Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Sedef Altay'da
Safak Batman
02-09-2008, 12:06
Mehmet Sedef Altay'da
Beşiktaş Milli futbolcusu Mehmet Sedef'i Altay'a bir yıllığına kiralık olarak verdi. Bu transferin gerçekleşmesinde, Mehmet Sedef'i çok isteyen Feyyaz Uçar'ın büyük etkisi oldu.
Mehmet Sedef, bir süredir Ertuğrul Sağlam tarafından 18 kişilik kadroya alınmıyordu. Gaziantepspor'un da talip olduğu Sedef, tercihini Altay'dan yana kullandı.
kaynak:medyaspor
Akin Akoglan
02-09-2008, 12:10
yer bulamıyordu ve rekabet şartlarında yer bulmasıda zordu umarım kiralık verilip unutulanlardan değil kiralık verilip yıldızı parlayanlardan olur
Namik Kartaloglu
02-09-2008, 12:30
Siyah-Beyazi Feyyazi tercih etmesi cok guzel. Döndugunde temel taslardan biri olsun Sedefimiz
Ne oluyor bana yahu? Harf hatalarindan gecilmiyor yazi
Deniz Özdemir
02-09-2008, 12:50
çok güzel bir transfer olmuş.gittiği takımda benim 2.takımım :D deneyim kazanıp dönmesi bizim için çok daha iyi olacak..başarılar diliyorum Mehmet'e..
M.Ilke Bortacina
02-09-2008, 13:17
Mehmet, çetin geçen forma savaşında çok zorlanacağı kesindi.. bencede çok isabet olmuş.. 1 sene sonra tekrar deneyim kazanmış şekilden dönmesini temenni ediyorum :)
Bu arada şu 2. takım muhabbetinede tilt oluyorum ya :) benim niye yok :D
Deniz Özdemir
02-09-2008, 13:42
Mehmet, çetin geçen forma savaşında çok zorlanacağı kesindi.. bencede çok isabet olmuş.. 1 sene sonra tekrar deneyim kazanmış şekilden dönmesini temenni ediyorum :)
Bu arada şu 2. takım muhabbetinede tilt oluyorum ya :) benim niye yok :D
:D sana da buluruz 2.takım...ya benim ki sadece sempati:)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.