PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolcu kardeşlerim ;

Yiğit Aday
29-08-2008, 18:37
http://img184.imageshack.us/img184/3310/medyawb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/medyawb0.jpg/1/w450.png (http://g.imageshack.us/img184/medyawb0.jpg/1/)

Futbolcu kardeşlerim ;
siz bu ülkede hakkı en çok gaspedilen , büyükler arasında bile küçük muamelesi gören , bir zamanların efendiliğiyle sevilen şimdi ise belki de en çok nefret edilen bir camianın oyuncularısınız .
sizden önce o sahada top koşturanlar bir hakemin takımınıza gol attığını , diğerinin ceza sahası içinde voleybol oynayanları görmezden geldiğini , bir başkası nağmağlup giderken kırmızı kart oyunlarını gözleriyle gördüler .
o ağabeyleriniz 90 artı 48 de temcit penaltılarını , son maçta 8 tane yiyen başkent takımlarını , maçların saha içinde kazanılmadığını kulaklarıyla duydular .
hiçbir zaman desteklemeyen medyanın bir de arkalarından vurduğunu , şahinlerin doğanların istanbul - malatya yolculuklarını , silah kaçakçısı başkanların şovenist sahne gösterilerini içlerinden hissettiler .
5 dakikada 3 gol yediler , röveşata ile kendi kalelerini dövdüler , ilk yarıda yatan bir çocuğun babasının haykırışlarını anladılar .
yeri geldi çağırıldılar analarına küfür edildi , yeri geldi gözyaşlarıyla bağırlara basıldılar , her zaman herşey herşey ne güllük gülistanlıktı ne pespembeydi .
hayatın tam da gerçeğiydi - ölüm ve yaşam gibi .
siyah beyaz gibi . bizler ve sizler gibi anlayın artık hepimiz gibi .
ve o üzerinizdeki formanın anlamını kavrayamayacak olanlarınız varsa şimdiden helalleşme vaktidir , varın gidin allahaşkına .
maç sonu değiştirilen bir klişe değildir bu düz beyaz , çubuklu , enine çizgili , siyah forma . ter görmek isteriz , çamur görmek isteriz , kan - gözyaşı şeref görmek isteriz .
hakkınız yense bile boynunuzu bükmemenizi isteriz .
kaybettiğiniz bir maç sonrası bizlerin minik bir çocuğun gözyaşlarına dayanamayan ebeveyn misali olan hislerimiz ; alıp o formayı sevmek kucağında teselli edip ona gözü gibi bakası gelir .
aynı hissiyatı paylaşmanın zorluğu ile bu duyguya ulaşmak için azıcık bir çabanız bile biz sizleri izleyenler olarak es geçilmeyecektir .
ve siz gelip geçicisiniz , bazılarınız bir rakı masasında gülünerek hatırlanacak belki de .
ancak aranızda şanslı olanlar , o formayı sahiplenenler daima hatırlanacak gururla anılacak hiç bilmediğiniz bir yerlerde hararetle sizi övecek sizde kendini görecek 8 yaşında bir çocuğun sıfatı olacaksınız , belki de bir çubuklu formanın arkasında adınızla anılacaksınız .
tek isteğimiz çokça efendilik biraz iyiniyet biraz saygı sevgi çaba ve cesaret . gerisi bizden , hiç yalnız değilsiniz merak etmeyin .
bakmayın kombine satışlarına , sizi ve bizi yönetmekten aciz kravatlı büyük abilerinize , kavga gürültü olmadan sizi haber yapmayan boyalı basına . borç laflarına , stad komedisine , paf takımı sevimsizliğine , kongrelere , derneklere , gol başına size ödül veren çakma mafya beyefendiye .
güzel insan olun biz severiz sizleri .
üzerinizdeki ile zaten bir sıfır önde başlıyorsunuz bu gönüllerde , kıymetini bilin .

futbolcu kardeşlerim ;
o formayı giyip bir korner atmak için hayatını verecek olanları düşündükçe daha yaklaşacak aklınız bizimkilere .
umutla , coşkuyla , sevgiyle arkanızdayız . güzel başlangıçlar için hepberaber :

seninle ağladık senle güldük biz
sevdamız uğruna canlar verdik biz
siyahın zindan olsun beyaz aydınlık
herkese nasip olmaz beşiktaşlılık ..

yazı forzadan tunc arkadasımızdan alıntıdır eline saglık..

Emre Yüksel
29-08-2008, 18:40
Harika. süper.. muhteşem.
Teşekkürler

Mustafa Fatih
29-08-2008, 22:14
yazıyı okudum 10 dakka kendime gelemedim hüngür hüngür ağladım... keşke imkanım olsa bütün beşiktaşlı futbolculara bunları teker teker okutsam (özellikle batuhana) keşke bu yazıyı görse şanlı beşiktaşın şanlı formasını giyen bütün kartallar ;

Ne yapmalıyız acaba bu yazıyı görebilmeleri için ?

Ismail Hakki Demirel
29-08-2008, 22:15
yazıyı forzada okumuştum.birisi yazmış tesislere ascaksın diye...sonuna kadar katılıyorum.yada her futbolcuya tek tek dağıtcaksın okusunlarrr arada...

Mustafa Fatih
29-08-2008, 22:23
yazıyı forzada okumuştum.birisi yazmış tesislere ascaksın diye...sonuna kadar katılıyorum.yada her futbolcuya tek tek dağıtcaksın okusunlarrr arada...

harika olur ya abi

Yankı Aydın
29-08-2008, 23:04
"maç sonu değiştirilen bir klişe değildir bu düz beyaz , çubuklu , enine çizgili , siyah forma . ter görmek isteriz , çamur görmek isteriz , kan - gözyaşı şeref görmek isteriz ."
tüylerim diken diken oldu gerçekten yazanın eline yüreğine sağlık