PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayrımcı Yayıncı Kuruluş !

Kaya Kılıç
31-08-2008, 10:11
“Sevgili Digitürk... Beşiktaş’ın hangi maçlarını HD olarak yayınlayacağınızı bildirmenizi önemle rica ediyorum...

Üç büyüklere yaklaşımınızdaki farklılık maalesef devam ediyor...

Gelecek yanıta göre,Digitürk Plus kutuyu bir Fenerli arkadaşıma hediye edip etmemeye karar vereceğim...

Saygılarımla...”

arkadaşlar bu yazı reha muhtarın dünkü (30 ağustostaki ) yazısının bir bölümüdür.reha muhtarı çok sevdiğimden değil ama bu yazısında beşiktaşa yapılan haksızlıkların en ahlaksızcalarından ve en göz önünde yapılanlarından birisine yer vermiş.tabii eğer bu doğruysa.bu konu hakkında bilgisi olan hemen paylaşsın çünkü eğer böyle bir davranış varsa bu rezil bir durumdur.yayıncı kuruluşa yönetim , taraftar gerek cevabı vermelidir !

Kaya Kılıç
31-08-2008, 15:46
arkadaşlar alenen yapılan bu haksızlığa nasıl bu kadar kayıtsız kalırsınız !

Namik Kartaloglu
31-08-2008, 16:01
Kaya Kilic kimse kaygisiz degil inan herkes o yayinci kurulusun ne mal oldugunu biliyor zaten. Sansal ve dobERMAN kuduz itinin yaptiklari dedikleri ve icraatlari ortada. Hangi basligi okursan altinda muhakkak onlara dair bir seyler vardir.

Hakan Kirezci
31-08-2008, 18:36
Kayıtsız kalmayı bırak da Kaya, sen neden bu kadar şaşırdın bu işe ona şaşırdım ben de...

Sinan Kara
31-08-2008, 20:29
ne lig tv ye nede d smarta bir kuruş para vermem,ya kombine alırım ya da bir iki gün bekler özetinden seyrederim...ama bunlara paramı yedirmem...

Akin Akoglan
01-09-2008, 00:01
hd yayına sıra gelmeden neler var neler reha muhtar efendi nin endüstriyel zevkleri için beşiktaşa haksızlık yapıldığı şimdimi aklına gelmiş

Sinem Yildirim
01-09-2008, 09:51
HD yayın yapmazlar, tribünleri çekmezler, sesi kısarlar, önemli pozisyonları es geçerler adamlar resmen almayın bizi diye bağırıyorlar. bende vazgeçtim valla. AL-MI-YO-RUM.

İsmet Hakan Kara
01-09-2008, 10:07
bende alacaktım bende vazgeçtim valla internet üzerinden bir sürü yer veriyor oradan izlerim para kazanamasınlar ..

Kaya Kılıç
01-09-2008, 12:45
Kayıtsız kalmayı bırak da Kaya, sen neden bu kadar şaşırdın bu işe ona şaşırdım ben de...

bende biliyorum ne mal olduklarını ama bu artık resmen 2 büyük projesinin uygulamaya geçmesidir şaşkınlıktan öte çok öfkelendim digitürk yabancı lig maçlarını dahi hd yayınlıyor beşiktaşımızın maçlarını yayınlamıyor... bu kadarda yüzsüzlük olamaz ama ... !_sinir_! !_sinir_!

Suleyman Korkmaz
01-09-2008, 16:16
hd yayına sıra gelmeden neler var neler reha muhtar efendi nin endüstriyel zevkleri için beşiktaşa haksızlık yapıldığı şimdimi aklına gelmiş
valla çok güldürdün beni sende hep gülümse

Uğurcan Erdem
01-09-2008, 17:01
sadece inönüdeki maçları bide deplasmandaki önemli maçları hd yayınlıcaklarmış...
3 büyük takımında böyle dedi sansal

Metin Kart
02-09-2008, 15:15
Dünkü konya maçımızı hd yayınladılar yanılmıyorsam.

Cem Ozel
02-09-2008, 17:49
Dün tezahuratlar esnasında sesi kıstılar gene.