Orijinalini görmek için tıklayınız : KHARKİV biletleri cumartesi satışta
Ömer İlimsever
09-09-2008, 22:51
Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST B&E 450 YTL
VIP ÜST A&F 350 YTL
VIP ALT A&F 250 YTL
VIP ALT B&E 300 YTL
VIP ALT C&D 350 YTL
NUMARLI ORTA 200 YTL
NUMARALI KENAR 175 YTL
KAPALI ÜST 150 YTL
KAPALI ALT 100 YTL
YENİ AÇIK 50 YTL
ESKİ AÇIK 50 YTL
YÖNETİM ****lere özendi bu fıyatlarla ama iyi bir cewap vermek gerekir genede olmaz biz SEVMEYİ gecmişiz TAPIYORUZ...SEVGİ bu kadar istismar edilemez
Deniz Özdemir
09-09-2008, 22:52
yuhh yani yaa
Namik Kartaloglu
09-09-2008, 23:19
Amac ne? Taraftar maca gitmesinmi? veya Bu taraftar bizi hic terketmedi biz fiyati tavana cikarsak bile gelirler mi dusunuyorlar? Yazik cok yazik Besiktas Yönetimi dogru yolu hic bir sekilde bulamiyorsunuz, aciyorum size. Daha henuz ikinci ön elemelerde fiyat bu olursa finalde de galiba bedeliyle yeni stad satin alinabilecek birsey olacak.
Gokhan Akyol
09-09-2008, 23:39
finale çıkarsak stad boş kalır fiyatlar bu oranda artmaya devam ederse.ben derbilerdeki fiyatları düşünemiyorum :(
Ozan Kirici
10-09-2008, 01:09
Bu nedir böyle fiyat mı olur. İyicene sömürüyorlar.
Biz milyon dolarlık futbolcu istemiyoruz, her sene şampiyon olmakta istemiyoruz, formayı terleten futbolcular görebileyim bana yeter...
Cem Ozel
10-09-2008, 01:54
bir tarafı kırık kharkiv maçına 50 yetele eski açık. derbileri düşünemiyorum. UEFA kupasında yarı final maçı oynadığımızı düşünmek ise kanımı donduruyor.
M.Ilke Bortacina
10-09-2008, 03:53
böyle olacağı kombine fiyatlarından belliydi.. bencede yuh yani..
Zaza Karatas
10-09-2008, 08:57
yuh ya bu ne abi turkiyede gelir duzeyi normal olan bi insanin bu maca gitmesi bile zor....somuruyolar milleti helal olsun boyle devam Y.D
Olgun Şimşek
10-09-2008, 09:03
hafta içi
ramazan
eleme maçı
YUHHHHHHHHHHH
Murat Aru
10-09-2008, 09:56
Birşeyleri anlatmak için çırpınırsınız, "yanlış, hatalı, eksik, oha vs" ama nafile olur.
Okadar haklısınızdır ki size aptal aptal anlamamış numarası yapanlara içinizden sövmek dışında bişi yapamazsınız rruhunuz sıkılır ...........
Bu gün Gazeteleri Okuyanlar karşılaşmıştır, İlkögretimde Ceket, Kravat kalkıcak yerine bişiler giydirmek için sitelerden oylama yapacaklarmış. Biride soruyor Ya Devletlum: Şu cocukları tek tipleştirmeyelimde herkes serbest giyinsin!
Devletlumde demişki ne: Yok Olmaz bizim halkımız yoksul sefalet içinde bu aileler çok masrafa girer eve ekmek bulamıyan aileler okuldaki çocuguna elbise alamaz!!!
Aynı devletlumuza "AÇIZ AÇÇÇÇÇÇÇÇ" dediğimizde "hadilan oradan" demiştir.
AÇIZ AÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ASGERİ ÜCRETİ ARTIRIN dediğimizde "Sie" diyende aynı devletlularımızdır.
Neyse konumuza dönersek.
Bu taraftarı MAL yerine koyup herseferinde sevgilerini PARA olarak sömüren, sonuna kadar kanını emen ahanda bu ve benzeri yönetimler, TRİBUNLERİ zenginlerin cirit alanı yapmaya çalışan, parasız adam gereksiz adam diyen, ama döt sıkıştığında HALKIN TAKIMI diyen bu adamlara ben ne anlatsam yalan olucagından içimden sövmeyi ihtiyaçtan değil zorunluluktan devam ediyorum.
Bu yazı sadece var olan yönetime değil, aynı zihniyeti geçmişte taşıyan, gelecekte sürdürecek önüme kim geldiyse, önüm arkam sagım solum sobe.
Açız lan AÇÇÇÇÇ,
sEVİYORUZ pARAMIZ YOK.
Ufuk Dede
10-09-2008, 10:47
Bu sene bilet fiyatlarında anormal bir artış var arkadaşlar acaba bunu neye bağlamalıyız Yani 50 ytl açık fiyatı beşiktaş tribünlerinin profiline bakıldığında cok anormal geliyo bana Bunu bir fener tribününde yaparsın çünkü gelen kitle zaten soylu , şeçkinci, sosyete sorun olmaz yani....Ama böyle giderse açık tribün yokları oynucak ilerleyen haftalarda:(
Deniz Akkuş
10-09-2008, 16:58
sadece yeter ulan yeter diye biliyorum... aşkımızı tutkumuzu karşılıksız sevdamızı kullanan sömüren kan emici yönetime YETER diyorum...cüsss,oha, demekten başka bişey demiyorum diyemiyorum
Uğurcan Erdem
10-09-2008, 17:38
Ohaaa diyorum başka bişey demiyorum....
kıçı kırık bi takım la yapçamız maçın biletleri bu kadarda olmaz artık yuh .
derbielrde falan kapalı alt 400 ytl yi bulcak gibi....
yok artık yav hayla kendimi inandırmaya çalışıyorum..
Daha tuvalete bile gidemiyorz stadta bu kadar para alıyolar bari tuvaletleri yapsalar.
bu gerizekalılar biz maça gitmeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlar.
YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER....
Özer Özçetin
11-09-2008, 00:09
Bilet fiyatları neden böyle....
Niçin belli profil maça gelsin isteniyor....
Kombine fiyatları niye bu kadar yüksek tutuldu,haberimiz yokta Ş.LİGİNDEMİYİZ.....
Acaba geçen yılki Manisa maçının sonunda olanlar bir daha hiç olmasın diye mi....
Tribün nasıl olsa belli bir kesim olarak susuyor,iş protestoya gelince susturuyor.
Aman başkaları maça gelemesin mi amaç.
Yoksa sadece para kazanmak mı.
Ticarete bu kadar kafaları basıyorduysa onca haybeden transfer ve bewdelsiz hemde tazminat ödenerek gönderilen futbolcular neyin nesi acaba...
Bir teknik direktöre bile yıllık transfer parası kadar meblağı kaptırmak niye o zaman.
Demek ki ticarete de kafaları pek basmıyor,demek ki müşteri olarak falan bakmıyorlar taraftara,amaçları para kazanmak falan değil.Öyle olsa kapı önünde korsan forma sattırmazlar.
Amaç belli değil mi sizce.Tepkisizler gelsin maça,tiyatro gibi izlesinler,tezahüratı yapanlar zaten bir şekilde içeri giriyor diye düşünüyorlar galiba.
Benim kafam nedense bu işlere fazla basmaz.O nedenle sebep sonuç ilişkisini kuramıyorum.Sizler sonuca ulaşmışsınız,bu kadar Beşiktaşlı ortalama bir görüşte birleşmiş,demek ki sizin çıkardığınız sonuç doğru.
Ama kafama da takılmıyor değil,hani bu kadar ticaretten anlasalar diyorum,metre kare rayiç bedeli 80 dolar olan yerleri 17 dolardan kiraya vermezlerdi,36 milyon dolar borcu 100 lere taşımazlardı hemde gram sportif başarı yokken hemde colacıya sponsor almalarına rağmen.
Demekki başka bir şey vardır diye de düşünüyorum,sizlerin görüşüne de inanmak istiyorum,kulüptekilerle aynı düşünüyor gibisiniz,yani ticari amaç adına yapılmış bir hareket gibi görünüyora inanmışsınız ve ortaklaşa bir fikir çıkmış.Hani ben eskiden mahallenin delisiydim ya,olmaz öyle şey sebepler bunlar diye yazardım ama,artık akıllandım.O nedenle sadece öğrenmek adına soruyorum.
Acaba ticaretmi mesele,yoksa aksi saha sonuçlarında protestoya uğramamak mı.Zira bıçak kemiği bile paraçaldı herhalde,birileri rahatsız olmasa da ben eskiden olduğu gibi rahatsızım,fb gs 5 şampiyonluk takmış gidiyorlra 17 şer ve 12.
Ama yanlış anlamayın rahatsızlığım bellide,yine de iyi niyetli olmaya çalışyorum.
Vardır belki düşünceleri diyorum,ha bu arada numaralıda her hafta dağıtılan davetiyeleri falan da hatırlamak istemiyorum,onlar aklıma gelince demekki amaç ticari değilmiş diye delirip mahallenin delisi oluyorum.Bir yanda para lazım diye fahiş fiyatlar öte yanda özellikle numaralıda bedava davetiye adı altında bilet.Başka tribüne giren varmı böyle davetiye adı altında onu hiç mi hiç bilmiyorum
Ali Erken
11-09-2008, 00:20
Numaralı Vip tribununun yuzde 90'ı davetiyedir heralde, eski acıktan kazanacagı 50 milyonun hesabı başka olmalı.
Akin Akoglan
11-09-2008, 11:11
bu maçın bedeli en fazla 25 yetele valla kalan 25 yetele ne oluyor belli değil birde bilet fiyatlarında eski açığın yeni açığı yakalamış olması dikkatimi çekti eski açık hep 3-5 ucuz olurdu
Safak Batman
11-09-2008, 11:53
Sakın giderek azgınlaşan endüstriyel futbol illeti olmasın bu fiyatları nedeni.???
Yeni düzenlemelerle azalan naklen yayın gelirleri,sportif başarısızlıklar ile gelmeyen şampiyonluklardan ötürü düşen reklam ve sponsorluk gelirleri…
yani yönetememe becerisinden kaynaklı giderek azalan gelirler ve artan giderler bu fiyatların gerçek nedeni gibi gözüküyor. taraftarı yolunacak kaz gibi gören bir anlayış zaten mevcut.Kendiliğinden doğacak protestoları önlemek de bu işin bir tarafı olabilir belki ama bu maç kolay geçer ve takım zorlanmaz sonuçla ilintili olarak kendiliğinden bir tepkinin de doğacağını düşünmüyorum.kendiliğinden doğmayacak olan tepkiler içinde bilet fiyatlarının bir önemi yok böyle bir durumda bilet fiyatları 200 YTL de olsa birileri tarafından alınır o biletler.. zaten böyle bir durum mevzu olsa yönetimde benzer “tedbirler” alır.
buarada geçenlerde gazetede okumuştum,elektrik zammında önceydi gerçi zam şampiyonu maç bileti diyordu…
sanırım bu duruma verilecek en güzel tepki ‘Açız Ulan AÇÇÇÇÇ,
sEVİYORUZ pARAMIZ YOK’ olacaktır.
Namik Kartaloglu
11-09-2008, 12:24
Açız Ulan AÇÇÇÇÇ, sEVİYORUZ pARAMIZ YOK
Cagdas Sezgin
11-09-2008, 18:26
Bu ülke şartlarında 25 ytl bile fazladır.!!! 500 ytl'yi bile bulmayan askeri ücret 1000 ytl'yi bulan KAPALI kombinesi! 50 ytl kale arkası bileti...
ALLAH BELANIZI VERSİN!!!
Özer Özçetin
11-09-2008, 18:33
Madem endüstriyel futbola esir olundu,taraftar projesine dudak büküldü.O zaman esiri olduğunuz ve Halkın Takımının lafta kaldığı endüstriyel cenderede Beşiktaşı yönetiyorsunuz ve elinizde Fulya var.İlave katlar için müteahhitten niye zırnık hak almıyor alamıyorsunuz,niye elinizdeki ederi çok yüksek yerleri 60-70-80 dolardan metre kare olarak kiralamıyorda müteahhide bu hakkı 17-23 dolardan devrediyorsunuz.
Bu nasıl mantıktır,el oğlu sponsorluk için tvsini senin gazoz parası niyetine verdiğinin kat be kat fazlasına satıyor.
Transferlerde boş atıyorsun ama parayı da sokağa atarak.
Elbette bunun protesto edilmemekle de ilgisi var.Kimse salt protesto etmek için tribüne şartlanıp gitmez,orada bambaşka ruh halinde gelişir işler.Ne kadar az taraftar gelirse ve protesto etmeyecekler yine yerlerini alırsa geçen yıllar gibi o zaman sorun yoktur yönetim için.
Konu bu kadar basittir.Dün akşam çözememiştim bugün kafam netleşti ki birşeyler karaladım işte.
Sinan Gün
11-09-2008, 21:04
'paran yetmiyosa alma kardeşim' diyolar resmen
d-smart para,lig tv para,stadda maç izlemek para,para para para...
Hala tepkisini koyamayıp , Beşiktaşsız yapamam diyip stada giden insanlar var ya hepsi onların yüzünden.Başka bişey demiyorum
Ufuk Saygin
11-09-2008, 23:05
bizim yöneticeler olayın içine para girince sapıtıyor ben bunu anladım...Bu sene almayacaktım kombine yine gittim aldım y.açıktan.. 3 kişi gittik, ya bi taksit muhabbeti tutturmuşlar illa o şekilde olacak 200 karttan trink çekicek gerisi taksit 3 tane..Arkadaşımın bir tanesine uymuyordu bu şekilde, 100 peşin vereyim gerisini karttan çekin diyor adam olmaz diyor,taraftar kombine almak istiyor ama yönetimin koyduğu fiyat/taksit stratejisi yüzünden alamıyor,kimse de gram yardımcı olmadı,yanımızdaki öbür arkadaşın kredi kartından 3 bilet parası çektirdik ve öyle alabildik...Daha uygun bir taksitlendirme yöntemi olamaz mı? 3 olacağına 5 olsun misal? 2ay geç alsınlar parayı..
Bu maç biletlerinin fiyatının bu şekilde olacağı da geçen sezonki basket maçı fiyatlarından belliydi 3 lira 5 lira 10 lira ve avrupa maçları 25 lira yaptılar en sonunda,şaka gibi..Fener ise yanılmıyosam eurolig(?) maçlarından bir tanesini sadece 1 ytl ye oynamıştı abdi ipekçi de...
Özer Özçetin
12-09-2008, 18:41
Burada bir yanıtım vardı silindimi acaba,Sinan Günün yazısına cevaben,sonunda benim gibi düşünen biri varmış demiştim herhalde.
Sinan Kara
12-09-2008, 21:14
yapamıyorum gidiyorum ne yapayım..fiyat konusunda ve diğer konularda burda herkesle hemfikir olduk genelde...ama maça gidenleri suçlamak onlar yüzünden oldu demek te hoş değil...
memnun değiliz,bundada haklıyız..ama yaptığımız hiçbir şey yok,haksızlığımızı gidermek adına..
konuşuyoruz yazıyoruz bütün yaptığımız bu...
tabiii bazı abi ve arkadaşlar var ellerinden geleni fazlasıyla yapanlar..bende birşey yapamayanlara dahilim maalesef...
Sinan Gün
14-09-2008, 17:48
Burada bir yanıtım vardı silindimi acaba,Sinan Günün yazısına cevaben,sonunda benim gibi düşünen biri varmış demiştim herhalde.
Yalnız değilsin Özer Abi
Hala dayanamayıp aldım diyenler.Tamam sizde de suç aramak yanlış ama
Böyle bilet fiyatlaryıla karşılaşınca ilk başta demediğiniz kalmıyo,sonra dayanamayıp aldım diyosunuz.Stad doluyo tabi dayanamayıp alanlarla ((nasıl işse ben de bunu anlamıyorum.Madem dayanamıyodunuz kombine niye almadınız))
Biz para sıkıntısı çekenler de anca kahveden seyrederek yetiniyoruz.
Biz de istiyoruz tabi stada gidip destek vermeyi ama bu fiyatlara bu şekilde tepki koyulamaz.Bekleyin siz düşük fiyatları beklersiniz.Başkan da sizin gibi düşünüyodu zaten.Ya bunlara bu fiyat çok fazla ama dayanamıyorlar ne yapsınlar :)
Abilerim lütfen biraz tepki göstermeyi bilelim ya
(Benden yaşça büyük abilerim var.Bi saygısızlık etmedim İnşaallah)
Sinan Kara
15-09-2008, 13:23
bizde zaten kombine alıyoruz sinan kardeşim;dayanamadık aldık derken:))
Ufuk Dede
15-09-2008, 17:34
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 1 2 3 İSTİFA İSTİFA İSTİFA LAY LAY LAY LAY LAY LAY oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo BEŞİKTAŞŞŞ_) BU SLOGANIDA ATCAMIZ GÜNDE^GELİCEK İŞAALAH
Sinan Gün
16-09-2008, 00:24
bizde zaten kombine alıyoruz sinan kardeşim;dayanamadık aldık derken:))
O zaman niye alınganlık yaptınki abi.(gerçi sizde de hiç suç yok demiyorum)
denim lafım bilet alanlaraydı zaten
Sinan Kara
16-09-2008, 01:12
:)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.