PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-Ankaragücü 21.01.2007

Safak Batman
16-01-2007, 00:02
Beşiktaş - Ankaragücü
Türkiye Kupası
21 Oca 2007-19:00
BJK İnönü

Tuncay Yılmaz
21-01-2007, 05:35
Umarım kazasız belasız atlatırız.
ankaragücünde Mustafa Özkan, Petkov sakat, Agali de cezalı.
Bizde ise tek eksik Kleberson, kadroya alınmamış.

Tuncay Yılmaz
21-01-2007, 19:49
ilk yarı 2 maçta 0-0

Tuncay Yılmaz
21-01-2007, 21:21
Ricardinho ve Delgadonun golleriyle maçı 2-1 aldık
çeyrek finaldeki rakibimiz fenerbahçe
kura çekimi ise ilk maçın kimin sahasında olacağı için yapılacak
bu arada maç sonu Murat Aksu yeni yönetimde görev almayacağını açıkladı.

A.Tugan Çetin
21-01-2007, 21:24
Fortis Türkiye Kupası D grubunda Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Beşiktaş çeyrek finale yükseldi

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgiyle 6 puan toplayan ve averajla 3. sırada yer alan siyah-beyazlılar, 9 puanlı Ankaragücü'nü İnönü Stadyumu'nda ağırladı. Maça hızlı başlayan Kara Kartal'ın atakları ilk yarı boyunca Ankaragücü kalecisi Serkan'ın ellerinde kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Ankaragücü 58. dakikada Bebbe ile 1-0 öne geçirken golden 3 dakika sonra 61. dakikada Richardinho'nun penaltı golüyle maça eşitlik geldi. Maçın 70. dakikasında stad jeneratörlerinde meydana gelen arızadan dolayı maç 20 dakika durdu. 87. dakikada Delgado Kara Kartal'a turu getiren gole imza attı. Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş, grubundaki diğer maçın sonucunu beklemeden çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Bakalım rakip kim olacak...

Tuncay Yılmaz
21-01-2007, 21:28
Rakip fenerbahçe tuğancım
kura ilk maçın içerde mi dışarda mı olacağı için yapılcak
bunun önemi ise; ilk maç kadıköyde olursa maç seyircisiz olacak.

Burak Güven
22-01-2007, 08:16
Tuncay rakibin Fenerbahçe olduğu bilgisi yanlış bir bilgi. Kura çekimleri bugün yapılacak, senin dediğin gibi hangi sahada oynanacağı değil sadece ve şöylede bir durum var her takım her takımla eşleşebilir. Yani 1. yada 2. olman farketmiyor kendi grubumuzda 1. olan Gençlerbirliği ile bile eşleşebiliriz. Sistem böyleymiş dün TRT1 de bu açıklandı. O yüzden merakla rakibimizi bugünkü kura çekimlerinde bekleyeceğiz...

A.Tugan Çetin
22-01-2007, 15:43
Tuncay Yılmaz adlı kullanıcıyı kınım kınım kınıyorum !..

Can Durukan
22-01-2007, 18:35
okyanus ta birlikte maç izleyen ve çok keyifli bi zamn geçirmemizi sağlayan emirhan oğuz abimize,otoban ahmet imize ve fiko kardeşimize..uğraş ımıza, tabii ki siyahbeyazkızıl iso muza teşekkürler..son anda gitmem lazım diyerek börek çöreği yiyip,yiyemediklerini de montuna sonradan eklenen iç cebine doldurup mekanın kapısında bizi satışa getiren a.m isimli üyeye ise diyecek sözüm yoktur..allah ından ve de allah ından bulasın..
bu arada sahibinin sesi nde ismaille beni 1saatten fazla bekleyen kadrodan özür dileriz..ortalık sakat abi napalım..:D

Ferhat Talan
23-01-2007, 14:20
dün istanbuldayım

isiımız gec bıttı gelemedım

otobusle donerken stadın yanından gecıyorduk

karanlık tı elektrıkler kesıkmesı megerse :D 2"1 almısız

gollerı bıle goremedım

elınde olan varmı acep