PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bağışlara devam (bayrama hazırlık)

yumurtakafa yılmaz
07-09-2008, 12:28
http://img378.imageshack.us/img378/1348/elmayaka23sy8.jpg

Gelin bu bayramı birlikte kutlayalım.

BEŞİKTAŞ’lı olmanın gururunu her yerde iftiharla taşıyan dostlar;

Sıra sizde, bizde, hepimizde…

Evinizde, işinizde, fazla yıpranmamış (kullanılmış veya yenide olabilir) ne kadar eşyanız, kıyafetiniz, ayakkabınız ve okul gereçleriniz varsa biz onları yeni sahiplerine teslim etmeye talibiz.

Sadece acıları değil, mutluluklarımızı da paylaşabiliriz diyenler.

Gelin bu bayramı birlikte kutlayalım.

Gelin geleceğe yatırım yapmaya devam edelim.

Özellikle ihtiyaç duyulan malzemeler;

Çocuklar için

1- Ayakkabı
2- Çorap (Kız çocukları için külotlu çorap)
3- Pantolon
4- İç çamaşır
5- Kışlık elbise
6- Kazak
7- Okul araç ve gereçleri

Büyükler için

1- Kışlık kıyafet
2- Ayakkabı
Kullanma ihtiyacı duymadığınız her şeyi, Anadolu da yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırmak istiyoruz.

İstanbul da bulunan dostlar, eşyalarınızı masrafsız göndermek için Beşiktaş Dosteller Org. Mostra Kemal ağabeye ulaştırabilir.

Diğer arkadaşlar, Sıtkı ÇİFTÇİ Van Defterdarlığı VAN adresine kargo ile gönderebilir.

NOT: Gönderilecek eşyalar bizzat köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine verileceğinden, bir fiil bu organizasyona katılmak isteyen arkadaşlarımız özel mesaj ile bilgi alabilir.

Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne
allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar
oynasınlar türküler söyliyerek yıldızların arasında
dünyayı çocuklara verelim
kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi
hiç değilse bir günlüğüne doysunlar
bir günlük de olsa öğrensin dünya da arkadaşlığı
çocuklar dünyayı alacak elimizden
ölümsüz ağaçlar dikecekler
bırakalım bayramlar onların olsun...

(arkadaşlar, milli eğitim ilkokul kitaplarını ücretsiz
veriyor. lütfen boş yere bu tür kitapları göndermeyin)

gideceğimiz yerlerdeki çocuklara kek ve meyve suyu ikram ettiğimizden nakit olarak yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar 0545 466 33 21 numaraya telefon ederek Sıtkı arkadaştan bilgi alabilir.

arkadaşlar;
gönderilen malzemeler elimize geç ulaştığından, dağıtımı bayrama yetiştiremedik. 19 EKİM PAZAR günü saat 06.00'da buluşup yola çıkacağız ve dağıtım yapacağız. katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir.

Murat Ödemiş
07-09-2008, 15:35
hangi köydeyiz abi

yumurtakafa yılmaz
07-09-2008, 18:34
bizde bu azim sizde de bu sevda olduktan sonra fizana bile gideriz Murat.

katılım yüksek olursa eğer;

1-Bahçesaray Elmayaka Köyünde bulunan ve kızına ayakkabı isteyen anne ve kızına uğrayacağız.

2-Yine Bahçesaray Cevizlibelen Köyündeki diğer ihtiyaç sahiplerine gideceğiz.

3-Hakkari ilinden bir köy seçip orayada gideceğiz, henüz netleşmedi. Katılıma bağlı.

bazı arkadaşlar diyecek neden hep Doğu Anadolu:

gerçekten gerek coğrafi gerekse feodal ilişkiler buralarda yaşayan insanlara bir gün göstermemiş.

Biz; henüz insanlığımızı yitirmediğimizden yoksul insanların ufkunu açacak yeni bir dünyanın mümkün olduğuna kanaat getirdiğimizden gidiyoruz.

Biz; Memeleketimizi seviyoruz, insanları seviyoruz.

aykırılıkları da...

tıpkı senin sevdiğin gibi.

Deniz Akkuş
07-09-2008, 21:54
aslında eskişehirde yerleşik bir hayata yeni başladım ama etraftan arkadaşlara bu konuda ulaşacağım ve burdan toplayıp göndereceğiz bizde inşallah birşeyler

Murat İscan
08-09-2008, 01:41
bir sürü test kitabı var daha çözülmemiş salı günü getircem hepsini

Cem Ozel
10-09-2008, 05:10
Karamürsel Beşiktaşlılar derneğine ve de geçen seferden sözü olanlar vardı umarım güzel birşeyler yapabiliriz karamürsel adına.

Bayrama az kaldı.

Gokhan Akyol
10-09-2008, 18:09
lise ders,test hazırlık kitapları işe yararmı evde birsürü var ama kargo işine girsek altından kalkamayız varmı fikri olan ???

Murat Aru
10-09-2008, 23:32
10 eylül saat 23:25 itibari ile Armutlu'dan Mahir Çağlar Kurt adlı arkadaşımız Sarıyer Maden Mahallesine gelerek küçük kamyonet dolusu malzemeyi aldı.
Yarın sabah Beşiktaş da Mostra Kemal'e teslim edecek.

Sarıyer Maden Mahallesine ve Arabasıyla gelerek yardımları Beşiktaşa ulaştıran Mahir arkadaşımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.

Murat İscan
11-09-2008, 01:58
Yanlış bilmiosam Kemal abinin orası kitap dolmuş ben birazda arkadaşlara söledim gitymedikleri kıyafetleri filen toplayıp getircem

Fatih Alper Ozen
11-09-2008, 22:58
Abi çok iyi bu olay ben de ne zamandır toplamıştım giymediğim eskilerimi küçülen ama sağlam temiz kıyafetlerimi vermek için hep bakınıyodum bir yerlere.Bu arada Mostra Kemal deniyor.Nasıl ulaşıcam?Ben kendim de getiririm ama nereye ne zaman?Daha detaylı bilgi verirmisiniz dostlar?

Murat Aru
11-09-2008, 23:23
Abi çok iyi bu olay ben de ne zamandır toplamıştım giymediğim eskilerimi küçülen ama sağlam temiz kıyafetlerimi vermek için hep bakınıyodum bir yerlere.Bu arada Mostra Kemal deniyor.Nasıl ulaşıcam?Ben kendim de getiririm ama nereye ne zaman?Daha detaylı bilgi verirmisiniz dostlar?
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=3617&page=3

Fatih Alper Ozen
12-09-2008, 00:57
Eyvallah Murat.En kısa zamanda götürücem.

Selahattin Topaloglu
12-09-2008, 14:34
Duyarlı arkadaşlar arayıp ellerinden geleni yapacaklarını iletiyorlar;

3'cü organizasyonumuzda artık deneyim kazanmaya başladık;

Konya ve çevresinde yardımcı olmak isteyenler olursa yine ben yardımcı olabilirim;

herhangi bi sorun olursa yine ulaşabilirsiniz;

05383191441

Sezen Gunduzalp
16-09-2008, 16:59
16 Eylül 2008 Salı, 14:17
Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi forumlarda birbirlerine çağrılarda bulunan Çarşı grubu üyeleri, anlamlı bir yardım kampanyası başlattı. Van'daki kimsesiz çocuklara yardım etmek için harekete geçen taraftarlar, özellikle çocuklara kıyafet ve okul araç-gereçleri yardımında bulunmayı hedefliyor.

Çarşı grubunun resmi sanal buluşma adresi olan forum.forzabesiktas.com adlı internet sitesinde yardımın nitelikleri, hangi amaçlarla kullanılacağı ve iletişim bilgileri yer alıyor.

İHA

http://www.htspor.com/spor-haber/97946-Carsidan_anlamli_kampanya_.aspx

Derya Banu Akgul
22-09-2008, 16:08
Ben kendimce 1 koli toparladım.Fakat tek başıma belediyeye götürme imkanım yok bana yardımcı olurmusunuz ?

yumurtakafa yılmaz
23-09-2008, 09:45
arkadaşlar, şu ana kadar Dost Eller aracılığı ile elimize geçen 12 koli var. birde hazırda İzmit Halkıntakımı'ndan Ümit arkadaşın getirdiği 5 koli ve 1 poşetimiz var.
ancak, çalışmalarımız gösteriyorki bazı arkadaşlar pek duyarlı değil gibi...

hele bir ayağa kalkın.
gidiyor bu çocuklar.
kalkın ayağa kalkın.

Serkan Karaca
23-09-2008, 13:14
ankaradayım
4-5 koccaman çanta var toplanan.
ben artık burdan kendim yollarım veya varsa bir ankara toplaşması o da olur. haber bekliyorum

Deniz Özdemir
23-09-2008, 13:44
vallahi benim koli hazır bir türlü götürüp veremedim ama bir kaç gün içinde halledicem bunu..ben direk Van'a göndericem..

MUHTAR
23-09-2008, 19:55
Arkadaşlar,

Gönderdiğiniz Kolilerin üzerine
HALKIN TAKIMI yazmayı unutmayınız.
Bilgisayardan çıktıda yapıştırabilirsiniz.

Ankara'da ki arkadaşların yardımları ile alakalı yarın Yılmaz Abi ile görüşücez, belki orada da toplama noktası oluşturabiliriz.

Deniz Akkuş
23-09-2008, 20:15
biz eskişehirden güllük mahallesi muhtarı mesut abinin yardımı ile ve verdiği bilgiye göre bahçelievler muhtarınında katkıları ile yarın kolileri hazırlayacağız.. bizde kendimizce birer koli hazırladık ve yarın yada engeç perşembe direk vana göndereceğiz.. sanırım ist da biraz yığılma olmuş direk göndermenin daha akıllıca olduğunu düşünüyoruz....

Umit Bayezit
23-09-2008, 21:41
emeği geçen herkesi kutlarken katkı sunamayan dostlarımızıda anlayışıyla karşılamanın gerekliliğine inanarak erhan abiyle teslimde yaptığımız görüşmede izin dönemi olması sebebiyle çok kişiye ulaşamadığımızı ve ramazan ayının getirdiği mahmurlukla çok fazla koşturamadığımızı ancak elden gelenin bu olduğunu daha fazlasını yapmak istediğimizi yapabileceğimizi dönemsel değil sürekliliği olan bir organizasyon olmasının eksikleri gidermek ve yardımların sağlıklı bir yapıyla sürdürülebilmesi açısından yararlı olacağını söylediğimde hemfikir olduğumuzu yapılmak isteneninde bu olduğunu söyledi
dolayısıyla hayıflanmaya gerek yok sevgili dostlar
her zaman bir sonrakinde yardım edebilme şansınızın var olduğunu düşünerek naçizane önerim KURBAN BAYRAMI için devam edelim yardımları toplamaya zamanla ulaşım sorunlarıda mutlaka bir şekle bürünür ve daha kolay daha organize olur
en doğru açıklamayı mutlaka yılmaz abi yapacaktır
emeği geçen herkesi tekrar kutlarım

HALKIN TAKIMI HALKIN YANINDA...

Deniz Özdemir
24-09-2008, 11:21
Arkadaşlar,

Gönderdiğiniz Kolilerin üzerine
HALKIN TAKIMI yazmayı unutmayınız.
Bilgisayardan çıktıda yapıştırabilirsiniz.

Ankara'da ki arkadaşların yardımları ile alakalı yarın Yılmaz Abi ile görüşücez, belki orada da toplama noktası oluşturabiliriz.

aslında bir toplanma yeri olsa çok iyi olacak..göndericek çok şey var ama kargo fiyatları çok fazla..bir çok öğrenci arkadaşım o yüzden vazgeçmek zorunda kaldı:(

MUHTAR
24-09-2008, 22:57
Arkadaşlar,

Yılmaz abi ile görüşmemden yardımlarla ilgili çıkan sonuç,
İstanbul haricinde yardım yollayacak arkadaşların tek çaresi kendi imkanları ile yollamak olacak.

Turgut Eren
25-09-2008, 00:29
Arkadaşlar,

Yılmaz abi ile görüşmemden yardımlarla ilgili çıkan sonuç,
İstanbul haricinde yardım yollayacak arkadaşların tek çaresi kendi imkanları ile yollamak olacak.

çarşı nesine.com ile sponsorluk anlaşması imzalayacağına, bu iş için bi kargo firmasıyla sporsorluk anlaşması yapsaydı daha hayırlı olurduu.!_yok_!

yumurtakafa yılmaz
25-09-2008, 09:01
arkadaşlar malzeme toplama konusunda duyarlılığınızı saygıyla karşılıyorum.
(en azından bir çok arkadaşımız iyi niyetli)

İstanbul dışında kalan kargo konusunda bizimde eksiklerimiz mevcut.

kimsenin şüphesi olmasın seneye daha verimli olacağız...

eksiklikler için herkesten özür dilerim.

Deniz Özdemir
27-09-2008, 19:24
bizde bugün,sonunda Ankaradan Serkan'la ( Karaca ) kolilerimizi Van'a gönderdik..aslında daha gönderecek çok kolimiz vardı ama iki kişi taşımakta zorlandığımız için bir kısmı kaldı..artık onuda başka bir yardımda kullanmak üzere sakladık:)

Deniz Akkuş
27-09-2008, 20:08
kargo konusunda bizde çok zorluk çektik.. ama neyseki eskişehir 2 eylül şubesi mdr Aziz beyin %70 varan indirimi sayesinde gönderdik kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum...çok mutluyuz ordaki çocukların yüzlerindeki tebessümü düşünmek bile beni mutlu ediyor.. bir öneri o mutlu kareleri forumumuzda ve çıkacak olan dergimizin 4. sayısndada paylaşalım....emeği geçen herkese tşk ediyorum