PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Olabilir mi !

İsmet Hakan Kara
12-09-2008, 11:03
Arkadaşlar , Abiler , Yoldaşlar ;

Günlerden beridir birşey hayal ediyorum , hep düşünüyorum olur veya olmaz deyip geçiyorum ama biraz önce daha uzun düşünüp sizlerle paylaşma kararı aldım.. Diyorum ki ;

Cristiano Lucarelli Beşiktaş'a Gelir mi !!!

Olur veya olmaz , bu tartışılır .. Ancak günümüzde gazeteler bile takımlara transfer yaptırabiliyorken , bizz -Güçlü Beşiktaş Taraftarı- neden bunun için uğraşmayalım ..

Olabilir mi !

Emre Yüksel
12-09-2008, 11:06
Olabilir mi ? :D

Serkan Keskin
12-09-2008, 11:38
transfer yönetimin işidir bence tabii adam gibi yaptıkları sürece desteklemektir taraftarın işi yürekten desteklemek takımı abilerimizin sürekli söylediği gibi özkaynağa baksınlar yeter tam bunu yazarken dinlediğim beste
aklımda birtek sen
fikrimde birtek sen
ne farkeder KARTAL
sen hergün yenilsen...

Zaza Karatas
12-09-2008, 12:02
cok isterdim ama nasil olucak?

Deniz Akkuş
12-09-2008, 16:37
sevgili ismet taraftar projesini kabul etmeyen bir yönetimden bahsediyoruz adamlar kabul etmedi ****ler ona benzer uygulama yaptı gazeteler büyük manşetler attı.. anlayacağın hayaller bile başkaları tarafından söndürülebilir...

Akin Akoglan
12-09-2008, 20:45
nouma nın ikinci gelişi aklıma geldi neden olmasın ama çok zor sebebi nouma da oluşan havanın lucarelli de oluşabilmesi açısından ve birde tabii ki dillere destan yönetimimiz

Cem Ozel
12-09-2008, 21:50
shakhtar'damı o şimdi

Nasuh Pirinc
12-09-2008, 22:24
en son parma'daydi diye anımsıyorum.

Ismail Hakki Demirel
12-09-2008, 22:26
en son parma'daydi diye anımsıyorum.

bende öyle hatırlıyorum

İsmet Hakan Kara
12-09-2008, 22:47
evet şu an Seria B takımlarından Parma'da .. Livorno ile oynayacakları maçı çok merak ediyorım .. Livorno demişken Seria B de 4 puanla ikinici sırada ve şu an devre arası olan maçta deplasmanda Piacenza karşısında Francesco Tavano ' nun attığı golle 0-1 önde .. :) ek bilgi olsun

Uğurcan Erdem
12-09-2008, 22:52
evet şu an Seria B takımlarından Parma'da .. Livorno ile oynayacakları maçı çok merak ediyorım .. Livorno demişken Seria B de 4 puanla ikinici sırada ve şu an devre arası olan maçta deplasmanda Piacenza karşısında Francesco Tavano ' nun attığı golle 0-1 önde .. :) ek bilgi olsun

nerden takip ediyorsun ???
Yardımcı olursan sevinirm

İsmet Hakan Kara
12-09-2008, 22:56
http://www.justin.tv/spok88

umarım problem olmaz bu linki vermiş olmam ..

Uğurcan Erdem
12-09-2008, 22:57
http://www.justin.tv/spok88

umarım problem olmaz bu linki vermiş olmam ..

sağol kardeşim...
Olmaz heralde daha önce bizim maçların linklerinide veriyoduk..

İsmet Hakan Kara
12-09-2008, 23:14
1-1 oldu umarım yenilmeyiz ..

Fatih Alper Ozen
12-09-2008, 23:31
Gerçekten de süper bir fikir.Lucarelli bize ilaç olur.Taraftar için oynayan tipte futbolculardan.Onu bu ülkede hele Beşiktaşımızda görmek gölerimizi doldurur.Ama bunun için ne yapılmalı ?Saksıyı çalıştıralım beyler.Bu yönetime lafımızı geçirmek için artık bişeyler yapılıyor.Stad projesini durdurmak,çizgili forma yaptırtmak örneğin.Futbolcu transferi bu sezon için zor bana göre belki ara transferde.Onda da Bobo ya talip çıkarsa.Bence Lucarelli Beşiktaşı ve büyük taraftar gücümüzü duymuştur.Çok zor olmaz .En kötü sezon sonu yeterki sesimizi duyuralım.

Hamza Uyulgan
13-09-2008, 19:13
walla ismet kardeş KARTAL gönlüne göre versin..lucarelli gelirmi bikmem ama senin imzan süpermiş

Yankı Aydın
14-09-2008, 16:37
Lucarelli Beşiktaş'ta..hep hayalini kurduğum bişeydir,milli takım maçında yaptığı gibi golden sonra kapalıya koşucak formadaki armayı öpüp içine giydiği che tshirtini göstericek..Ama ne yazık ki geliceğini sanmıyorum ve yanılmıyorsam da 34 yaşına geldi ve bu yaştan sonra bize pek bir katkı sağlıyacağını düşünmüyorum

Gursel Metin
14-09-2008, 19:19
Lucarellinin kafasını sinan okşamayacakmı sonuçta gelse ne olur gelmese ne olur.