Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 5.Hafta İbb(1) - BEŞİKTAŞ(1) [27 Eylül Crts 19.15]
Bülent Acar
23-09-2008, 00:48
İstanbul B.Ş.B. 0 - 0 Eskişehirspor
Fenerbahçe 2 - 0 İstanbul B.Ş.B.
İstanbul B.Ş.B. 1 - 2 Ankaraspor
Ankaragücü 0 - 0 İstanbul B.Ş.B.
İBB daha galibiyet yüzü görmedi, anca 2 tane beraberliği var o da cok vasat takımlara. Maçın istanbulda olmasından dolayı da zaten rahatız baya. Şu geçtiğimiz 4 hafta bakmayın 2-0 öne geçen antalyasından, ne yapıcagını kimsenin kestiremediği konyasına ve resmen bir kapalı kutu olan trabzonuna sağlam maçlar atlattık, bunlardan sonra bana göre 2 tane avantadan maçımız var bunların ilki de İBB, sonradan malum hacettepe maçımız var ki bence gerçekten bu 2 maçta alınacak 2 galibiyet arkamızdaki rüzgarı daha da güçlendiricektir.
27 Eylül Crts 21:45 SALDIR BEŞİKTAŞIM!
Polat Can
23-09-2008, 04:42
Geçen sene beş puan verdik bu takıma geçen seneninde intikamı alınacak. Zulümpiyata maç veriyosun bari 21.45 koyma hangi akla hizmet bu saate maç oynatıyorsun maçtan sonra bu insanların gidecekleri bir evi olduğunu unuttunuz galiba.nası dönecez o saatte süpermen değiliz ki.
Serkan Keskin
23-09-2008, 15:14
bu yılki kadroları sağlam değil rahat geçeceğimiz bi maç fark atarız özelliklede antep maçındaki kondisyonumuzu sahaya yansıtırsak en az 5 atarız kaleci hasagiçin cezalı olması yerinede son iki yılda 5 kez forma şansı bulan yedek kaleci mehmet ali tunçun olması lehimize diye düşünüyorum tabiii haksız yere oyundan atılan futbolcularımız olmazsa
Akin Akoglan
23-09-2008, 16:00
intikam zamanı bobo nun 50. golü bu maçaymış takılacağımızı zannetmiyorum kazanırız
Sinan Kara
23-09-2008, 19:24
metalist maçının topicindeki yorumlar aklıma geldi:) ama maç 1-0 bitti...
umarım iyi oynayarak ve hakederek kazanırız....
Sinan Arin
23-09-2008, 20:36
Zulümpiyata maç veriyosun bari 21.45 koyma hangi akla hizmet bu saate maç oynatıyorsun maçtan sonra bu insanların gidecekleri bir evi olduğunu unuttunuz galiba.nası dönecez o saatte süpermen değiliz ki.
olimpiyatın o dondurucu rüzgarı yetmezmiş gibi bi de üstüne ulaşım sorunu çıktı.federasyon stadın nerde olduğunu bilmiyo sanırım. bu kadar işkencede yapılmazki kardeşim
Fatih Balcilar
23-09-2008, 21:10
inşallah bu açıda alıcaz liderlik devam edeck şampiyon beşiktaşş
Sezen Gunduzalp
24-09-2008, 11:02
Turkcell Süper Lig'de 27 Eylül Cumartesi günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş ve Trabzonspor-Antalyaspor maçlarının başlama saati değiştirildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş ve Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmalarının başlama saatlerinin değiştirildiği bildirildi.
Yapılan açıklamada, daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.45'te yapılacağı bildirilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş karşılaşmasının saat 19.15'e, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da oynanması gereken Trabzonspor-Antalyaspor maçının da saat 21.45'e alındığı kaydedildi.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=4988
Sinan Arin
24-09-2008, 19:21
federasyondan sitemizi takip eden arkadaşlar var desenize:) neyseki yanlıştan erken dönmüşler...
Deniz Akkuş
24-09-2008, 20:40
yinede olimpiyatta oynanması çok kötü... saati düzelttiler eywallahta ne olacak ya bu olimpiyat stadı işkencesi... yaptınız yaptınız bari böle bir stad parayı adam gibi kullanıp adam akıllı birşey yaptırsaydınız.. daha ulaşım olayını çözemediler yaff... beşiktaşıma başarılar..
Saldır BEŞİKTAŞım oleyyyyyyyyy..... 0-1 alırız maçı en az
Bülent Acar
25-09-2008, 00:12
Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçındaki ibb'nin maç sonucu;
İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 1 - Tokatspor: 2
Maç saati de Sezen GÜNDÜZALP'in söylediği gibi 19.15'e alındı.
Bahadir Ozdemir
25-09-2008, 16:24
Taraftarı olmayan belediyespor'un, ülkenin (koltuk sayısı olarak) en büyük stadyumuna inecek olan Kartalımızın sevdalılarına belilrli bir kontenjan belirlenmemiştir.
Kapalı : 40 kağıt
Açık : 25 kağıt imiş.
Eren Yıldırım
25-09-2008, 21:28
SıRaDaKi GeLsİn bu_!
Deniz Özdemir
25-09-2008, 23:02
işte hakemlerimiz:)
(O) BÜLENT YILDIRIM
(Y) BAKİ TUNCAY AKKIN
(Y) SELÇUK KAYA
(D) SERKAN ÇINAR
Suleyman Korkmaz
26-09-2008, 00:53
bence rahat kazanırız hem bu maçı hemde hacettepeyi fark olur
Zaza Karatas
26-09-2008, 08:31
abi uyuz oluyorum su IBB ye zaten BJKye geldigi zaman adamlar butun gucleriyle oynuyolar ama soke soke alicak bu maci karakartal!!!!
* klubümüzün kısaltılmış yazılışı Bjk şeklindedir.
Zaza Karatas
26-09-2008, 08:31
BJK yi kucuk yazdigim icin kusura bakmayin :D
Ismail Hakki Demirel
26-09-2008, 09:06
bjk yi küçük yazman değilde bejeke diye yazman kusurluk !!!
Uğurcan Erdem
26-09-2008, 17:43
evet yani biz diğer takımları öyle yazarak dalga geçiyorduk sen şimdi bize yazmışsın Bejeke diye çok çirkin olmuş bence...
Bu arada maçı 2 yada 3 golle alıp liderliğimizi devam ettiririz diye düşünüyorum.
Bülent Acar
26-09-2008, 22:54
**** bu haftada taklalarda. İbb değil feriştahı gelse yeneriz :)
Arkadaşlar,
Fenerbahçe Kulübünün Kısaltması FB dir!
Galatasaray Kulübünün Kısaltması GS dir!
Lütfen kısaltmaları edebi(!) bir şekilde başkalaştırmayınız, bu bizim saygımızı ciddiyetimizi ve haklılığımızı göstermesi açısından küçük ama önemli bir noktadır.
Sizden isteğimiz bu küçük ama tribün kültürü için büyük önemi(!) olan karara uymanızdır.
Başkaları gibi değil kedimiz gibi davranmamız önemli diye düşünüyorum.
Rakiplerimizi yeri geldiğinde nasıl olsa gerekli cevabı verebilecek beceri bizde bir hayli var. Değil mi?
Teşekkür ediyorum.
Beşiktaşı bejeke şeklinde yazılması hakkında ekstra bir açıklama yapmamıza gerek yok zaten. Arkadaşta hatasını anlamıştır.
Tekrardan teşekkürler...
Beşiktaş Hayat Sensin...
İsmet Hakan Kara
27-09-2008, 12:15
Zapo - Sivok ikilisinin bu maçta ayrılacağını ve Sivok ' un kızağa çekileceğini okudum bazı gazetelerde , umarım böyle bi hata yapmaz Sağlam .
Serkan Balcı
27-09-2008, 13:22
bu yağmurlu günde kazanacağımızı düşünüyorum
Edip Celik
27-09-2008, 13:35
keyifli bir maç değil mücadelesi yüksek bir maç bekliyorum..
tek korkum sakatlık. zira belediye sert oynayan bi takım orta saha kurgusu da prese dayalı.. daha ziyade orta saha mücadelesi olarak geçecek gibi duruyor..
klişedir ama denmeden geçilmez "zemin ıslak kaleyi gören şut çeksin"..
Murat Aru
27-09-2008, 13:36
Maça gidicektim ama sanırım bu ateşle bırakın maça gitmeyi yataktan kalkamam...
Murat Aru
27-09-2008, 14:09
Emir Büyük Yerden Maça Gidilecek Git!!
Maçan sonra görüşürüz arkadaşlar...
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 18:20
arkadaşlar link verceksiniz değil mi.madur olmayalım :)
Deniz Akkuş
27-09-2008, 18:51
ewet ewet link gerek işyerindeyim ya radyodan yada int linkten izleyeceğim
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 19:00
linkkk linnkkk linnnnkkk
Hakan Kirezci
27-09-2008, 19:13
Herşeyi kapatın MSN dahil ve tercihan explorer da izleyin.
TIKLAYIN BAKEM (http://www.ligtv.de.vu/)
Deniz Özdemir
27-09-2008, 19:20
gollllllllllll holoskooo:D
Zaza Karatas
27-09-2008, 19:21
holoskoooooo
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 19:23
Herşeyi kapatın MSN dahil ve tercihan explorer da izleyin.
TIKLAYIN BAKEM (http://www.ligtv.de.vu/)
abi buda gitti ya
Hakan Kirezci
27-09-2008, 20:02
Açık abicim ben seyrediyorum
Belleklerini vs.vs. temizle devre arasında.
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 20:05
http://www.ustream.tv/channel/youhttp%3Awww.ustream.tvchannellig-tv-showtime
bende burayı buldum abim burdan izliom.bu arada eyvah gökhan zan girdi :(:(:(
Deniz Akkuş
27-09-2008, 20:32
o sarı kart nedir yaaaaa... benim gördüğüm kadarı ile değmemiş bile serdar
Emre Yüksel
27-09-2008, 21:11
işte bu olmadı be kartalım :(
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 21:14
offfff offfff :(:(:( ya hakem senaryoları yine başladı ya olmaz olsun ya.tamam verilmeyen ikinci golde nobre yapıyor faul ama ilk verilmeyen gol nedir allah aşkına ya.KALECİ TOPUN TAMAMINA HAKİM DEĞİL ve nobre vuruyor gol oluyor.bana bir kişi çıksın bu pozisyonda birtek hakemin gördüğü faul'ü açıklasın !!! LAnet olsun alayınız beter olun ulAn şerefsizler
Deniz Akkuş
27-09-2008, 21:19
çok üzgünüm yaaa.. yine başamı döndük yine hakemin yanlış kararları bizi 2.3. mü yapacak.. nedir bu yaaa... abicim yapacaksan adam gibi işini yapmayacaksan çek git emeklerimizi çalma yaaa....bu hakemler oldukça daha çoookkk bunları görecez...
Suleyman Korkmaz
27-09-2008, 21:19
hakemin bariz hataları var fakat gökhan zan ı neden oyuna alırsın toroman dururken ,beşiktaş pas yapamıyor organize ataklar geliştiremiyor.doldur boşalt nereye kadar zor günler bizi bekliyor görünen o
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 21:24
5 maçlık bir masalmış kandığımız diye düşünesim geliyor ama düşünmek istemiyorum,bi yandanda düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi :(
Deniz Akkuş
27-09-2008, 21:25
daha 5 yıl daha sayın e.s ileyiz daha çok bu sahnelere tanık olacağız.. adam gibi adam olması onu malesef süper yapmıyor.. ne derseniz deyin :(:(
M.Ilke Bortacina
27-09-2008, 21:32
hakem gibi senin taaaaaaaaaa... emek hırsızları !!! aziz amcanın paranızı yolladı sanırım.. Allah Belanızı versin !!!
Mustafa denizli senin gözlerin çıksın emiiiii.. Oraya seni yorumcu koyanın ben taa.. ulan niye söylemiyorsun 2 golede bariz gol diye... söylemezsin tabi.. söyleyemezsin.. söyletmezler..
ertuğrul hocam o ekreme 75 dk nasıl dayandın helal olsun.. Telloyu sakatlık haricinde çıkartıpta uğur incemanı koyduysan sana yine helal olsun..
Geçen seneye döndürdüler yine..
Serkan Balcı
27-09-2008, 21:34
ben ertuğrul un fikir yapısını beğenmiyorum.
ama hoca olarak beşiktaş ın başında kalmalı zaten gelecek hocada ne yapacağı tam bir kumar o yüzden hoca kalmalı.
bügünkü maça gelirsek o lanet sahada ve ruhsuz ortamda(beşiktaş lı kardeşlerimize değil sözüm) olmuyor oynanmıyor.yinede gol poziyonları bulduk ve 2 tane gölümüz bana göre verilmedi.ikiside göldü.
Sinan Arin
27-09-2008, 21:34
evet hakem hataları verilmeyen bariz 2 golümüz var ama bide takımın bu maçı almak için ne kadar çaba gösterdiğine bakmak lazım..tokatsporun bile 2-1 yendiği takımı yenemiyorsak suçu birazda kendimizde aramamız lazım. delgado takım golü yiyene kadar ortalarda yok son 2 maçta olduğu gibi. serdar kurtuluş faul yapmaktan başka hiçbir şey yapmıyor(hatta golüde onun yaptığı gereksiz bi faulden sonra yedik) ne ileriye çıkıyo ne doğru dürüst bi orta yapıyo. maalesef orta sahada top bile çeviremiyoruz. bobo oyuna girdikten sonra gol pozisyonları verilmeyen gollerimiz.şayet metalist maçındada takım böyle oynarsa durum vahim.
hakeme söyleyecek bişey yok o ne demek istediğimi anladı....
Hakan Kirezci
27-09-2008, 21:35
Yok katılmıyorum. Bu seneyi de kıra döke atlatabilirse seneye iyi bir hoca olacaktır artık. Bu kadar büyük bir okulda bu kadar eğitimle........!
Bu maçı bırakın da metalist maçı şifresiz kanalda diye sevinirken şimdi seyredebileceğimi sanmıyorum. O gece artık inerim Sığacık sahiline. Sakin deniz kenarında sallarım gece oltasını. Termosa da kahveyi doldurdum mu ancak sindiririm elendiğimiz gerçeğini. Maç bittikten sonra ağır ağır gider kaç kaç yenildiğimizi öğrenmek için birilerine sorarım. Ana!.. Bir bakıyorsun ki meğer tur atlamışız... İşte o zaman hiç hesapta olmayan bir sevinçle eve gelir geçerim TV nin karşısına... Ben işi çözdüm arkadaşlar. Hacettepe maçında da öyle yapacağım tutarsa. Yoksa böyle Ertuğrul'dur, hakemdir, şudur, budur... Gayri yürek kaldırmıyor.
Suleyman Korkmaz
27-09-2008, 21:40
ya nedir bunlardan cektiğimiz biri fetuğrul hoca efendi diğeri malum offff
Sezen Gunduzalp
27-09-2008, 21:41
Hakan abi ne güzel demişsin öle :( :(
Deniz Akkuş
27-09-2008, 21:45
Yok katılmıyorum. Bu seneyi de kıra döke atlatabilirse seneye iyi bir hoca olacaktır artık. Bu kadar büyük bir okulda bu kadar eğitimle........!
Bu maçı bırakın da metalist maçı şifresiz kanalda diye sevinirken şimdi seyredebileceğimi sanmıyorum. O gece artık inerim Sığacık sahiline. Sakin deniz kenarında sallarım gece oltasını. Termosa da kahveyi doldurdum mu ancak sindiririm elendiğimiz gerçeğini. Maç bittikten sonra ağır ağır gider kaç kaç yenildiğimizi öğrenmek için birilerine sorarım. Ana!.. Bir bakıyorsun ki meğer tur atlamışız... İşte o zaman hiç hesapta olmayan bir sevinçle eve gelir geçerim TV nin karşısına... Ben işi çözdüm arkadaşlar. Hacettepe maçında da öyle yapacağım tutarsa. Yoksa böyle Ertuğrul'dur, hakemdir, şudur, budur... Gayri yürek kaldırmıyor.
Apploud Apploud Apploud Apploud
Akin Akoglan
27-09-2008, 21:47
birileri basmış gene bi taraflara tehlikenin farkına vardılar tabi bu sene oyunlar erken başladı
İsmet Hakan Kara
27-09-2008, 21:54
Yine emeğimiz çalındı !
Ismail Hakki Demirel
27-09-2008, 21:57
Hakan abim çok güzel söylemişsin ama ben bi türlü onu yapamıyorum işte ya...sonucu her ne olursa olsun maçımızı izlemek takip etmek istiyorum eğer edemiyorsam bi eksiklik olduğunu düşünüyorum, gerçi benimde seni gibi böyle olta keyfi yapma imkanım olsa düşünebilirim :D:D
Hamza Uyulgan
27-09-2008, 21:57
birisi artık cıkıp ertuğrul hoca ya BEŞİKTAŞ'ın teknik direktörlüğünü yaptığını hatırlatsın artık...o bülent yıldırımın a söylenecek bi kelime bulamıyorum annesinin kulağını cınlatmaktan başka
Deniz Özdemir
27-09-2008, 22:38
birisi artık cıkıp ertuğrul hoca ya BEŞİKTAŞ'ın teknik direktörlüğünü yaptığını hatırlatsın artık...o bülent yıldırımın a söylenecek bi kelime bulamıyorum annesinin kulağını cınlatmaktan başka
hakeme kızabilirsin ama anasını falan karıştırmayın yaa..biraz daha saygı çerçevesinde eleştiri yapalım lütfen....
Demir Han
27-09-2008, 22:49
Merhaba
Maçı seyretmedim ama açıkçası çok şey de kaçırdığımı sanmıyorum.
Benden daha fazla futbol bilgisi ve başarıları olmayan bir adam takımı yönetiyor.Gerek demeçleri gerekse takım kuruluş ve maç içindeki taktikleri ile kesinlikle takımın başında olmaması lazım.Ancak iyi bir teknik direktör arkası staj yapabilir.Hayat bazen insanlara ne kadar da cömert oluyor.Bu cömertliğe cevap verememek ise en acısı.
Başkan SE ve ES gitmeden bizler rahat olamayız.İnanın Lucescu bizim ilacımız olurdu.Seba gibi onu da harcadılar yamyamlar.
Ben hep söylerim bir takımı hakem ile birlikte yeneceksin.Sen Beşiktaş'sın.Top ile hakemi de içeri sokacaksın kaleye gerekirse çatır çatır yeneceksin gerisi beceriksizlerin hikayeleri...
Gokhan Gurgan
27-09-2008, 22:52
BeŞİktaŞ'in En BÜyÜk Sorunu ErtuĞrul SaĞlam'dir. Bu SÖylemİmİ Her Zaman SavunacaĞim. Uefa Kupasini Alsakta, Lİgte Şampİyon Olsakta.... Takimda İyİ Oyuncular Var. Kadroda SeÇenekte Çok. Ancak, ErtuĞrul'un Teknİk AdamliĞinda İŞ Yok. BÖylesİne Zorlanmanin Nedenlerİnİ Sİzlere Teker Teker YazacaĞim. Şu An İŞİm Var. SaĞlicakla...
Yanı Akdemır
27-09-2008, 22:56
yorumlara katılıyorum bu hakemlerle bu lig zor biter bugun nobrenın yerınde guiza yada baros falan olıcaktı gol vermıcektı hakem çok gulerım ya... maçtan hemen sonra yazsaydın kesin forumdan atılırdım ama şimdi daha sakınım. artık bıktım gerçkten bıktım sakın yanlış anlamayın BEŞİKTAŞIMDAN diil 1 gol atıp ustune yatmaktan bıktım bu ne ya anadolu takımı gibi yeter hoca yeter Beşiktaştasın farkına var artık
4. dkka gol atıp 86 dakka yatmak ne oluyo bi tane daha atarsam ne ala deyıp bu gune kadar gol atamamış takıma dunya kadar pozisyon verdık ve bir şey daha delgadoya tepkiler yakındır 3 maçtır rezalet top oynuyo hatalı pas atma rekoru kıracaktı nerdeyse gol yedıkten snra çırpınışlar akıntıya kurek çekmektır yazık bu taraftar artık bunları haketmıyo hade bakalım iyi bayramlar nasıl iyi olacaksa(!)
Ekin Ozan
27-09-2008, 23:11
Bu maçta hiç birşey yapmadı ortasahamız yokları oynadık oyunun çoğu bölümünde Metalist maçında elenirsek şaşırmam bu oyunla.Sivok'un Zapo ile ne kadar iyi anlaştığını oyundan çıkınca anladık Gökhan Zan'ı hiç beğenmedim.
İptal edilen ilk golümüz yeni kurallara göre açık bir faul malesef.
Kural şudur;Topa müdahalesini yapan kaleciye hiçbir şekilde müdahale yapılamaz.Kaldı ki kalecide sakatlanıp çıktı.
Gerçi geçen hafta GS'nin kocaeliye attığı ilk golde kaleci Serdar topu çelerken Nonda adamın dengesini bozdu.
Ayrıca bugünkü hakem geçen sene Nobre'nin Ankaraspor'a attığı buz gibi golü vermeyen kişilik.
Murat Aru
27-09-2008, 23:49
Maçtan yeni geldim, oraya o sıtadı hangi akılla yapılmış birkez daha anlamadım.
Soğuk, yağmur, rüzgar, sahayı dürbünle bile göremezsinizki maçı izleyebilesiniz.
İşkence!!!
Bütün işkencelerden geçebilirim kartalım yensede, maç sonu tabelada durum 1*1 idi.
Bu taraftar o sıtatda bu koşullarda takımı yalnız bırakmıyorsa, o takımın yönetimi ve sahada oynayan futbolcuları daha çok çalışmalı, hakem 2 golü iptal etmiş olabilir, şampiyon olacaksak 3. golüde atmamız lazım.
Son birşey, taraftarı olmayan takımlar neden süper liğde oynar?
Ne işe yararlar?!?
Mustafa Fatih
28-09-2008, 00:08
ben inanmıyorum hakan abinin böyle bişey yapacağına bence kahveyi termosda değil cezve ile evinde beşiktaşın golüne tur sevincine sevinirken yudumlayacağına inanıyorum :)
Ozkan Agtas
28-09-2008, 00:42
kapali ve presli defans yapan takimlar karsisinda,hele saha sartlarida biraz agirsa delgado oldukca etkisiz kaliyor.ve oynadigimiz sistemde olmazsa olmaz tek futbolcuda hemen hemen oymus gibi gozukuyor,ayrica holosko da bu mevkiyi oldukca yadirgamis,sezon basindan beri bir turlu beklenilen performansi gosteremiyor(gol atmis olabilir)takimda adam eksiltip ceza sahasi yakinlarina top tasiyabilecek en onemli elaman o!ayagimizda top tutup dogru pas yapamiyoruz!boyle oluncada rakibimize yeterince baski gelistiremiyoruz.ayrica kalede rustude hic guven vermiyor!
Demir Han
28-09-2008, 02:04
Delgado'yu kesinlikle bir lider olarak görmüyorum dostlar.Çok kuvvetli değil kuvvetli olmadığı zamanlarda da oyunu çevirebilecek kadar ince ve güzel paslar atamıyor...(bkz sergen ve alex)
Deniz Özdemir
28-09-2008, 02:13
Bu maçta hiç birşey yapmadı ortasahamız yokları oynadık oyunun çoğu bölümünde Metalist maçında elenirsek şaşırmam bu oyunla.Sivok'un Zapo ile ne kadar iyi anlaştığını oyundan çıkınca anladık Gökhan Zan'ı hiç beğenmedim.
İptal edilen ilk golümüz yeni kurallara göre açık bir faul malesef.
Kural şudur;Topa müdahalesini yapan kaleciye hiçbir şekilde müdahale yapılamaz.Kaldı ki kalecide sakatlanıp çıktı.
Gerçi geçen hafta GS'nin kocaeliye attığı ilk golde kaleci Serdar topu çelerken Nonda adamın dengesini bozdu.
Ayrıca bugünkü hakem geçen sene Nobre'nin Ankaraspor'a attığı buz gibi golü vermeyen kişilik.
bir yanlışın var geçen sezon ki ankara maçını Bülent Yıldırım değil Vedat Yüksel yönetti...
Garo Deliboz
28-09-2008, 04:00
nekadar elestirsekte serdar özkan bu kadroda cok gerekli bence,,, takimimizin en etkili kartali..
Delgado?cok zayif cok, belki sezon icinde üc, bilemedin dört macta etkili olabilir.bugünki macta takimin ileri cikamamasinin etkili olamamasinin en büyük nedeni delgado idi cok pas hatasi yapti, acaba bizimde beklentilerimiz cok mu ondan bilemiyorum.dilerim performansi yükselir.
http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/280920080254277691301_3.jpg
Sinan Kara
28-09-2008, 20:23
beşiktaş hakemi yenmesinide bilmelidir....
birde fark atarız diyenler niye fark atarız der onu anlamam...
Fatih Balcilar
28-09-2008, 22:01
hakem abimizi tebrik derim bir maçımızın daha için etti ligde
http://img241.imageshack.us/img241/9477/378519493dy6.jpg (http://imageshack.us)
Necdet Bulut
29-09-2008, 04:42
daha 5 yıl daha sayın e.s ileyiz daha çok bu sahnelere tanık olacağız.. adam gibi adam olması onu malesef süper yapmıyor.. ne derseniz deyin :(:(
adam gıbı adam lık hangı bakımdan, alı gultıkene sahıp çıkmamakmı !! her seferınde bahanelere sarılmakmı !!! Y.D ye hoş görünmekmı (( diğer adı ters olacağından kalsın )) ben kendı adıma düşüncem SAYIN ERTUĞRUL SAĞLAM soyadı gıbı değil aldatılıyorum hıssını bana yasatıyor hep ,, 8 -0 lık lıverpol rezıllığı sonunda söylediği laflarda kendını bıtırmıstır ,, ,,
Y,D ve onunla gelenler olduğu sürece KOCA BEŞİKTAŞIMIZIN güneşi hep batık olacak malesef ,,,
sakın arakadaşlar bıkaç puan yıtırıldı dıye hemen konusuyorsunuz böyle diye düşünmeyin inanın ben cokdan umudumu yıtırdım sonuç herne olursa olsun fikrim değişmez ,,
BEN O ESKI SAYGI DUYULAN BEŞİKTAŞIMI GERİ İSTİYORUM !!!!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.