PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüksek Bilet Fiyatlari ve Yapilabilecekler

Ahmet Cihat Toker
25-09-2008, 11:56
Bilet fiyatlarinin yükselmesi Besiktas'i Besiktas yapan kucaklayici tribun yapisini degistiriyor. Tüm Dünya'da akan bu akintiya karsi yüzmeliyiz, en azindan ayakta durmaliyiz, ancak akintiyi durdurmaya calisirken, akintinin verdigi zararla nasil mücadele ederiz diye de sormak gerekli.

Gelismis tüm liglerde kombine kart sahipleri kartlarini, ya da kartlariyla sahip olduklari koltuklarini maclara gidemedikleri zamanlarda klup vasitasiyla maca gitmek isteyenlere o mac icin satabilmektedirler. Bundan hem klüp, hem kombine sahibi, hem de kombineye sahip olamayan taraftarlar kazancli cikmaktadir. Bu konuda bir calisma var mi bildiginiz? Yurtdisinda oldugum icin takip edemiyorum.

Bunun yaninda mesela kombineleri beraber satinalma mümkün mü? ya bir yardimlasma dernegi kurup aciklik prensibi icinde bir fon olusturup üyelerin bilet almasina yardim etmek olabilir mi? Bu gibi fikirlerinizi tartismak yararli olacaktir diye düsünüyorum.

Gursel Metin
26-09-2008, 00:26
Tribün yapısının değişmesi, ortalama insan profilinin kültürel yapısının,alışkanlıklarının,beklentilerinin kısaca hayata bakışlarının ve beklentilerinin (doğal olarak futbola bakışının da) eskiye göre giderek farklılaşmasındandır,bilet fiyatlarıyla ilgisi yoktur.

Fikret Doldur
26-09-2008, 01:15
hiç kimsenin futbolla iligi düşüncesinin değiştiğini veya değişeceğini sanmıyorum.bu konuda yönetimin biraz dha düşünceli olması gerekir para kazanmak istiolarsa fiyatları biraz daha aşağıya çekebilirler böylece tribünlerde dolmuş olur 5 kişden 10 kazancana 10 kişiden 10 kazansın az vefalı olsunlar :S

Ufuk Dede
26-09-2008, 13:43
Yüksek bilet fiyatları yönetimin seçkinleştirme soylulaştırma projesidir.Düşünün bikere açık tribün biletinin 50 ytl olduğu bir ortamda işçilere ve emekçilere stadın kapıları kapanmıştır.Son haftalarda stadlardaki doluluk oranı belli büyük boşluklar var.Futbol gittikçe zengin sporu olmakta.Stadın yıkılma projesinide burdan okumalıyız

Cihan Boztepe
27-09-2008, 13:11
bilet fiyatlarının yüksek olması tamamen yönetimin tribünleri yozlastırarak taraftar yerine seyirci çekmek istemesidir... yönetime göre tek destek para ve sessiz tribün elde etmektir
ben ögrenciyim ve istanbul dısından maçlara gelmeye çalısıyorum çevremde benim gibi birçok insan var maçlara geldigimizde kapalı üste maç izlemeye çalısıyoruz çogu zaman bu yüzden aç kalmak zorunda kalıyoruz yada dönecegimiz yere trenle gitmek zorunda kalıyoruz 24 saat sürüyor yolculugumuz vederslere bile geç kelıyoruz...
bunlar bir bütün içinde düsünüldügünde bilet ucuz olsa ben kapalıya gelsem dönecegim yere orobusle veya ucakla döne bilirim ve dersimede geç kalmam AMA YÖNETİM BENİM GİBİ BEŞİKTAŞ İÇİN TÜM FEDEKARLIKLARI YAPACAK TARAFTARI TRİBÜNDE GÖRMEK İSTEMİYOR....