PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 2.Hafta BEŞİKTAŞ(2) - KonyaSpor(0) 01/Eylül/08 Pazartesi 21:00

MUHTAR
30-08-2008, 07:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_vi_Taraftar002.jpg

Sinem Yildirim
30-08-2008, 09:20
namağlup şampiyon olalım bu sene uçalım göklere... _)
)_

M.Ilke Bortacina
30-08-2008, 13:17
Yüzlerindeki bu kazanma hırsa beni daha fazlasıyla ümitlendiriyor.. diğer rakiplere göre çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren takımımız bu hazırlık döneminin meyvalarını tek tek toplamaya başladı.. rakiplerimize bundan güzel bir göz dağı olamaz..

Konya maçı içinde skor tahminim 2-0 hadi yine tutsun beee.. :)

Haydi Beşiktaş !!

Deniz Özdemir
30-08-2008, 15:10
beni ilgilendiren bir başka kısmı aktarayım size..işte maçımızın hakemleri:

(O) SELÇUK DERELİ
(Y) ERDİNÇ SEZERTAM
(Y) MUHİTTİN GÜRSES
(D) SUAT ARSLANBOĞA

selçuk hocama bu maçta sonsuz başarılar:D

Ismail Hakki Demirel
30-08-2008, 15:23
3-1 2-0 filan alırız.bu arada ligtv.com da haberlerde baktım az önce, sağ bekte toraman,sol bekte deli ibo göbekte sivok zapo oynicakmış ve telloyla serdar kurtuluş kulübeye çekilcekmiş. olcak şeymi bu yawf :(

Namik Kartaloglu
30-08-2008, 15:46
3-1 2-0 filan alırız.bu arada ligtv.com da haberlerde baktım az önce, sağ bekte toraman,sol bekte deli ibo göbekte sivok zapo oynicakmış ve telloyla serdar kurtuluş kulübeye çekilcekmiş. olcak şeymi bu yawf :(

Dur hemen sinirlenme! Daha isinma hareketleri yapiyor bu kuklalar isindilarmi bizle ilgili daha neleeeer yazacaklar.

İsmet Hakan Kara
30-08-2008, 16:00
pArçaLarız (!)

Namik Kartaloglu
30-08-2008, 16:07
Baska alternatif yok ki:D konyalim yerrreeee yi oynariz sonra

Serkan Balcı
30-08-2008, 16:08
son yıllarda konya taraftarı iyi bir şekilde takımına sahip çıkmaya çalışıyor.
bu yüzden kendilerini tebrik ediyorum.
ayrıca geçen yıl oynanan konyadaki maçtıa konya taraftarı beşiktaşımıza karşı bildiğim kadarıyla olumlu yaklaşımlarda bulunmuştu.
Dosthane bir ortamda ve beşiktaşımızın kazanması dileğiyle.

Uğurcan Erdem
30-08-2008, 16:11
Konya taraftarı umarımki takımlarına sahip çıkıyordur.
Sonra reklam içn bunlarda bize saldırmasın...
Fari Tatanı unutmamak lazım bence mutlaka tribüne çağırmalıyız!
Konyayı Parçalarız !!!

Hakan Kirezci
30-08-2008, 17:11
Valla kusura bakmazsanız bana son derece mantıklı geldi sadece Tello konusu pek gerçekçi değil; o olmayacak iş.

Ismail Hakki Demirel
30-08-2008, 17:15
Valla kusura bakmazsanız bana son derece mantıklı geldi sadece Tello konusu pek gerçekçi değil; o olmayacak iş.

hakan abi bende zaten tello nun kesilmesi konusuna şaşırdım.göbekte zapo sivok olmalı zaten

Ismail Hakki Demirel
30-08-2008, 17:19
son yıllarda konya taraftarı iyi bir şekilde takımına sahip çıkmaya çalışıyor.
bu yüzden kendilerini tebrik ediyorum.
ayrıca geçen yıl oynanan konyadaki maçtıa konya taraftarı beşiktaşımıza karşı bildiğim kadarıyla olumlu yaklaşımlarda bulunmuştu.
Dosthane bir ortamda ve beşiktaşımızın kazanması dileğiyle.

bundan 2 yıl önce konyadaki maçta olanları hatırlıyorsunuz sanırım.o maçta tribündeydim ve o şerefsiz amigoları bizim tribünler tokmak sallamıştı ve olanlar olmuştu...ondan sonra ceza filan yediler mahkemelik oldular yaka kartı yasal değilmişde ondan ceza filan aldı,sonra akıllanmışlardır

Ismail Hakki Demirel
30-08-2008, 17:21
yanlış anlaşılma olmasın bir harf eksik yazmışım "e" yi koymayı unutmuşum.bizim tribünlere tokmak sallamıştı.

Umit Bayezit
30-08-2008, 19:01
çok kolay maç olacak

M.Ilke Bortacina
30-08-2008, 19:21
beni ilgilendiren bir başka kısmı aktarayım size..işte maçımızın hakemleri:

(O) SELÇUK DERELİ
(Y) ERDİNÇ SEZERTAM
(Y) MUHİTTİN GÜRSES
(D) SUAT ARSLANBOĞA

selçuk hocama bu maçta sonsuz başarılar:D

yine mi selçuk dereli :D geçen senede konya ile oynanan maçı bu hakem yönetmişti :D o maçtan aklımdan kalan Selçuk Dereli senin a.... nereli :D şaka bir yana inşallah bu sene bize saç baş yoldurtmazlar.. tv başında izleyenlerde biz stadtakilerde geçen sene çok sıkıntılı anlar yaşamıştık

Tayfun Tatli
30-08-2008, 20:23
yine ilk inönü macı yine konya ins. gecen seneki gibi ilk yarı bittigi zaman olaylar cıkmaz

Deniz Özdemir
30-08-2008, 21:42
yine mi selçuk dereli :D geçen senede konya ile oynanan maçı bu hakem yönetmişti :D o maçtan aklımdan kalan Selçuk Dereli senin a.... nereli :D şaka bir yana inşallah bu sene bize saç baş yoldurtmazlar.. tv başında izleyenlerde biz stadtakilerde geçen sene çok sıkıntılı anlar yaşamıştık

ya lütfen sevgili hocama öyle demeyin:D selçuk hoca ve erdinç hoca ankaradan selçuk hocayı az çok biliyorsunuz ama ben erdinç hocadan bahsedeyim.çok iyi bir hakemdir.TFF nin yeni gözdelerinden diyebilirim:) ikisininde çok başarılı olacağına inanıyorum..vallahi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler gözümle gördüm:D

Zaza Karatas
30-08-2008, 22:38
cakariz...

Mert Iyigun
30-08-2008, 22:41
umarım artık serdar kurtuluş sağbekte oynar. önünde holosko değil serdar özkan oynar. tek ön libero, çift forvet oynarız. holosko bobo ile beraber forvette oynar. ikinci yarı nobre oyuna girer. başka türlü de yeneriz ama bana seyir zevki veren kadro böyle :)

M.Ilke Bortacina
30-08-2008, 23:14
ya lütfen sevgili hocama öyle demeyin:D selçuk hoca ve erdinç hoca ankaradan selçuk hocayı az çok biliyorsunuz ama ben erdinç hocadan bahsedeyim.çok iyi bir hakemdir.TFF nin yeni gözdelerinden diyebilirim:) ikisininde çok başarılı olacağına inanıyorum..vallahi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler gözümle gördüm:D

Ya denizciğim kusura bakma ama gerçekten Türk Futbol Hakemlerinin bir çoğunun harbi delikanlı olarak maç yönettiğini düşünmüyorum.. eğer fener - ibb maçını izlediysen ibb ye gösterilen 2 kırmızı kart var ve gerçekten hakem haklı olarak 2 kırmızı kartla adamları 9 kişi bıraktı.. ancak diğer taraftan baktığın zaman yüzde yüz 2. sarı karttan 1 veya 2 kırmızı kartta fenere çıkması lazımdı.. işte burada delikanlılık ortaya çıkıyor.. hakemliğini bitirecekte olsalar sen o kartı göstermek zorundasın.. yazık ibb ye.. işte bu yüzden bu adamların harbiliğine inanmıyorum.. özlerinde istedikleri kadar iyi olsunlar o özü sahaya yansıtamadıkları sürece ne BEŞİKTAŞ' ım ne diğer takımlar başarı için neresini yırtarsa yırtsın bu iş yürümeyecektir..

Deniz Özdemir
31-08-2008, 00:01
Ya denizciğim kusura bakma ama gerçekten Türk Futbol Hakemlerinin bir çoğunun harbi delikanlı olarak maç yönettiğini düşünmüyorum.. eğer fener - ibb maçını izlediysen ibb ye gösterilen 2 kırmızı kart var ve gerçekten hakem haklı olarak 2 kırmızı kartla adamları 9 kişi bıraktı.. ancak diğer taraftan baktığın zaman yüzde yüz 2. sarı karttan 1 veya 2 kırmızı kartta fenere çıkması lazımdı.. işte burada delikanlılık ortaya çıkıyor.. hakemliğini bitirecekte olsalar sen o kartı göstermek zorundasın.. yazık ibb ye.. işte bu yüzden bu adamların harbiliğine inanmıyorum.. özlerinde istedikleri kadar iyi olsunlar o özü sahaya yansıtamadıkları sürece ne BEŞİKTAŞ' ım ne diğer takımlar başarı için neresini yırtarsa yırtsın bu iş yürümeyecektir..

maçı izlemedim o konu hakkında yorum yapamam ama genelde hakemler hakkında söylediklerine katılıyorum..ama bir yandanda onlarıda anlıyorum..ne kadar deneyimli olursan ol o saha içinde öyle şeyler olur ki çok çok basit bir hatada yapabilirsin.hatta ben bunu asla yapmam dediğin şeyleri bile yaparsın.verdiğin kararı maç sonrası düşündüğünde pişman olursun ama iş işten geçmiş olur..benimde kızdığım çok nokta var tabi ki ama onlarda insan onlarda hata yapabiliyor.maalesef bunların çok fazla değişeceğinide sanmıyorum..

Deniz Özdemir
31-08-2008, 00:04
bu arada İlke bu maçla ilgili skor tahminini alalım..malum son zamanlarda pek bir formdasın:D bunuda tutturursan ermiş biri olduğuna inanacağım:D

M.Ilke Bortacina
31-08-2008, 00:08
Yüzlerindeki bu kazanma hırsa beni daha fazlasıyla ümitlendiriyor.. diğer rakiplere göre çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren takımımız bu hazırlık döneminin meyvalarını tek tek toplamaya başladı.. rakiplerimize bundan güzel bir göz dağı olamaz..

Haydi Beşiktaş !!

Denizciğim tahminimi zaten yapmıştım :) 2-0 diyorum.. inşallah tutar :D

Deniz Özdemir
31-08-2008, 00:12
gözümden kaçmış kusura bakma:) hadi bakalım 2 olsun bizim olsun:)

Namik Kartaloglu
31-08-2008, 00:16
bu arada İlke bu maçla ilgili skor tahminini alalım..malum son zamanlarda pek bir formdasın:D bunuda tutturursan ermiş biri olduğuna inanacağım:D

yanina gider adakta bulunuruz allahim Aziz Yildirimi sibiryaya yolla diye:D

Deniz Özdemir
31-08-2008, 00:27
yanina gider adakta bulunuruz allahim Aziz Yildirimi sibiryaya yolla diye:D

:D :D

Can Topal
31-08-2008, 01:01
4-1 alırız demedi demeyin..

Deniz Akkuş
31-08-2008, 01:05
Apploud Apploud Apploud

Serkan Balcı
31-08-2008, 02:23
oruçlu bir günde görmüştüm seni....
elimde susamlı pideler vardı...
bir anda düşündüm oruçluydum ben...
yemenin zamanı iftar vaktiydi....

pideyle susamı ayıran çizgi
iftarla sahuru ayıramazki.
Şehirin her yeri cami olsa da..
Aç adam ezanı bekleyemez ki...

Kapalı Alt - Üst
İFTAR OL OL OL... İFTAR OL OL OL...

forzadan Melih BELENLİOĞLU ndan alıntıdır.

Can Topal
31-08-2008, 05:38
süper olmus.. :)

Zaza Karatas
31-08-2008, 13:30
oruçlu bir günde görmüştüm seni....
elimde susamlı pideler vardı...
bir anda düşündüm oruçluydum ben...
yemenin zamanı iftar vaktiydi....

pideyle susamı ayıran çizgi
iftarla sahuru ayıramazki.
Şehirin her yeri cami olsa da..
Aç adam ezanı bekleyemez ki...

Kapalı Alt - Üst
İFTAR OL OL OL... İFTAR OL OL OL...

forzadan Melih BELENLİOĞLU ndan alıntıdır.

supermis ya :D:D:D:D

Sercan Yaprak
31-08-2008, 15:11
Kartal gibi asil olun, akbaba gibi fırsat kollamayın...
Geçen maçda Abilerimize yapılan saygısızlığa karşı şu pankart konya maçında çok anlamlı olur,zamanı olpta yapabilen avrsa güzel bir pankart olur.

Turgut Eren
01-09-2008, 19:20
kartal gol gol gol

Namik Kartaloglu
01-09-2008, 19:39
PAF takimimiz da inönude oynuyor su an. Anlamadigim birsey Kulup neden PAF takim macinin Inönude oynanacagini belirtmez? Fzuli beyanlarda bulunma konusunda altin madalyali "yönetici" nerde?

Istahinizi kapatmayayim! Konumuz PAF larin abileri; Tahminimi dedimmi bilmiyorum gunlerdir 4-0 deyip duruyorum bugun isten bir arkadasim 3-0 olsa uzulm yarin neseli gel yine dedi. Hadi Kartallar Yuksekten Ucun! Gol olun Yagin Konyalima!

Hakan Kirezci
01-09-2008, 20:07
7-2
(Biraz spektaküler olsun maç ayarınızı kısmayın)

Zaza Karatas
01-09-2008, 20:49
750-220 Hakan abi bence :D

Deniz Özdemir
01-09-2008, 21:14
http://www.asigenc.net/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=460#

bazıları maçı burdan izliyormuş ama bende açılmadı bir de siz deneyin

Deniz Akkuş
01-09-2008, 21:39
zapoto artık benim favori futbolcum.... kesinlikle.. radyodan en çok onun adını duyuyorum...neredeyse birçok topu o çeviriyo

Demir Han
01-09-2008, 21:44
Tek forvet,
Yabancılardan sadece Zapo sahada...Sivok yedek...Aydın yedek...
Hadi hayırlısı...Harikasın GHoca

Deniz Akkuş
01-09-2008, 21:47
sevgili demir han hocanın geçen yılda aynı yöntemleri kullanmadımı.. işte şimdide öyle yapıyor... al işte serdar kurtuluş sarı kart gördü.. neden gördü anlatan bile görememiş

Namik Kartaloglu
01-09-2008, 21:50
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r8713.swf?channel=ankaraliffm Bu da benden denizler

Deniz Akkuş
01-09-2008, 21:52
ilk yarı 0-0 bakalım 4 golü 2. yarı atarmıyız...

Namik Kartaloglu
01-09-2008, 21:56
Top kaybi cok. Serdar Özkan faul atisini engelledigi icin gördu tipki Konyali oyuncunun pozisyonu gibi. 4 ten vazgectim 2 yeter.

Ismail Hakki Demirel
01-09-2008, 22:12
gollll delgadooo

Deniz Özdemir
01-09-2008, 22:18
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r8713.swf?channel=ankaraliffm Bu da benden denizler

abi sen net izleyebiliyor musun

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:30
DELLgadooOoO...eL CoMMaNDaNTe...:) :D 1-0

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:33
Penalti

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:34
saglik olsun el commandante:)

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:35
Hoooolosskkooooo 2-0

Namik Kartaloglu
01-09-2008, 22:35
Goooooolllllllll

Deniz Akkuş
01-09-2008, 22:36
gooooooooooooollllllllll HOLOSKOOOOOOOO

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:37
NAMIK ABI 4 olur bu gidisle 10 kisi kaldi adamlar :D

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:40
ve en sevdigin tezahurat basladi datdiridatdat datdiridatdat datdiridatdatdatdat ":D:D:D

Deniz Akkuş
01-09-2008, 22:41
ya adam gibi izleyemedim şu maçıı...

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:42
nerden izliyosun deniz abi ben netten izliyorum sagolsun arkadaslar link atmis buraya :D

Deniz Özdemir
01-09-2008, 22:45
ya o link adam gibi göstermiyor ki donup duruyor ne golleri gördüm ne penaltıyı

Deniz Özdemir
bu arada holosko penaltıdan dönen topu mu gole çevirdi anlamadım:S

Deniz Akkuş
deniz abin kurban olsun sana :D:D burda verilen linklerden bakıyom ama yok şimdide lig radyodan dinlemeye başladım

Zaza Karatas
http://www.asigenc.net/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=460# denizben burdan izlkiyorum diger linke gore daha iyi penaltiyla 2.golu gordum rahat :D

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:48
yok deniz delgadonun topu kaleciden dondu sonra kafa vurdu bos kaleye direkten dondu:D 2 dakka sonra Holosko cakti baska pozisyon

Deniz Özdemir
01-09-2008, 22:51
http://www.asigenc.net/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=460# denizben burdan izlkiyorum diger linke gore daha iyi penaltiyla 2.golu gordum rahat :D

linki ben attım ama izleyemiyorum garip iş :D

Deniz Özdemir
01-09-2008, 22:52
yok deniz delgadonun topu kaleciden dondu sonra kafa vurdu bos kaleye direkten dondu:D 2 dakka sonra Holosko cakti baska pozisyon

tam o sıra görüntü dondu tekrar açılınca gol olduğunu duyunca öyle tahmin ettim:)

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:53
link icin saol :Dtaraftar herzamanki gibi super baya bi havaya girdim formami giydim evde bagiriyorum :Dmaci canli izlesem kalpten giderim heralde :D:D

Zaza Karatas
01-09-2008, 22:54
mac bitti Kartallar 2-0 yendi yuksekten uctu en buyuk BESIKTAS uLan gerisi yalan!!!!!!!!!!

Deniz Akkuş
01-09-2008, 22:54
yok yaf verdiğiniz linkler yalan oluyo.. nese mesaim bitiyor eve gidemde ordan özetlere bakam...

Demir Han
01-09-2008, 22:55
Bu hafta da sorunsuz geçti hepimize geçmiş olsun.....
Ben hala takım olarak çok işimiz olduğu kanısındayım.
Cisse çıkınca neden Tandoğan girer ? Sivok ne için alındı.. ?
Hala Gordon ve Seriç olayı çözülemedi....bu beceriksizler bakalım arabayı ne zaman devirecekler. Devirine kadar devam...inşallah da devirmezler ama benim hala umudum yok

Hakan Kirezci
01-09-2008, 22:57
Hoşgeldin liderlik...
ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN...

Hakan Kirezci
01-09-2008, 22:58
Ha bu arada Gordon Duisburg'a kiralandı...

Deniz Özdemir
01-09-2008, 22:59
hadi gözümüz aydın..2 de 2 yaptık:) devamını getir Kartal'ım...

Namik Kartaloglu
01-09-2008, 23:01
Tenzilatli olarak maci aldik. Top kayiplarinin tavan yaptigi bir macti ama Hakan Abimin dedigi gibi...

Zaza Karatas
01-09-2008, 23:07
Ha bu arada Gordon Duisburg'a kiralandı...

isabet olmus duisburg icin uzuldum acikcasi :D:D

Deniz Akkuş
01-09-2008, 23:17
Hoşgeldin liderlik...

Apploud Apploud bu_! _) _)

Gursel Metin
01-09-2008, 23:23
Birde s.e. kanaltürk te hepinizin ramazan bayramını kutladı)) üstümde kalmasın ben söyliimde...

Namik Kartaloglu
01-09-2008, 23:29
Birde s.e. kanaltürk te hepinizin ramazan bayramını kutladı)) üstümde kalmasın ben söyliimde...

:D :D :D )_ )_ )_

Mustafa Fatih
01-09-2008, 23:38

Taraftarmısın, ermişmisin, yoksa skorbork falcısı mısın anlayamadık sen ne ayaksın ilke abi sen many**mısın ???

Deniz Akkuş
01-09-2008, 23:48
valla ilke nedir bu böle.. bari hep beraber idda oynayalım ne dersin???

Murat Aru
01-09-2008, 23:53
Maçtan şimdi geldim eve, ben stattan bakınca takıma içimden geçen tekşey var bu takım daha iyi olabilir, bu kadro daha iyi oynamalı diyorum.

Dahada iyi olacak.

Birde tribüne zorla müdehale etmeye çalışan siyah takım elbiselililer olmasa daha iyi olacak, can sıkıyorlar.

Mustafa Fatih
02-09-2008, 00:02
birde arkadaşlar ben bu çekemeyen anten taksın pankartını fenerin şamp.ligi çeyrek finalinde gördüm eğer bizim pankartı çalmışlarsa bilemiyorum ama ben ilk ordan gördüm siroki maçında da gördüm
yani pankart onlarınsa kullanmayalım derim

Bülent Acar
02-09-2008, 00:06
Çok ümitliyiz.
Ümidimiz kırılmasın, allah utandırmasın!

Deniz Akkuş
02-09-2008, 00:16
tribünlerdeki siyah giyen adamlar çekin elinizi taraftardan

yanlıs_! yanlıs_! yanlıs_! yanlıs_!

Mert Kayalar
02-09-2008, 01:02
Bende siyah giyip geldim kapalıya, çekiyim mi elimi tribünden :D

Deniz Özdemir
02-09-2008, 01:07

Haydi Beşiktaş !!

yok artık:D buda tuttu hakikaten..yok yok sen kesin medyum falansın:D :D bi bakbakalım kürene ufukta şampiyonluk var mı:D

Derya Banu Akgul
02-09-2008, 01:20
Zapo diyorum başakada birşey demiyorum .......O penaltı kaçarmıydı yahu :(

Cem Ozel
02-09-2008, 03:37
ben 2 nci yarıdan itibaren izleyebildim. takımı beğendim. zapoda süper oldu.

Gokhan Gurgan
02-09-2008, 06:11
Tüm olumsuzluklara rağmen, son iki yıldır ligin zirvesine aşina olan Beşiktaşk'ın amatörce hatalarla sezona havlu atmasını siyah-beyaz aşkı içinde yaşayan kimse azmedemezdi. Acı tatlı nice anıların yaşandığı Seba'lı yıllar Beşiktaş isminin ayyuka çıktığı en şaşalı dönemlerdi. Süleyman Seba gibi "Beşiktaş'lılık Beyfendiliktir." afişinin aktif sembolü, istisnai durumların dışında nadir gelir Dünya'ya. Ayrılışındaki hazin, ön yargı dolu vefasızlıklar, hatırsızlıklar, bilfiil etkilese de bu şahsiyeti. Aşk aşktır bir kere... Deteylara prim vermeyecek kadar da büyüktür. Sonrası varis gözüyle bakılan birisinin Beşiktaş'ın en yüksek makamında yer alışı. Elden geldiği kadar donanımlı, girişimci, yıkıcı değil yapıcı olma gayretinde uğraş vermeyi çabalayan bir dönem. Yani Bilgili dönemi. Yüzüncüyıldaki güzelliklerin nimetlerinden yararlanma olanağı bulan biz şanslı piyangocular, Beşiktaş'taki dayanışmanın har dalda en alttan en üst mevkie nasıl ulaştığına şahit olduk, gurur duyduk. Ne olduysa, gereksiz yere iftira naralarının atıldığı, iç muhalefetin komik bir biçimde canlanmaya başlamak istediği dönemin arefelerinde yaşandı. Camia, münferit çıkarlarla, bastırılmış duyguların yoğun saldırısına uğrayarak yıpratıldı. Yaralar egolar, tam gaz yol almaya başlayan Beşiktaşk'a en büyük ayıbı umarsızca uyguladı. Ve karşınızda yeni bir dönem. Evet, belki de herşey "herşey Beşiktaşk için" sloganına yakıştırılmak istenmişti. Ancak, yapılan idari hatalar, diğer rakiplerle girilen anlamsız rekabet ve de antipatik çıkışlar yılların çınarı Beşiktaşk'ın yaprağını tozuttuda tozuttu. Herkersin öyle ya da böyle saygı duyduğu Beşiktaş, ilkelerine aykırı yönlendirildi, apoletlerini belden aşağı bir şekilde kamuoyuna yansıttı, çıkar çevrelerine malzeme oldu. Nihayetinde koca çınar devasa karizmasını, derinden ve de sinsice kaybetti. Son dönemlerde her zamanki gibi maruz kaldığı hakszılıklarda isyan noktasına getirince Beşiktaş heyetini, sarılacak tek dayanağı bu kulubü var eden taraftarıydı. Bilhassa bu bütünleşme bu yıl daha da kalıcı kılınmak istendi. Aslında doğrusu da buydu. Herkes daha sakin olacak. Hasret sabırla beklenip, mantıklı adımlarla zafer kapıya gelecekti. Mabet İnönü yerinde kaldı. Takviyeler olgundu, kulubüdeki imtiyaz hakkı ise prensiplerin özgürlüğüne bırakıldı. Sıkı ve neşeli geçen bir kamp döneminin ardından, topbaşı yapan Beşiktaş, diğer senelere oranla daha istekli, özgüven dolu, minimum hatalıydı. Önce Uefa kupasının ilk ayağındaki galibiyet. Sonra Antalya maçındaki azim. Araya sıkışan bir farklı Uefa galibiyeti Beşiktaş'a benliğini hatırlatacak cinstendi. İnönü'deki ilk lig maçıydı. Beşiktaş dingin ve dengeli başladı. Orta alanı sağlam tutarak, rakibe top yapma olanağını özellikle Fahri Tatan gibi bir oyuncuya hareket alanı bırakmamayı öngördü. iyi de yaptı. Serdar Özkan'a top çıkararak onun bireysel yetenekleriyle (Çalım, dripning, düzgün orta) pozisyon yakalamaya başladı. Yine kanat alanlarındaki verkaçlar Konyaspor savunmasına özellikle ilk yirmi dakika zor anlar yaşattı. Fakat Tello'nun sol bekte adam sarkıtması geriye dönememesi birde Serdar Özkan gibi ofansif yönü ağır basan bir oyuncunun bu kanatta olması Konyaspor'un mutlak oyun kurucusu Fahri'yle atağa çıkıp, bir kaç kere Beşiktaş kalesini yoklamasına sebep oldu. Ancak, İ.Toraman ve Zapotocny'nin iyi yer alıp, açık kapatması Beşikataş'ın savunmasını dengede tuttu. İkinci yarıya gol prOvası ile hızlı başlamak isteyen Beşiktaş, gerek oyunu kanatlara yayarak, gerekse orta alamdaki kısa ve uzun paslarla gol bulmak istedi. Beklenmedik bir anda Delgado'nun kaleye pararel ortasından gelen şut filelere gidince Konyaspor'un beraberlik maskesini düşürerek, moralini bozdu. Cihan'ında oyundan atılması Beşiktaş'ın iyiden iyiye kendisini hissettirmesine sebep oldu. Kaçan penaltıya reğmen, formsuz Holosko'nun gol bulması Beşiktaş için geyet iç açıcı oldu. Topla oynanamama isteği bedenine yansıyan Cisse Uğur İnceman'ı izlemeli. İtalyan'ların "iyi bir savunma isterseniz 30 yaş üstü adamları takımınızda barındırın." sözü Sivok'la ve geceye damgasını vuran Zapotocny ile haklı çıktı. Zira Yüzüncüyıl kadrosundaki savunma oyuncularını hatırlamanız ne kadar haklı olduğumu gösterecektir, diye düşünüyorum. Bobo'nun birebirdeki güçlü ve yırtıcı duruşu tribündeki ve ekran başındaki tüm Beşiktaş'lılara güven tazeletti. Bir parantezde berbat bir maç yöneten Selçuk Dereli'ye kimse kusura bakmasın. Tabiki Hakemdir, hata yapabilir, neticede insandır. Dizlemine katılıyorum. Fakat, çok kritik yerlerde es geçtiği fauller, özellikle ilk yarıdaki, S. özkan'ın sol bitiş çizgisinin dibinde düşürülmesi, 2-0 Beşiktaş önde diye adam biçmeye gelen Konyaspor'lu sarı ile geçiştirmesi, kontra atakları polyannacı biçimde sakatluık tedavisiyağına kesmesi hiç ama hiç hoş değil. Hele ki, tribün gözünden çok bariz olan bu kararları izlemek, Selçuk Dereli'nin aleni hataları ile bütünleşince saç baş yolduruyor. Bu çok ayıptır, trajikomiktir. Yaklaşık 15 günlük bir ara var. Beşiktaş çok staratejik bir döneme giriyor. Rakipte özlem yönüyle lezzet ikizimiz Trabzonspor. Beşiktaş için bu maç ölüm kalım maçı olmalı. Kazamak için varını yoğunu ortaya koymalı Beşiktaş. Lige verilen bu ara iyi değerlendirilsin. Gerisi mi? Ne yalan söyleyeyim. Belkide geride kalan o şaşalı yıllara bir dönüş yapmak için ilk adım olabilir...

M.Ilke Bortacina
02-09-2008, 09:36
Valla söylenecek çok bir şey yok.. benim için çok güzel bir maçtı.. Şahsi fikrim, eğer bir takımda istikrar bulunuyorsa o takım başarıya mahkumdur :) Takımımızdaki bu istikrar devam ederse emin olun bu sene uefa kupasını bile kaldırırız.. Bambaşka bir hava var BEŞİKTAŞ' ımda..

Skor tahminine gelince, sadece içimden geçeni söylüyorum :) son zamanlar bu skor bilme olayı banada ilginç gelmeye başladı :D Acaba gerçekten erdim mi :D Şaka bir yana önemli olan skoru bilmek değil.. BEŞİKTAŞ' ımızı başarısıdır.. Gerisi hikaye :)

Sezen Gunduzalp
02-09-2008, 09:41
İlke mürselle çok gezdi ondan Denizcim :D :D
Zapo neredeyse tek başına savunma yaptı :)

Namik Kartaloglu
02-09-2008, 09:45
Herseyi anlatmissin Gökhan Gurgan.
Pazartesi oynanan mac haric. Kolpa medya bir cigirtkanlik yapti hafta basinda Neden Besiktas Pazartesi oynasin. Amac Hedef saptirmak oldugu icin herkesin yorumu SL de oynayan diger rakipler Fenerbahce ve Galatasaray bir gun az dinlenmismis. Oysa su ortada; Pazartesi oynamanin avantaj degil dezavantaj oldugu. Ist da yasayan Besiktas Taraftari Islerinden dolayi Seref Beyi dolduramadi. Yayinci kurulus Taraftarin Kulube ihanet ettigini dedi. Melih(yorumcu) karistirdi Galatasarayla BIZI, melih karistirdi Fenerbahceyle BIZI. Yapilan cirkef oyunlarini bile gercekmis kilifina sokan Maymun MEDYA bir seyi unutuyor: Bir tek taraftarin olmadigi maclarda bile RUHUMUZ YETER le haykirdik... Yureklerinize saglik.

Uğurcan Erdem
02-09-2008, 10:14
Takım genel olarak çok güzeldi ben beğendim sadece bazı zaman aralıklarında kıtlık vardı...
Bide çift forvet görebilsek süper olacakta ama o Ertuğrul Sağlam'ın işi tabiiki.
Liderlikte bizim inş. son haftaya kadarda hiç bırakmayız liderliği.

ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN !!!

Akin Akoglan
02-09-2008, 11:19
takım genel anlamda mükemmel değil ana iyiydi ve çok daha iyi olacağına inanıyorum göze çarpan en önemli oyuncu zapo ydu gerçekten yerinde transfer olmuş birde delgado ilk yarı ve ikinci yarıda dönem dönem çok iyiydi dinlenip dinlenip oynar gibiydi takımın baskılı oynaması ve kazanma hırsı çok iyi ve çok daha iyi olacak

Safak Batman
02-09-2008, 11:55
İlk iki haftayı galibiyetle kapamamız ve ortaya konulan futbol sezon öncesi başımızda dolaşan karabulutları kısmen de olsa dağıttı. Yeni transferlerden Zapotocny oynadığı futbolla güven verdi.Kritik müdahaleleri,topu oyuna sokma yeteneği duran toplarda rakip kale önünde etkili duruşu kötü transfer olmadığını gösteriyor. Delgado'nun azmi ,isteği ortaya koyduğu futbolu alkışı hak ediyor.Kaptan takımı sürüklüyor.Ertuğrul’un Tello’yu sol bekte oynatma isteği hem Tello’yu bitiriyor hemde sol kanatta açıklar vermemize neden oluyor.Trabzon maçında acaba Ertuğrul bu ısrarında devam edecek mi Yattara yı Tello’yamı tutturacak hepimiz göreceğiz.Sol bekte seve seve Üzülmez’i oynatmak zorunda Ertuğrul.Selçuk Dereli yine bildiğimiz Selçuk Dereli.Cihan’ın ikinci sarısında kartlık bir pozisyon yoktu,penaltı ise penaltı değildi verdiği ve vermediği faullerden ise bahsetmeye gerek yok.Trabzon’u yenebilirsek takım iyice havaya girer ve iyibir ivme kazanırız.Siyah giyen adamlar mevzusunda ise “Beşiktaş büyük bir taştır altı oyulursa oyanlar altında kalır” sözünü hatırlatmak isterim.çArşı şimdiye kadar sürdürdüğü onurlu mücadeleyi ,şimdiden sonrada sürdürür.gerisi hikaye

Derya Banu Akgul
02-09-2008, 17:30
Tribünde maçı izlerken pozisyonları çok iyi takip edemiyorsun.Cihanın ikinci kartında hep dua ettim ne olur haklı olsu hakem diye çünkü cumartesi oynanan fb maçında hakeme veryansın ettim.Tekrarınıda izliyemediğim için yorum yapamıyorum ama hakem yine hakemliğini yaptı tribünü delirtti.Uğur yerden kalkmadı konya spor sayesinde.Birde anlamadığım bişey var biz takım kötüde gitse iyide gitse hep tribünde kavga etmek zorundamıyız?Kavgalar yüzünden tribünde 3 kere yer değiştirmek zorunda kaldım .Ayrıca 2 . golü isterken yapılan tezahurat bence utanç verici artık aşalım bunları.Dünyaya kendini tanıtmış bir taraftar topluluğunun küfürle bir şey elde edemiyeceğini öğrenelim lütfen !!!

Gokhan Gurgan
02-09-2008, 17:39
Fikir Beyan etmek karşımızdaki insana hele ki bir Abimize saygısızlık etmek demek değildir.

Beşiktaş Sen Bizim Ahlakımızsın.

Cem Ozel
02-09-2008, 17:59
.Cihanın ikinci kartında hep dua ettim ne olur haklı olsu hakem diye çünkü cumartesi oynanan fb maçında hakeme veryansın ettim.Tekrarınıda izliyemediğim için yorum yapamıyorum ama hakem yine hakemliğini yaptı tribünü delirtti.

direk kırmızı karttı cihanın hareketi.

Namik Kartaloglu
02-09-2008, 18:08
edit

Derya Banu Akgul
02-09-2008, 18:51
ŞEREF BEY stadında ŞEREFLİ takımın ŞEREFLİ taraftarları olarak bulunmaktan gurur duyuyoruz ve duyacağız ........

Bülent Acar
02-09-2008, 19:09
Şu yeni tezahüratın falan videosu yok mu ya.

Umit Bayezit
02-09-2008, 19:31
gokhan gurgan senin gibi çok dost diye tabir ederek bu dost meclisine sevgiyle buyur ettiğimiz kardeşimiz sert yıkıcı kırıcı olmaktan imtina etmeyerek ve cahil cesaretiyle VİRA diyerek değerlere abilerimize saldırırlarken, en önemliside akıllı olun saygılı olun uyarılarımıza bile kulak asmadan ben diyorsam doğrudur gayrisi boştur tavrı neticesinde arkalarından tebessümle yaşamaya devam ettik biz bu mecliste

senin ardından da yaşarız biz sorun değil isminide kimse hatırlamaz bile
aykırı olana farklı olana saygı gösterirken terbiye çizgisini zorlayanıda uyarırız

işe NAMIK ABİyle barışmakla af dilemekle başlayabilirsin mesela

kimin neyi ne anlamda kullandığını kavrayamadan anlayamadan kişilerin adını ağzına alarak yorum yapma bir süre lütfen oku anla sonra kişisel eleştiriye gir derim ben nacizane

kolay sinirlenmem ramazanın etkisi orucun son dakikalarına gelmiş olması ne kadar etkendir bilmiyorum ancak NAMIK abinin yorumunu iftardan sonra bir oku birde kendi yazdıklarını sonra karar ver yazdıklarına ve salladığının kişilere olan tavrına

uzatmayacağım çorba ocakta mis gibi kokusu geliyor

kolayından sinirlenmem ancak beni bile sinirlendirdi yazdıkların

iftar ola herkese...

Hakan Kirezci
02-09-2008, 19:49
Hayırlı ramazanlar Ümit, senin nezdinde oruç tutan tüm kardeşlere de elbette...

Umit Bayezit
02-09-2008, 20:02
eyvallah üstad sağol bugünüde kurtardık bende tüm dostlara hayırlı ramazanlar dilerim

Sezen Gunduzalp
02-09-2008, 20:09
eyvallah üstad sağol bugünüde kurtardık bende tüm dostlara hayırlı ramazanlar dilerim

Bende dilerim :)

M.Ilke Bortacina
02-09-2008, 20:42
iftarı az önce actım herkese hayırlı iftarlar dilerim..

Gokhan Gurgan
02-09-2008, 21:40
Namık Beyin 45 yaşında olduğunu, prolifini daha önceden inceleyerek öğrendim. Fakat, birinci cümlesindeki, "herşeyi anlatmışsın." sözlerinin ardından "pazartesi oynanan maç hariç." sözlerini yazıma atfen eleştiri bazında algıladım. Eğer ki, öyle yapmışsa ki yazıda öyle görünüyor. Bunu anlayış biçimi bakımından, Hakkı Devrim'e sormaya da gerek yok. Buna katılmıyorum. Zira oynanılan maça, kendi penceremden, nesnel boyutta bakış atıp, herkese sunmak istedim. Yazdıklarımı beğenmeyen veyahut karşı çıkan olabilir. Tüm bunlara amenna. Fakat, Şeref bey stadı ile Namık Bey neyi kastetmektedir? Kanımca, İnönü kelimesini kullanmamak istememiştir. İstememişse ben kullanmak istiyorum. Bu konuda ona katılmak istemediğimi de belirtmek en doğal hakkımdır. Düşünce özgürlüğü buradadır. Ha, yazarken Namık beyin kişiliğini, bakış açısı unsurlarına tabi tutarak eleştirmişimdir. Orası ayrı bir konu. Ayrıca sizin kadar onu da yakından tanımıyorum. Tıpkı burada buluşan bir çok insan gibi. Evet, belkide Namık bey, harikulade bir insandır. Benden ve de bu ortamdaki çoğu kişiden iyidir. Fakat, Namık Bey diye onu elüstü diye tutacak halim yok. Yılların vermiş olduğu dostluk, arkadaşlık bağı, Namık Beyi sizin için özel kılmıştır. Bunu da çok iyi anlıyorum. Ancak burası "Halkın takımı" adlı bir site. Sadece ismi bile sınıf ayrımı yapmadan, Beşiktaş endeksli düşünen, her kesime hitap etsin diye hizmet veriyor. Buradaki asıl konu; siteye yeni üye olmuş bir kişiye, postmodern içerikli, bir nevi tehditkar uyarılardır. O halde, işimiz çok ama çok zordur. Her konuya farklı yorum kendi cephemden farklı bir yorum getirdiğimde, şu abimiz, bu kardeşimiz diye sahip çıkmalar, adamcılık, v.b gibi yaklaşımlar uygulanacaksa durum vahimdir, antidemokratiktir. Oysaki, aslolan asi duruş, tezleri parmaklar titremeden haykırmaktır. Etikle bağdaşmayan durumlarda, tabiki forumun yöneticileri tavrını ortaya koyacaktır, bu o kişilerin, en kutsal, anlamlı görevleridir. Ancak, ahlakın, irdeleniş biçimi kişiden kişiye, toplumdan topluma, hatta semtten semte, farklılık gözetebilir. Örneğin bir arkadaşımız, burada Atatürk'le ilgili konu açtığında Atatürk'ü benimsemeyen kişiler sanki o konuya çok mu saygılıdır? Elma ile armutu karıştırmıyorum. Acaba onlara uyarı yapılıyor mudur? Yapılıyorsa sizi en başta yermeyi, alkışlamayı hiç usanmadan, çekinmeden boynumun borcu bilirim. Bu site o abiye, şu kardeşe ayrı ayrı imtiyaz tanıyacaksa ne kadar adına yakışırdır? Ayrıca ismin unutulur derken, bu söz beni yıldıracak bir yanıt başarısı değildir. Sadece refleks dolu savunma mekanizmasıdır. Zira herkesin sevenleri, sevdikleri vardır. Hiç kimse unutulursun söylemini, kendisini bildikten sonra üzerine alınmayacak kadar rahattır, huzur doludur. Burada bir şeyler paylaşırken, belirli bir kesimi evlat acısı mahiyetinde incitmişsem özür dilerim. İnsanları, gündelik açıdan, siyasi açıdan yargılamadım, ama fikirlerimi ve duruşumuda hiç bir zaman boşlamadım, boşlamamda. Buradaki çoğu arkadaşın sol görüşlü, Marksist, leninist, sosyalist olduğunun da farkındayım. Ne mutlu! Benim de bir siyasi duruşum var. Sosyal demokrasiyi savunuyorum. Ülkücüsünden, milli görüşçüsüne kadar tanıdığım çok güzel insanlar da var. Ha duruşlarına katılımam, o ayrı bir mesele. Kimse bu sitede beni sevmek zorunda değil. Tabiki sevilmek, hatırlanmak çok güzel kavramlardır. Nasıl ki, çok çok ayrı yönlerimiz varsa, mutlaka ortak yönlerimiz de çıkacaktır. Mühim olan da bu ince çizgileri belirlemektir. İşte o an, yavaş yavaşta olsa birbirimize ısınırız. Aksi takdirde uzlaşmamız son derece güç olacak. Bugün varız, yarın yokuz belkide. Saniye içinde site yöneticileri, beni bu siteden ekarte edebilir. Davetsiz yere bir daha üye olmayı da aklının ucundan geçiren namerttir. SAYGILARIMLA.

Deniz Yilmaz
02-09-2008, 21:45
Takımı genel hatlarıyla beğendim sayılır. Özellikle Zapo aradığımız tarzda bir stoper ve uefa maçında oynayan Sivok ta öyle. Her ikisininde beraber (uefa maçında) vede yanlarında G.zan yada Toromanla uyumları , hava hakimiyetleri, zamanlamaları vede topu oyuna sokuş becerileri gayet iyi. Sorun yaratabilecek tek şey Tellonun ileride kaldığı durumlarda bazı sıkıntılar mutlaka doğacaktır. özellikle trabzon maçında dikkat edilmesi gereken yattara ya karşı Tellonun ne kadar onu durudurabileceğidir yada bunu değerlendirebilecek diğer takımlardır.Orta sahada ise Cisse çok fazla sırıttı bence. Ama anlayamadığım tribünde bazı futbolculara karşı olan tavır zaman zaman sinir bozucu boyutlara varıyor. Maç başlamış 10. dakikada daha, herkez Cisseyi çıkar hoca modunda, yanımda kim varsa ertuğrul sağlam olmuş bir anda.Rüştü topu dışarı atıyor herkezde bir homurdanma,adam elini kaldırıp özür diliyor ondan sonra kısmende olsa ufak bir tezahurat.Bundan önce onlarca topçunun gönderilmesine sebep olan bu tavırları,önyargılarımızı bırakıp desteklemek lazım sonuna kadar.

Umit Bayezit
02-09-2008, 22:02
burada hiç kimse herhangi bir kimseye hayata dair baskı kurmamıştır kuramazda

herkesin inancı görüşü fikirleri vardır ve herkeste bu duruma saygılıdır

bizi BİZ yapanda budur

burada olma gayemiz BEŞİKTAŞ menfaatleri doğrultusunda ortak akıl ve asgari müşterekle BEŞİKTAŞ adına maksimum fayda sağlamaktır

bunun yolda iletişimden geçer kişileri dışlamakdan değil

seninle alakalı söylediklerim konusunda haklı olduğumu düşünüyorum ki
sana direkt şunu yaptın bunu söyledin olmamalı şeklinde yorumda bulunmadım farkındasındır

sadece senin yorumuna yapılan yoruma verdiğin (bence) anlamsız tepkineydi sözüm ve tekrar okuyarak değerlendirmeni tavsiye ettim

ne seni nede bir başkasını hedef alacak sen görürsün vaabında tehditkar cümleler kuracak yaşlarıda geçtim vaktimde yok bu tarz uğraşlar için ayrıca site içerisinde böyle bir yetkimde yok imtiyazımda

sözleri bu manada dikkate alınacak tek kişi MUHTAR dır

ben seni sadece anlamaya davet ettim ve tabiki benim için hayata dair beşeri müsabetlerin belirleyicisi olan SAYGI ya da

gerisi laf-u güzaf...

Hakan Kirezci
02-09-2008, 23:41
Sevgili Gökhan kardeş.
Bazı önyargılarından sıyrılabilmene yardımcı olmak için birkaç küçük düzeltme gerekiyor öncelikle.

Senin tartışmanın hemen devamında benim başlattığım ramazan tebriği dizisinden postmodern tehditler algılaman senin zaten gardını almış bir vaziyette yalın kılıç foruma daldığın izlenimini verdi bana; daha doğrusu Kartaloğlu’na. Bunun sebeplerini tahmin ederim ki ikimiz de biliyoruz; o yüzden samimiyet beklentisi içerisinde olabilmen için önce kafandan önyargılarını atman ve Beşiktaş’lı kardeşlerinin arasına gardını aşağıda tutarak girmen gerekiyor. Mahallede biraz top tepiştirenler de iyi bilir; oyundaki birinin sana ya da bir arkadaşına rahatsız edici tavırları olmuştur, hınçlanırsın. Kollarsın ki top ayağına gelsin de topla karışık dalayım. Senin sıradan bir ramazan tebriğini post modern tehdit olarak algıladığın gibi ben de bunu premodern bir saldırganlık olarak algılayabilirim. Neden peki? Samimiyetsizlikten.

Forumdaki nadir anti demokratlardan biriyim. İfade özgürlüğüne inanmam. Her önüne gelenin dilinin ayarını özgürlük adı altında denetimsiz bırakmasını da kişisel olarak hoş karşılamam. Bunları neden söylüyorum çünkü söylediklerimi sonradan kurulmuş tek bacaklı platformlardan değil daha bir toprağa basarak değerlendirebilmen için.

İnönü ismi üzerindeki hassasiyetine ve tercihlerine laf etme hakkım olduğunu düşünmüyorum ama Şeref Bey-İsmet İnönü kıyaslamasına getirdiğin argümanlar üzerine konuyu kaydırmaya kalkarsak benim de söylüyecek pek fazla lafım vardır ama söylemem. Senin de mabedimiz dediğin yere isim seçerken ilham kaynaklarım çok daha farklıdır da o yüzden söylemem.
Senin derdin de bu değil zaten sanırım. Geçelim o halde.

Yazma konusunda hayli becerikli olduğun, demagoji üzerine hayli rahle-i tedrisattan geçtiğin –ki takdir ederim yanlış anlama- aşikar. Bu yeteneklerini buradaki tüm Beşiktaş’lı kardeşlerinin ve büyüklerinin hizmetine sunmayı denersen paranoya illetinden de çok çabuk kurtulursun emin ol. Sen boşver onun bunun muhabbetlerinin arasından bayrak dikmeye çalışmayı. Derdimiz mücadele vermek değil burada. Derdimiz muhabbet etmek. Kimsenin seni saniyesinde ekarte edeceği gibi bir tavrı da olmaz sözünü ettiğin etik düzlemden düşmedikten sonra. Bu tür bir dezenformasyondan gaz almayacak kadar aklı başında biri olduğuna inanıyorum. Kendin gibi ol, başta ben herkese hoşgel kardeşim.