Orijinalini görmek için tıklayınız : digiturk sen ne ayaksin...!!!
Vedat Benakay
17-09-2008, 10:42
bakude Besiktasimin macini seyretmek icin evimde hazirliklarimi yaptim, ve buyuk bir heyacanla tv nin karsisina gectim.yayinci kurulus naklen yayina basladi...bekledim bekledim dunyanin en buyuk korosunu gormek icin bekledim.C@RSI pankartini gormek icin bekledim...dunyanin her yerinde ,turkiyede naklen yayinlanan maclarda rakip takim taraftarini azda olsa tv ler gosterir..ama bir kere yahu bir kere Besiktasimin kartal kanatlilarini gostermedi bu yayinci kurulus.basta dusundum acaba olaylar olduda trabzona sokulmadilar mi diye..ama sonradan sesleri gelmeye basladi,marslari kulaklarimda cinladi...sen ne ayaksin digi turk ne ayak...ne yapmaya calisiyorsun...bzi gostermemekle kime ne anlatmaya calisiyorsun,neyi ispat etmek istiyorsun...bilmiyormusun ki biz siluet olarak gozukmesekte seslerimiz heryerde yankilanir.ts seyircisi 90 dakika yuh cekti neden biliyormusun yayinci kurulus bizim seslerimizi bastirmak icin...daha cocuksunuz cocuk...sizde korktunuz degilmi ayak seslerimiz duyulmaya kanat seslerimiz hissedilmeye basladi..korkunun ecele faydasi yok GELIYORUZ ULAN ..DAGLARIN DORUKLARINDAN HAVALANDIK GELIYORUZ ULAN..
Ismail Hakki Demirel
17-09-2008, 10:53
Engellemeye gücünün yetmeyeceği şeyden korkmak APTAL'cadır demişti abilerimiz
Derya Banu Akgul
17-09-2008, 11:14
Ben sesleri duyana kadar yinemi taraftar götürülmedi diye söylendim durudum.Sesler gelince heyttt dedim kara kartallar orda ama dediğin gibi bir kere göstermediler.Son nefes yine ordaydık,görünmesekte RUHUMUZ YETER .....
Bülent Acar
17-09-2008, 13:52
Gayet karma taraftar profili olan bi arkadaş ortamında maçı izledim. Hepsi helal olsun vallahi dedi, şu hamsileri manyak etti sizinkiler dio :)
Göstermez göstermez işte.Yapcak bişey yok. Sanırım onları da göstermedi hiç
Vedat Benakay
17-09-2008, 14:33
Bulent kardes gostermek gostermemek meselesi degil.bilincli yapilan bir sey...ama ne yaparlarsa yapsinlar ,mabedimizi kapatirlar ruhumuzu silemezler,goruntumuzu kapatirlar sesisimizi kisamazlar...ama biz gurbette olanlar icin bu cok onemli..inanin gzolerinizi saniye ayirmazsiniz ekrandan Besiktasimin o muhtesem korosunu gorecegiz diye beklersiniz..Besiktasim eger ts macini kazansaydi bile icinde bir burukluk olur insanin.gozleriniz arar siyah beyaz renleri,gozleriniz arar C@RSI pankartini.gozleriniz arar gundogdu soylenirken kalkan yumruklari..
Mustafa Fatih
17-09-2008, 17:33
Gayet karma taraftar profili olan bi arkadaş ortamında maçı izledim. Hepsi helal olsun vallahi dedi, şu hamsileri manyak etti sizinkiler dio :)
Göstermez göstermez işte.Yapcak bişey yok. Sanırım onları da göstermedi hiç
61. dakikada bütün kameralar trabzon tribünlerindeydi
Bülent Acar
17-09-2008, 18:06
Dogrudur bea, üstüme gelmeyin ts li falan değilim !_bye_! :D
İsmet Hakan Kara
17-09-2008, 19:31
Şampiyon olmamız engellenemezz.. Şerefsiz Digitürk , Aşşağılık D-Smart .. Yıkalım Şu Köhne Düzenii , Biz Başka Alem İsterizz Ulannn ...
Eren Yıldırım
18-09-2008, 14:13
YoLuMuZ DewRiM YoLu !_gel_!
Hakan Kirezci
18-09-2008, 14:26
Bu Dew dediğin motor yağı markası değil mi? Hani reklamları da var bol bol.
Ismail Hakki Demirel
18-09-2008, 14:37
Yayıncımısın, Soyguncumusun,
Yoksa Sende Yalakamısın,
Anlayamadık Sen ne ayaksın,
Digitürk Sen manyakmısınnnn
Turgut Eren
18-09-2008, 17:16
Wan'ın w si yanlışlıkla girmiş oraya hakan abi : ))))) !_kork_!
Vehbi Cankat Güneş
19-09-2008, 09:54
İnönü'deki maçlarda bile tribünleri çok az gösteriyor ki deplasmanda göstermemesi gayet normal.
Eren Yıldırım
19-09-2008, 11:26
Bilmiom vala ben tv izlemeyeli uzun zaman oldu !_yok_! ama benm dediğim reklam deil :P
Cem Ozel
21-09-2008, 19:56
Güzel Türkçemizi düzgün kullanmaya gayret gösterelim :)
( bunu ben diyorum ama dil bilgisinden de pek anlamıyorum )
Mustafa Tunaoğlu
06-10-2008, 14:47
hele melih şendil BEŞİKTAŞIMIZIN maçını anlatınca deli oluyorum...kendisi koyu bir pis fenerlidir.....NO PASARAN......
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.