PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Kupası: M. Kharkiv(4) - BEŞİKTAŞ(1) / 2 Ekim saat 20:00

Barış Şahinler
29-09-2008, 10:22
KARA KARTALIMIZA BAŞARILAR.

İyi Futbol, güzel sonuç.

İsmet Hakan Kara
29-09-2008, 11:29
Maçımız hangi kanaldan yayınlanacak ya !_yok_!

Emre Yüksel
29-09-2008, 11:46
Show TV'den yayınlanıcak...

Beşiktaşımıza Başarılar.
İnşallah ilk maçtaki gibi rakibe pozisyon vermeyiz.

Mustafa Fatih
29-09-2008, 13:37
korkak oynamazsak oraya yenmek için gidersek çok rahat bi maç olur bana göre

Hakan Kirezci
29-09-2008, 14:00
Yenmeden tur atlarsak makbulum değildir. Gollü beraberlikler de itina ile kabul edilir.

Serkan Keskin
29-09-2008, 14:10
ruhumuz orda olacak başarılar kartalıma zor bi maç olacak ama tur atlayacağımızdan şüphem yok

Neyzen Ünal
29-09-2008, 14:24
zor olacak sanıyoruz bu maç için ama bence ilk 20 dk.da bulacağız golü.

Deniz Akkuş
29-09-2008, 16:29
hadi hayırlısı bakalım.. 2-1 goller ama kimin olur onu kestiremiyorum :D:D

Ismail Hakki Demirel
29-09-2008, 16:53
çok zor maç olcağına şüphesiz katılıyorum ama bu takımı hep gömülü oynarken gördük inönüde ataklarını 2-3 kişiyle yaptılar, boğamadılar bizi, bizden o futbolla her takım puan alırdı biz çok kötüydük,delgado holosko cisse tello geçen sezonun yarısını oynasınlar çok rahat kazanrıız, hem bu takım üstümeze gelmeye çalışcak ve gelcekte bakalım hucüm yaparken savunma yapma kabiliyetlerini ölçme fırsatı bulcaz,umudum var ve maçıda 2-3 kazanırız diyorum

Sinan Kara
29-09-2008, 17:14
0-4 kazanırız...

Ufuk Dede
29-09-2008, 21:57
İşimiz çok zor. Sağlam yine takımı korkak oynatıp takımı geriye yaslarsa felaket olabilir.Karşımızdaki takım büyükşehir değil hataları affetmezler.Umarım bu maçta hakemden tadımız kaçmaz.Beşiktaş bu sene tek forvetle başarılı olmaz bu 5 maçta açıkça görülmüştür.Bunda direnmemek lazım sonuçta premier ligte oynamıyoruz alt tarafı SÜPER LİG....nede süper ama deme gitsin!_kork_!

Gokhan Akyol
29-09-2008, 22:42
0-4 kazanırız...
umarım bu sonuç olur :)

gol yemeden maçı bitirelim her skora razıyım :)

Hakan Kirezci
29-09-2008, 22:49
umarım bu sonuç olur :)

gol yemeden maçı bitirelim her skora razıyım :)

Yani ben kalender meşrebim, güzel çirkin aramam diyorsun...

Cüneyt Saltan
29-09-2008, 22:51
0 2 bizimdir. umarım

Sinan Arin
30-09-2008, 00:14
aslında çokta olumlu düşünmüyodum bu maç için ama(b.şehir belediye maçını gördükten sonra) herkes olumlu yazılar yazmış bende genele uyayım bari.. 2-1 kazanırız diye düşünüyorum. umarım, inşallah:)

haydi kartalım üzme bizi...

Ozkan Agtas
30-09-2008, 17:30
rustu,i toraman,sivok,zapo,seric,holosko,s.kurtulus,cisse, tello,delgado,bobo...benim gonlumdeki onbir!

Cem Ozel
30-09-2008, 19:24
alt tarafı metalist. 5 veya 6 dan fazlasını istiyorum. daha altına razı değilim.

Mustafa Fatih
01-10-2008, 01:51
sivok sakat rüştü sakat bence kötü bir s.özkan seyredeceğiz (sakatlıktan çıkınca hep öyle oluyor) çoook zor bi maç ilk maç küçümsedik durumumuz ortada inşallah kazanırız. bu adamları yenmenin tek çaresi yaslanmadan beraberliğe değil yenmeye oynamak...skor 1-1 olur bence

Suleyman Korkmaz
01-10-2008, 02:55
ertuğrul hoca efendi ne süprizler hazırlayacak bize merakla beklemekteyim delgado sol açık gökhan zan forvet holosko yu bek oynatırmı? çok çalışıyor çok hoca efendi

Mustafa Fatih
01-10-2008, 10:49
ertuğrul hoca efendi ne süprizler hazırlayacak bize merakla beklemekteyim delgado sol açık gökhan zan forvet holosko yu bek oynatırmı? çok çalışıyor çok hoca efendi

kimi yerinde oynatmadı sayın süleyman, ertuğrul hoca şuanda türkiyenin en iyi teknik adamı sadece biraz korkaklığı üzerinde bu dönemlerde. türkiyede yerli yada yabancı ertuğrul hocadan daha iyi biri warmı warsa hemen gönderelim onu alalım...

Suleyman Korkmaz
02-10-2008, 00:42
sevgili arkadaşım ertuğrul sağlamın yaptığı iki hata 4 puanımızdan etti bizi. belliki 4 puanı sezon bitiminde çok gerekli olacak senin şahsi fikrindir saygı duyarım sana göre iyi hocadır bana göre değil

Mustafa Fatih
02-10-2008, 03:00
Tamam bende saygı duyuyorum sana, beğenmeyebilirsin O zaman Beşiktaş'ın başına ya skibe'yi(küçük felkampı) yada dedeyi getirelim kaçan nice 4 puanları arayalım. bende bu sene korkak buluyorum ertuğrul hocamızı ama onun adam gibi adamlığına söz edecek kadar adam değilim. Nede onun teknik adamlığına söz edecek kadar zeki bilgili değilim benim beynim o kadar gelişmiş değil

sana saygı duyuyorum tabii...

Hakan Kirezci
02-10-2008, 13:19
Kendinizi bu kadar hor görüp Ertuğrul Sağlam ya da bir başkasını bu kadar yüceltmeyin arkadaşlar, ne oluyoruz. Alt tarafı bir top oyununun hocasından sözediyoruz.

Mustafa Fatih
02-10-2008, 15:20
Benim kendimi horgördüğüm falan yok hakan abi bu adamı bitirmemek lazım yani bugün hoca yüzünden kaybedersek (inşallah olmaz) ben inanıyorum ki anti ertuğrulcular onu göndermek için piyasaya çıkacaklar ben beşiktaşta oynadığından beri onun adamlığına hayranıyım bu konuda biraz hassasım yani onu bitirmek için dinini fikrini görüşlerini beğenmeyerek onu karalamak bitirmek istiyorlar mesela fetuğrul hoca efendi denildiğini duydum çok üzüldüm.

"k" harfi varken "q" harfine gerek yoktur.

Hakan Kirezci
02-10-2008, 15:40
Yaptığı işten dolayı birine sahip çıkmak için nasıl onun tüm inandığı değerleri kabullenmek gerekmiyorsa eleştirmek içinde aynı değerlere karşı olmak şartı yoktur. Örneğin Che Guevara Beşiktaş'ın hocası olsaydı bu futbol anlayışını, kadro istikrarsızlığını, herkese şeker dağıtma anlayışını, ürkek futbolu eleştirmeyecek miydik?

İyi bir adam olması onun zaten ön kabulunu kolaylaştırmıştır Beşiktaş taraftarı arasında ancak bir de yaptığı işi iyi yapmasını beklemek de aynı taraftarın hakkıdır. Eleştirmek de sahip çıkmak da hepimizin hakkı ama ifrat ve tefrite kaçmadan.

(İFRAT: Haddinden fazla ileri gitmek, aşırıya kaçmak
TEFRİT: Olması gerekenin altında kalmak.)

Bu akşamki maça gelince. Karşımızda sonuç olarak iyi bir takım var. İlk maçını deplasmanda ofsayttan yediği bir golle kaybetmiş, bir penaltısı verilmemiş ve kendine bizler gibi Avrupa futbolunda bir yer arıyor. Normal koşullarda Beşiktaş olarak geçmemiz gerekiyor ama garantisi var mı? Beklentimiz hocanın görevini düzgün yapması, futbolcuların da kendilerinden beklenen düzeyde mücadele etmeleri; normal şartlar bunlardır. Olmazsa neden olmadığını bağıra çağıra konuşacağız zaten. Kişisel görüşüm tur ortadadır.

Deniz Akkuş
02-10-2008, 16:52
hakan abicim çok yerli yerinde söylemişsin.. bu akşamda görecez bakalım ne olacak...dilerim futbolcularımız olmaları gereken yerde oynayarak ve yüreklerini koyarak oynarlar...yürekli olarak oynayıp kaybetsek bile gerçekten üzülmem... ama kazanmalarınıda canı gönülden isterim...

Emre Yüksel
02-10-2008, 20:30
dakika 30 maç izliyorum...
2-0 gerideyiz...
Ve ertuğrul sağlam hiçbir müdahelede bulunmuyor...

Baba hakkı , lucescu ; gelin birşeyler yapın...

Ulaş Benakay
02-10-2008, 20:39
yeter yaa hep bunu çekcez sağlam istifaaa alın gidin yyaaa yönetimideee yine başladık yaaa hep kötüyüzz iştee mahkum edilmişiz sankiiiii gerideyizz hemde ezilerek yaaa boboyu falan da çıkarsın oyunda i.üzülmezi alsın bıktık ama yaaa ne bu gökhan zan falan

Vedat Benakay
02-10-2008, 20:49
gecen yil yaptigi hatalarla sampiyonlugu kendi elimizle verdik.ve bugun cikardigi kadroya bak.ne yapmak istiyor anlamis degilim.tesekkurler hocalarin hocasi Ertugrul saglam..

Mert Kayalar
02-10-2008, 20:50
Arkadaşlar bu nedir ya ?

İbrahim toroman ofsayt'a düşüyor.Defans BOŞ!

Forvete mi aldılar toromanı ?

tello neden geride ?

adamlar uzun top yapmıyor neden önde basmıyoruz ?

4 pas yapamazken, delgado beşiktaşın kaptanı ayağında top tutamazken ibrahim forvet oyuncusuken tello geride oynarken ve ileride basmıyorsak, 1 düzüne gol yeriz.

Of Ertuğrul hoca offf!!!

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 20:54
Bu ne şimdi ,holosko ofsayt ,bobo ofsayt,toroman bile ofsayt deliricem ya kanser olcam yeter artık........

Serkan Balcı
02-10-2008, 20:55
bu turu geçemeszek beşiktaşımızı zor günler bekliyor .
atacağımız bir gol biraz düzeltir moralleri..

Deniz Akkuş
02-10-2008, 21:02
of demekten başka bişey diyemiyorum... hala anlayamıyorum neden yaa bize revamıdır buu... ist taraftarında ve ofsaytan bir gol attık ta ozaman rakip için zayıf yeneriz dediler bir şekilde yendik.. peki şimdi neyi öğrenmiş olduk en kötü takımı bile küçük görmemek gerektiğini ona göre asi saldırgan ve topu bir şekilde o kaleye sokacak şekilde oyunu yönlendirmek...

Serkan Balcı
02-10-2008, 21:04
hakan abi yine dayanamamışsın maçı izliyorsun galiba .
balık tutmaya gideceğim diye yazdığında sana biraz sitem etmiştim içimden.
ama galiba haklısın.

Deniz Akkuş
02-10-2008, 21:27
Apploud Apploud e.s alkışlarrrr... evet haklısınız harcıyoruz hocayı baştacı yapmak gerek.. ay bediyoruz eleştirirken... bu ne yaa abicim bari paf takımını çıkaraydınız sahaya.. içim yanıyor yaaa...!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!

Ulaş Benakay
02-10-2008, 21:30
neyse bu sene defans daha iyi herhalde8 yemeyiz

Vedat Benakay
02-10-2008, 21:31
Ertugrul gokhaninida al ve bu kulupten defol git...sen yillardir uyguladigin sistemle Besiktasimi bu gunlere getirdin.sokaktan bir insani getirseydik senden daha yararli olurdu ..defolllll....iyi insanmissin,karekterliymissin..beni ilgilendirmiyor bunlar...hem,en istifani ver...

Ulaş Benakay
02-10-2008, 21:34
bize yaşamayıı haram eden bu zihniyete helal olsunnn artık her şey in kasıtlı olduğunu dah iyi anlıyormm ertuğrull fenre karşı olan duygularını bitirememiş ve bizi içten yıkıyoooooooo ama helal olsun yine de bobo yu falan oynattı yoksa bobonu n yerinee i.üzülmez falan da oynayabilirdi

Deniz Özdemir
02-10-2008, 21:35
şu takımdan 4 gol yediğimize inanamıyorum...kapattım tv izlemiyorum maçı falan...

Deniz Özdemir
02-10-2008, 21:38
zaten yeneceğimize dair hiç umudum yoktu ama 4 gol de beklemiyordum:(

Uğurcan Erdem
02-10-2008, 21:41
...

Emre Yüksel
02-10-2008, 21:42
Formayı Çıkarın Çıplak Oynayın...
Bari biz utanmayalım...

Sinan Arin
02-10-2008, 21:43
kadıköyde uefa finali öylemi!!! yazıklar olsun bunlara verilen paralara

Hüseyin_Giray
02-10-2008, 21:44
sölicek kelime bırakmadınız sadece ağlamak geliyor içimden...

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 21:49
Bıktım artık.........

Sinan Arin
02-10-2008, 21:50
helal olsun size be...11 ruhsuz adam

Uğurcan Erdem
02-10-2008, 21:53
elim titriyo be elim yeter lan bu dinci şerefsizden nedir çektiğimiz kaçıncı maç artık bu istifa etmezlerse artık giderim basarım klubü zorla y.d s.e e.s g.z hepsini yakasından tutup atarım köprüden aşağıya......

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 21:56
kullandığımız kelimere dikkat arkadaşlar ...

Yankı Aydın
adam gibi adammış..Beşiktaş'ın yakasındaki bu muhteşem 3'lü tüpçü-ayı sinan ve sağlam gitmeden birşey olmıyacağını gördük bir kere daha..

Ismail Hakki Demirel
Nerden Nasıl başlasam bilmiyorum,Koskoca BEŞİKTAŞ FUTBOL TAKIMI ukraya futbolunda yeni sivrilmeye başlayan adını bile doğru dürüst telaffuz edemediğimiz bir takıma karşı alınan skor değil umrumda olan, Sahada gezen 3 pas yapamayan bir tehlikeli atağı olmayan rezil futbollarıyla bizleri hüsrana uğratan Kutsal formayı sırtına geçiren ama onun değerinin farkına varmayan varamayan, 5 resmi maçta gol yemeyip ( rakiplerin etkisizliğinden ) bizlere güven veren bir savunmanın bu takım karşısında ve rakibin 2 oyuncusu karşısında ACİZ duruma düşmesi nedir yaaaaa ????

Sezen Gunduzalp
02-10-2008, 21:59
Sıvok yok gökhan var
zapo gökhana mı baksın rakibe mi ?
Ayrıca iki hafta önce gündeme gelen ama aynı gün üstü örtülen Delgado-Tello ve Holosko ertugrulla kavga etti!!
Ve hızla düşen bir oyun!!

Sezen Gunduzalp
02-10-2008, 22:00
Ben sinirden düzgün kelime kuramıyorum ama doğru seçiyorum!
Lütfen biraz daha dikkat!

Ekin Ozan
02-10-2008, 22:02
milyarlar.. dolarlar istiyorsunuz
taraftarla dalga geçiyorsunuz
formanın hakkını vermiyorsunuz
formayı çıkarın.. çıplak oynayın!

Ne diyim son maçtan belliydi böyle olcağı sölemiştik o kadar ama Teknik kadro görememiş tehlikeyi.Buda onların yetersizliğini ortaya çıkarıyor.40 metreden gol yiyen hakan tebrikler.

Ulaş Benakay
02-10-2008, 22:04
gökhan zan asist kralı olurr nedense gökhanın oynadığı her maçta gol yiyoruuzzz adam çok asist yapıyo çünkü yeni anladım golleride ertuğrul atıyo

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 22:06
Sanırım beyin kanaması geçiricem,biz bunu hak etmiyoruz...

Deniz Akkuş
02-10-2008, 22:07
sezen eğer vurguladığın e.s ile futbolcular arasında bir gerginlik olmuşsa bunun bugünkü oyunda doğruluğunu gördük... herkes sinirli biliyorum ve sinirimiz yenilmekten çok oynanmayan futbola.. luce demişti ve dediğide çıktı... e.s için ilkkez deyil takıma geldiğinden beri bu takım için epey bir acemi kalacağını her forumda yazdım bugünde öle düşünüyorum.. yazık bizi üç beş şaklavanın eline bıran bu kadere yazık.. yazık kii bizi üçbeş para etmeyen başka takım izleyicilerin ağzına düşürenlere... yazıkki bizim gibi karşılıksız sevenlerin en büyük aşkını kullananlara ve kullandıranlara...

Mahmut İnce
02-10-2008, 22:08
"kimi görsek etekleriz, ne utanmaz köpekleriz" nedense bu dizeler geldi aklıma. bütün yaz süren kombine bilet boykotunu, "big sale bekliyoruz, çıkınca alacaz" ya da "düşünsene o stadta yeter demirören diye bağıracaz, o yüzden kombine alalım" diye savunanlara hiçbişey demedim. tıpkı tigana'nın gönderilişinden sonra sağlam gibi rüştünü ispat etmemiş bir müridin gelmesini alkışlayanlara bişey demediğim gibi. sanki, kışt kışt cinler diyen taraftar takımına hoca değilde hocaefendi arıyordu ve ertuğrul hocaefendi fetoşdan el almış, yıllardır taraftarını kanser eden bu takımı kurtarmaya geliyordu. o zaman bu sayfalardan "adam gibi adam ertuğrul sağlam" nidaları yükselirken hiçbirşey diyemedim, çünkü biliyordum ki adı halkın takımı da olsa, kendilerine solcu, demokrat, özgürlükçü de deseler, buradakiler de, kendilerine göre bir iktidar kavgasındalar ve kendi aleyhlerine söylenecek herhangi bir söze en ağır hakaretlerle saldırırlar. bu yazıdan sonra yapılacak saldırılar bu konuda ne kadar haklı olduğumu gösterecek ama göstermekten başka da bi işe yaramayacak.
tekrar ediyorum. kimi görsek etekleriz, ne utanmaz köpekleriz. bosque gelir, alkışşşş, bosque gider ses yok, rıza gelir, alkışşşş, rıza gider,tısss, tigana gelir, alkışşş, o da gider,pusarız,yönetime ses çıkarana kin kusarız. neymiş efendim şampiyonluk yolunda birlik olalımmış. hadi be, ne birliği, kime karşı birlik oluyorsun, düşmana karşı mı? senin düşmanın içinde ulan. bu adi yönetimden daha büyük düşman varmı beşiktaşa? fenerbahçeli biri bu takıma başkan olsa, fenerli olduğu anlaşılmasın diye ayda yılda bir iyi bir iş yapardı. var mı bu adamların onca yıldır bir tanecik iyi eylemi. ama biz köpekler onları da alkışlarız. onlara bağıranlara dişlerimizi gösteririz. bigsale olur da ucuza koltuk kaparız umuduyla bekleriz. sonra biletimizi alıp bu adilerin oluşturduğu sıradan takıma tezahuratlar yaparız. söyleyin masturbasyondan farkı var mı yaptığımızın? neymiş efendim, beşiktaş taraftarı gibi taraftar yokmuş. hadi ulan. bu taraftarların en okumuş, en kültürlülerinin oluşturduğu halkın takımı bile takımı, geleceği sittiretmiş, kimle ilişki kursak nerede adımız daha çok çıkar, hangi gazetede bizden bahsettirebiliriz, nasıl yerimizi sağlamlaştırızın peşinde. bu mağlubiyette sahadaki ruhsuzlardan daha çok bizim gibi köpeklerin payı var. o yüzden ya şikayet etmeyelim yada yapmamız gerekeni yapıp dişlerimizi hakedene gösterelim. zira köpekleşmenin sonu yok, köpekliğin neresinden dönersek kardır.

Akin Akoglan
02-10-2008, 22:08
her bir sezon diğerinin kopyası değişen hiç bir şey yok bu sonuçtan sorumlu olanlar suçluluk duyup istifa etmedikçe beşiktaşta hiç bir şey değişmeyecek inşallah yarın sabah suçluluk duyanlar istifa ederler

Demir Han
02-10-2008, 22:13
Merhaba,

Bugün vasat bir takımın çalışarak ve doğru birkaç transfer ile neler yapabildiğini gördük.Bundan bir ders çıkarmakta fayda var.Bir yıl yine çöpe gitti.

Hakan Kirezci
02-10-2008, 22:14
Ümitlendiğiniz için sinirlenmekte ne kadar da haklısınız ama hatanız ümitlenmekti zaten onu bir daha düşünün. Biz bu takımı İnönü'de yenemedik. Şansımızla yenigiden kurtulduk. Ben kızamıyorum çünkü bizim takım zaten budur arkadaşlar. Sahada ayağa top oynamasını biraz beceren ve orta sertlikte oynayabilen bir rakip üstüne üstlük bir de sizin adınızdan-formanızdan korkmuyorsa (ki niye korksun) alınabilecek en iyi sonucu aldık denilebilir. Oyunun hakkı bir skor olsaydı şampiyonlar liginden sonra UEFA kupalarının da rekorunu kırmamız işten bile değildi.

Bu takım haddini bilmeden işin edebiyatıyla buralara kadar sürüklendi ve seviniyorum ki gruplara kalmadan elendik. Bu anlayış gruplarda bizi çok daha büyük rezilliklere götürürdü ki kısa süre sonra unutulabilecek bir 4-1 le (makul sayılır) döndük geldik.

Son olarak Metalist hakkında bir iki söz edeyim. Bu takıma dikkat edelim, eğer rakibin isminden korkmadan oynamayı sürdürürlerse yılın takımı olmaya aday bir takımdır ki ayrıca o Ja-Ja ları iki tane Yattara eder. Hakettiler ve kazandılar başka ne denilebilir ki...

İhtiyacımız yeterliliği olan yabancı bir hocadır. İşini bilen birinin elinde bu kadro mevcut durumundan iki gömlek daha iyi oynayabilir. Bir zincirin gücü en zayıf halkası kadardır demişler ya en zayıf halkamız teknik yönetimdir.

Ekin Ozan
02-10-2008, 22:15
Bence sorun ertuğrul sağlamın politik görüşünden kaynaklanmıyor arkadaşlar bu kişi Beşiktaş Futbol takımını yöentmek için yetersiz bir teknik direktör.

Yanı Akdemır
02-10-2008, 22:16
ulan iyi kötü her sene avrupada oynuyoduk yazıklar olsun ertuğrulun sıfırcı taktiği yüzünden geliyo bunlar başımıza ilk 15 dkkya bak fark yyecegımız belliydi yazıklar olsun bu yaşta bu kadar insan sinir hastası olduk rezil olmaktan yorulduk y.d s.e diosunuz futbolcularımıza bakalım biraz rezalet!!! ja-ja butun takımımızın a. koydu yeter ya yeter!!!!

Sezen Gunduzalp
02-10-2008, 22:16
Abi iki hafta önce oynayan başka bi Beşiktaş mı vardı?
Bence isteyince oluyor ama istemiyorlar neden?

Cüneyt Saltan
02-10-2008, 22:18
ne bu ruhsuzluk furyası yav. zapatistaların futbola ilgisi varmış hatta milana maç bile teklif etmişler. bu takımda zapatistalar oynamalı. en azından militan bir ruh lazım bu takıma

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 22:18
İstemiyorlarsa bırakıp gitsinler,kimsenin bizi bu hale getirmeye hakkı yok.Bu hafta İstifa sesleri yükselmesse yazıklar olsun.

Yanı Akdemır
02-10-2008, 22:21
yediğimiz 3. golu hatırladıkça ağlıyası geliyo pası veren ZAPOydu! saka gibi ya tarsusu idman yurdu bole bi gol yemez yazıklar olsun milletın içine çıkamaz olduk yazık ya:'(

Akin Akoglan
02-10-2008, 22:24
İstemiyorlarsa bırakıp gitsinler,kimsenin bizi bu hale getirmeye hakkı yok.Bu hafta İstifa sesleri yükselmesse yazıklar olsun.

umarım istifa sesleri tribüne sıra gelmeden istifa edeceklerden gelir hiç zannetmiyorum ya elenmeye hazırlıklı değildik ama camia olarak kenetlenmeliyiz açıklamalarına hazırım

Ekin Ozan
02-10-2008, 22:32
Hacettepe maçında çok sağlam bir protesto gerekli bunlara sürekli içine attı taraftar özelliklede çArşı geçen seneki son maçı hatırlayalım bütün tribünler istifaya çağırırken kapalı susuyordu ama bu sefer susmamalı.

Derya Banu Akgul
Akın bende herşeye hazırım,ne yapsalar şaşırmıyacağım.Hiç unutmuyorum seneler evvel tv de izlemiştim sanırım Çinde bir millet vekili için haksız suçlama yapılmıştı , onuruna yediremeyip mecliste kendini vurmuştu.Biz size kendinizi vurun demiyoruz ki siz çok suçlusunuz ama onurlu davranın çekin gidin sizi istemiyoruz.

Metin Yalçınkaya
Artık söylenecek hiçbir söz kar etmeyecektir.Hepimiz iyi biliyoruz ki kimse istifa etmeyecektir.Herkes yine içine sindirerek bir sezonu daha bitiriceğiz.Bizler tarftar olarak her cefaya hazırlıklıyız ama futbolcularımız hiç bir zaman buna hazır değiller.Artık hiç bir ümidim kalmadı bugün yaşadıklarım içimi bir kez daha kanattı.Anlayamıyorum nedir bizim sorunumuz bu kadar mı kötü oynayabilir bir takım.Yazık söylenecek söz taşıyabileceğimiz bir onur kalmadı artık.

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 22:33
Tribünde safece kapalımı var arkadaşlar.Bende bunu anlamıyorum senelerdir ?

Deniz Akkuş
02-10-2008, 22:38
umarım istifa sesleri tribüne sıra gelmeden istifa edeceklerden gelir hiç zannetmiyorum ya elenmeye hazırlıklı değildik ama camia olarak kenetlenmeliyiz açıklamalarına hazırım

akıncım tam yerine temas ettin... kesinlikle camia olarak kenetlenelim türkiye kupası ve lige bakalım laklakları yapacaklar... ama ben açıkça şunu diyorum ki bunların bu başarısızlıklarını öretecek bir şampiyonluk istemiyorum.. çünkü bizden çok şey aldılar tek bir şampionlukla bize yaşattıklarını unuttura bileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar...

bu arada zapo bugün çok kötüymüş int çok zor izledim işte olduğum için ama şunu anladımki bugün tüm futbolcular kötü sadece zapoyla gelen bir yenilgi almadığımız kanısındayım

Ozkan Agtas
02-10-2008, 22:38
biraz once ertugrul saglamin aciklamalarini dinledim,anladigim tek sey iyi bir hikaye anlaticisi oldugu.insan bir taraftarindan ozur diler,kalkmis yedigimiz gollerin futbolda ender olabilecek goller oldugunu ,eski gunlerimize bir an once donmemiz gerektigini anlatiyor>eski gunlerimiz neymis,yani bugune kadar ne oynamisizki?bu camia,bu taraftar bunumu hakediyor,pes dogrusu!

Gursel Metin
02-10-2008, 22:39
Ertuğrul hocam Hacettepeyi yenerek bu yenilginin acısını unutturacaktır kanaatindeyim.

Hakan Kirezci
02-10-2008, 22:40
Mahmut İnce, gördüğün gibi kimseler sana saldırmadı çünkü bulunduğun ortam, her ne kadar alaycılık içerse dahi senin de vurguladığın gibi belirli bir düzeyde konuşlanmıştır. Bunu test etmenin yolunu da söyleyeyim, bu yazını olduğu gibi daha başka bir ortama taşırsan beklediğin tepkileri kolaylıkla görebileceğini taahhüt ederim.

Burası sıradan bir taraftar forumudur, herhangi bir kurtuluş örgütünün operasyon merkezi değil. Bu nedenle üst düzey eylem planları için beklentisi olanları hayalkırıklığına uğratması son derece doğaldır. Site mensuplarının genel tavırları üzerine yapacağın eleştirileri böyle bir mağlubiyetin üzerine değil de daha sakin bir dönemde yapabilirsen eğer saldırıları taahhüt edemem gerçi ama düzgün cevaplar verilebileceğini ve iyi kötü tartışmayı becerebileceğimizi garanti edebilirim kendim ve tanıdığım büyük bir çoğunluk arkadaşım adına...

Ozkan Agtas
02-10-2008, 22:41
demekki bu takim hacettepeyi yenmek icin kurulmus!

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 22:41
Bu yönetimle ve bu hocayla şampiyon olmak istemiyorum çok ciddiyim onlara bu keyfi yaşatmasın Rabbim........

Uğurcan Erdem
02-10-2008, 22:42
bu takım böyleyse çeksinler gitsinler...
yada bunun kaza olduğunu göstersinler (kendi söylediğime bende inanmıyorum...)

Onur Sarısoy
02-10-2008, 22:46
ben en baştan beri ertuğrula karşıyım
kendini hala kayserispor da sanıyor herhalde
bu arada maçtanda umudum yoktu bjk de geçen seneden değişen ne var? oyuncular aynı yönetim aynı futbolcular aynı
bu takımın yeri zaten türkiye ligidir.ben tek dafansla oynuyoruz zannettim zapo dan başka isim duydunuz mu haa bide gökhan var tabi topları hediye ederken onun isminide anmıştı spiker

Necdet Bulut
02-10-2008, 22:50
Bu yönetimle ve bu hocayla şampiyon olmak istemiyorum çok ciddiyim onlara bu keyfi yaşatmasın Rabbim........

imza

Deniz Akkuş
sevgili deryaya katılıyorum.. bu yönetim yani tüm bu kadraoyla şampiyon olmamıza karşıyım.... ve pankart şöle olmalı bu yönetimle şampiyaonluğa karşıyız.. şerefli beşiktaşım imzası ile

Demir Han
Merhaba...

Bugün bu işin sorumlusu Ertuğrul Sağlam kadar onunla yola çıkıp inananlardır.Yani yönetim.

Bugün E S nin yaptıklarına bakalım.Öncelikle takım gol yemesin de oyle dönelim mantığı ile yol çıkmış.Ilk 26 dk da yenilen goller bu sistemin işlemeyeceğini gösteriyordu.Takımda S.Kurtuluş son derece gereksiz bir adam portresini başarı ile çizdi neden İnceman'dan vazgeçildi sakat mı ?

Takıma alışamamış olan Seriç böyle bir maçta denenmemeli idi.Tello maçın ilk 30 dk sında beni çıkarın diyordu.Kısacası sol felçti ama tek bir önlem bile alınmadı.

Defanstaki Zan Zapo ikilisi ise tam bir uyumsuzluk gösterisi idi.Bunu faturasını neden Toraman ödedi ? Anlamak zor.

Holosko hala bu takımın adamı mı ? Nerde oynar ne yapar bu teknik heyet açıklamalı.

Takım sahaya böyle çıkabilirdi ama futbolu okuyan bir adam olsa idi E S. bu hatalarından şöyle vazgeçebilirdi.

Öncelikle takım önde basmaya cevap veremiyor demek ki Nobre şart...Çıkar Holosko'yu Al Nobre'yi önde baskıyı arttır.Solda ise Tello'yu geri al Seriç'i çıkar Aydın'ı al.Zan'ı çıkar Toraman'ı içeri çek Serdar'ı ise sağ beke al önüne de S.Özkan'ı al.Bakın bunları 26.Dk da gol yenince yanımdakilere söyledim E S ise bunları 70.dk ya kadar bekledi.En azından 2 .yarıya kendi mantığı ile başka bir senaryo ile çıkabilirdi o ise sistem aynı sadece adam değiştirdi.

Kimse yeter demesin...Ben ilk gün demiştim...Beşiktaş yönetimi E S ile hedef küçültmüştür.Adam gibi adam diyerek ona da alkış tutanların da yönetimden farkı yoktur.Gerçeği o zaman göremeyenler şimdi hiç kızmasınlar bu başroldekilere.

Artık aptal olmayalım..ucuz transferlere ya nasip diyenlere inanmayalım inanmak bir yana ya tutarsa da demeyelim.Gereksiz yabancı transferlerine hayır diyelim.Bu adamların dolu olduğu yerde bir RUH beklemek aptalca olur.Aptal olmayalım artık.....

Yönetim istifa ES ve SE istifa.....Seba ruhu geri dön.........

Saygılarımla

Not:Bize 8-0 ı yaşatan bu teknik heyet bu maç sonrasında da istifa etmeyecekler korkarım...Allah'ım bu ne yüzsüzlük....Ne olur istifa

Demir Han

Ismail Hakki Demirel
02-10-2008, 23:00
sabah kalktığımda istifa haberleriniz almak temennisiyle iyi geceler...nasıl uyku gircekse gözümüze artık ?

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 23:01
Kalp hastlığı en çok stresten oluyor ve biz bu hastalıktan çok kayıp veririz

Ömür Hıncal
02-10-2008, 23:05
siz kimsiniz ulanda ufacık yeğenleri ağlatıp babalarını yerin dibine sokuyorsunuz şerefsizler!

Demir Han
02-10-2008, 23:08
Arkadaşlar sizden naçizane ricam üslbunuzu korumanız...
Hepimiz sinirliyiz...tek yapılacak kararlı olmak bunları göndermek..bu sene alınacak bir kupaya tav olmamak..

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:12
hocanın dıyeceği açıklama belli : --oyuncularım sahaya ıstedıklerımızı yansıtamamıstır baska takımlarda avrupada boyle sonuclar almıştı eskıden (baskanı y,d gibi) bıran once toparlanıp TARAFTARLARIMIZIN ZEVK ALACAĞI FUTBOLU İZLETTİRECEĞİZ ( hep sallıyon be hoce YETER yemiyoruz boğazımızda kaldı sende başkanın Y,D gibi çıktın !!!)
bunları boşuna dıle getırdığımızden hıç süphem bıle yok FORZA YINE KAPALI DIŞA BARİ SİZ DİK DURUN BE ARKADAŞLAR !!!!

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 23:17
Şu ana kadar kendimi tuttum, yok artık bukadar zorlamıyacağım ve ağlayacağım.........

Uğurcan Erdem
02-10-2008, 23:18
siz kimsiniz ulanda ufacık yeğenleri ağlatıp babalarını yerin dibine sokuyorsunuz şerefsizler!
...

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:25
benim hala aklım almıyor daha ne rezilikler yaşanmalı ki y,d nin ve onla gelenlerinin gitmesi için ,,,

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:27
SAĞLAM HAYAT DEVAM EDİYOR DEMİŞ!!!
Ukrayna deplasmanında 4-1’lik yenilgi sonrası Metalist Kharkiv takımına elenen Beşiktaş’ın teknik direktörü Sağlam: “Hayat devam ediyor.”

Ertuğrul Sağlam’ın maç sonrası Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklama şöyleydi:

“Tabi öncelikle çok kötü bir maç oynadık. Kötü goller yedik. Bu golleri moralimizi düşürdü ve oyundan kopmalar yaşadık. 2 tane bireysel hatadan yenilen gol, bir tane 40 metreden yenilen gol, bir tane serbest vuruştan yenilen garip bir gol. Tüm gollerin Futbolda sık rastlanmayan goller olduğunu söyleyebiliriz. Ama hayat devam ediyor. Pazartesi günü İnönü’de maçımız var. Eski kimliğimize kavuşmamız lazım. Eleştirileri fazla önemsemeden yolumuza bakmamız gerekiyor. Bu karşılaşmanın olumsuz etkilerinden kurtulmak zorundayız çünkü daha çok beklenti var. Elimizde Lig ve Kupa kaldı. Onlarda da sıkıntıya girmememiz için kendimize gelmemiz lazım.

KAYNAK.maraton.com

Halil İbrahim Akbulut
02-10-2008, 23:38
ilk başta şunu bi bilelim bu türk takımlarının kaderi bizm oyuncular bırak artık şaöpiyonlar ligini uefa kaletisnde bile değil bu nası bi profesnellik beklerin bi ileri cıkp orta yapamıyorm milli takımda defans oynayan adam kademe hatasını bu kadar sıklıkla yaparsatopu armut sanıp ayağını hallaç pamuğu gibi sallar sa böle goller de yersin yenilirsnde,
ayrıca bizm medyann abartmaları daha bi kaç maç oynamışsn havalar girmişsn ts da atağn yok antepe tamm 3 atmışsn belediyeyle berabere kalmışsn şunu görün takımda zor maçlarda sırtlıcak adam yok top çevirecek adam yok
şimdi lige bakalım kupa var dicekler eğer siz bu kadar kendinizi ezerseniz küçük görürseniz gelir metalist bile sana 4 atar öüne öle bakarsn

Ömür Hıncal
02-10-2008, 23:45
FORZA YINE KAPALI DIŞA BARİ SİZ DİK DURUN BE ARKADAŞLAR !!!!

evet ben kapattım budamı sorun yani şimdi? binlerce misafirin siteyi kitlemesine izin veremezdik.

Murat Aru
02-10-2008, 23:48
Herkes sinirli anlarımda, sinirinizi birbirinizden çıkarmayı anlayamam.

Olayın sıcaklığıyla yazılan yorumlara dikkat!!!

Kimse kimseden daha fazla üzüntülü yada sinirli olamaz.

Lütfen!!!

Suleyman Korkmaz
02-10-2008, 23:49
yav ne olur biri çıksın bişey desin kafayı yiyecem ya biz bunları hakediyoruz galiba bu yönetim halen görevde ve her maçta adam gibi adam e.s bağırıyorsak ne diyeyim kabahatın çoğu bizde galiba

Yanı Akdemır
02-10-2008, 23:49
o zmn forzada her fbnın yenilgisinden sonra a angut yıne kapanmış yorumları yapılmasın komik oluyoruz!

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:50
her kötü sonuç alınmasında kapalı olması kendı adıma hep tuhaf geliyor arkadaşım ,, zaten orada içimizdeki ni dillendirmeye izin vermıyorsunuz sesi çıkanlar hep dışarda kalmış !!!

Fırat Gürgan
02-10-2008, 23:52
İnönüdeki maçın bitiş düdüğü çaldığında kuzenime '' Orada elenirsek şaşırma'' dedim. Bazı şeyler zihniyet işidir. İnönüdeki maçta adamlar taş gibi oynadı sen 1-0 öne geçmişin skoru arttıracağına , skorun üstüne yatıyorsun işte zihniyet farkı, Ertuğrul Sağlam' ın düşünce tarzı bu, derbilerde de bu oyundan farklı bir oyun izlemeyeceğiz eminim. Şu an elde lig olduğu için yönetiminde- menajerinde- hocanında kredisi var. Kimse kusura bakmasın ama içimden bir ses; bu senede şampiyonluk gitsinde şu 3 lünün bir daha yüzünü görmeyelim diyor. Doğru mu diyor yanlış mı diyor bilmiyorum!_yok_!

Yanı Akdemır
02-10-2008, 23:53
adam gibi adam ertuğrulmuş futbol mu oynıcaz ahlak abidelerımı yetiştiricez tmm karakter onemli ama futbol karakterle oynanmıyo offffff sinir hastası oluyorum galiba 60 yaş uzerı bjkli tanıdıgınız varmı??!!

Suleyman Korkmaz
02-10-2008, 23:54
İnönüdeki maçın bitiş düdüğü çaldığında kuzenime '' Orada elenirsek şaşırma'' dedim. Bazı şeyler zihniyet işidir. İnönüdeki maçta adamlar taş gibi oynadı sen 1-0 öne geçmişin skoru arttıracağına , skorun üstüne yatıyorsun işte zihniyet farkı, Ertuğrul Sağlam' ın düşünce tarzı bu, derbilerde de bu oyundan farklı bir oyun izlemeyeceğiz eminim. Şu an elde lig olduğu için yönetiminde- menajerinde- hocanında kredisi var. Kimse kusura bakmasın ama içimden bir ses; bu senede şampiyonluk gitsinde şu 3 lünün bir daha yüzünü görmeyelim diyor. Doğru mu diyor yanlış mı diyor bilmiyorum!_yok_!
inan doğru diyor

Ömür Hıncal
02-10-2008, 23:54
Her kötü sonuçta akın eden sidikliler yüzünden üyelerimize eziyet çektiremeyiz.

Ömür Hıncal
02-10-2008, 23:55
Pazartesi çok önemli maç var hoca hem şampiyon olup şampiyonlar ligine hemde kupayı alıp uefa kupasına katılacak aman "pazartesi maç çok önemli"

Derya Banu Akgul
02-10-2008, 23:56
adam gibi adam ertuğrulmuş futbol mu oynıcaz ahlak abidelerımı yetiştiricez tmm karakter onemli ama futbol karakterle oynanmıyo offffff sinir hastası oluyorum galiba 60 yaş uzerı bjkli tanıdıgınız varmı??!!

Babam...

Necdet Bulut
02-10-2008, 23:57
zaten ALIŞTIK koyun gibi yönetilmeye yönetin be arkadaşlar yönetin,,,

Ömür Hıncal
02-10-2008, 23:57
hı hı evet

Bahadir Ozdemir
02-10-2008, 23:58
Ofsayttan bulduğumuz, hiç içime sinmeyen bir gol ve rakibin verilmeyen penaltısı..Üzerine de takım oyunu adına hayal dünyamın varlığından bile haberi olmayan A futbol takımımız..
Bana göre turu zaten Şeref Bey'de kaybetmiştik..
Sevinmek için sevmedik ama sevmek için de sevinmedik be, yaşam standartlarınıza koca tribün olarak yanaşamadığımız topçular..
Sizin değil, armamızın canı sağolsun..

Yanı Akdemır
03-10-2008, 00:00
derya abla babnın ellerınden öpüyorum bjk stresiyle yaşamak zor:(

Necdet Bulut
03-10-2008, 00:01
Babam...

ben !!!
yaşım yarısı ama eriyen beşiktaşımızı görmek hasatalığın en tehlikesını doğurur bende,,,

Ali Erken
03-10-2008, 00:04
dedem de 79 yasina geldi hala ayni stres, o yaslari gorebilirsek birseyin degisecegini sanmam.

hocanin takim uzerindeki kontrolu sifirin altina inmis, motivasyon hic veremiyor. kendi de motive olamiyor.

yildirim demiroren 5 yildir, ertugrul hoca 2 yildir ders aliyorlar. bi kurus ders yok. sahada gezinen adamlarda fazla bir suc bulamayacagim artik, Zapatocny bile dokuldu. Kollektif cokus yasandi. Bunun sorumlusu teknik direktor. Futbol takimini tutamiyor, onlari idare edemiyor. Metalist yüzyılın maçına hazirlanmis gibi 45bin kisi stada gelmis, full motivasyon karsina cikiyor, belli ki 10'da 1'i kadar dusunmemisler bizimkiler.

Ertugrul hoca duzelir diye bekledik. Hayir duzelmiyor. Dik duramiyor, artik kaybedecegin birsey yok hocam baskan seni istese de gonderemez naparsan yap cik biseyleri degistir...offf of

Ozkan Agtas
03-10-2008, 00:06
lucescu shaktar da problem yasamaya basladi,sanirim bir kac hafta icerisinde istifa edecek,tam zamanidir,soyle e,saglam ile s.engin bir sutlansada....yazikki bu yonetim bu karari alabilecek kabiliyetten yoksun...oysaki daha hic birsey kaybedilmeden yapilacak boyle bir operasyon ilac olur!

Derya Banu Akgul
03-10-2008, 00:19
derya abla babnın ellerınden öpüyorum bjk stresiyle yaşamak zor:(

Sessizce girdi odasına yattı uyumadığından eminim.KAHROLUYOR :(

Necdet Bulut
03-10-2008, 00:20
lucescu shaktar da problem yasamaya basladi,sanirim bir kac hafta icerisinde istifa edecek,tam zamanidir,soyle e,saglam ile s.engin bir sutlansada....yazikki bu yonetim bu karari alabilecek kabiliyetten yoksun...oysaki daha hic birsey kaybedilmeden yapilacak boyle bir operasyon ilac olur!

operasyon biçare artık arkadaşım en tepedeki gitmeden (oda gitmez ) aynı senaryolar devam eder ne yazıkki tek sorun kötü futbol ile başarısızlık değil bunun yanında en önemlisi DEĞERLERİMİZ BİRER BİRER ERİYOR eskiden beşiktaşılıyım diyince bir başka övünç bir başka gurur la oluyordu, farklıydık diğerlerinden ŞEREFLİ İKİNCİLİKLERİN gururu vardı bizde herkesde bunu bilirdi ,ama şimdi DİĞER BİR ŞEREFSİZ kulup ile kardeş edildik (y,d sayesınde )sözünün eri olmayan bir kişinin o koltukta oturması tek kendıni değil KOCA BEŞİKTAŞA sürülen leke dir, operasyon değil devrim olması gerek!!!

Ismail Hakki Demirel
03-10-2008, 00:22
babam aradı maçtan sonra(memlekette) ne olcak lan bu takım.ben artık kaldıramıyorum yaşlandım diyor adamcağız ordan... :(:(:(

Deniz Akkuş
03-10-2008, 00:23
operasyon biçare artık arkadaşım en tepedeki gitmeden (oda gitmez ) aynı senaryolar devam eder ne yazıkki tek sorun kötü futbol ile başarısızlık değil bunun yanında en önemlisi DEĞERLERİMİZ BİRER BİRER ERİYOR eskiden beşiktaşılıyım diyince bir başka övünç bir başka gurur la oluyordu, farklıydık diğerlerinden ŞEREFLİ İKİNCİLİKLERİN gururu vardı bizde herkesde bunu bilirdi ,ama şimdi DİĞER BİR ŞEREFSİZ kulup ile kardeş edildik (y,d sayesınde )sözünün eri olmayan bir kişinin o koltukta oturması tek kendıni değil KOCA BEŞİKTAŞA sürülen leke dir, operasyon değil devrim olması gerek!!!

devrim..... imza

Polat Can
03-10-2008, 00:24
Bazen yenil nesiledeki Beşiktaş'lılara acıyorum.
Ferdinand'ları Madida'ları Ali'leri Metin'leri Feyyaz'ları..... ve daha nice güzel insanları gördüm en azından onların dönemine yetiştim.O yıllardaki yenilgilerde bile futbolculardaki o ruhu o forma sevgisini görebiliyordun.Başın öne eğilmesin aldırma Kartal demek o zamanlar çok daha anlamlıydı bazen bu yüzden bile kendimi şanslı görüyorum.Hatta göreceğini gördün daha ne göreceksin ki bile diyorum kendi kendime.

Ozkan Agtas
03-10-2008, 00:28
valla devrim olacaksa canli olsun,televizyondan seyretmiyelim!!!!

Necdet Bulut
03-10-2008, 00:36
Bazen yenil nesiledeki Beşiktaş'lılara acıyorum.
Ferdinand'ları Madida'ları Ali'leri Metin'leri Feyyaz'ları..... ve daha nice güzel insanları gördüm en azından onların dönemine yetiştim.O yıllardaki yenilgilerde bile futbolculardaki o ruhu o forma sevgisini görebiliyordun.Başın öne eğilmesin aldırma Kartal demek o zamanlar çok daha anlamlıydı bazen bu yüzden bile kendimi şanslı görüyorum.Hatta göreceğini gördün daha ne göreceksin ki bile diyorum kendi kendime.

aynen arkadaşım aynen biz gördük artık bizden sonrakilerin göreceğini sanmıyorum şampiyonluk zaten hayal artık barı o gururu yaşasın şimdiki neslimiz,,,

Onur Özgen
03-10-2008, 01:07
Maçı yolda olduğum için izleyemedim. Ama skora sevindim. Evet sevindim. Bu yönetim, bu teknik heyet, artık bana aldığımız hezimetlere de sevindiriyor.

Sinan Engin ne demişti? Metalist takımı bizim gücümüzde değil, yeneriz. Bizim gücümüzde değil mi, al sana 4 gol!

Kenan Öner ne demişti? Final oynamak istiyoruz. Erken öten horozu böyle keserler işte Kenan bey!

Bu takım iyi takım arkadaşlar, ne olursa olsun! Ve bu takım bu sene de şampiyon olamazsa, bu yönetimin ve teknik heyetin dallamalıklarından olamayacaktı. Artık ne Sinan Engin, ne de yönetim, konuşmadan önce birkaç defa daha düşünürler. Umarım Beşiktaş'ın daha Avrupa'da aşması gereken çok şeyler olduğu görülmüştür, klasik bir laf olacak ama; önümüze bakalım...

Hamza Uyulgan
03-10-2008, 02:43
zaman içinde örnekleri olduğu gibi bu yönetime artık yeter lan dicek bi ''ABİ'' aranıyor

Bülent Acar
03-10-2008, 03:46
Biz her maç 90dk. takıma destek veriyoruz ama hacettepe maçında 90dk. yönetimin suyunu kaynatacak şeyler yaparsak çok daha iyi olacak kanaatindeyim.

Şimdiye kadar 50 kere yazdım 1 kere daha yazıcam.

Operasyonun adı : Beşiktaş'ı bitirmek
Operasyon baş sorumluları; Yıldırım Demirören, Sinan Engin

Necdet Bulut
03-10-2008, 03:47
hayat devam ediyor ertuğrul sağlam hoca bak devam ediyor hemde nasıl saat olmuş 03:46 hala uyuyamadık bana hayatın devam ettiğini hatırllatığın için çok sağol ,, ,

Bülent Acar
03-10-2008, 03:52
Rezillik devam ediyor necdet kardeş.
Yatagımdan kalktım yine pc başındayım.

Necdet Bulut
03-10-2008, 03:57
Biz her maç 90dk. takıma destek veriyoruz ama hacettepe maçında 90dk. yönetimin suyunu kaynatacak şeyler yaparsak çok daha iyi olacak kanaatindeyim.

Şimdiye kadar 50 kere yazdım 1 kere daha yazıcam.

Operasyonun adı : Beşiktaş'ı bitirmek
Operasyon baş sorumluları; Yıldırım Demirören, Sinan Engin

sen yapmak ıstersın ama SUSTURULACAĞINIDA unutma arkadaşım!!!

destek olma zamanı !! köstek olmayın !! sabır !! vs,, palavraları diilere dolanacak bazılarında ufak bı galıbıyet sonra DATDİRİDİTDİTE devam !!!! vaybe ne güzel değilmi arkadaşım DATTİRİ DİT DİT DİT !! beşiktaş erisin bir bir bİZ DATTİRİ DİT DİT DİT !! değerlerımız kaybolsun FENERE SALLA (( he yok GS Şerefsizinede yok sade fenere salla !! ))

tek kelime YAZIKLAR OLSUN .!!!

Necdet Bulut
03-10-2008, 04:03
Rezillik devam ediyor necdet kardeş.
Yatagımdan kalktım yine pc başındayım.

kımı uyku tutarkı arkadaşım ,gerçi alıştık son 4-5 yıldır bunlara hep aynı yıne sabah olacak bişey olmamış gibi lige dört elle sarılacağız dicekler ,masaya yumruğunu vuracaklar , pafla cıkacağız dıcekler, 40 mılyonumu ısterım bak ha ona göre gelmeyın ustume bak babama söylerım sizi mmmm ona göre !!! ulan psıkolojımızı bozdunuz yeter ,,

Bülent Acar
03-10-2008, 04:03
Tribünün yaptıgı hatalarımı tartışmamız gerek? Ben dat-dutları onaylıyormuyum? Sen pazartesi yönetim istifa diye bagırmazsan, 2 sene sonra da dut-dat-dut diye tezahürat yaparsın diyorum.

neyse boşver.

Necdet Bulut
03-10-2008, 04:10
evet arkadaşım bağırmazsak aynen dediğin gibi olacak ama az gerıye dönüyorumda malesef hıç bir sey olmıyacak yıne bızımgıbı dusunen coğunluk sesı cıkmaya yakın o malum yerden dat-dut lar gelecek !!

Bülent Acar
03-10-2008, 04:12
Başka bir başlığa yazmıştım
2 sezon önce yeni açık dahil olmak üzere numaralı tribünden yükselen "Yönetim istifa" sesleri ve bunların peşi sıra bizim numaralı çıkışına kavgaya gitmemiz geldi aklıma.

Söylemeden edemicem, acaba numaralı haklımıydı? Bu sorunun cevabı o kadar zor değil, o günden bu güne herhangi bir başarı söz konusu mu? İşte sorunun cevabı:
EVET NUMARALI HAKLIYDI!

Bizi o gün yönetimi istifaya çagırttırmayanlar utansın!

O gün bizleri susturanlar, "çArşı yönetime de karşı" sözünü tescillememize izin vermeyenler pazartesi umarım iş başında olmazlar.

Necdet Bulut
03-10-2008, 04:13
nerdeyse sabah olacak arkadasım uyumaya calısalım az ,,yazıları okudukca daha beter sınır harbıne gırıyorum ,,, sanada ıyı geceler ,,,

HOCANIN DEDİĞİ GİBİ HAYAT DEVAM EDİYOR !!!

((bilmezmi hayat beşiktaşsız devam etmez ))

Bülent Acar
03-10-2008, 04:19
Eyvallah kardeş.

Yalan günler görücez çocuklar, ruhsuz günler.

Gokhan Gurgan
03-10-2008, 10:24
Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. Beşiktaş dün gece karşılaştığı Metalist takımına karşı kendi evinde boyun eğmekten zor zahmet kurtulmuştu. Ukrayna takımı atılan zarların her zaman düşeş gelmeyeceğini verdiği emekle kanıtladı. İnönü'de yediği gol haricinde savunmasında taviz vermeyen, gerek orta alanda gerekse hücum hattında iyi işler yapan oyuncularıyla kolay lokma olmadığını ispatlayan Metalist takımı, 180 dakikalık eleminasyon sürecinde iki maça da sımsıkı tutundu. Bir an olsun hayaller görüp uykuya dalmadı. Disiplinli, azimli, sabırlı, daha sakin ve daha diriydiler. Metalist'in az zamanda bu kadar olgun bir görüntü vermesi tabii ki de yönetimden başlayıp, en dip hiyerarşisine kadar uzanmaktadır. Tebrik edelim... Üzerine görev düşen kim varsa iyi çalışmış. Beşiktaş'a gelince ligin başında geleceğe dair umut vermesi gayet doğaldı. Zira geçen yıllara nazaran çok iyi bir kadro oluşturuldu. Birçok transferde yerine göreydi, olumluydu. Ancak, Ertuğrul Sağlam elinde bulunan değerli taşları gelişigüzel hareketlerle oynatınca olumsuz izlenimlerin ilk karesi Trabzon'da görüldü. Bunu takiben Metalist, G.Antep ve İ.B.B maçlarında yapılan hatalar Beşiktaş'ın tam tıkır gidişatını sekteye uğrattı. Nitekim geçen yıl yapılan en büyük hata, orta sahadaki dinamizmi arttıran Koray'ın hatırsızca gönderilip, pertneri Cisse'nin tek başına kalmasıdır. Evet, Beşiktaş sezona çift ön libero oynayarak başladığı maçlarda oyunu iyi kuruyor, rakibin hızla çıkıp, hücum başlatma girişimini çabucak engelliyor, bu şekilde savunmasını yormayıp, rahata kavuşturuyor, Delgado'nun verimini arttıyor, Holosko'yu daha iyi besliyordu. Kanattaki furbolcularının çizgiden ilerleme vazifesine de katkı sağlıyordu. Bu şekilde her oyuncu kendi mevkiinde görev alıp, yaptığı işi anlamlı kılıyordu. Kısacası; Beşiktaş oyuna hakim olmak istiyorsa en başta Cisse, U. İnceman ve Delgado üçlüsünün topla buluşturulmasını ihmal etmeyecek. Fakat Ertuğrul Sağlam ilk olarak, Trabzon'da oyunbozanlık yaptı. Trabzonspor savunmasına karşı ezilen S. Özkan'ı kullanmaya çalıştı. Oysa bu oyuncu fizik olarak zayıf sıkışınca eriyip gidiyor. Son günlerde ise sahaya çıktığı an sudan çıkmış balığı andıran Ekrem Dağ'a şans veriyor Ertuğrul. Bu şansı Trabzon maçına da yansıttı. Ekrem de süründükçe süründü. Metalist maçının ilk ayağında ise golü bulana kadar kalesinde tehlikeler yaşadı Beşiktaş. Özellikle S. Kurtuluş'un görev alanında aksaması Metalist takımına maçın ilk yarısında ciddi fırsatlar yakalattı. Haliyle hırsla başlanılan ikinci yarıda ölü toptan bulunan golün üstüne öyle bir yatırdı ki takımı Ertuğrul, psikolojik olarak Metalist'in şaha kalkmasına sebep oldu. Sayısız ataklar, direkte patlayan toplar v.s. Lige iyi bir başlangıç yapan G.Antepsspor İnönü'de ilk dakikalarda oyuna adapte olamayınca Beşiktaş'ın yaver giden şansı kamuoyunda gözlerin boyanmasına sebep oldu. Oysa G.Antepspor kendisini bulunca Beşiktaş kalesini yokladıkça yokladı. Neyseki G.Antep'in gördüğü kırmızı kart Beşiktaş'ın ucuz kurtulmasına neden oldu. Kaldıki Beşiktaş on kişi kalan G.Antepspor'a pozisyon verecek kadar cüretkardı. Yakaladığı sayısız gol fırsatını ise başta Bobo olmak üzere saç baş yoldurarak harcadı Beşiktaş. Beşiktaş'ın tadı tuzu kaçmaya başlamıştı. Bu çok ama çok belliydi. İ.B.B maçına Cisse gibi bir cengaverin sırtına koskoca orta alanı yüklenmesi başlı başına bir ofsayttir. Eğer İ.B.B biraz iyi takım olsaydı ilk yarıyı yenik kapatabilirdi Beşiktaş. Genellikle sahaya sürmeyi pek aklına getirmediği Nobre, o maçta ne kadar hırslı ve her forvette bulunmayan vasıflarını cümle aleme gösterdi. Hoş, bunu anlamayan futbolu sadece topa bakarak izliyor demektir ya neyse... Dikkat edecek olursak, İ.B.B maçında ikinci yarıda U. İnceman kurtarıcı olarak, mecburen oyuna sokulunca Beşiktaş ilk yarıya göre daha çok top kullanmaya başladı. Gerçi kullanılan bu toplar yer yer boşa gitse de gole çok ama çok yaklaştı Beşiktaş. Sivok'un sakatlığı kendini Cannavaro zannedip, yönetime posta koyan G. Zan'ın oyuna katılmasını sağladı. Ama Zan'da ne adam marke ediş şekli düzgün, ne kademe anlayışı, ne de kullandığı topların isabeti... Ayrıca S. Kurtuluş'un imdadına U. İncaman yetiştiği an yapılan faul ne kadar gereksizdi. İyi bir futbol terbiyesi olduğu kanısında olduğum S. Kurtuluş beni hayal kırıklığına uğratmıştır. O faulde gol olmuştur. G. Zan topla alakası olmayan adamı çimlere sokarken, arkasında biten siyahi oyuncuyu görmeyerek kendisine yakışır bir savunmacı örneğini sergilemiştir. Kıçı dönük ve tehlikesi bulunmayan rakip oyuncuya faul yapma geleneği Beşiktaş'a İ. Toraman'la gelmiştir. Takımının menfaati için kavga etmesi gereken Beşiktaş'ın en eskisi ve yılların topçusu olan İ. Üzülmez, İ.B.B maçında da her zaman olduğu gibi savunmadaki o çarpık ve yan duruşuyla bedava futbol oynadığını gözler önüne sermiştir. Tek sırrı hırsıdır. Mantıkla birleşmeyen hırsta hırs değil, felakettir. Olup biten bunca sorunsal varken, Ertuğrul Sağlam ve varlığı belli olmayan Mutlu Topçu, şimsi sizlere soruyorum. Bu topçuları bunca olumsuz gelişme varken nasıl oluyorda düzene sokamıyorsunuz? Şimsi sizlere de sorayım Beşiktaş'ın beceriksiz ve pısırık basını (Herkesi suçlamıyorum ama Ertuğrul gelince dertler bitecek diyerek, Tigana gibi önemli bir antrenörü hiçe sayan bunaklar ve yeni yetmelerdir bunlar) Yönetimin bunca kredisine ve iyiliğine karşın, Beşiktaş teknik heyetini yaptığı komik hatalardan dolayı yerin dibine sokmaya niçin ama niçin çok daha evvelden cesaret edememiştiniz? Peki futbola çağdışı zihniyetle bakan Bilgili'yi yıkan yönetim, şimdi ise sizlere soruyorum. Göreve geldiğiniz günden beri yaptığınız teknik analizlere yönelik hatalar, haklı durumda iken, verdiğiniz ahmak demeçler, kamuoyuna malzeme olmanıza defalarca sebep oldu. Farkında mısınız? Sıraladığınız vaadlerin zerresi tutmazken, hala daha sorunu başka yerlerde aramak özeleştiri erdeminden ufacık bir pay almadığnızı göstermektedir. Basını mesken tutan Beşiktaş basını, hani siz diyordunuz ya. Tigana kendi adamlarıyla para yiyiyor bu ülkede diye. Tigana gibi futbol geçmişi sizin anlamayacağınız kadar geniş kapasiteye ulaşmış birisi, muhakkak yanında kendi tanıdığı ve güvendiği adamları isteyecektir. O halde Beşiktaş taraftarları çıkıp, dese ki, Ertuğrul'un yanındaki Mutlu'da yemeye gelmiş. Acaba ne cevap verirdiniz? Aslında size kemik atmakla zaman kaybetmek istemiyorum. Ne yazıktırki, ne ayıptırki çok ama çok oluyorsunuz hemde çok. Hemde çok ama çok boşsunuz. Dün gece Metalist karşısında Nobre'den mahrum kalan Ertuğrul Sağlam sen ki, İnönü'de Nobre'yi kullanmışsın. Gidipte deplasmanda daha da zorlayıcı olan bu mübarek adamı kullanmayı akıl edemedin. O adam forvet arkasında görev alan oyunculara kafayla top indirecek, Bobo'ya yer açacak, Holosko'ya gel abi diyecek, Delgado'ya ben varım rahat takıl diyecek, Tello ve S. Özkan orta yaparsanız kafayı gömerim diyecek, Cisse topu ileriye taşı ben o topu bizimkilere aktarırım diyecek falanda falan. Saymakla bitmez... Ama gel gelelim böylesine mübarek bir adamın hakkını teslim edecek adalet mekanizması Beşiktaş nezdinde oluşamadı gitti. Nobre önemli bir noktada akıllıca durup, öylesine düzgün bir vuruşla gol attı ki, bitiriciliğini konuşturdu. Bu siteden birisi çıksın desinki Gökhan kardeşim o golü A ya da B şahsı da atardı? Demez, diyemez. Çünkü, Nobre'yi Nobre yapan bu gollerdir. Bobo aynı noktada ceza alanı içinde topu alayım derken ayaklarını birbirine doladı mesela... Sonra bir eleştiri de Delgado, Tello sahada yoktu diyenlere. İyi oynamayıp, aldığı topları olumsuz kullandıklarının ben de farkındayım. Ama velakin, takımdaki sistematik arızalı ise bu adamlarda kurmalı arabalı gibidir. Bir yere kadar giderler. Ve de kumandanın işlevi dengesizse çabuk bozulurlar. Yani kumanda pillerinin değişmesi lazımdır. Baktınki olmuyor. Kumandayı değiştirirsin. O da olmuyorsa yeni bir televizyonun evin içine girmesi şarttır.

Turgut Eren
03-10-2008, 16:03
yönetim ve teknik heyetin topyekün istifası gerekli. yeni ve vizyonu olan, büyük düşünen kişiler gerekli.