PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Napıyoruz ? Sevindiriyoruz !

Emre Yüksel
25-09-2008, 23:21
Geçen bayramdı hatırlıyorum.Sabah yatağımdan kalkıp Şirinyer'e gittiğimde insanları bu kadar mutlu edebileceğimi tahmin etmemiştim. Şirinyer'in meşhur forbest caddesine vardığımda arkadaşlarım orda beni bekliyordu.Ben hala bayram sabahı , bu saatte burada ne yaptığımı çözmeye çalışıyor , homurdanıyordum. Sonra hediye almaya gittik . Doğru dürüst bir yer bulamadığımız için bir oyuncakçıya daldık ve herkesin baş ucuna koyması için siyah-beyaz saat aldık.

Koyulduk yola...Huzur evine gidiyorduk. Kapıdan içeri girdiğimde karşımda yaşlıların oturup sohbet ettikleri , tavla oynadıkları , çay içtikleri bir mekan belirdi. Bize odaları gezdirecek görevliyi orada bekliyorduk. Bizle beraber bekleyenlerde vardı, fakat biraz farklıydı durumları ; onların bekledikleri belki oğlu , belki kızı , belkide bir yakın dosttu.Görevli eşliğinde odaları gezmeye başladık.İlk defa bir odaya girdiğimde içerideki herkezin yüzü gülmüştü. Teker teker ellerini öptük , hediye paketini dağıtması için görevli ablaya verdik.

Sabah içimden geçenlerden eser yoktu. Elimden gelse , kurallar el verse ; akşama kadar kalıp onlarla muhabbet etmek istiyordum. Kimisi yatağından çıkmamıştı umutsuzlukla , biz verdik ona teselliyi. Bir odaya girdik ki içindeki insanlar kapı numarasına göre seçilmişti sanki. Kapı numarası 10'du . Fotoğraf çekilelim dedik. Öyle içten sarıldılar ki bize , ziyaretlerine gelen evlatları gibiydik.
Sonra eski Beşiktaş Kongre Üyesi olan , belkide bizim dikkatimizi çekmek için böyle bir şey söyleyen ( bilemeyiz ) amcayla başladık sohbete. Sinan Engin , Yıldırım Demirören derken, kendimizi bir diğer amcamızla tavla turnuvasında bulduk. "Çıkma vakti " sesini duyduğum zaman görevliden üzüldüm , kırıldım. Biliyordum ki onlar da üzülmüştü.

Yukarda anlattığım mükemmel günü yeniden yaşamak ve yaşatmak adına Bayramın İkinci Günü , Saat 11:00'de , Şirinyer Forbest Caddesinde buluşuyoruz. Bu güzel organizasyona Tüm İzmir'li renkdaşlarımı bekliyorum.
ve tüm Türkiyedeki abilerime ,ablalarıma , kardeşlerime tavsiye ediyorum bu organizasyonu. İzmir'den Sibel Abla'ma teşekkürlerimle.

Saygılar....

http://img72.imageshack.us/img72/631/yaslidl7.jpg

Alican Erdoğan
25-09-2008, 23:35
DOkunaklı bi yazı.. ailevi sebeplerden dolayı gelip gelemiceğim belli değil.. AMa imkanım olursa elbet geleceğim.. katılımın güzel olması dileğiyle

Ismail Hakki Demirel
26-09-2008, 07:53
emrecim çok güzel düşünmüşsün.yaşlılara karşı benimde zaafım vardır.75 yaşındaki annanem felç olduktan sonra 2 oğlu terketmişti ve 5 yıl bizimle birliktel kalmıştı biz ona bir bebek gibi bakmıştık.5 yıl süren yaşam savaşında her gün oğullarının odasının kapısından içeri girceği anı bekledi ama olmamıştı,gözleri açık gitmişti annanem, o yüzden bir annenin bir babanın çocuklarını görememin acısını çok iyi anlayabiliyorum :(

Ankaradaki Arkadaşlara Sesleniyorum,ankaradahi huzur evi nerdedir hiç bilmiyorum,ama yapalım derseniz hepberaber gidelim onları mutlu edelim...

Deniz Özdemir
26-09-2008, 11:53
Emre'cim bizim yerimize de öpün o güzel insanların elini..bizdende selam götürün..çok güzel düşünmüşsünün ayrıca..tebrik ediyorum sizi..

İsmet Hakan Kara
26-09-2008, 12:28
Apploud Emre bende geleceğim kardeşim , ayrıntılı olarak konuşuruzz ..

Erhan Albayrak
26-09-2008, 14:12
İyi düşünülmüş bir organizasyon. Hani hep büyüklerimiz derler ya nerde o eski bayramlar. Eskiden insanlar yeni kıyafetler alıp bayramın gelmesini dört gözle beklerlermiş. Huzurevi sakinleri bu bayramda sizler sayesinde güzel bir bayram günü geçirmiş olacaklar. Belki eski bayram tadında olmayacak ama en azından sizlerle sohbet ederek, sizi belki oğlu belki kızı yerine koyarak çok mutlu olacaklardır. Bu organizasyona katılmak isterim fakat şehir dışında olma olasılığım var. Eğer gelme durumum olursa bayramın 2. günü orada olacağım.

Emre Yüksel
29-09-2008, 22:19
gelecekler ö.mesaj yoluyla haber verirse sevinirim
ona göre sayı bildirmemiz gerekiyormuş.

Fotoğraflar ve anılarımızı organizasyonun hemen ardından burada paylaşıcaz.

Deniz Akkuş
29-09-2008, 22:25
emrecim güzel bir organizasyon.. şimdiden gidecek herkese tşk ediyorum...

Sezen Gunduzalp
29-09-2008, 22:29
Emrecim kacıncı organisazyon tekrarı sanırım 2 yada 3 :)
gelenek haline getirmenizi ayrıca tebrik ediyorum :) :)

Cüneyt Saltan
29-09-2008, 22:54
çok güzel fikir yarın bende kankamı alıp el öpmeye gidecem.. çok teşekkürler

Emre Yüksel
30-09-2008, 18:31
Arkadaşlar bu organizasyon randevu sıkıntısı yüzünden bugüne alındı,birçok arkadaşımıza , abimize haber veremedik :( Çok üzgünüm... Fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağım. Gelemeyenler üzülmesin , Ruhunuz Yeter be :)

Emre Yüksel
30-09-2008, 22:48
http://halkintakimi.com/forum/showthread.php?p=63529&posted=1#post63529