Orijinalini görmek için tıklayınız : Helal Olsun Başkan !
M.Ilke Bortacina
04-09-2008, 08:37
Sabah Gazetesi yazarı Ergun Babahan'ın yazısını aynen kopyalıyorum:
"Geçen pazartesi bir terör saldırısında ağır yaralanan terör mağdurunun öyküsünü yayınladık.
Güngören'de bacağından ağır yaralanan Buse'nin Beşiktaş forması ve gitarıyla çekilmiş fotoğrafı vardı birinci sayfanın göbeğinde.
Geleceğe yönelik hayalleri kör terörün kanlı bir saldırısıyla kararıvermişti.
Ayağını kaybetme tehlikesi vardı ama gençliği, azmi ile teröre teslim etmemişti bacağını Buse.
Sağlık editörümüz Esra Tüzün başarılı bir habercilik örneği göstermiş, Buse'nin öyküsünü etkileyici bir biçimde dile getirmişti.
Devlet, terör mağduru genç kıza sahip çıkmış, tüm sağlık harcamalarını üstlenmişti, tıpkı diğer terör mağdurları gibi.
Buse terör mağduruydu ama hasta yatağında Beşiktaş formasıyla poz verecek kadar sıkı bir Kartal taraftarıydı.
Bu özelliği Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in gözünden kaçmamış.
Demirören dün beni aradı ve "Bu kızımızın sağlık giderlerini devlet karşılıyor. Bizim orada yapabileceğimiz bir şey kalmamış ama böyle sıkı taraftarlarımızın çektiği acıyı bir nebze olsun dindirmek istiyoruz" dedi.
Demirören bu amaçla arkadaşlarını Buse'nin evine gönderdiğini ve genç kızın bundan sonraki eğitim giderlerini Beşiktaş Kulübü olarak üstlendiklerini söyledi.
Bu dostluk eli elbette Buse'ye yaşadığı olayın korkunçluğunu unutturmayacak ama yalnız olmadığını hissettirecek.
Evet, Beşiktaş Kulübü ona "Sen bizim canımızın bir parçasısın, senin acın bizim acımızdır" dedi, bence de alkışlanacak bir iş yaptı.
Keşke o bomba patlamasaydı ama her kötülükten bir iyilik doğabileceği bir kez daha kanıtlanmış oldu en azından."
Allah şifa versin Buse kardeşim.Başkan'ın yaptığı hareket çok hoş bir jest,ona da ayrıca helal olsun.
Beşiktaşlı duruşu nedir diye soranlara küçük bir manifestomuz olsun bu olay...
Forzabesiktas.com dan alıntıdır..
Valla her ne kadar yöneticiliğini beğenmesemde başkanın insanlığına ve beşiktaşlılığına asla lafım yoktur..
Helal Olsun BAŞKAN.. sanada bu yakışırdı..
Ismail Hakki Demirel
04-09-2008, 08:41
evet o görüntüleri bende görmüştüm.hatta yattığı yatağı nevresimi bile beşiktaş nevresimiydi...
Bu küçük kardeşimize dost elini uzatan beşiktaşlılığın ne olduğunu daha iyi kavramısına yardımcı olacak bir harekette bulunan Sayın Başkan Yıldırım Demirören'e Teşekkürler HELAL OLSUN
Umit Bayezit
04-09-2008, 09:56
ben bu adama inanmıyorum dostlar
BEŞİKTAŞLI DURUŞU dediğimiz olgu yer, zaman, mekan, olay gibi koşullarla değişkenlik yada esneklik gösterebilen bir mevhummudurki yd deki tezahürü malesef bu şekildedir
BEŞİKTAŞLI DURUŞUNUN olmazsa olmazlarından biride net olmak değilmidir şartlara göre değil bu duruşun getirdiği inandığın doğrultuda ve tarihsel sorumluluklarının ışığında her zaman dik ve vakur olmak kararları bu doğrultuda almak değilmidir?
bu konuyla alaklı yaptığın güzel davranıştan ötürü tebrikler BEŞİKTAŞım adına (bahse konu masraflar BJK tarafından karşılanacaktır) sayın BEŞİKTAŞ başkanı
ancak ilke sana katılmıyorum kardeşim
ben uzun zamandan beridir yd nin BEŞİKTAŞ lı olduğuna inanmıyorum
bunuda şimdiden belirteyim ki yarın işler iyi giderse de kötü gidersede yerim de tavrım da belli olsun net olayım her daim
BEŞİKTAŞ lı gibi...
Sinan Kara
04-09-2008, 12:25
burda özel bir durum yok.yapılması gerekeni yapmıştır..
M.Ilke Bortacina
04-09-2008, 12:44
Ümidim burada biraz abartı yaptığını düşünüyorum.. Elbette Y.D. gerçekten çok kötü bir yönetici.. hatta geçmişe bakarsak karar mekanızmasının ne kadar çok düşük seviyelerde olduğunu görmekteyiz.. Şahsi fikrimi soracak olursan Y.D. nin çevresindeki lak lakçılar sayesinde verdiği kararların hemen hemen hepsi yanlıştır.. ancak iş beşiktaşlılığına gelince dediklerine ben hiç bir şekilde katılamayacağım.. Beşiktaşlı olmayan beşiktaş başkanıda olamaz.. şu anda bu adam başkan mı ? Başkan.. Ama başkanlığını destekliyormuyum.. kesinlikle hayır.. çünkü defalarca lafını yiyen adamdan, Ne kadar beşiktaş' ı severse sevsin, beşiktaş başkanı olmaz.. Ama bu işi başka yönlere çekmeyelim.. Yoksa gerçekten ileride altından kalkamayız..
Saygılar Ümidim :)
M.Ilke Bortacina
04-09-2008, 12:46
Ümit eklemeden geçemeyeceğim.. bu arada ben çok netimdir.. Az çok beni tanırsın.. :) Yerimide bilirim.. Soluğumuda..
Mustafa Fatih
04-09-2008, 13:14
TEKNİK HEYET FUTBOLCU TARAFTAR BAŞKAN ELELE HEP BERABER ŞAMPİYONLUĞA...
Sinan Kara
04-09-2008, 13:55
fatih kardeşim hiç bir doğru diğer yanlışları silemez bana göre...
Mustafa Fatih
04-09-2008, 15:53
bütün yanlışlar silindi demiyorum sadece bu başkanı yollayamıyorsak elele olup şampiyon olalım ne kadar iyi niyetli bir başkan olduğunu biliyoruz ama beceremiyor başkanlığı
2010'a şurda ne kaldı be sinan abi
Sinan Kara
04-09-2008, 16:41
2010 na kalmaz fatih ben öyle hissediyorum..,,
Umit Bayezit
04-09-2008, 17:49
Ümit eklemeden geçemeyeceğim.. bu arada ben çok netimdir.. Az çok beni tanırsın.. :) Yerimide bilirim.. Soluğumuda..
ilke'm ben seni bilirim sende beni
sana sallamadım orada sadece sana katılmadığımı ifade ettim ve söylediklerim her daim geçerlidir yd ile alakalı ramazanla oruçla vs. alakası yoktur
yd en son hamlede kendisine karşı vermiş olduğu karara karşı
(yapmış olduğu tarihsel sorumluluktan ve ahde vefadan uzak davranışlar neticesinde kararlar almak geçmişe adam sendeci açıdan bakarken geleceğe olmasada olur zihniyetinde yaklaşmaktır)
imza toplanan bir BEŞİKTAŞ BAŞKANI dır.
ve benim kişisel saygımın sınırıda bu olaylardan sonra BEŞİKTAŞ BAŞKANI na saygı duymak noktasından öte geçmez
yarın şampiyonda olsa şampiyonlar ligi şampiyonuda olsa BEŞİKTAŞ ım tavrım değişmeyecek yd ve ekibi için üst üste gelen yanlışlar beni bu noktada düşünmeye itmiştir ilke'm...
hiç kimseyle kişisel kinim yada hesabım olamaz BEŞİKTAŞ la yaşamaya çalışan biri olarak son 2 yılda olanlar özellikle canımı acıtıyor benim artık
buda yd ve yönetimle alakalı son yorumumdur bir dahada kelam etmem
konuyu sulandıran olmak istemem
seni kırdımsa affet ilke'm amacım kimseyi kırmak olmaz biliyorsun seni asla...
M.Ilke Bortacina
04-09-2008, 21:08
estafurullah ümitim öyle şey söz konusu bile değil .. her zaman tartışa tartışa doğru yolu bulacağız :D y.d için değil seni hiç bir taraftarı kırmam :D seviyorum seni
Umit Bayezit
04-09-2008, 21:41
eyvallah kardeşim
Derya Banu Akgul
04-09-2008, 22:15
Sanırım ağzıyla kuş tutsa yinede bizler için pek bişey ifade etmeyeck.Ne yaparsa yapsın bana gösteriden ibaret.Masaya bırakın yumruğunu o yumruğun gölgesini bile yaklaştıramayan adama ben helal olsun diyemem.....
Özer Özçetin
04-09-2008, 23:00
İlke demişki etrafındaki laklakçılar sayesinde yanlış yapıyor.
Etrafına laklakçıları yaklaştıracak kadar basiretsizmi veya lakllakçı olduğunu anlayıpta gönderemeyecek kadar güçsüzmü..
Diğer bakış açısı ise aslında laklakçılar olmazsa adam çok iyi işler yapacak kadar vizyon sahibi...
Bunlarımı anlayaılm İlke......
Yani sence YD etrafını bir süpürse açık ara gidecek yürüyecek hedefe öylemi.....
M.Ilke Bortacina
05-09-2008, 09:12
Abi yanlış anlaşılmışım sanırım cevresi derken yönetim kurulundan bahsediyorum.. sonuçta beşiktaş için en son kararı bu adam veriyor ama, kime danışarak ? tabi ki yönetim kuruluna.. bizim yönetim içindeki adamlarda çok basiretsiz.. ve benim deyimimce laklakçı.. ben bu konuda sadece y.d. ye suç bulmam.. onunla birlikte bu işleri bu hale getirenlerdede suç bulurum.. ne yani bütün hepsini y.d ye yıkarsak biraz ayıp olmaz mı ? başta levent erdoğan olmak üzere yönetim kurulunda çok büyük dengesizlik dolu konuşmalar gerçekleşmekte ve dengesizce kararlar alınmakta.. Beşiktaşımıza hiç yakışmayan bir yönetimdir bu.. ama ben y.d. nin beşiktaş' a bağlılığına inanan biriyim bu yukarıdaki açtığım konudada sonuçta insanlık namına bir şeyler yapmış olduğu içinde helal olsun dedim..
Yanlış Anlaşılmasın yani
Namik Kartaloglu
05-09-2008, 10:18
Y.D dendigi zaman tabiki o degil sadece Yönetim kurulu ve yönetim kurullarinin arkasindaki gölge adamlar kastediliyor. Levent Erdogan Avukat degilmi? Del Bosque davasinda dememismiydi biz itirazimizi yaptik ve Uefa dan lehimize kararlar cikacak, yanlis maddeleri bas aliyorlar dememismiydi? yanlis hesap yanlis maddeler 8 milyon euro ya mal oldu dogru madde olasydi kac milyon daha ustune ekleyecektik? Gordon sorununda SE cebinden cikaracakmi para ziyaatini?
Ama suda var: Her basit olayda Timsah gözyaslari döken baskanimizin bu yardim konusunda da baskanimiz kendisine milli mesele yapip ve dunyanin odagi o oldugu icin duyarlilik örnegi vermis olabilecegine ihtimal veriyorum. Amma ve lakin hatalarin listesi uzun oldugu icin Malesef Baskanimizi bu olay Olmus olsa bile Onu Onure edemiyecek haldeyiz. Bu sorunla Antalyaspor Maci karistirilmasin Antalyaspor macinda Hakli/haksiz arkasindaydik ve arkasinda olacaktik! Besiktas Kimligiydi söz konusu olan.
son olarak
"...Ben Baskanimizin bunu yapabilme ittimalini seviyorum...Yazdiktan sonra devami aklima geldi :D
sonra annem oluyorum
babam oluyorum
duvarlara ş harfinden orak cekic yapmayi mahalledeki abilerimizden ögrendim..."
Yilmaz Erdoganin siirinden alintiydi
Birol Arslan
06-09-2008, 23:31
Renktaşlar iyi başladığımız sezona sorunlar yaratarak zarar vermiyelim,bardağın dolu kısmını görelim.Teşekkürler Başkan alkışı hak ettiniz...
Vehbi Cankat Güneş
07-09-2008, 01:21
Başkan doğru olanı ve Beşiktaşa yakışanı yapmıştır.
Yanlış işler yaptığında eleştirilir,doğru işler yaptığında takdir edilir.Bu kadar basit.
Malesef yaptığı yanlış işler çok çok fazla.
Not:Ya bu arada şu "renkdaş" gibi **** kelimelerini kullanmayalım.
Beşiktaşlı Beşiktaşlının kardeşidir,renkdaşı değil.
Vehbi Cankat Güneş
07-09-2008, 01:24
Düzenleme mümkün olmadığı için buraya yazıyorum
Yukarda editlenen yer yanlış anlaşılmasın "kize"(tersten okuyun)demek istedim ama öyle çıktı:)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.