PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gizli sevda bu

Özer Özçetin
29-09-2008, 22:47
450 km yol yaptım bugün,kafamda bir yığın düşünce.
Bir Beşiktaş masalı düşümde yol boyu.Her km.de siyah beyaz düştü yanıma ve de iki nefeste biten tütünüm.
Bir başka oluyor Beşiktaş sevdası.Bu yaşta yağmurdsa ayazda 85 km yol hikaye geliyor adama.DAMARIMDA KANIMSIN pankartını asmak ta ayrı bir heyecan getird, bana.
2700 kişiden biri olmak ta BAŞKA BİR HEYECAN YA.
Vallahi bu herhalde gizli sevda ,karın duysa kıskanır.35 yıllık arkadaşlarla zor saatlerde maça gitmek.Galiba boşanma sebebi.Olsun serde Beşiktaşlılık var ya.
Bana ne satandan,satana yol verenden.
Ben dönmezem yolumdam.Yol ki hayatımı adamışım.Kolay değil Yol da olmak Yol a devam etmek.
Gizli sevda bu.Sevene kızanlar varmış bana ne.
Sevdiğini gösterim rant peşinde koşanlar varmış bana ne.
Bak işte kapitalizm en vahşini yaşadı,bunalımı gördü,emperyalizm,finans kapital hepsi hikaye.,İnsanları ne kadar kandırabilerler ki.
Kapitalizm sömürdükçe yaşar,ya sömürülenler sömürenin ürettiğini alacak kudreti kaybedince,sömürenler kime satacak malları.
Aynen Beşiktaşta olduğu gibi,kandırmak nereye kadar.Elbette bu yolsa revizyonist oportunist te çıkacak.Sahte önderlik ve dalgalara biat edecek edecek.Gerçek Beşiktaşlılar gün gelecek mevzi kaybedecek gün gelecek can verecek,gün gelecek geri çekielecek.Ama tarih elbet gerçeğe dönecek.
Utananlar mahcuplar ve hainler yanyana gelip özür dileyecek.Verdikleri zararın hesabını verselerde affedilmeyecek.
Gizli sevda gün ışığı gibi doğup satılanların alnına şamarını indirecek.

Özer Özçetin
03-10-2008, 18:04
Müjdeler var Beşiktaşımın Siyahına Beyazına,suçlu bulunmuş yaşasın kurtulduk.Daha önce Rıza Del Bosgue T igana şimdide Ertuğrul.
Evet taraftar da karar vermiş,aslki suçlu hoca tali suçlular G.zan Z apo sakatlanan R üştü ve Sivok.
EVET böylelikle 4 yılda transfer dönemlerinde 100 milyon avroya yakın parayı sokağa atan bir Seviç bile bulamayan yönetim ve onun has adamı menajer suçsuz teknik ekip suçlu.Haydi hocalar ve 2-3 futbolcu suçlu acaba bu hocalar gökten zembillemi indi de haberimiz yok. veya onlar kafalarına görev aldılar da haberimiz yok.
Protesto edilmesi gereken teknik heyet ve bazı futbolcularmış meğer yaşasın kurtulduk suçlu bulundu

Derya Banu Akgul
03-10-2008, 18:23
Özer Bey dün geceden beri yazı yazan bütün arkadaşların ortak fikri şu anda yönetimde olanlar ,teknik heyet ve futbolcuların suçlu olduğudur yani kısacası şu anda Bjk adı altında bulunan herkez suçlu kimsenin gühan keçisi falan aradığı yok.Bu saatten sonrada onu bunu kayırıp kenara çekilerek zaman öldürecek değiliz artık yeterr....

Vedat Benakay
03-10-2008, 18:26
soyledigin icin sagol ozer hocam,dunden beri yasamdan zevk almiyordum,nefes almakta zorluk cekiyordum.bunadik herhalde dun ben gorememistim suclulari,bos yere gunahini aldik hocalarin hocasinin.yarabbi sana sukurler olsun suclular bulunmus abd patentli hocamiz aklanmis.simdi gorun besiktasimi hacettepeyi 4 leriz ve uefaya katiliriz seneye..geliyoruz ulaaannn

MUHTAR
03-10-2008, 18:27
Bu başlıktan devam ediyoruz arkadaşlar.

http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=4050