PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz Düşünüyoruz, Yönetim Siz Koyun Olun Diyor!!!

Serdar Yeşil
11-09-2008, 14:09
Çözüm İçin Bir Proje, Başlatılan kampanya 500 bine yakın üye yapıldı ve bölge temsilcileri seçildi Yönetime Sunuldu, Onlar ne yaptı resmen geçiştirdi
SİZ KOYUN OLUN DEDİ

Aziz hedefim birmilyon üye dedi, medya 100 yılın projesi dedi, bizim abilere bizim yönetim size ne dedi

TS ne yapıyor

Trabzon'a SMS'li destek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası organizesinde, kentteki meslek kuruluşları ve dernek temsilcilerinin katılımıyla, Trabzonspor'a destek sağlamak için "SMS" kampanyası başlatıldı.
Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan TTSO Başkanı Şadan Eren, geçen şubat ayında göreve gelen Trabzonspor Yönetim Kurulunun, kurumsallaşma hamlelerini önemli transferler ile süslediğini ve kente yeni bir heyecan getirdiğini söyledi.
Kombine kartların satışı konusunda başta valilik olmak üzere tüm kurumlardan destek istendiğini ve verilen desteğin taraftarların ilgisi ile birleşince rekor bir sayıya ulaşıldığını ifade eden Eren, şunları söyledi: "Bizler de Trabzon'daki meslek kuruluşları ve dernekleri olarak, şehirde ve taraftarda var olduğu aşikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübüne maddi destek sağlama amacıyla Trabzonspor taraftarınca çok arzu edilen kısa mesaj kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalı hatlarından, "TS' yazıp "6761" göndererek, Trabzonspor Kulübü'ne 5 YTL katkıda bulunabilirler. Mesajlar, iki kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyoruz."
Konuşmanın ardından Eren ve diğer katılımcılar, 6761'e mesaj göndererek, kampanyayı başlattılar.

Hakan Kirezci
11-09-2008, 16:54
Serdar, biz çözüm düşünüyoruz yönetim geçiştiriyor demişsin ya işte meselenin püf noktası burada.

Taraftar olarak, endüstriyelleşmenin takımın genetiğiyle oynaması sonucu ortaya çıkan kalıcı değişimleri "sorun" olarak gördüğümüz için "çözüm" üretmeye çalışırken bizim bulduğumuz bu çözümler nitelik itibariyle yönetimler için "sorun" oluyor. Adamlar zaten geçmiş haliyle kulübün idari, ekonomik yapısının gayri ticari olmasını, taraftarın kulüp üzerindeki etkisinin fazlalığını sorun olarak tesbit edip kendi çözümlerini dayatmaya çalışıyorlar ve sen(biz) taraftar olarak onların bulduğu çözümlere karşı çözüm üretip onların bunu kabullenmesini umuyor(uz)sun. Bu çelişkiyi iyi kavrayıp yönetimlere "Neden kendi kendini vurmuyorsun kardeşim" diye kızmaktan vazgeçmek gerekiyor.

Kişilere ve kurumlara borçlanma, şirketleşip tüm maddi manevi değerleri metalaştırarak satışa hazır hale getirme, denetimin tam anlamıyla şirket yönetiminde kalmasını sağlama ve satılabilirliği her durumda canlı ve değerli tutabilme yönetimlerin çözüm bekleyen sorunlarıdır. Bunlara karşı çıkma ve karşı çözümler üretme ise taraftarın yönetimlere intihar teklifidir. Burada uzlaşma beklemek ne derece gerçekçi olur takdir sizlerin.

Ismail Hakki Demirel
11-09-2008, 17:00
ligtv'nin yaptığı çArşı'nın yürüyüşü adlı bir kısa bel****l vardı izlemişsinizdir, Orda saçları dökük bir abi konuşmuştu adı MUSTAFA'ydı.Aynen şunları söylemişti,

"Bu ülkede aydın geçinen o kadar insan varki onlar gereksiz tartışmaların içinde oldukları için biz düşünüyoruz , ama bizde onların gözünde SOKAKTAKİ SERSERİYİZ...."

Özer Özçetin
11-09-2008, 18:36
O arkadaşı tanırım bilirim,taraftar projesi ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.Yani burada şimdi Serdarın anlattıkları ile arkadaşın verdiği örnek ne kadar örtüşüyor merak ettim,aydınlatırsa sevinirim.

Ismail Hakki Demirel
11-09-2008, 19:03
özer abi o abinin verdiği örnek neyle örtüşüyor diye sormuşsun,
yane taraftar olarak bizlerden birileri düşünüyor ve yönetimde buna sokaktaki serseriler gözüyle bakıp ciddiye almıyor bunla örtüştürerek bu örneği vermiştim. neysee konuyu dağıttım sanırım.

Ismail Hakki Demirel
11-09-2008, 19:04
ha bu arada bende mustafa abinin sende tanıyorsun taraftar projesiyle alakası olarak o cümleyi kurduğunu söylemedim ki :( o bir genelleme yapmıştı

Özer Özçetin
11-09-2008, 20:07
Yönetim kimin ne düşündüğünü çok iyi biliyor.Yönetim derken aslında genelleme yapmak yanlış.Bazı yöneticiler diyelim.Kimi mantıklı buluyor akla ytkın projeleri kimi ise hayal diyor,bazıları da aman ne gerek var bir şekilde baştayız,ne gerek rahatımız bozulsın diyor.
Serseri diye bakılana akıl dışı fiyatlarla bilet ve kombine sunulurmu.Serseri nasıl bilet alsın,bilet alacak parayı nerden bulsun.
Ama endüstriyelin bakışın elbette bir genellemesi var,paran kadar taraftarsın paran kadar yerin var,paran kadar sözün var.
Kombine yetmmiyor bilet yetmiyor,lisanslı ürün giymezsen pahalı yerden maç izlemezsen pek önemin olmuyor ne yazık ki.
Ya çok güçlü olduğunu bilecekler,güçlü bir grubun olacak işte o zaman yerin var bu mantalitede.
Neticede Mustafa iyi niyetle söylemiş aslında ,biz endüstriyel futbola uymayız o bize uymaz demez.

Mehmet Doğan
12-09-2008, 02:17
Kulube deli gibi kaynak akacak deli gibi üye sağlanacak ama yönetimden hareket yok neden çünkü üye sayısı artarsa kendi yaptıkları üyelerin etkinliği azalacak..
Kulube para akarsa o zaman kendi cebinden para vermesine gerek kalmayacak ve dolayısıyla seçim döneminde borç bırakamayıp seçilemeyecek..

Serdar Yeşil
12-09-2008, 08:55
Ben ÇARŞI nın geri döneriz ama!!! dediğinde, kendi kendime İnşallah birinci talepleri ÇÖZÜM İÇİN BİR PROJE kampanyasını dayatırlar diye dua etmiştim, Bazı abilerin hazırlayıp start alacak konuma getirdikleri bu proje bazı abiler tarafından da tam anlamıyla sahip çıkılmadığını düşünüyorum, Beşiktaşımızın en hayati projesi işte o zaman ne aşçı oğullarıyla uğraşılır nede Şehitlerimizin isimleri silinir ama hal böyle olmayınca, Vefa bizler içinde bir semt ismi olmaktan öteye gitmeyecek, belki benim bu sözüme kızan çok insan olur gerçek bu, üzüldüğüm İmza kampanyalarını başlatan abilerimize sahip çıkan büyüklerimiz bu projeye neden sahip çıkmadıkları.
Bu proje hayata geçse işte o zaman hiçbir başkan kendi parasını vermez ve sonrada gazetelerde manşetlerde paramı elbette alacağım diye haykırmaz bizlerin yüzünü öne eğdirmez, beşiktaşımın ismi, yani beşiktaşımı yönetenler mahkemelerde suçlu pozisyonunda olmaz.