PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 3.Hafta Ts(0) - BEŞİKTAŞ(0) 14 Eylül

Bülent Acar
03-09-2008, 11:33
14 Eylül 21:45

Epey zorlu bi maç olcak. Onlarda yattara, bizde ise holosko iyileşiyor. Kazanan çok şey kazanıcak, galibiyetin yanında epey de kendine güven katıcak.

BEŞİKTAŞIM ALICAK BU MAÇI

M.Ilke Bortacina
03-09-2008, 12:36
Diğer maç başlıklarında söylediğim gibi çocukları inanmışlıkları yüzlerinden okunduğu gibi oynadıkları futbollarınada yansımış.. Teknik heyetle çok büyük bir uyum içinde olduklarıda belli.. Bu böyle devam ettikçe bizi alt edecek takım yok gibi.. Yeter ki pürüzler çıkmasın.. Evet Trabzonda güzel bir kadro kurdu ancak oyun sistemleri hala bir yattara üzerinden gitmekte.. En büyük handikapları defanslarının ağır oluşu.. En büyük avantajları takım içindeki tecrübeli elemanlar..

Bu maçı öyle bir alacağız ki herkes şaşıracak ve ilerideki yapılacak maçlar için gardlarını şimdiden sağlamlaştırmaya başlayacak... Demedi demeyin :D

Skor tahminine gelince Yiyeceğimiz golü pek fazla tahmin edemiyorum ama içimden geçen 3 tane dolu dolu gol atarak bu maçı dillere destan haline getirmek

Üç Olsun Güç Olmasın

Haydi Beşiktaş'ım !

Hakan Kirezci
03-09-2008, 12:58
İlke, zorlama şansını; makul ol...

Murat İscan
03-09-2008, 13:27
trabzon bu sene çok iyi bir kadro kurdu epey bi zorluycak gibi görünüyor bizi ama beşiktaşım kazanmasını bilecek...

Deniz Özdemir
03-09-2008, 13:30
İlke bu sefer ki tahminin tutmayabilir..açıkcası ben Trabzondan korkuyorum..heran herşey olabilir..onlarda sezona iyi başladılar...birde maç Trabzonda..kolay olmayacak..

M.Ilke Bortacina
03-09-2008, 14:20
İlke bu sefer ki tahminin tutmayabilir..açıkcası ben Trabzondan korkuyorum..heran herşey olabilir..onlarda sezona iyi başladılar...birde maç Trabzonda..kolay olmayacak..

İlke, zorlama şansını; makul ol...

Hakan abi ve Deniz, Trabzon nedense beni hiç korkutmuyor çünkü başlarında Ersun Yanal gibi sadece hücüm futbolu oynatmaya çalışıpta başaramayan bir teknik direktör var.. Ve 2 maçtır izlediğim trabzondaki futbol kalitesi çok fazla düşük.. eğer düşündüğüm gibi gerçekleşirse ilk yarı 1 gol atıp öne geçersek, bu takıma 3 tane atarız.. yeterki yüzlerine dek yansımış olan başarıya aç bir takımın, o futbol oynama isteklerini kaybetmesinler.. :)

Hakan Kirezci
03-09-2008, 14:24
Canım işin aslına bakarsan benim de Trabzon'dan korktuğum falan yok. Neymiş? Trabzon fırtınası geri dönüyormuş. iki galibiyet aldılar ya... Kardeşim biri Ankaraspor diğeri Ankaragücü. Bana sorsalar Kayseri daha iyi başladı Trabzon'dan derim. Sivas deplasmanı ve evinde G.Saray. Sadece 3 gol konusunda zorlama demiştim hani serini bozmayasın diye yoksa zaten yeneriz biz bunları kuşkum yok.

Safak Batman
03-09-2008, 14:53
trabzon tüm şehir olarak yeni stadlarıyla havaya girdiler gaza geldiler falan ama bencede trabzonu abartmamak lazım . yattara-tello eşleşmesi ilginç olacak ertuğrul tello yu sol bekte oynatmakta ısrarlı.tello geri dönerken zorluk çekiyor ki hele birde yattara gibi hızlı biri karşısında oldukça zorlanır.gerçi sözleşmeyi imzalattılar seric’ide oynatabilir.
bende ilke yi destekliyorum 3 gol atacaz ama kaçtane yeriz orasını bilmiyorum.

Akin Akoglan
03-09-2008, 15:18
trabzon çok abartılıyor ama yinede oynayacağımız maçlar içinde trabzondan daha dişli bi takımla oynamadık sahadaki oyun ve skorun sezon geneli anlamında ölçü olarak alınabileceği bir maç

Cem Ozel
03-09-2008, 15:22
ben güzel bir maç olacağına inanıyorum, ayrıca deli ibo'nun oynaması gerektiğinede. farklı kazanırız bu maçı

Deniz Özdemir
03-09-2008, 15:29
aman tamam canım bende korkmuyorum artık Trabzondan:D:D

Tayfun Tatli
03-09-2008, 20:30
illke abi bak üst oynucam ona göre 3te kararlı mısın??

M.Ilke Bortacina
03-09-2008, 21:18
Tayfun valla içimden 3 geçti ama ben kesin bişey demiyorum :D bence sen içinden ne geçiyorsa onu oyna 3 olmaz falan kendimi suçlu hissederim..

Umit Bayezit
03-09-2008, 21:29
kıvırma kıvırma :D alırız maçı

ersun hoca yine hücum emrini verirse tarumar olurlar

kapanan kadroyu açmakta çok başarılı değiliz ancak açılan rakibe ne yaptığımız ortada enteresan bir maç olacak

Bülent Acar
03-09-2008, 22:55
O buğsa çıkması egemen
Ğs çıkması song yan yana bizi zorlıcaklar gibi duruyor ama, holosko sağ kanatta öldürülmediği sürece sorun olmaz.

Sinan Kara
03-09-2008, 22:56
3-1 kazanırız...yemeden olmaz...:)

Sinan Arin
03-09-2008, 23:26
trabzona çok gol atmayı seviyoruz( 7-1 ) hadi bu sefer o kadar olmasın.. yenersek takımın kendine güveni konusunda epey bi yol almış oluruz hadi beşiktaşım devir şu ts'yi.

Yankı Aydın
03-09-2008, 23:34
Trabzon her sene gs ve fb karşısıda varlık gösteremeden yenilir bize karşı oynar hırs yapar..Bu sene kadrolarıda iyileştiğinden dahada zorlu bi maç olcak bence.Zaten şu 2 haftayı bir atlatırsak (Ts ve Antep maçları) takımın kendine olan güveni yerine gelir derbilerdede ligin şekli iyice belli olur ama ondan önce bu maçı almamız lazım..

Murat Ödemiş
05-09-2008, 20:14
ya maç önemli değilde bu orak çekiçli resimeri nerden bulup koyuyorsunuz ..hadi buldunuz buldunuz nasıl oraya koyabılıyorsunuz...ya ben bulamıyorum biri mesela yankı aydın arkadaş yardım etse o resmi bende bulsam ve adımın altına koysam olmazmı ya ?...maçı 2-0 alırız ama deli ibo oynamalı bence ...

Semih Eskici
05-09-2008, 20:34
zor maç olucak ama BEŞİKTAŞIM zoru sever inş alnımızın akıyla alıcaz bu maçı !

Emre Yüksel
05-09-2008, 20:55
Bu maçı kolay olmasada kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Bobo - Delgado - Holosko üçlüsü gene aynı yerinde , aynı hırsla oynarsa
sonuca ulaşırız.

Saldır Karakartal !

Mehmet Karadag
05-09-2008, 21:55
Besiktas benim gozumde her macin en buyuk favorisidir, icerde disarda degismez, ama yenemiyorsanda yenilmeyeceksin, Besiktas gecen sene sampiyonlar ligi firsatini berabere bitirebilecegi bazi maclarda dengesiz bir sekilde saldirdirip yenildigiden kaybetmistir ornegin sivas, ibb, fenerbahce maclari. Besiktas in geleneginde namaglup ikincilik dahi vardir, ben cocukken fener ligi 7 - 8 maglubiyet, 1-2 beraberlikle bitirirdi, Besiktas'in maglubiyet sayilari 2 - 3 u gecmez, bunun yaninda 5 - 6 beraberligi olurdu, ozellikle Inonu'de yenilmez bir takimimiz vardi. Besiktas ne zaman saglam defans yapma ozelligini kaybetti o zaman sampiyonluklar maziye gomuldu, diyecegim o ki Besiktas bu maci benim gonlumde kazanir ama sampiyonluk strateji isidir, kanat ac, yuksekten uc, saldir ama yenemiyorsanda namaglup don trabzondan geriye.

Özgür Gürsoy
06-09-2008, 01:22
ersun yanal hep aynı ligde ilk on hafta iydirler sonra patlarlar biz önceden patlatmalıyız tek sorun sol kanatta defansif sıkıntı var tello gideremiyor serdar özkan baya degişmiş bencilligi var ama artık daha rahat adam gecio ama arkada baya bosluk kalıyo ıyı bır sekkılde kapatmamız lazım orayı bır de ben hala buyuk bır kalecı sıkıntısı oldugunu dusunuyorum sankı kalecıler yetersız gıbı gelıyor

Yanı Akdemır
07-09-2008, 00:26
bence trabzon taraftarı çok pislik yapıcak her sene bizim maçta olay çıkarıyorlar gs maçında süt dokmuş kedi... tribünlerde sahanın içinde resmen alayına inat şampıyonluk için biri ikisi yetmez, alayını DELgado!!!

Cem Ozel
07-09-2008, 00:49
Kesinlikle oynaması lazım:

http://www.futbolcuyuz.com/galeri/albums/userpics/10698/12005.jpg

http://www.resimlere.com/data/media/145/deliibo.jpg

Demir Han
09-09-2008, 05:37
1-0 olsun bizim olsun....Kontrayı çok iyi oynamak lazım.S.Özkan,Aydın ve Holoskoya takımda yer bulunursa galibiyet gelebilir.Bence Nobre ile oynamak mantıklı değil Bobo varken ve iyi iken o oynamalı neden Nobre'de bu kadar inat(Şimdi ben yazıyorum ya inadına da iyi oynar bir de gol atar Nobre ..inşallah)

Vedat Benakay
09-09-2008, 20:20
trabzonun iki macinida seyrettim inanin hic korkum yok.tek derdim gecen sene bizzat gidip seyrettigim ortamin bir daha gerceklesmesi...yoksa adil bir yonetim olursa cok rahat mac seyrederiz.ama bir sey soylemek istiyorum yattara oynarsa ben diyorum ibrahim uzulmez oynasin..yoksa kizdinizmi..

Ozkan Agtas
09-09-2008, 20:38
bende nacizane...trabzonun iki macini seyrettim..bekleri hucuma hic cikamayan,orta sahada oyuna yon verecek futbolcusu olmayan..kritik anlarda sorumluluk alacak oyuncusu pek olmayan..kosmaya calisan,gereksiz hirs ve azim gosteren bir takim izlenimi birakti bende!eger besiktasin aslari gununde olursa pek zor bir mac olmayacakmis gibi gozukuyor!

Hakan Kirezci
09-09-2008, 20:40
Yahu hiç anlayamıyorum İbrahim Üzülmez ne çabuk tu kaka oluverdi böyle. Var mı alternatifi kardeşler? Takımın halihazırdaki tek solbeki. Milli takımın solbeki Hakan Balta Yahu. Elbetteki İbrahim Üzülmez oynamalı, Yattara belasını bir tek o defeder. Trabzonun geri kalanı zaten mesele bile edilmez.

Namik Kartaloglu
09-09-2008, 20:42
bu maci 0-2 alacagiz diye tahmin ediyorum. Defansimizin hazirliklardaki maclar ve ligdeki iki özellikle ikinci mactaki oyunu guven dolu. Bobo holosko Nobre gununde olsunlar. Serdar,Delgado, Aydin temiz paslar aktarsinlar yeterki. Hic korkmuyorum kim gelirse gelsin farketmez hepsi de yenilgiyi tadacak bizden.

Mustafa Tunaoğlu
09-09-2008, 20:45
_ilk golü DELGADO İKİNCİYİ BOBO ama üçüncüyü kim atar bilmiyorum:D

Deniz Akkuş
09-09-2008, 20:48
sirok-zapo ikilisi yerini almalı bence çok iyi bir ikili... aydın ve uğur incemanda oynamalı.. tahminim 2-1 alırız maçı...

Ufuk Dede
09-09-2008, 22:22
Alıcağımıza inanıyorum ama çok zor olucak yani beraberlikte kötü olmaz gerçi ama yinede iyi bir beşiktaş 3 puanı alır

Ekin Ozan
09-09-2008, 22:29
Yattara büyük bir ihtimal oynamayacak bizim için iyi bir haber sol bek mevkiinde yaşadığımız sorunları göz önüne alınca.
Ben bu maça kesin olarak yeneriz diyemiyorum trabzon deplasmanı her zaman için zorlu olmuştur.Bence beraberlik ağır basıyor ama galip gelcek bir takım olursa oda biz oluruz heralde.

Birol Arslan
11-09-2008, 10:51
Az gollü maç olacak.Erken gol atarsak holosko ve s.özkan'ın kontraları ile farkı açarız...

İsmet Hakan Kara
11-09-2008, 11:26
bu maçta Cisse ve Bobo'nun yedek oturacağını düşünüyorum ..
rüştü - seric,zapo,sivok,toraman - serdarK,İnceman - tello,delgado,holosko - nobre şeklinde bir kadro geleceğini tahmin ediyorum ..

Akin Akoglan
11-09-2008, 11:50
illaki gol yeriz ama umduğumuz kadar zorlanmayacağımızı düşünmeye başlasım

saldursana saldursana saldur karakartalum

Serkan Keskin
11-09-2008, 12:57
ben zor ve zevkli bir maç olacağı kanaitindeyim BEŞİKTAŞımızın kadrosu çok iyi ama trabzonuda rahat geçeceğimizi düşünmüyorum gollü bir maç olacağı kesin skorda ise bi farkla kazanırız diye düşünüyorum bence ertuğrul kaleye boboyu almalı ve rüştü yattara eşleşmesi olmalı

Deniz Akkuş
11-09-2008, 13:14
ben zor ve zevkli bir maç olacağı kanaitindeyim BEŞİKTAŞımızın kadrosu çok iyi ama trabzonuda rahat geçeceğimizi düşünmüyorum gollü bir maç olacağı kesin skorda ise bi farkla kazanırız diye düşünüyorum bence ertuğrul kaleye boboyu almalı ve rüştü yattara eşleşmesi olmalı

:D :D :D çok iyi serkan yafff

Safak Batman
11-09-2008, 13:34
21.45 Trabzonspor-Beşiktaş: Halis Özkahya

Deniz Özdemir
11-09-2008, 13:42
21.45 Trabzonspor-Beşiktaş: Halis Özkahya

salı günü antrenmanda bu maçın hakemlerinin kim olacağı konusunda fikirlerimizi söylerken ben Halis Özkahya demiştim:) sanırım ben bu MHK yi çözdüm:D

Deniz Özdemir
11-09-2008, 13:42
(o) Halİs Özkahya
(y) Nİhat Mizrak
(y) Alper Ulusoy
(d) Hakan Özkan

İsmet Hakan Kara
11-09-2008, 18:38
Hakem önemli değil artık (!) Geçen yıl ki tecrübe ile onları da yeneriz =)

Fatih Alper Ozen
11-09-2008, 22:31
Gerçekten Beşiktaşımız bu sene ilk kez formda ve dişli bir ekip ile oynayacak.Buraya gelene kadar yaptığımız maçlara bakarsak hep gücümüze uzak 1-2 gömlek altımız takımlarla oynadık.Bakalım takım bu sene ne kadar hazır ne kadar istekli şimdi görücez.6+2 muhabbetinden oynamıycak oyuncu bence Tello olmalı.Ertuğrul ümitlerde çok iyi oynayan Aydın a artık şans vermeli bu maçta.Çocuk ne kadar hazır ve formda olduğunu Ermenistan maçında gösterdi.Zaten Seric de takımla pek maça çıkmadı(sadece hazırlık maçları).Holosko ya da Serdar Özkan seçimi gerçekten zor.Holosko hala tam kapasiteye çıkamadı ama ne olursa olsun tehlke yaratıyor ve rakibi düşündürüyor.Serdar Özkan ona nazaran daha formda ve defansif yönü deplasman maçına daha yatkın.Burda karar hocanın.Defansın göbeği ise bence son maçtaki gibi Toraman-Zapo olmalı.Diğer mevkilerde ise oyuncular belli.S.Kurtuluş,Cisse-Uğur,Delgado,Bobo.Ama sol bek kim oynar orası meçhul.Yoksa Üzülmez mi?

Bülent Acar
12-09-2008, 03:15
Holosko milli takımdan sakat dönmüş, tedavisine başlanmış. Oynama durumu c.tesi belli olcakmış.

Aman diyim holosko, aman iyileş. Sen bize lazımsın.

Vehbi Cankat Güneş
12-09-2008, 05:52
Bu sene Beşiktaş'ı ofansif değil defansif yönden değerlendiriyorum.
Yani benim için önemli olan Beşiktaş'ın takım savunmasını nasıl yaptığı.
Defanstan,yerden paslarla,hızlı oyun kuran ve minimum pas hatası yapan bir Beşiktaş istiyorum.
Ne zaman topu defanstan şişirseler içim acıyor.
Bu maçta beni en çok mutlu edecek şey Trabzon'a gol pozisyonu vermemek,umarım öyle olur.
Skor tahmini yapamam ama(zaten bugüne kadar hiçbir tahmini çıkmadı)geçen seneki Bursa Ve Gs maçlarını hatırlayın(Adana ve İnönüdeki)Holosko'nun Egemen'in ve Song'un belinin suyunu nasıl aldığını hatırladınız mı??:)
Maçın adamı Holosko olur,gol yemeden bu maçı alırız inşallah.

Emre Yüksel
12-09-2008, 16:10
Trabzonspor - BEŞİKTAŞ
20.10.1993 BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR: 7-1

Hiç durmadan yağan bir yağmur, insanı titreten bir rüzgar. Tribünlerde biletli 10 bin 460 seyirci hiç durmadan yaptığı tezahürat... İşte bu atmosferde fırtına gibi başlıyor Beşiktaş maça.
Henüz ilk dakikalarda kurduğu baskı sonuç veriyor Kara Kartal’ın... Orta sahada Sergen’e yapılan bir faulü hakem Erman Toroğlu avantaja bırakıyor, Metin’in ortasında da Mehmet topu Trabzon ağlarına gönderiyordu.

İkinci dakikada gelen ve Trabzon’u moral olarak çökerten gol, Beşiktaş’ı daha da şahlandırdı. 16’ncı dakikada bu kez Nartallo’nun vuruşu ağlara gidiyor, 4 dakika sonra Oktay farkı üçe çıkartan golü atıyordu. Herkes şaşkındı. Daha 20 dakika dolmuş ama maçı kazanan ve kaybeden belli olmuştu. Bundan sonrası, Beşiktaş için tarihi bir skora imza atmak için oynanacak bölümdü artık.

İkinci yarı başlarken Trabzon biraz daha gayretliydi. Ama golü bulan taraf yine Beşiktaş oldu. Sahanın yıldızı Sergen nefis hareketlerle götürdüğü topu Victor’un bakışları arasında ağlara gönderdiğinde, skorbord 49. dakikayı gösteriyordu.

Golün şokuyla sarsılan Trabzon savunmasında bir büyük hata Nartallo’yla 5. golü getiriyor, Şenol Güneş kenarda takımının yıkılışını seyrediyordu.

69’da Şota’nın şeref sayısının ardından Beşiktaş yine rakibinin üzerin bir kâbus gibi çöktü. Birbiri ardına kaçan gollerden sonra Oktay’ın 81., Mehmet’in 85. dakikalardaki golleri tarihi farkı skor tabelasına yansıtıyodu.

Gordon Milne yönetimindeki Kara Kartal, Trabzonspor’a tarihinin en ağır yenilgisini tattırırken ligde 12 hafta sonunda üçüncü sıraya yerleşiyordu.

Beşiktaş: Zafer Öğer, Rıza Çalımbay, Ali Günçar, Gökhan Keskin, Mutlu Topçu, Fani Madida, Mehmet Özdilek, Sergen Yalçın (dk. 77 Kadir Akbulut), Oktay Derelioğlu, Osvaldo Nartallo (dk. 77 Ali Gültiken), Metin Tekin.

Goller :

Mehmet (2, 85),
Nartallo (16, 51),
Oktay (20, 81),
Sergen (49),
Şota (69).

Gokhan Gurgan
12-09-2008, 18:18
Önümüzdeki pazar oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçı ligin gidişatına yön verecek etkiye sahip. İki takımın da ligteki en istekli ekipler olduğu ve bu yıla damgalarını vurmak istedikleri ortada. Ev sahibi Trabzonspor bu yıl yaptığı önemli takviyelerle yeni bir yapılanmaya girdi. Ersun Yanal'la yola devam etme kararı alan Trabzonspor yönetimi, stadında yaptığı yenileme çalışmalarıyla da taraftarlarına mesaj yollamayı ihmal etmedi. Süper ligte oynadığı iki maçı kazanan Trabzonspor, yeni bir ekip olmasına rağmen aldığı galibiyetleri oynadığı güzel futbolla süslemesini bildi. İlk çıktığı karşılaşmayı kendi evinde oynama imkanı bulan bordo mavililer rakibi Ankaraspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledi. Selçuk'un ayağından gelen enfes golü, yeni transfer Gökhan Ünal'ın son dakikalar yaklaşırken attığı gol izledi. İlk haftayı kayıpsız atlatan Trabzonspor ikinci maçı için Ankara deplasmanına gitti. İlk hafta Konyaspor maçındaki savunma hatalarından dolayı canı yanana Ankaragücü'nün rakibi lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspordu. Ancak, kendi yarı sahalarındaki Trabzonspor etkinliğine dur diyemeyen Ankaragücü'nün Trabzonspor karşısında kendisini kabullendirmesi çok zor gözüküyordu. Nitekim Yattara'nın süratine karşı koyamayan Ankaragücü savunması ilk yarının ortalarında golü kalesinde görünce ikinci golü de 4 dk. sonra yedi ve moralmen çöküşe geçti. Kısacası; Trabzonspor'un baskın oyununa karşı koyamayan ev sahibi Ankaragücü son dakikalarda bulduğu gole karşın ligin flaş ekibine 1-2 yenilmekten kurtulamadı. Süper ligin 3. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Beşiktaş'ı ağırlayacak Trabzonspor'da tek hedefin gelibiyet olduğu gözleniyor. Uzun yıllardır taraftarlarına istenileni veremeyen Trabzonspor'un Beşiktaş maçına ayrı bir parola ile hazırlanması ne denli istekli olduklarını açıkça ortaya koymakta. Kombine satışlarında vermiş oldukları birlik ve beraberlik mesajlarının meyvelerini taraftarlarının yoğun ilgisiyla alan Trabzonspor yönetimi Beşiktaş maçında alınacak galibiyetin 34 haftalık lig maratonundaki temel başlangıç olacağını tüm Trabzon şehrine lanse etmekte. Kadroları hakkında kaba taslak bir izlenimi dillendirecek olursak, savunmasında yapmış olduğu değişiklik defans kurgusunu daha disiplinli hale getirmiş. Song gibi son derece kritik müdahaleleri olan, tecrübeli ve toparlayıcı bir futbolcunun kadro içinde bulunma avantajı Trabzonspor'u endişelenmekten yer yer uzaklaştırmışa benziyor. Orta alandaki dinamizm ve hareketlilikte göze çarpan ayrı bir değişkenlik. İleri uca yardımcı görevde bulunan ve kanatlardaki aktifliğin en göze çarpan ismi Yattara'nın bu maçta joker olarak kullanılacağı da kesin gibi. Trabzonspor'a aşina olan Umut ve gol yollarında sayısal etkinliğiyle tanınan yeni tansfer Gökhan Ünal'ı takımın daha önceki yıllara nazaran daha mücadeleci ve özgüvenli hali olumlu tetikliyor. Ani çıkışlarda çok hızlı bir şekilde rakip sahaya oyunu yığma izlenimi veren Trabzonspor'un formda olan ileri uç elemanları hata affetmeyecektir. Konuk ekip Beşiktaş'a gelince oynadığı maçlarda ki azim dolu kollektive alınan galibiyetlerin somutlaşmasındaki en büyüt etkenlerden. Bunun ilk örneğini Antalya deplasmanın da 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı 3-2 çevirmelerinden biliyoruz. İlk hafta, deplasman, geri düşmüşsün ve o sıcakta son 15 dakika da maçı çeviyorsun demek ki yenilenen Beşiktaş'ta iş var arkadaş! UEFA kupası elemelerinde alınan sonuçlar ve oynanan futbol, onun öncesindeki hazırlık maçları, son lig maçındaki Konya galibiyeti ve onun takibatında oynanan hazırlık maçındaki Shaktar Donekts galibiyeti bu sene Beşiktaş'tan beklenen patlamayı boşa çıkarmayan unsurlardandı. UEFA'da karşılacak olan Kharkiv'in Shaktar Donekts'in ardından Ukrayna ligini 3. bitirmesi de biraz olsun ferahlattı siyah beyazlıları. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı yaptığı hazırlık maçı ve çalışmalarla değerlendiren Beşiktaş'ın bu araya ihtiyacı vardı diye düşünüyorum. Zira Beşiktaş'ın süper ligteki en oturaklı takım olmasını bildiğim halde bir çok değişikliğe gereksinim duyduğunu anlamıştım. Ligin zoraki tatile girdiği bu süreçte Beşiktaş takımı hatalarının farkına varacak düzenlemelere de hayati önem taşıyan Trabzonspor maçı öncesinde başlayacaktı. Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu'nun uzun yıllar Beşiktaş'ın içinde olması her zaman motive kaynağı olabilir. Bu isimlerin genç oldukları göz önüne alındığında ise teknik analiz konularında hatalar yapma ihtimali kaçınılmaz. Unutulmaması gereken başka bir esasta üç büyüklerde bulunup, takımlarını daha iyi tanıyan hocalar olduklarıdır. İşte tam burada takım içindeki karmaşaların çözümünde keşmekeşliğe neden olanlara karşı olaya hakim olabilme olanığını rahatça sağlayacaklar. Yani lige verilen aranın iyi değerlendirilmesi hususunda böylesine hassas bir dönemde ( Trabzonspor maçı çok önemli ve hassas bir döneme denk geldi) takım içindeki pürüzleri halletmesi Ertuğrul ve Mutlu hocalar için iyi bir fırsattı demek istiyorum. Ertuğrul Sağlam Trabzonspor maçına çıkacağı kadroyu kafasında şekillendirmeye başlamıştır. Ben teknik adamların futbolcuları ile olan ilişkileri önemseyen birisiyim. Tabii ki hiç bir Teknik Direktör kadar futbolcuları tanıma imkanımız olmuyor. Ama biliyoruz ki, Beşiktaş'ta süre gelen hataların yaptırımı askıya alınıyor, içeriği de sorgulanmıyor. Beşiktaş'ın önünde çok önemli bir maç var yerli yersiz hekemi ve oyunu etkileyecek tavırları sergileyenlere ağır cezalar uygulanmasını belirtmeliyim. Birebirde etkili olan, içeriye hızlıca kateden, ortaları ile golcülerine fırsat tanıyan, Yattara'ya karşı özel önelem alınması şart. Bunu da Konyaspor maçında ki gibi yerini kaybedip, geriye dönemeyen hatta çok yavaş kalan Tello ile yapmak felakete yol açabilir. O halde savunma bloku genellikle sabit tutulacak, ve Yattara'yı karşılama da son adam görevi üstlenen mevkii itibariyle sol bek olacaktır. Oyununu çok tasvip etmesemde İ. Üzülmez'den başka bir alternetif bulamıyorum. Hazır Trabzonspor maçı gelip çatmışken, forma şansı için yırtınan İ. Üzülmez'e yer vermenin tam vaktidir. Takıma geldiği günden beri iyi işler yapıp, rakip takımların oyun kurma eğilimini engelleyen Uğur İnceman Beşiktaş'ın kilit adamıdır. Formsuz olduğunu gözlemlediğim Cisse'de bu maçta yakalayacağımız olası kontra ataklarda biraz olsun seri olsun derim. Savunma oyuncularının en çekindiği tip oyuncuların başında Nobre stilindeki oyuncular gelir. İleri de Holosko gibi hırs küpüne dönmüş bir oyuncunun, orta alandaki Beşiktaş'lılarla pres yapması Tarbzonspor'u oynatmama girişimleri arasındaki palanlar arasında olmalı. Kaldı ki, ben her deplasmanda Nobre'nin takımın ilk onbirinde yer almasını yeğleyen biriyim. Çünkü, rakibin rahat çıkış yapmasına karşı koyarak, oyun anlayışlarının bozulmasını sağlıyor bu adam. Yırtıcı çabasıyla mest ediyor beni. S. Özkan'ın yakalayacağımız pozisyonlardaki hızı, egosit dürtüsüyle karşımıza çıkarsa fitil olmak içten değil. Lütfen teknik heyetten biri gelip, S. Özkan'a evladım iyisin, güzelsin, ama bunları yapmazsan daha iyi olur diye uyarıda bulunsun. Bunların içinde, sakın hekemle didişme! ikazıda olmalı. Uzun lafın kısas;ı Beşiktaş'ın oturan taşlarını iyi kullanması lazım. Her Beşiktaş'lının üzerinde durmuş olduğu gibi ben de inanılmaz boyutta önemsiyorum bu maçı. Beşiktaş'ın yüksek makamlarında, teknik heyetinde, sahada ki oyununda kim varsa, Trabzonspor'dan daha çok istiyoruz felsefesini belirlesin. Ayakta kalıp, kulvardan sapmamak ve de yarış sonunda ipi göğüslemek için Beşiktaş'ın bu maçı kayıpsız atlatması gerekiyor. Pazar günü kartalların kalpleri kırılmasın diyen oyuncular, son ana kadar savaşmayı bırakmasınlar. Tüm temennilerin galibiyete endekslendiği bu dönem hakikatle kavranmalı. Yolun açık olsun KARAKARTAL.

Eren Yıldırım
13-09-2008, 10:25
1-2 beŞiKTaŞ dErİm ;)

Bülent Acar
13-09-2008, 16:00
Korkulan oldu.
Holosko yok :(

Ismail Hakki Demirel
13-09-2008, 16:23
holoskonun olmamasına üzeleyim mi yoksa yabancı kontenjanına takılmadan sivok-zapo ikilisi birlikte oynayacak onamı sevinim bilemedim

Akin Akoglan
13-09-2008, 16:56
holosko buyuk kayıp özellıkle böyle boş alanlar bulabileceğimiz bi maçta umarım eksikliğini hissetmeyiz

Cem Ozel
13-09-2008, 20:01
serdar kurtuluş ali tandoğan sağ kanatmı çıkacak bu durumda? yoksa varmı bir süpriz.

Ismail Hakki Demirel
13-09-2008, 20:03
___________rüştü__________
serdar__zapo___sivok___tello
____cisse_______uğur______
serdar ö._____________aydın
_________delgado_________
__________bobo___________

Serkan Balcı
13-09-2008, 21:14
Kesinlikle oynaması lazım:

http://www.futbolcuyuz.com/galeri/albums/userpics/10698/12005.jpg

http://www.resimlere.com/data/media/145/deliibo.jpg

bencede kesinlikle oynaması lazım.ben İbrahim ÜZÜLMEZ ciyim

M.Ilke Bortacina
13-09-2008, 21:25
Serkancığım üzgünüm ama sana katılamayacağım.. i.üzülmezin hamallığına ve çalışkanlığına hatta bek bölgesinde kesiciliğine diyecek hiç bir şeyim yok ayrıca ilk geldiği zamanlardaki gibi oynamıyor oynamadığı yetmezmiş gibi yaptığı hatalar ile bizleri kaherdiyor.. günümüz futbolunda özellikle beşiktaşımıza üretici futbolcu gerekli, tüketici değil... i.üzülmezin bir çok maçını izlerseniz adam topu alıp, stop edip bir anda geriye veremekten çekinmiyor.. futbol artık ileriye doğru oynanıyor.. sağına soluna bakmadan önüne bakıpta içeri kat edip orada yine topu stop edip geri dönüyorsa bir futbolcu bilinki futbolu unutmuş sadece günü kurtarmaya bakıyor demektir.. buda (şahsi fikrimdir) beni çılgına çeviriyor.. bu sene jubilesini yaparak gitmesi gerekli.. bırakın gençler oynasın gençler oynaya oynaya tecrübe kazanacaklar..

Bu maçta holosko olmasa bile galip geleceğiz gibime geliyor..

HAYDİ BEŞİKTAŞIM !

Mustafa Fatih
13-09-2008, 21:35
malesef sana katılıyorum ilke abi ibrahim üzülmez konusunda, daha öncede tartışmıştık ama kabullenmek gerekir ibrahim üzülmez çok yaşlandı ve artık futbolu unuttu sadece geriye oynuyor. kabullenmek istememiştim ben kabul ettim inşallah deli iboda kabul ederde bırakır bu sene jübile ile...

İsmet Hakan Kara
13-09-2008, 21:47
Kartalımm Alırrrrrrrrrrr

Bülent Acar
14-09-2008, 03:44
Abi alalım şu maçı.
Her yöndem önemi çok büyük.
HADİ KARTALIM 15 saat falan kaldıı, heycan dorukta. :)

Uğurcan Erdem
14-09-2008, 10:58
Trabzon'un kadrosu ne kadar güzel olsada oyun tarzlarının geçen seneden pekte farklı olmadığınnı gördüm önceki maçllarda.
Yine full Yattara'nın üstünden oynuyorlar.
2de 2 yaptılar ama çokta aman aman da oynamadılar...
Bana yeneriz gibi geliyor.
Bu maçta Matiye büyük görev düşüyor.Güzel bir oyunla yenmek dilekleriyle....

Uğurcan Erdem
14-09-2008, 10:59
son 11 saat bu arada :D
Heyecan artmış durumda...

Bülent Acar
14-09-2008, 13:29
Evet son 8.
Çıldırt bizi kartalımmmmmmm

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 14:37
o stadı başlarına yıkalımmmmm

Onur Özgen
14-09-2008, 15:05
Yattara'nın karşısına Aydın ve Tello ikilisi konmaz umarım, başka birşey demeyeceğim.

--------------------------------Rüştü-----------------------------------------Serdar Kurtuluş---------Sivok-------------Zapotocny--------------İ.Üzülmez
---------------------Cisse--------------------Uğur------------------------
Serdar Özkan-------------------Delgado-------------------------------Tello
---------------------------------Bobo-------------------------------------

Mehmet Karadag
14-09-2008, 15:15
ilk olarak trabzonspor'un kadrosunun cok guclu ve kaliteli olduguna inanmiyorum song ve yattara haricinde klasik bir anadolu takimi kimligindeler, ersun yanal yonetiminde bugun saldiracaklardir ancak dengeli ve sogukkanli oynayan bir Besiktas bu mactan en kotu ihtimalle beraberlikle ayrilip evine doner,

Emre Yüksel
14-09-2008, 15:29
Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma, Katar'ın dünyaca ünlü El Cezire televizyonu tarafından naklen yayınlanacak. :D

kaynak : sporx.com

Mustafa Fatih
14-09-2008, 16:21
Yattara'nın karşısına Aydın ve Tello ikilisi konmaz umarım, başka birşey demeyeceğim.

--------------------------------Rüştü-------------------------------------Serdar Kurtuluş---------Sivok-------------Zapotocny--------------İ.Üzülmez
---------------------Cisse--------------------Uğur------------------------
Serdar Özkan-------------------Delgado-------------------------------Tello
---------------------------------Bobo-------------------------------------

aynı fikirdeyim 2 tane defansif olarak çok zayıf futbolcuları (aydın tello) sol kanatta yattara gibi bir futbolcunun karşısında bırakırsanız çok feci yara alırız. o bölgeden tello sol bek olmasına rağmen sağ çarprazdaki kornerleri kullanıyor sonra geri dönmesi imkansız hale geliyor her ne kadar ibrahim üzülmezi beğenmesekte beşiktaşın en iyi sol beki olmasını beceriyor en azından ciddi maçlarda önemli rakiplerinize karşı üzülmez şart. inönüdeki beşiktaş-fener maçındada gördük, colin kazım üzülmezin olmadığı bakini olduğu sol kanadı tek başına mahfetti...

yani sözün kısası solda üzülmez banko oynamalı önünde kim olursa olsun şu oynasaydı demem ister aydın ister serdar ister tello

Onur Özgen
14-09-2008, 17:24
tello bek oynadığı zaman, sürekli zamansız çıkışlar yapıyor ve önündeki aydın da tello'nun bu boşluklarını dolduracak defansif kabiliyette bir oyuncu değil. bu boşlukları da yattara çok iyi değerlendirir; o yüzden şu an elimizdeki en iyi sol bek olan i. üzülmez'i en azından bu maç için kullanmalıyız. ya da cisse'yi çıkarıp sol beke seric'i koyabilir, önüne de tello'yu yerleştirebiliriz.

ama bunların hiçbiri olmayacaktır tabii, büyük ihtimalle ertuğrul sağlam tello-aydın ikilisi ile çıkacaktır. :)

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 17:39
tello-aydın ikilisi antalya maçındada kötülerdi deli ibonun durumu ne ?

Zaza Karatas
14-09-2008, 18:36
arkadaslar mac icin link atarsaniz cok seviniriim...izleme imkanim yok cunku :/

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 18:38
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=18353&part=sports

burdan takip edersin maç başlayınca bende ordan bakcam.

Uğurcan Erdem
14-09-2008, 18:42
Evet son 3 saat...
Saldır Beşiktaşım oleyyy...

Zaza Karatas
14-09-2008, 18:48
cok saol ismail

Zaza Karatas
14-09-2008, 18:49
el cezire de cikickmi gercekten acaba?

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 18:50
valla emre öyle söylemişti yattaradan dolayı uydusu olanlar izlicekmiş

Mert Iyigun
14-09-2008, 18:57
hadi yav ne gelmez 21:45'miş

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 18:57
valla bizde digitürk de al cezire var şifresiz açık ama maç saati gösterirlermi bilemeyrum

Cem Ozel
14-09-2008, 18:58
maç başlasın artık

bu sene Durduramayacaklar.

Mustafa Fatih
14-09-2008, 19:12
http://www.forza.kralbesiktas.net/index.php maçı buradanda takip edebilirsiniz şuanda sivas bursa maçı war

Zaza Karatas
14-09-2008, 19:14
nerde tam olarak cunku anasayfa aciliyo

Hakan Kirezci
14-09-2008, 19:23
Digitürke gerek yok. Normal uydudan izleyebilirsiniz de şifre girer mi girmez mi bilemem.
Arapça El Cezire için:
11774 SymbolRate 2222 H
İngilizce için:
12137 SymolRate 2222 H

Nuradan ayarlayıp bekleyin bakalım ne olacak.

Mustafa Fatih
14-09-2008, 19:27
nerde tam olarak cunku anasayfa aciliyo

biraz aşağıya in orada ansayfada

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 19:33
Digitürke gerek yok. Normal uydudan izleyebilirsiniz de şifre girer mi girmez mi bilemem.
Arapça El Cezire için:
11774 SymbolRate 2222 H
İngilizce için:
12137 SymolRate 2222 H

Nuradan ayarlayıp bekleyin bakalım ne olacak.

hakan abi bizde digitürk var ama ligtv açık değil ama al cezire nin ingilizce yayını açık şifresiz.şifre koymazlar umarım

Mustafa Fatih
14-09-2008, 19:37
sivas-bursa maçı çok güzel oluyor isterseniz izleyin

http://www.forza.kralbesiktas.net/index.php

biraz aşağıda arkadaşlar

Mustafa Fatih
14-09-2008, 19:38
beşiktaş maçıda bu linkte şifre falan yoq

http://www.forza.kralbesiktas.net/index.php

Mustafa Fatih
14-09-2008, 19:42
bu arada unutmuşum üye olmayan göremiyor maçı 2 dakikaya üye olup izleyin

Uğurcan Erdem
14-09-2008, 19:52
Zaman geç geç geç... Bi türlü geçmiyor yav.
son 2 saat...

Hakan Kirezci
14-09-2008, 20:00
Valla İsmail şifre korlar mı ayrı mesele el cezire ingilizce verecek mi ayrı mesele. Arapça yayını başka bir kanal el cezirenin.

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 20:04
hadi ya :( desene abi netten böyle dona dona takip etcez...koca batıkentte adam gibi bir yer yok.emekçi bi abimizin kahvesinde izlerdim geçen yıl bu sene 8 milyar istemişler almamış o da

İsmet Hakan Kara
14-09-2008, 20:11
Zaman geç geç geç... Bi türlü geçmiyor yav.
son 2 saat...

25 Dk sonra 1 saat kaLmış oLcak :D ben gidiorm kahveye =)

Uğurcan Erdem
14-09-2008, 20:35
25 Dk sonra 1 saat kalmış oLcak :D ben gidiorm kahveye =)

:D 10 dk kaldı 1 saat olmasına.
Sivas bursa maçındanda kal geldi yine geçmiyo zaman ...
6 saat önce giyidm fomamı astım bayrakları :D
İnşallah bu kadar bekledikten sonra hüsrana uğramayız...

Zaza Karatas
14-09-2008, 20:46
zaman dol dol dol !!:D1 saat kaldi 13 numarali Bobo formami giydim bekliyorum !stresliyim

Zaza Karatas
14-09-2008, 20:47
arkadaslar el cezire nin yayin akisinda gozukmuyo isterseniz bi bakin
http://english.aljazeera.net/programmes/

Hakan Kirezci
14-09-2008, 21:08
Deneye deneye şu olayı şöyle optimize ettim.
NSN nizi tamamen kapatın. RAM yiyor iblis. Firefox yerine explorer açın ve http://kartalcafebjk.tr.gg/ts_bjkligtv.htm bu linkten izlemeyi deneyin. Bağlantı hızı yavaşsa donma oluyor ama en az bu şekilde donuyor.

Zaza Karatas
14-09-2008, 21:20
son 25 dakka

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 21:33
Deneye deneye şu olayı şöyle optimize ettim.
NSN nizi tamamen kapatın. RAM yiyor iblis. Firefox yerine explorer açın ve http://kartalcafebjk.tr.gg/ts_bjkligtv.htm bu linkten izlemeyi deneyin. Bağlantı hızı yavaşsa donma oluyor ama en az bu şekilde donuyor.

abi katılıyorum.maç izlemek için herşeyi kapayacaksın sadece internet explorerdan maç açık olcak.pcde iyi olsa donma yapıo yoksa bide net hızıyla alakalı zaten

Garo Deliboz
14-09-2008, 21:35
myp2pfutbool linkine girip tvu pleier... den izliyorum .
sivas macinida izledim su andada ditekt canli lig tv yayin cam gibi kaliteli.
dilerim maci aliriz...

Zaza Karatas
14-09-2008, 21:41
tvu offline simdilik

Namik Kartaloglu
14-09-2008, 21:42
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r9389.swf?channel=tek1

Garo Deliboz
14-09-2008, 21:43
türkiye ile almanya farkediyormu,
ben izliyorum su anda.

Garo Deliboz
14-09-2008, 21:46
beyaz düz formalarimiz harika,

Zaza Karatas
14-09-2008, 21:52
donuyo tum linkler :(

Deniz Özdemir
14-09-2008, 21:56
hay ben bu lig tvnin..nerden çıktı kardeşim bunlar yaa.adam gibi evimizde maçımızı izlesek offffffff

Garo Deliboz
14-09-2008, 22:07
oyunun hakimiyetini aldik cok iyiyiz

Deniz Özdemir
14-09-2008, 22:09
bende ki görüntü sürekli donuyo nasıl oynadığımızı anlamıyorum ki:(

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:12
ya yokmu ya link hiçbiri açmıyor yada dns mi sorun yaratıo biri bana sağlam bi dns versin yawf

Garo Deliboz
14-09-2008, 22:14
arkadas,myp2pfootbal yaz linke gir.
sonra,footbal schedules e tikla macini seyret cam gibi

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:16
ya kardeş orda bi sürü link var

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:19
http://live.yahoo.com/superlig

sonunda buldum biraz donuo ama idare eder.

Garo Deliboz
14-09-2008, 22:22
aydin karabulut...yükselen deger,cok cok iyi bu genc kartal

Deniz Özdemir
14-09-2008, 22:22
hakan abinin verdiği linkte açılıyor ama donmalar oluyor tabi..gerçi o hepsinde oluyor:)

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:24
hakan abinin verdiği linkte açılıyor ama donmalar oluyor tabi..gerçi o hepsinde oluyor:)

iyiyde ordaki kaçıncı kanal ?

Deniz Özdemir
14-09-2008, 22:26
ahh bobo ahh

Ismail Hakki Demirel
anaa goll kaçtııı :(:(:( bobo dokunsa 0-1 di

Deniz Özdemir
ismail kanal 2 de izliyorum ben

Garo Deliboz
14-09-2008, 22:27
bos kaleye atamadik.

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:30
deniz senin bağlantı hızın ne? yada dnsyi versene yawf

Deniz Özdemir
14-09-2008, 22:32
ismail o dediklerinden anlamıyorum ben:D

Zaza Karatas
14-09-2008, 22:34
zevksiz bir ilk yari umarim 2. yari bol golle ve besitkasimizin zaferiyle gecer

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:35
zevksiz bir ilk yari umarim 2. yari bol golle ve besitkasimizin zaferiyle gecer

sen nerden izlion kardeş

Onur Özgen
14-09-2008, 22:37
yattara'nın olmaması çok iyi oldu, ikinci yarı bu maçı en fazla nobre'yi alarak çözeceğimizi düşünüyorum. savunmamızın maşallahı var ama; sivok-zapo ikilisi harika. nazar değmesin!

Namik Kartaloglu
14-09-2008, 22:38
Ortada bir ilk yari izledik. Bobo hazir olsaydi o topun ona gelecegine, simdi öndeydik

Garo Deliboz
14-09-2008, 22:38
orta sahamiz mükemmel cok az pas hatasiyla oynuyoruz.
ikinci yari tempoyu artirirsak maci rahat alabiliriz ilk yarinin oyun hakimiyeti bizde idi ancak iki kisi ile üstümüze gelmeye calistilar ,,
dünki mac sonuclari teknik adamlarin taktigini etkilemis beraberlikolabilir,yenebiliriz.

Garo Deliboz
14-09-2008, 22:43
bobo cok yanliz kaliyor,yanina nobre takviyesi pozisyon zenginligi getirir diye düsünüyorum.
tabiki buda cicce yada ugura büyük yük olabilir.

Zaza Karatas
http://kartalcafebjk.tr.gg/ts_bjkligtv.htm

2.ekran

Yanı Akdemır
şu maçı Allahın izniyle bi alsak persembe gunu inönüde şölen olur şampiyon Beşiktaşım ne istersen.... oleeeeeeeeeeeyyyy saldır beşiktaşım oleeyyyyy!!! nobre girsin artık aydın çok iyi bir futbolcu olacak ama boyle buyuk maçları daha kaldıramıyor...

Namik Kartaloglu
14-09-2008, 22:45
TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MACI LİNKİ W W W . T R F İ F A . C O M ' da SİTEYE GİRİN ANASAYFADA GORURSUNUZ. HER MAC İÇİN 5 LİNK VERİYORUZ.YAYINLAR KALİTELİ TAKILMA SORUNU YOK;ŞUAN BİRÇOK ÜYEMİZ BU MAÇI İZLİYOR!!! W W W . T R F İ F A . C O M - W W W . T R...

Namik Kartaloglu
14-09-2008, 22:47
Bu yukardaki bilgiyi yayin yapan bir siteden kopyaladim. tabi kucuk harflerle olacak

Namik Kartaloglu
14-09-2008, 22:49
http://www.mogulus.com/grid/PlayerV2.swf?channel=aslan_pencesi

Namik Kartaloglu
14-09-2008, 22:50
Bilgisayarinizin acik olan msn ve fazla sayfalari kapatirsaniz daha cok akimi buraya yogunlarsiniz

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 22:58
http://live.yahoo.com/SuPeRLiG

İzleyebildiğim tek yer burası

Deniz Özdemir
14-09-2008, 23:10
hadi ya hadi yaa bir gol atalım artık..

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:12
izleyebildiğim kadarıyla yaslanıyoruz geriye kontrayı deniyoruz .... :(:(:(

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:13
ciseeeeeee ahhhhh

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:16
valla defans hattımız süper nazar değmez inş.sivok süper çeldi topu gökhandan

Deniz Özdemir
14-09-2008, 23:16
nobre oyuna giriyor hadi bakalım...KARTAL GOL GOL GOL...

Garo Deliboz
14-09-2008, 23:34
gündogduuu.

Zaza Karatas
14-09-2008, 23:40
berabere bitti saglik olsun zapoyu cok begendim

Deniz Özdemir
14-09-2008, 23:40
off yaa saatlerce maçı bekle izlediğimiz futbola bak..ne zaman umutlansak hep hüsran yaşıyoruz..

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:41
geride zapo ve sivok süperdi ama gol yoktu ya.delgado 90+2 de yazsaydu o topu ahhh ahhhhh

Yanı Akdemır
14-09-2008, 23:44
takım beraberlık için çıkmış zaten sahaya arkadaşlar resmen istediğimizi aldık denilebilecek bir maç son 5 dakka saldırmaya çalıştık hep bunu yapıyoruz geçen sene gs maçınsa tello atınca 1-1den sonra yaslan babam yaslan yaslan babam yaslan yedik oyle yada boyle hakemde sagolsun! biraz cesur oynasak 2-0 alırdık ama saglık olsun lider geldik lider donuyoruz...

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:46
zanla toraman olsa kesin mağluptuk.sivok-zapo süperdi.ayrıca anlamam neden boboyu çıkarıp nobreyi alıosun.çift forvete dönsene yahu... beraberliğemi gitti koca beşiktaşız biz yaa

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:47
2 takım arasında yapılan PAF maçını Trabzonspor 1-0 kazandı. Trabzonspor’un golünü 27. dakikada Göksu kaydetti.Maç öncesi yöresel kolbastı ekibi sergilediği oyunlarla taraftarları coşturdu.
Sahaya her iki takım futbolcuları, üzerinde "İyilik aşkına, Ramazan’da kan bağışına" yazılı pankartla çıktı.

Garo Deliboz
14-09-2008, 23:51
iyi bir defans tandem ikilisi bulduk sivok,zapo sifir hata ,panik yok,kafa topu hakimiyeti ve öz güven,bu ikili ile zor gol yeriz,saglam risk alip bobo nobreye dönse macida alabilirdik,liderizzz.

Ismail Hakki Demirel
14-09-2008, 23:53
iyi bir defans tandem ikilisi bulduk sivok,zapo sifir hata ,panik yok,kafa topu hakimiyeti ve öz güven,bu ikili ile zor gol yeriz,saglam risk alip bobo nobreye dönse macida alabilirdik,liderizzz.

lider sivas görünüyor averajla şeftaliyi 3 lediler ya...

Mustafa Fatih
14-09-2008, 23:54
ben holosko'yu çok aradım

Onur Özgen
15-09-2008, 00:01
İkinci yarı çok kötüydük, kazanmayı haketmediğimizi düşünüyorum, beraberliği de Trabzon'un bizim kötü oyunumuza ayak uydurmasından kazandık.

Kötü oynamamızın nedenleri ise, uzun süre sahada kalan Bobo'nun ilerideki etkisizliği ve önceki maçlarda deliciliği ile savunmayı yıpratan Serdar Özkan'ın "sıfırlığı" ve Holosko'nun olmamasıydı diye düşünüyorum.

Ne olursa olsun, bu sene iyi bir takım kuran ve özellikle kendi sahasında kolay kolay puan kaybetmeyeceğine inandığım Trabzon karşısında böyle bir oyunla 1 puan, güzeldir!

Serkan Balcı
15-09-2008, 00:01
bence trabzon ve beşiktaş kötü oynadı.hakettiğimiz puanı aldık. bu arada takımda tello aydın serdar özkan kötüydü.özellikle serdar özkan çok kötüydü.

İsmet Hakan Kara
15-09-2008, 00:04
Ertuğrul hocam sen ne yapıyosun yaaaa .. Dk 75 de .. Nobre - Ali Tandoğan ikilisi girsin Uğur İnceman - Sardar Özkan ikilisi çıksın ... ilerdee Bobo ve Nobre'ye Sağdan TAndoğan-Kurutuluş Soldan Aydın-Tello ortaları açsınnn .. dönen topu delgadoo Çaksınnnn .... Olsunnnn yeniLedebiLrdik , yeniLmedik ..!

Uğurcan Erdem
15-09-2008, 00:07
4 yıldır ilk kez Beşiktaşa bu kadar çok güvenmiştim yüzümü kara çıkarttı Beşiktaş...
E.S kendini samsunsporu çalıştırıyor sanıyo hala ...
SEN BEŞİKTAŞ'IN ANTRENÖRÜSÜN !!!
Ne demek son 10 dkda Boboyu çıkarıp Nobreyi almak.
Tek doğru düzgün oynayan Zapoydu bu gün...
ForZAPO
Forza Çift Forvet

Fatih Alper Ozen
15-09-2008, 00:24
Zapo-Sivok ikilisi bana Ronaldo-Zago ikilisini hatırlattı.Şampiyonluğa gitmiştik onların oyunuyla inşallah bu sene de bu ikili taşır savunmamızı ve şampiyon oluruz.Hücumda zaten Türkiye nin en iyi adamlarına sahibiz.Haydi hayırlısı

İsmet Hakan Kara
15-09-2008, 00:30
Zapo-Sivok ikilisi bana Ronaldo-Zago ikilisini hatırlattı.Şampiyonluğa gitmiştik onların oyunuyla inşallah bu sene de bu ikili taşır savunmamızı ve şampiyon oluruz.Hücumda zaten Türkiye nin en iyi adamlarına sahibiz.Haydi hayırlısı

serdar özkan mı delgado mu türkiyedeki en iyi hücum oyuncuları :S

Onur Özgen
15-09-2008, 00:44
serdar özkan mı delgado mu türkiyedeki en iyi hücum oyuncuları :S

Serdar Özkan'ın bugün kötü olması, onun kötü bir oyuncu olduğunu göstermez. Serdar Özkan'ın kapasitesi, dünya üzerindeki her takımda banko oynamaya yetecek kadar da vardır, bu kadar da iddialıyım. Delgado'yu ise tartışmam bile, geçen seneden itibaren yaptıkları ortadadır, kaptan pazumandını taktığından sonra daha da iyi oynuyor. Bu sezon Beşiktaş'taki en iyi sezonunu geçirecektir.

Fatih Alper Ozen
15-09-2008, 00:50
Delgado kötü mü usta?Holosko,Bobo kimde var bu forvetler.Ertuğrul Batuhan gibi bi pivot santrafora bile zaman veremiyo.Nobre nin Türkiyede gol atmadığı kaleci kalmadı.Baros u Lincoln u gördük,Fener de Semih ile Guiza nın yedeği yok.Bizdeki çeşitlilik kimsede yok.Bu benim görüşüm

Deniz Akkuş
15-09-2008, 01:00
zapo yine favorimdi...

Murat İscan
15-09-2008, 02:43
kötü bi futbol vardı kanat die bişi yokdu iki takımın orta sahasıda kuvvetli olduğu için maç ortada döndü..

Serkan Keskin
15-09-2008, 11:38
futbol kötü değildi berbattı doğru dürüst şutumuz yok kaleye bu futbolla alınan 1 puana sevinmek lazım ligin iyi takımlarından trabzonspor maçını atlattık önümüze bakmak lazım artık bencede maçın yıldızı zapoydu ama cissenin hakkınıda yememek lazım ofansımızın kalitesi belli ama dün akşam tad vermedi serdar tandoğan değişikliği 70 lerde yapılsaydı hücuma katkısı olabilirdi

Akin Akoglan
15-09-2008, 11:56
dün takım ciddi anlamda mantalite olarak beraberliğe razı gibiydi e.s. maça çıkma sana bir puan verelim denseydi razı olurdu bu tip maçlarda hoca bu tarz futbola devam edecekse işimiz türkiyede max 1 puana razı oluruz biraz dişli rakipler karşısında son haftalarda en çok eleştirilen isimlerden olan cisse enteresan biçimde sahanın en göze batan ismiydi s.özkan delgado tello kötüydüler bu tarz oyun anlayışıylada kötü olmaları normal ofansif oyun tarzının yaratıcı oyuncuları bu adamlar sivok-zapo artık bu takımın bankosu olmalılar kesilecek oyuncu bu ikili arasında seçilmemeli sakatlık ve cezalı olmadığı sürece doğru düzgün şut atmadan pozisyona girmeden berabere bitirdik maçı baskılı oyansaydıkda öyle berabere kalsaydık en azından maç hakkımız diyebilirdik

Murat Aru
15-09-2008, 12:03
Ben kursaydım kardroyu eğer, bu takım iddia ediyorum maçı kazanırdı.

Ama ben teknikdirektör değilim işte.

İsmet Hakan Kara
15-09-2008, 12:03
Biraz özeleştiri yapmayı öğrenelim bence , Serdar Özkan her maç taraftarı çileden çıkarıyor , Serdar Özkan bir avrupa takımına gitse kadroya bile giremez teknik çok önemli ama günümüz futbolu artık güce dayalı oynanıyor.. Serdar Özkan'ı Messi'ye benzetiyorlardıı Messi'de ki bir bacağın kalınlığı Serdar'ın iki bacağına bedel keza Delgado da öyle şahane bir top tekniğine sahipp birden bire çıkıpp maçın kaderini değiştirebiliyor ama o da güçlü değill .. Her maç oynaması gereken adamlar ; Serdar K , Zapo , Cisse , Tello , Aydın , Holosko ve Nobre'dir .. diğerlerinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ...

Abdulkerim Cakmak
15-09-2008, 12:26
tello ya dün çok şaşaırdırm...nerde geçen yıl ki tello..dün bir ara o kdar top kaybetti ki bir ara gözümün önünden baki geçti sanki..her top rakibe taca da değil...

Sinan Kara
15-09-2008, 13:21
bu maçın 0_0 bitmesi e.sağlamın marifetidir..diyecek başka bir sözüm yok..
ilk yarı bittiğinde yanımdaki arkadaşa 3 oyuncu değişikliği nasıl olack onu anlattım.e.s beni yanıltmadı..sıralamayı bile şaşırmadı..
gene de sağlık olsun:)))

Ufuk Dede
15-09-2008, 17:29
SaĞlam Bence Bu 1 Puan Olsun Benİm Olsun AnlayiŞindan VazgeÇmelİ BeŞİktaŞ BÜyÜk Bİr Camİa Şampİyon Olmak İstİyosak Her Maca 3 Puan İÇİn Çikilmali He Yenerİz Yenİlİrİz O BaŞka Mesele Ama Hocanin Ufku Cok BaŞka Bİr Mesele Malesef Ve Kaygi Verİcİ.....:(

M.Ilke Bortacina
15-09-2008, 20:53
bir delgado ve boboyu kitlemeleri beşiktaş' ın oyununu bu kadar mı bozar? evet bozar.. bir delgado kitli bir şekilde oynayınca takım duruyormuş.. sanırım bir an önce teknik heyet bu duruma bir çözüm bulması gerekiyor.. ama herşeye rağmen ilk yarı oynanan futboldan memnunum ancak değişiklikiler çok yanlış.. eğer galip gelmek istiyorsan tek ön libero ve çift forvet oynayacaksın..

Ismail Hakki Demirel
15-09-2008, 20:55
ilerde tek forvet olunca rakip stoperler gayet rahat oynuyor kaliteli olmalarına gerek yok akşam song kral oldu vallahi

Hakan Kirezci
15-09-2008, 20:57
Aslında oturaklı maç oldu. E.Sağlam'ın bu ürkekliğinin geçmesini beklemek artık boşuna sanırım. Adamın karakteri olmuş yapacak birşey yok da ona rağmen bizim bu maçta kanatlar işlemedi hiç. İki kanattan biri düzgün çalışsaydı kolay maç olacakmış bu maç. Neyse ben yine de memnunum.

Ismail Hakki Demirel
15-09-2008, 20:59
serdar özkan beklenenin çok ama çok altındaydı bir kaç parlamanın dışında etkisizdi, sonra aydın iyiken alındı anlam veremedim doğrusu, şuda var belki nobre-bobo yapsaydı ileriyi golü yiyen biz olcaktı ve 3 puan geride olcaktık... ama ertuğrul hocanın kaderciliğindende bıtkım ben

Necdet Bulut
16-09-2008, 00:13
bugun bır gazetede kocaman bı başlık gözüme carptı ((o tarz gazete alıpda okumam )) KORKAKLAR KAZANAMAZ DIYE bu laf cok doğru olmuş malesef,,

Gursel Metin
16-09-2008, 03:04
Hazırlık kampında bu sene çok can yakarız demişti...

Vehbi Cankat Güneş
16-09-2008, 04:04
Tanrı bize defansta Zapo-Sivok ikilisini sezon boyu izlemeyi nasip etsin.:)
İnceman ofansta daha etkin oynamalı.
Ama esas nokta kanatlar.Kanatlar çalışırsa Kartal uçar.Bu anlamda Holosko'yu aradık.

Bi parantez de tribün için açalım.Koca Trabzon'da sesleri çıkan küçücük bir grup var.Gerisi çekirdekçi.Aslında tribün açısından kötü bir durum.Ama bizim tarafta çok gırtlaklar yırtıldı.:) Hal böyle olunca biz İnönü'de,onlar deplasmanda oynuyor gibi bi hava oluştu.