Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribün ?
Sinan Gün
24-09-2008, 06:21
Daha önce açacaktım ama fırsatım olmadı.
Sadece bu sene mi böyle bilmiyorum.Yani en azından geçen sene böyle birşey yoktu.
Tribünler artık sürekli rakip takımlarla uğraşmaya başladı .Kesinlikle takıma desteği bıraktı demiyorum.Ama bir maçta 2-0 öne geçmeyelim.Tamam işte ondan sonra tanınmaz bir hal alıyo tribün
Hele ki g.antep maçında çıldırdım ben.Rakip 10 kişi,skor 2-0, bizimkilerin kaçırdıkları akıllara zarar.Tribün başladı dat diri dat dat diri dat....Bu ne ya.Her maç her maç gına geldi.Yap bi kartal gol gol :) bak nasıl diriliyorlar
Kasımpaşa yı yeneriz dale yapılır,konyayı yeneriz galatasaray oo..,antepi yeneriz ekinler.. Sıkıldım.Hani elimizde beste yok desek :) Yapılan bestelerden 10 cilt kitap çıkar
Benim düşüncem artık rakip takımla uğraşmayı bırakalım ve makara diye tabir ettiğimiz :) besteleri her maç yapmayalım
Bir de şunu söylemeden edemeyeceğim.Trabzon maçıında 78 defa üçlü çektik :D
İnşaallah anlatabilmişimdir.Yaşıma göre benim açmam doğru değil ama kimse de böyle bi konu açmamış
Neyzen Ünal
05-10-2008, 15:23
TeŞekkÜrler ArkadaŞim SaĞolasin Konu İÇİn.maalesef Tespİtlerİn DoĞru Bİz Kendİ Takimimiza Destek Vermemİz Lazim Yada O An OynadiĞimiz Rakİbİ TezahÜratlarimizla Etkİlemelİyİz.
Deniz Akkuş
05-10-2008, 18:01
sinan evet haklılık payınla beraber şunuda eklemek istiyorum özellikle fenere yapılan gönderme sanırım antep maçı idi birgün önce fenerin bize bulaşmasına karşılıktı.. ama onun dışında genel itibarı ile haklısın
Derya Banu Akgul
05-10-2008, 18:53
biz 132 desibeliz olurmu yahuu dünyaya kanıtladık kendimizi.Goy goy olmadan olurmu basıcaz küfürü bulucaz kafayı atacaz nağrayı heygidi heyyyyyyy.........
Umit Bayezit
05-10-2008, 19:19
http://www.eresim.gen.tr/out.php/i56971_kupa.jpg (http://www.eresim.gen.tr/show.php/56971_kupa.jpg.html)
laylaya devam,
son yakın...
Hakan Kirezci
05-10-2008, 19:50
Ümit, bu bizim yeni bayrak mıymış? Hani renkleri değiştiriyorduk ya, böyle mi olduk şimdi?
Umit Bayezit
05-10-2008, 19:55
Ümit, bu bizim yeni bayrak mıymış? Hani renkleri değiştiriyorduk ya, böyle mi olduk şimdi?
üstad ben teknoloji gurebasıyım idare edin espiriyi!!! paylaşmak istedim
Hakan Kirezci
05-10-2008, 20:26
"...Üster, Beşiktaş'ın ''Kırmızı-turkuaz, turuncu-mavi, sarı-mor, yeşil-koyu pembe'' renk gruplarından birini kullanmasını önerdi."
Senin teknoloji yeteneklerine birşey demedim Ümit, şu haber vardı ya geçende, onun üzerine şimdi böyle mi olmuşuz diye sordum yahu... Yoksa espri "cuk"un ağababası olmuş. (Cuk'u da tırnak içine aldım son anda ki ordan da yanlış anlamaya kurban gitmeyelim.)
Anaa.. İyice alınganlık bastı forumu da ha.
Umit Bayezit
05-10-2008, 20:39
"...Üster, Beşiktaş'ın ''Kırmızı-turkuaz, turuncu-mavi, sarı-mor, yeşil-koyu pembe'' renk gruplarından birini kullanmasını önerdi."
Senin teknoloji yeteneklerine birşey demedim Ümit, şu haber vardı ya geçende, onun üzerine şimdi böyle mi olmuşuz diye sordum yahu... Yoksa espri "cuk"un ağababası olmuş. (Cuk'u da tırnak içine aldım son anda ki ordan da yanlış anlamaya kurban gitmeyelim.)
Anaa.. İyice alınganlık bastı forumu da ha.
pardon üstad alınganlık değil ben konudan bihaberdim (renk tavsiyesinden) düşündümde üstelik renklerle alakalı konuyu resmi eklemeden ancak yeşilimsi turuncumsu olunca olsun varsın diye düşündüm
sen renk dediğinde bende ben buralarda yokken alınan bir karar vardıda benmi farkında değilim diye düşünerek kaldırdım
dediğin gibi ''CUK'' oldu hemen yerini alıyor tekrar :D
Derya Banu Akgul
05-10-2008, 20:51
Ya ben resim göremiyorum körmü oldum :(
Derya Banu Akgul
05-10-2008, 20:52
Yok olmamışım şimdi gördüm :D :D harbiden "CUK "oturmuş..
Bülent Acar
05-10-2008, 22:56
Abi tribünden laylay muhabbeti bizim tribünde bitmez. Yani herkesin bildiğini herkese söylemeye gerek yok, hepimiz biliyoruz ki sağlam besteler, mevzular konusunda kişiler ile bu laylay tezahüratlar hep aynı insanlar. 1-0 yeniyorsak o iş yalan anca 3-4 farklı yeniyoruzdur dakika 80'dir o zaman anlıyorum ama, neyse ne kadar klavyede yazsak bu işler değişmez.
Hacettepe maçında daha net fikire sahip olcagımız bir gerçek, sonumuz hayır ola.
Necdet Bulut
06-10-2008, 01:44
şöhretin aşırısı yaramadı derim ben bize,,,
kendı keyfı ıcın gelenlerde artış olmasınında payı var,,,
Yücel Yücel
06-10-2008, 17:58
Şu dadtiri dat olayından acayip gıcık kapıyom
yavv burda Kayseride 2/1 yenilrik mactan sonra bizim tribünlerin yarısı ÇEVİK KUVET BEYAZ DESENE sonra DADTİRİ DAT bilmem
( şanpiyonluğun gittiği maclardan biri )
millet makara peşinde yavv amaann
Hakan Kirezci
06-10-2008, 18:13
Dkkate değer bir görüş...
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN (http://halkintakimidergisi.blogspot.com/2008/06/elenmek-hakkmz-mafak-batman.html)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.