PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldırım Demirören'e münferit bir sigara tiryakisi SALDIRMIŞ!!!

Murat Aru
27-08-2008, 20:53
Nasıl mı? işte şöle: Antalya Spor yönetiminin olaylarla ilgili tarihi metni
aşağıdaki gibidir.
<TABLE class=contentpaneopen><TBODY><TR><TD class=contentheading width="100%">

Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama

</TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE class=contentpaneopen><TBODY><TR><TD vAlign=top>
Türkcell Süper Lig 2008-2009 sezonu ilk müsabakamızda Türkiye’nin güzide ve köklü takımlarından Beşiktaş ile Antalya Atatürk Stadı’nda yapmış olduğumuz müsabakamız öncesi Antalya’ya maçı izlemek üzere gelen ve gerçek Beşiktaşlı olduklarından şüphe duyduğumuz bir gurup misafir taraftar emniyet güçlerinin ikazlarına rağmen kendilerine kurallar gereği tahsis edilen %5’lik kontenjan dışındaki stat tribünlerine girmeye yeltenmiş, ayrıca şehir içerisinde alkollü vaziyette topluca tezahürat yaparak tansiyonu arttırıcı taşkın tavırlar sergilemişlerdir. Bu tür stat dışı ve Fair Play’den uzak olaylar neticesi bir Antalyasporlu taraftar bıçaklanarak ağır şekilde yaralanmış ve 3 gün yoğun bakımda kalmış ve ayrıca iki emniyet görevlisi de hafif şekilde yaralanmıştır.

Türk Futbolu’nun gelişmesinde en büyük engellerden olan bu tür centilmenlik dışı toplu hareket ve davranışların teşvik edilmemesi gerektiğini ve özellikle Beşiktaş gibi büyük camiaların taraftarlarını özellikle % 5 uygulamasını hassasiyetle gözeten Anadolu kentlerindeki müsabakalarda daha itidalli davranmaları için uyarmalarını ve kontrol etmelerini diliyoruz.

Diğer taraftan, sigara ve alkol insan sağlığının en büyük tehdidi olup sportif müsabaka ortamlarıyla bağdaşmayan kötü alışkanlıklardır.

Açık kamusal alan olarak değerlendirilen statlarda uygulanmakta olan sigara içme yasağını hiçe sayarak müsabaka süresince numaralı tribünde bulunan 4 bin taraftar önünde devamlı sigara içmiş olan Sayın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bazı taraftarların sesli uyarılarını da hiçe sayarak kabul edilemez bir tavır sergilemeye devam etmiş ve münferit bir sigara tiryakisinin kendisine yönelik tatsız bir hareketine maruz kalmıştır.

Yapılan bu münferit ve kaba hareket hiçbir şekilde kabule şayan değildir. Ancak Sayın Beşiktaş Başkanı’nın bu hareketin oluşmasına sebebiyet verici kanun tanımaz provakatif davranışının ve akabinde sair Yönetim Kurulu üyelerinin tükettikleri içeceklerin koku ve tesiri altında tribünlere karşı tavır ve söylemlerini kamuoyunun değerlendirmesine sunuyoruz.

Antalya Atatürk Stadı’nda misafir taraftar tribünü ve diğer tribün alanlarında yapmış olduğumuz düzenlemeler sayesinde tribünlerimizde tek bir münferit hareket dışında hiçbir toplumsal olay yaşanmamıştır.

Yönetim ve Büyük Antalyaspor Camiası olarak tarafımıza yöneltilmeye çalışılan haksız hareket ve suçlama beyanatlarının özellikle Beşiktaş gibi köklü bir spor camiasına yakıştıramadığımızı vurgularken, Türk Sporu’na zarar veren bu tür provakatif tavır ve açıklamalardan kaçınılması konusunda sağduyu çağrımızı yineliyoruz.

ANTALYASPOR A.Ş. YÖNETİM KURULU

</TD></TR></TBODY></TABLE>

Murat Aru
27-08-2008, 20:57
Aşağıdaki Metinde Yukarıdaki metne Bizim resmi ağızlardan verilen cevap.

Kulübümüz’den Açıklama
27.08.2008 18:29

25 Ağustos 2008 Pazar günü Antalyaspor ile oynadığımız Süper Lig mücadelesinde maruz kaldığımız olaylara, sahip olduğumuz spor ahlâkı ve Türk Sporunun selameti açısından gerek maçtaki olaylar sırasındaki tutum ve sakinliğimiz ve gerek resmi sitemizde yaptığımız açıklamalarda olumlu ve sağduyulu davranış içindeyken, bugün Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun konu ile ilgili resmi sitesinde yaptığı açıklama son derece çirkin ve basiretten yoksun bulunmuştur.

Kulübümüz, iyi niyet çerçevesinde dün yaptığı açıklamada bile olaylara sebebiyet verenlerin gerçek Antalyasporlu olamayacaklarını belirtme hassasiyetini gösterirken; Antalyaspor Kulübü'nün açıklamasında yer verdiği tüm ifadeler yaşanan olaylardan bile daha vahim ve çirkindir.

Yanındaki misafir takımın başkanına küfür edilirken ve fiili saldırıda bulunulurken en ufak bir müdahalede bulunmayıp ve taraftarlarını sükûnete davet etmeyen Antalyaspor Kulüp Başkanının bu duyarsızlığı ve ilgisizliği 70 Milyon Türk insanının dikkatini çekerken, yüzlerce taraftarın su şişesi, çakmaklar ve bayrak sopalarını kitlesel bir hareketle Başkanımız ve Yöneticilerimizin üzerine atarken (Antalya Valiliği 17 kişiyi göz altına almıştır) hâlâ olayı münferit bir hadise diye gösterme gayretinin, asla kabul edilmeyecek olaylara çeşitli argümanlarla kılıf ve mazeret aranmasının ne derece spor ahlâkı ve yöneticilik anlayışı ile bağdaşacağını kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Spor kulüplerinin kamuoyunu yanıltmak yerine, yakışıksız spor ve fair play dışı olayların önüne geçmek için hareket etmeleri gerekir. Aksi halde Türk Sporunun aydınlık geleceğinin çeşitli engellere maruz kalacağının endişesini taşımaktayız.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Murat Aru
27-08-2008, 21:01
Buda Alenin yazısı, onuda ekliyeyim.

Antalya’nın 40 derecesinde,2-0 geriden gelen ve maçı hakemsiz,kumandasız ve lobisiz 3-2 kazanan Beşiktaş futbol takımının bu gölgelenemez başarısını sadece ‘’1’’ gazete sayfasına sığdırmak ahlaksızlıktır.
‘’Şiddeti’’şiddetle reddedenlerdenim ve bu doğrultuda mücadelem gücüm yettiğince devam edecektir.
Lakin artık dünyanın her yerinde olan belleğimizde normal bir sokak kavgası olarak nitelenen;
Bayağılaşan..
Adileşen..
Sıradanlaşan...
Ve gücünü bu yapılanları punto punto manşetlere taşınmasından olan holihanlıktan uzak buram buram Vandalizm kokan bu vakaların parlatılarak irdelenmesi abesle iştigaldir.
Esas vahim olanı geciştirmek,onu halının altına süpürmek ihanettir.
Antalya’nın 40 derecesinde,saat 17.00’de 22 tane bebeği!!!
Yazsanıza!!!
Üstüne gitsenize?
Paf maçıymış!!
Pöh!!
Serdar Bilgili bir Fenerbahçe maçında yanında oturan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’a edilen küfürleri susturmak için ayağa kalktığında küfürle küfürle karşılaştığından istifa etti.
Antalya maçında Ss.Demirören’in yanı başında oturan Antalyaspor başkanının yaşanan çakmak olayına kalkıp tek kelime etmemesi vurdumduymazlıktır.
Akabinde hatırlatmalıyımki istanbul’un yarısının Antalya’da tatilde olmasına rağmen Güney ve Ege bölgelerinden tabiki istanbul’dan bir dolu taraftarın maça gelmesini hiçe sayarak,önde gelen bir çok kişi ve yetkilinin’’deplasman şehirci kontejanını biraz artırabilir miyiz?’’ricalarına burun kıvırarak omuz silkende o aynı başkandır.
Spor kamuoyunun hürmetlerimle…

Alen MARKARYAN

Sinan Kara
28-08-2008, 09:52
bu antalyalılarda bursalılaşmaya başladılar.bu yoldan DÖNMEleri lazım!!!açıklama zaten fiyasko...

Kaya Kılıç
28-08-2008, 11:15
arkadaşlar bunlara cevap vermeyelim zaten onlardında istediği bu antalyaspor , bursaspor vb... bunlar hep beşiktaş değerinin üstünden reklam yapmak amacıyla bazı şeyleri yapıyorlar...

Barış Şahinler
28-08-2008, 12:04
Antalya Sporun malum olaylar üzerine açıklama yapan o Ağızlarına, TARİHTE "Ağızdan zıçanlar" olarak adlandırılmaktadır.

Yazıkki ne yazık.

İnönüdeki maçta "Siğara tiryakisi" bir BJK lının ANTALYA SPOR YÖNETİCİLERİNE yapacaklarını düşünemiyorum bile.

Ahmet Yusuf
28-08-2008, 12:27
sigara sağlığa zararlıdır.

Namik Kartaloglu
28-08-2008, 13:17
Agizdan sicanlar(yanlis anlasilmasin fale anlamina gelir burda) Seref beydeki cakmaklari artik koleksiyon yaparlar sanirim.

Mehmet Karadag
28-08-2008, 17:16
Antalya baskani, once adam gibi cim saha yap ondan sonra konus, Antalya'da dort sene gecirdim, boyle guzel kente boyle bir baskan ve seyirci yakismiyor

Hakan Gültekin
28-08-2008, 19:45
bu yalana cocuklar bile güler.keşke biraz daha mantıklı yalan bulsalardı.bunların derdi ne anlamıyorum .hepsin de bir beşiktaş düşmanlığı.bir gün gelir kinleri ile boğulurlar.en büyük KARTAL

Cem Ozel
29-08-2008, 00:10
bizim stadımzdaki münferit olayları organize hale getirirler, diğer stadlardaki organize işleri münferit diye sunarlar. ne diyelim. beşiktaş başkanına yapıan saldırı bize yapılmıştır. Saygıyla! kınıyorum antalya'yı..

Kaya Kılıç
29-08-2008, 14:13
başkanın yönetimini beğenirsin beğenmezsin o ayrıdır ama eğer o adam beşiktaş başkanıysa ona yapılan saldırı tüm camiaya yapılmıştır cem özel aynen katılıyorum hesabı sorulmalı antalyaya ağır bir ceza verilmeli ayrıca mehmet karadağ doğru söylüyorsun bu sahada maç oynatılmamalı