmızı görmüş.bende sevmem batuhanı ama bu kadarda üstüne gitmeyelim diyorum..basın olayı bayağı bir abartmış.ŞEREF siz basın ne olacak...

Kaya Kılıç
28-08-2008, 11:28
yaptığı kesin yanlış ama bu çocuk hakkında yorum yaparken dikkat etmemiz gereken bişey var bu çocuk daha 17 yaşında arkadaşlar ona biraz hoşgörülü yaklaşmamız özen göstermemiz şart ben demiyorum ki ne yaparsa tamam diyelim hayır ama gençlere diğer oyuncularımıza gösterdiğimiz hoşgörünün 2-3 katını göstermeliyiz

Namik Kartaloglu
28-08-2008, 14:00
Bu yazi da MAYMUN MEDYA YA KAPAK OLSUN- HURRIYET Gazetesi basta.

Kulübümüz’den Açıklama
28.08.2008 13:29

Bugün bazı basın organlarında yer alan, Antalyaspor ile oynanan PAF ligi maçında futbolcumuz Batuhan Karadeniz’in gol attıktan sonra rakip taraftarlara karşı uygunsuz harekette bulunduğu ve bu nedenle kırmızı kart gördüğü şeklindeki iddialar tamamen asılsızdır.
Tv görüntülerinden de net bir şekilde izlenebileceği gibi genç futbolcumuz gol sevinci sonrasında, iddia edilen tarzda hareketlerde asla bulunmamıştır. Batuhan Karadeniz, gol sonrası rakip takım taraftarlarının sözlü sataşmaları üzerine, içinde hiçbir şekilde hakaret olmayan, “Yok mu ayakkabılarımı bağlayan” ifadelerini kullanmış ve bu nedenle kırmızı kart görmüştür.

Bazı basın organlarının, genç futbolcumuzun gördüğü kırmızı kartı çarpıtarak, ağır, haksız ve maksatlı yakıştırmalarda bulunmaları basın meslek etiğinin çok dışındadır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Görüntüleri izlemek için tıklayınız...( Resmi sitede videosu var)

Batuhan ahlaki konusunda yorumum sizlerle ayni ama bu olay cok farkli.

Namik Kartaloglu
28-08-2008, 14:06
Muhtar Bu haberin videosunu Buraya ekleme imkanin varmi? Resmi sitede var. Saygilarimla

Vedat Benakay
28-08-2008, 14:51
16-17 yasinda..uzerindekide BESIKTAS formasi...bir degil iki degil...ya bu formanin ne demek oldugunu ogrenecek yada kaybolup gidecek...tabiii butun sucuda ona atmiyorum yokmu kulagini ceken,nasihat veren???

Ufuk Biyik
28-08-2008, 15:03
senden çok şey bekleyenler var batu bunu hiç unutma

Bahadir Ozdemir
28-08-2008, 15:14
antalya paf takımında oynayan çocukların aileleri ve yakınları olduğunu düşündüğüm kişiler; Batuhanımızın golünden sonraki sus işareti ile tahrik olmuş olabilir.Koca adamlar nasıl olur da genç bir futbolcu adayının terbiyesizleşmemesine dahi ağır hakaretlerde bulunursunuz ?
Bence Batuhanın davranışlarının konuşulmasından çok, orada bulunan spor ahlakı, adil etik gibi konular üzerinde asla bilgi ve fikir sahibi olamayacak kişilerin bu tip müsabakalara getirilmemesi, genç bir futbolcu adayına düşmanmış gibi davranılmaması sağlanmalıdır.
Dürüst kalmaya çalışmakla, haksızlıklara karşı durmakla, tehdidi her geçen gün artan endüstriyel canavarını reddetmekle daha çok düşman edineceğiz sanırım.Varsın, gelsinler.Beşiktaşlıya Şerefi yeter..
Barikatın önünde, arkasındaki sevdamızın mücadelesini vermeye devam edeceğiz.

Mustafa Fatih
28-08-2008, 15:59
bu kadar da üzerine gidilmez bu yaştaki bir futbolcunun, zaten öyle bişeyde yok yapmayalım arkadaşlar...

Namik Kartaloglu
28-08-2008, 17:39
Arkadaslar;

Kacirdigimiz bir sey var. Hurriyet gazetesi internet yayini dun bu haberi ana sayfasinda yayinlamisti. Bu haber icin ikinci bir Nouma Vakasi ve noumanin resmini koymustu resmin ortasina kirmizi muhurle ÖZEL HABER yazmisti. Ne demek oluyor bu? Bir skandal daha ve biz bunu yayinlayarak kapak yapiyoruz sizde görun ve bu adami afaroz edin demek oluyor. Bugun Besiktas Jimnastik Kulubu Resmi Sitesinde bu HABERIN yalanligini ben Resmi siteden kopyaladim. Ahlakli habercilik pesinde kosan Hurriyet Gazetesi Ve Dogan Gurubu gazeteleri neden Bugun BJK Resmi internet sitesi aciklamasini, haber yapmayip haberin yanlisligini ayni stunlarda yazmaz?

Simdi biz kismina gelelim Ben Resmi siteden alinti yapip getirdim Halkin Takimi na kopyaladim ve ardindan yorumlara baktigimda sasiyorum. Batuhanin kisiligini tartismak artik ikinci plana dustu bu yalanlama haberinden sonra. Yargilanmasi kinanmasi afaroz edilmesi gereken KOLPA MEDYA yani Hurriyet, Milliyet, Sabah Zaman, Aksam, Fanatik, Sportx, Internetspor dir ve bu haberden dolayi bizim ic sorunumuz olan Batuhani yargilama degil koruma da bize duser. Nasilki Icimizde Y.D deyip yargiliyorsak eger AS olayindan sonra Yildirim Demiröreni savunmak ta bizim görevimiz. yani olaylari biribirinden ayirt etmek mecburiyetindeyiz.

Yalanci Hurriyet Gazetesi
Yalanci Milliyet Gazetesi
Yalanci Sabah Gazetesi
Yalanci Aksam Gazetesi
Yalanzi Zaman Gazetesi
Yalanci Fanatik Gazetesi
Yalanci Internetspor
Yalanci Sportx

Mert Iyigun
28-08-2008, 17:45
Suç birazda bizde değil mi ?

Toplumu bir gözleyin. Mahalle arasındaki Beşiktaşlıların daha doğrusu "çArşıyım" diyenlerin çevresine karşı takındığı asarım keserim tavırları insanların kafasında "serseri çArşı" gibi bir bilinçaltı oluşturmadı mı bugüne kadar?. Bu tip gençlerin de Beşiktaşlılık duruşu örnek aldığı "serseri çArşı"lar çizgisinde gelişiyor.
Altyapımız özellikle son yıllarda iyi işler yapıyor. Bence bizim de görevimiz bu gençleri yetiştirmek onlara abilik yapmak olmalı. Bu nasıl olur? En basit yolu tribünden eğitimdir. Asıl yolu ise antreman sonlarında imkan oldukça -imkanları kendimiz yaratabiliriz- onlarla yüzyüze konuşmak onlara Beşiktaşlılık duruşumuzu ilkelerimizi ve değerlerimizi bu ilkelerin bu güne nasıl geldiğini, kısacası Beşiktaşlılığın tarihsel gelişimini örnekler vererek onlara anlatmak olmalı. Şöyle bir bakınca günümüz endüstriyel spor anlayışında bunları yapan da yok yaptıran da yok konuşan da yok hatta düşünen de yok. Madem biz endüstriyel futbola karşıyız bu lafta pankartta olmamalı. Bu düşünceler bi şekilde eyleme geçmeli ki savunduğumuz teorileri hayatla yüzleştirme fırsatı bulalım. Bu eylemler yeni eylemleri doğursun.
Beşiktaş aşıklarına büyük iş düşüyor.

Namik Kartaloglu
28-08-2008, 17:51
Mert can, Suc bende veya degil. Sorunumuz o degil sorunumuz Armayi kim tasiyorsa bu IT lere karsi koruma olayi. Sap ve saman olayi.

Mert Iyigun
28-08-2008, 17:59
Tamam Namık abi sapla samanı ayıralım öyle yorum yapalım o zaman. Basının terbiyesiz olduğunu idda ediyoruz ama bence Batuhanın terbiyeli olduğunu idda edemeyiz

Namik Kartaloglu
28-08-2008, 18:13
Olay uzar belki ama Ben batuhani terbiyeli diye savunmiyacagim ki. Ben Besiktasli oldugu icin ve Besiktasa Karalama camurlama yalan senaryo hazirlayanlari piyasaya cikaracagim. Batuhani tartismayi da onlarla degil kendimiz yapacagiz.

Gursel Metin
29-08-2008, 16:16
Bende batuhanı hiç sevmeyenlerdenim ama bu sefer haksızlık yapılmış çocuğa.Görüntüleri izledim hiç birşey yapmıyor.

http://www.bjkiletisim.com/batuhan2.wmv

Deniz Özdemir
29-08-2008, 16:37
görüntüleri izledim..bir olay bu kadar mı çarpıtılır yaa.yuhh

Kaya Kılıç
29-08-2008, 17:09
harbiden basın işi gücü bırakıp bizimle uğraşsa bukadar olmaz artık ya ... acaba bu çarpıtılmış yalan haberin yaptırımı nedir bilen varmı ?

Tayfun Tatli
29-08-2008, 17:23
dün macta elinden geleni yapmaya calıstı oda noumayı idol olarak alıyor buırda ne var ki gitsin ayhanı mı örnek veya gitsin volkanı mı örnek alsın..

Fikret Doldur
01-09-2008, 00:58
bjk tv de gösterdi maçı sadece sus hareketi yapmış hepsi medyanın abartması