PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine Kleberson

Özer Özçetin
20-02-2007, 20:55
Şu yanlı medyanın ağırlığı samandıra olan florya ekli bir iki çeşidine zaman zaman göz atarım,bu akşam da İçerenköye annemleri ziyarete gittim ,kardeşim almış,bakındım biraz ,yine biz 3.takım olarak görüntülenmişiz,yani yıllardır değişen bir yok,aynı tas aynı hamam ve kocaman bir bölüm Kleberson yattığı yerden maç başı alıyor.
Yahu kardeşim 2 yıldır Klebersonla uğraştılar,her hafta ters bir yazı,yalandan taraftar anketleri,yönetimden bir kaç sızma ve üzerine katma beyanet,adamda ne moral bıraktılar ne işine sevgi ne de özgüven.Ardından satılsın satılacak anlaştı giiti gidiyor kampanya ve safsataları,fenere 35 metreden gol attığı günden bu yana taktılar.Ona güvenen inanan kariyerini bilen Tiganayı bile kontrpiyde bıraktılar,aman Tigana yaman Tigana bu adam kes takımdan zaten yönetim satacak,o zaten takımdan gönlünü ayrı koydu,boş yere keni kuyunu kazma telkinleri başladı.Tigana da bir yerde boyun eğdi veya eğmek zorunda kaldı ki haklıydı,bu kadar üstüne gelinen,satılacak denen bir futbolcu elbette bundan etkilenip,işten gönlünü ayırırdı.
Şimdide sıra Beşiktaş taraftarını kışkırtmaya yönlendirmeye geldi,neymiş yatarak para alıyormuş,elbette Kleberson gibi kendini kanıtlamış bir krampon,kaprisli hocalarla çalışabileceği riskini,sakatlık ihtimalini göze alıp o şekilde imzaya gelmiştir,doğaldır bu.Sen kulüp olarak tercih etmezsin ben bu anlaşmaya gelemem dersin o zaman öyle kariyerli adamları bulamazsın.Taraftarı yönlendirmek için bu kadar çaba niye acaba,ne isterler Beşiktaştan,orta alanda çok iyi Delgado ile Ricoya ayak uyduracak diye korkuyorlar Klebersondan.
Artık rahat bıraksınlar Beşiktaşın yakasını,yoksa iki yakaları bir araya gelmeyecek.

Berk Sezenler
20-02-2007, 22:19
alex 2 maç kötü oynadıktan sonra ona moral vermeyi nasılda bilirler ama!!
büyük başkanlarının 2 kere şak şak yapmasını dakikalarca izledik televizyonlarda.

Bir tarafta biri gitmek ister ama medya bırakmaz.Diğer tarafta kalanı zorla göderirler.

Eren Cemaloğlu
20-02-2007, 22:43
alex 2 maç kötü oynadıktan sonra ona moral vermeyi nasılda bilirler ama!!
büyük başkanlarının 2 kere şak şak yapmasını dakikalarca izledik televizyonlarda.

Bir tarafta biri gitmek ister ama medya bırakmaz.Diğer tarafta kalanı zorla göderirler.

evet harbiden de yaa.bu hep boyle oldu zaten.ama suc medyada değil bizim(aslında hiç bizim falan diyip sahiplenmek istemiyorum ama..) yönetimde.bunlar oyuncuyu getirmesini biliyolar ama korumasını bilmiyolar.ve hem oyunculara hem bize yazık oluyor

Serdo Yeşil
21-02-2007, 07:55
adı medya olan bukalemonlar kalleşçe vurmayı mert'İ namert diye adlandıran bu bukalemonlar bu adiler bizi bize vurduramazlar

Eyup Kaymaz
21-02-2007, 08:28
kısmen taraftar baskısı ile gönderilen çağdaş'a, youla'ya, adem'e nasıl arka çıkıyordu oysa aynı basın.

birde özer abim müsadenle "yanlı medya" yerine bu aralar çok zıpladıklarından dolayı "yaylı medya" yı daha yakışır buldum kendilerine :)

Demir Han
21-02-2007, 11:30
Merhaba

Yukarıda yazılan herşeye katılıyorum ama şu soruyu kendime sorduğumda cevap bulamıyorum.Kleberson gerçekten bu takıma yarıyor mu ?

Benim göremediğim bir katkısı mı var acaba ?

Açıkçası çok ümidim vardı az da olsa hala var...

Bu arada bu tip gelen kaliteli oyuncular takıma uymasalar bile etik bir biçimde eleştrilmeli bunlar sonradan gelebilecek diğer yıldızlara kötü örnek oluyor....

Sezon sonuna kadar o bizim sevabımız veya günahımız olarak kalacak 3 sezondur gitmeyen bir o kaldı yabancılardan en azından tazminat ödemiyoruz :)

Kendisini oyun içindeki centilmenliği ile de takdir ettiğim bir oyuncudur ayrıca

Kalın Kartalca