PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dergimiz hakkında düşünceler

Deniz Akkuş
09-09-2008, 17:37
böyle bir topiği açmak istemiyordum ama ne yapayım yine bana kısmetmiş... herkesin affına sığınıyorum ( özellikle Hakan abinin :P )

sevgili halkın takımı eskişehirde dergi alan veya dergiyi sattığım herkesten dergi konusunda düşüncelerini önerilerini alıyorum.. malum amaç sadece dergi satmak değil insanlarda endüstriyel futbola karşı
bir bilinç ve son barikat olan beşiktaşımızda safları sıklaştırmak benim düşüncem... derginin taraftarın emek verip çıkardığı hiç kimselere yaltaklanmadığının farkındalar alan arkadaşlar.. genel olarak eskişehirde esnafa satmaktayım int fazla ilgilenmeyen ama beşiktaşa gönül vermiş arkadaşlar... ama bende dahil olmak üzere dergide birşeyin eksik olduğunu düşünüyoruz.. oda tribün havası yani biraz daha futbola dönük yazıların olmasıda gerekiyor.. bu arada bahattin baba içinde renk kattığı söyleniyor.tabiki bunlar kişiden kişiyede değişiyor mesela başka bir arkadaşta 3. sayı için süper olduğnu düşünüyor... işte bir arkadaşın dergi hakkında düşüncesi

(17:10) Çekemeyenler ant: selam nbr

(17:10) Çekemeyenler ant: derginin yarısını okuyabildim henüz

(17:10) Çekemeyenler ant: en beğendiğim yazı

(17:10) Çekemeyenler ant: ahmet kaya ile ilgili olan kısımdı

(17:11) Çekemeyenler ant: bence dergideki eksiklik daha bisanatsal ve felsefik kalışı

(17:12) Çekemeyenler ant: eskiden olduğu için sanat için sanat halk için sanat denildiği gibi bu dergide bence sanat için sanat kısmına uyuyor

(17:12) Çekemeyenler ant: tribün tadı vermiyor

bu konuyu buraya taşımamın amacı eleştirmek değil sadece bunları yazdımki herkes fikirlerini söylesin.... dergimizin devamlılığı için gerekli.. sevgi ve saygılarımla...

Hakan Kirezci
09-09-2008, 23:28
Evet arkadaşlar? Güzel bir konuya temas etmiş Deniz. Bu konuda bir fikriniz ya da edecek iki çift lafınız yok mudur?

Deniz Akkuş
09-09-2008, 23:45
aslında şu tezi savunmuştum bir arkadaşın topiğe duyarsızlıktan şikayetine karşı.. herkes her topiğe yazmak zorunda değil demiştim.. ama bende biraz bu konuda sitem kar olacağım.. bu topiğide aslında sormadan açmadık kii aslında açmam için desteklendim.. arkadaşlar gerçek olan birşey var... ben bu derginin 7-8. sayısından sonra yitip gitmesini istemiyorum.. elimden geldiğince derginin tanıtımlarını yapıyorum.. 2 forumda bu dergiyi tanıtıyorum.. ve yazıyorumkii 3 kişide kalsa bu dergi çıkacak amaç ticari bir kaygı değil amacını anlatmaya çalışıyorum.. ama malum herkesin görüşleri ortaya konulmalıki birşeyleri daha iyi yapalım.. evet illa laf olsun diye yazın demiyorum.. ama bu konunun önemli olduğu kanısındayım.. lütfen bu konuyu biraz düşünelim yazmasakta

Özer Özçetin
10-09-2008, 18:42
ilk iki sayı bir yığın eksiğine rağmen harikaydı,ben eski bir dergici olarak beğendim,3.sayıyı henüz alamadım Taksime çıkamadım karşıya geçemedim,fırsat bulup çıkacağım bir şekilde o zaman reel olarak görüşlerimi açıklarım,zşra ilk iki sayıda acemilik bir şekilde atlatıldı.

Serkan Keskin
10-09-2008, 19:49
dergilerimiz genel olarak amacına uygun bence biraz BEŞİKTAŞK biraz gündem biraz tribünler biraz mizah ve son olarak satranç olması gereken herşey var ve yazılar yalın bir dille herkezin anlayabileceği bir şekilde yazılmış benim ve büyük olasılıkla herkezin en beğendiği sayfa arka kapaktır harbi harbi kapak yani okudukça okuyası geliyo insanın bahattin babaya gelince gerçekten renk kattı ama ben orta sayfada bahattin baba yerine söyleşi yada bir tribün fotoğrafı ve arka kapak ahenginde bi yazı olmasının daha güzel olacağı kanaatindeyim dergimizin bir güzel yanıda ticari kaygı gütmemesi bu yüzdendirki uzun soluklu olacaktır biz ankara olarak biraz geriden geliyoruz ama yakında yeni projelerle dergimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz buradaki arkadaşlarla elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz ve şuanda çalışmalara başlıyoruz
emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık

Ismail Hakki Demirel
16-09-2008, 20:00
Uzun zaman sonra okuduğum bişeyden sıkılmadım hep bir sonraki cümlesini merak ederek okuduğum bir dergi oldu.bu elime geçen ilk sayısıydı ve okurken öylesine keyif aldım ki ve benim için içinde yazanların tek kelimesi bile boş değildi,ve klübümüzün resmi dergisini alıyordum 2 sayfada bir reklamdı ve o kadar boş içerikler vardıki okuyana kadar göbeğim çatlıyordu.günümüz gençliğinin sorunuda zaten okumayı sevmemek ama böyle okumayı sevdircek yayımlar oldukça bende okumayı severim...

Düşünen hayatageçiren, katkı sağlayan yazanı çizeni yorumlayanı, dağıtanı herkese binlerce kez teşekkürler...ilk defa pişman olmadığım bir dergi edindim ve hep bu çizgide devam etmesi dileğiyle...

not: kayıp kentin eskicisi bölümü sanırım bazı insanları bazı güçlerin okuması gereken bir başlık olmuş !!! hiçbir başlığı birbirinden ayırmıyorum çünkü hepsi güzel ve önemli şeyler anlatıyor...

Umit Bayezit
16-09-2008, 22:20
yaklaşık bir hafta aradan sonra aranızda olmak güzel

bu anlamda yorumsuz geçen konular için herkesten özür dilerim

dergi ile alakalı ne diyebilirim ki

herşey güzel her şeyiyle güzel...

emeği geçen herkese teşekkürler

Akin Akoglan
24-09-2008, 20:13
bir sayıyı diğer sayıdan ayırt etmek istemiyorum fakat 3. sayı bana daha güzel oldu gibime geldi 2ayda bir olmasından ötürü hemen okuyup bitirmek istemiyorum zamana yayıyorum :)umarım aylık olduğu günleride görürüz emeği geçenlere sonsuz teşekkürler

Ahmet Ayyıldırım
04-10-2008, 14:09
aradan uzun zaman gectı fakat yıne de emegı gecen kardeslerıme,abılerıme sevgı ve saygılarımı ıletıyorum.ayrıca dergımızın kayserı dagıtımını alan mert kardesıme de selamlarımı ıletıyorum.
HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ

Emre Yüksel
20-10-2008, 16:43
Dergi bugüne kadar gördüğüm en iyi Beşiktaş dergisidir.
İçinde hiçbir şekilde boş yazı yoktur. Şişirme Haber yoktur.
Emeği geçen herkezi tebrik ediyorum. Tam Gaz yola devam diyorum :)

Murat Aru
08-12-2008, 11:19
5. sayı geliyor!

Katkıda bulunmak istiyen arkadaşlar haden bakim biraz emek.
Katkılarınızla su verin demire, çeliğe az kaldı....

Ethem Kelmendi
08-12-2008, 12:50
benim bi sorum olacak her ne kadar yeni çıkmış olsa da geçmiş sayıları derginin satıldığı kitap evinden bulabiliriz di mi?